Βασίλης Γκαγκάτσης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης
Διαπιστώνω ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό πλέον, οι οπαδοί μας τηρούν στάση αναμονής για το θέμα Γκαγκάτση. Η a priori απόρριψη χάνει έδαφος. Απομένει να δούμε εάν αυτό είναι καλό ή όχι....
επειδη η καραμελα της οργανωσης και της θωρακισης με εχει κουρασει θα κανω μια ερωτηση προς ολους τους φιλους παοκτσηδες.DimisK έγραψε:
Αν ο Γκάγκα περιοριστεί σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης σε ένα σύλλογο που μέχρι πρότινος ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε, μήπως τσάμπα τσακωνόμαστε μεταξύ μας;
εχει ή δεν εχει διαχειριστει ο γκαγκατσης τα δυο εκ. της μεταγραφης του κουτσια? εκανε ή δεν εκανε τις διαπραγματευσεις με τον εργοτελη? εκλεισε ή δεν εκλεισε την δουλεια πριν παρουν το αεροπλανο για την κρητη ο ζησης με τον ζαγορ?
ο ρολος που περιγραφουν οσοι ειναι υπερ του γκαγκατση απεχει αρκετα απο τον ρολο που στην ουσια εχει μεσα στην ομαδα.
οποιος θελει μπορει να εχει εμπιστοσυνη στον γκαγκατση γυρω απο την διαχειριση οικονομικων θεματων του ΠΑΟΚ.
εγω δεν εχω.
- PABLO GARCIA2
Tο ζήτημα με την στήριξη που έχει ή όχι ο Ζαγοράκης καλά θα ήταν να σταματήσει....
21000 διαρκείας εν ριπή οφθαλμού για δεύτερη διαδοχική χρονιά τα λένε όλα.....
Αν αυτό δεν είναι στήριξη τότε τι είναι???
Η αποδοχή του Γκαγκάτση θα είναι η απόδειξη της στήριξης??
Ομαδική λοβοτομή θα ήταν δύσκολο να γίνει.....
21000 διαρκείας εν ριπή οφθαλμού για δεύτερη διαδοχική χρονιά τα λένε όλα.....
Αν αυτό δεν είναι στήριξη τότε τι είναι???
Η αποδοχή του Γκαγκάτση θα είναι η απόδειξη της στήριξης??
Ομαδική λοβοτομή θα ήταν δύσκολο να γίνει.....
- tsipaoktsi
Φίλε DimisK όποιος έχει άποψη, δεν τηρεί στάση αναμονής.Στάση αναμονής τηρεί αυτός που πάει όπου φυσάει ο άνεμος, αυτός που περιμένει να συμβεί πρώτα το γεγονός ( καλό ή κακό δεν ΄χει σημασία) και μετά να αυτοπαραμυθιαστεί και να αυτοδικαιωθεί στον μικρόκοσμο της επιλεκτικής μνήμης του...(...εγώ το είχα πει, φαινότανε ρε παιδιά,σας τόλεγα ,και άλλες τέτοιες παπαριές...).DimisK έγραψε:Διαπιστώνω ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό πλέον, οι οπαδοί μας τηρούν στάση αναμονής για το θέμα Γκαγκάτση. Η a priori απόρριψη χάνει έδαφος.
Αν αύριο ο Ζαγοράκης ανακοινώσει πως σταματάει η συνεργασία με τον Γκαγκάτση όλοι αυτοί που βλέπεις να εκθειάζουν τις - και καλά - διασυνδέσεις του , θα βγουν και θα λένε " μπράβο ρε σκύλε , το έδιωξε ο σκύλος το πουλητάρι, ξεβρωμίσαμε" και δε συμμαζεύεται...
Ξες, η σιωπή δε σημαίνει μη απόρριψη.
Λατρέυω τον ΠΑΟΚ σημαίνει .
- PABLO GARCIA2
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μα και η στάση αναμονής, άποψη είναι. Πως να κρίνεις κάτι που δεν έχεις δει; Κρίνοντας απο το παρελθόν; Λίγο επιπόλαιο δεν είναι αυτό; Πόσες φορές δεν έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να τρίβουμε τα μάτια μας; Να γίνονται από ικανοί ανίκανοι και το αντίθετο; Ο Τεό θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ; Μήπως είναι κανένας ηλίθιος; Μήπως θέλει να μας διχάσει; Ανόητο ακόμα και που το γράφω. Υπάρχει μια παροιμία που λέει "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος". Και στην περίπτωσή μας - πρέπει να - ισχύει.
Η πίκρα που νοιώθουμε όλοι μας για το θέμα ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ. Κανένας μας, ακόμα και εκείνοι που έχουν δεχτεί τον Γκαγκάτση, δεν το έχουν κάνει με ελαφρά τη καρδία. Όλοι μέσα τους τρώγονται. Κι εγώ τρώγομαι. Αλλά η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Ναι ή όχι. Τον θέλω ή δεν τον θέλω. Καλός ή κακός. Υπάρχει και η ενδιάμεση άποψη.
Κάποιος που είναι κακός σε έναν τομέα, μπορεί να είναι καλός σε έναν άλλο.
Δεν γουστάρω τον Γκαγκάτση, το λέω ξεκάθαρα. Μακάρι να μην είχε έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ μας. Αλλά ήρθε. Κι εγώ επειδή πιστεύω στις καλές προθέσεις της διοίκησης, κρατώ στάση αναμονής. Άποψη είναι και αυτό.
Περιμένω. Για το καλό του ΠΑΟΚ.
Η πίκρα που νοιώθουμε όλοι μας για το θέμα ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ. Κανένας μας, ακόμα και εκείνοι που έχουν δεχτεί τον Γκαγκάτση, δεν το έχουν κάνει με ελαφρά τη καρδία. Όλοι μέσα τους τρώγονται. Κι εγώ τρώγομαι. Αλλά η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Ναι ή όχι. Τον θέλω ή δεν τον θέλω. Καλός ή κακός. Υπάρχει και η ενδιάμεση άποψη.
Κάποιος που είναι κακός σε έναν τομέα, μπορεί να είναι καλός σε έναν άλλο.
Δεν γουστάρω τον Γκαγκάτση, το λέω ξεκάθαρα. Μακάρι να μην είχε έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ μας. Αλλά ήρθε. Κι εγώ επειδή πιστεύω στις καλές προθέσεις της διοίκησης, κρατώ στάση αναμονής. Άποψη είναι και αυτό.
Περιμένω. Για το καλό του ΠΑΟΚ.
Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ο Γκαγκατσης θα φέρει και αποτελέσματα διαιτιτικά.. Εγώ δε τα θέλω και ούτε τα περιμένω. Απλά μία καλή οργάνωση της ΠΑΕ και στο εσωτερικό και στην UEFA.
Δείτε ποιοι είναι αντιπρόσωποι στην ΕΠΟ από τη σουπαλιγκα και θα καταλάβετε τι μας περιμένει φέτος..
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=43412
Δείτε ποιοι είναι αντιπρόσωποι στην ΕΠΟ από τη σουπαλιγκα και θα καταλάβετε τι μας περιμένει φέτος..
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=43412
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 22 Ιούλ 2009, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κατα καιρους διαβαζω αυτο το τοπικ και σε καθε ποστ (σχεδον) θελω να απαντησω ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
καποια προσωπικα σχολια θελω να γραψω για την προσληψη γκαγκατση:
- το να συζηταμε αν ειναι επικαιρο ή ανεπικαιρο το θεωρω χασιμο χρονου αδερφια αφου μετα την προσληψη του, τον ''φορτωθηκαμε'' στην καμπουρα μας...το 'αδικημα' ειναι συνεχες και εξαλλου μετα απο τοσο καιρο ισως εχει ωριμασει καπως αυτη η ιδεα στο μυαλο μας κανοντας το διαλογο πιο ουσιαστικο.
- το να διαφωνει καποιος με την κινηση αυτη δεν σημαινει πολεμος ή μη στηριξη στον ζαγορακη...ο ζαγορακης ετσι θελησε ετσι επραξε και ισως ειναι η μοναδικη του κινηση στα 2 χρονια που μας ''ταρακουνησε'' λιγο...παντως μιλαμε για συντριπτικο ποσοστο επιτυχιας και αποδοχης για ολες τις κινησεις ενος δικου μας παιδιου, νεοφερμενου στα διοικητικα και αυτο απο μονο του ειναι τεραστια επιτυχια (ανεξαρτητα απο το αγωνιστικο μερος)
- χιλια καλα να κανει ο γκαγκατσης το παρελθον του δεν το ξεχναω προσωπικα. Τοσα χρονια εδω κατω τον εβριζα απο φετος απλα θα ειμαι αδιαφορος.Δεν σκοπευω να ωραιοποιησω καταστασεις και ουτε φυσικα να ψαξω να βρω ελαφρυντικα για τα παλια του κατορθωματα. Εξαλλου πιστευω οτι και ο ιδιος γνωριζει οτι εχει πολυ αυστηρους κριτες και ειναι αρκετα εξυπνος ανθρωπος (ειπα και μια καλη κουβεντα...).
- η σκεψη διαδοχης ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
- τελος, διαβαζω αποψεις αδερφων μας στηριζομενες σε κηρυγματα, ΠΑΟΚτσηδιλικια κτλ. Ειμαστε ολοι μας διαφορετικοι χαρακτηρες αγαπαμε κατι κοινο αλλα το πως θεωρουμε το καλο του απλα διαφερει...δεν χρειαζεται να ξεφευγουμε οταν ειδικα στην περιοδο αυτη πρεπει να χαλαρωσουμε...ερχεται γεματη σεζον και για εμας, οχι μονο για τους παιχτες!

καποια προσωπικα σχολια θελω να γραψω για την προσληψη γκαγκατση:
- το να συζηταμε αν ειναι επικαιρο ή ανεπικαιρο το θεωρω χασιμο χρονου αδερφια αφου μετα την προσληψη του, τον ''φορτωθηκαμε'' στην καμπουρα μας...το 'αδικημα' ειναι συνεχες και εξαλλου μετα απο τοσο καιρο ισως εχει ωριμασει καπως αυτη η ιδεα στο μυαλο μας κανοντας το διαλογο πιο ουσιαστικο.
- το να διαφωνει καποιος με την κινηση αυτη δεν σημαινει πολεμος ή μη στηριξη στον ζαγορακη...ο ζαγορακης ετσι θελησε ετσι επραξε και ισως ειναι η μοναδικη του κινηση στα 2 χρονια που μας ''ταρακουνησε'' λιγο...παντως μιλαμε για συντριπτικο ποσοστο επιτυχιας και αποδοχης για ολες τις κινησεις ενος δικου μας παιδιου, νεοφερμενου στα διοικητικα και αυτο απο μονο του ειναι τεραστια επιτυχια (ανεξαρτητα απο το αγωνιστικο μερος)
- χιλια καλα να κανει ο γκαγκατσης το παρελθον του δεν το ξεχναω προσωπικα. Τοσα χρονια εδω κατω τον εβριζα απο φετος απλα θα ειμαι αδιαφορος.Δεν σκοπευω να ωραιοποιησω καταστασεις και ουτε φυσικα να ψαξω να βρω ελαφρυντικα για τα παλια του κατορθωματα. Εξαλλου πιστευω οτι και ο ιδιος γνωριζει οτι εχει πολυ αυστηρους κριτες και ειναι αρκετα εξυπνος ανθρωπος (ειπα και μια καλη κουβεντα...).

- η σκεψη διαδοχης ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
- τελος, διαβαζω αποψεις αδερφων μας στηριζομενες σε κηρυγματα, ΠΑΟΚτσηδιλικια κτλ. Ειμαστε ολοι μας διαφορετικοι χαρακτηρες αγαπαμε κατι κοινο αλλα το πως θεωρουμε το καλο του απλα διαφερει...δεν χρειαζεται να ξεφευγουμε οταν ειδικα στην περιοδο αυτη πρεπει να χαλαρωσουμε...ερχεται γεματη σεζον και για εμας, οχι μονο για τους παιχτες!

Εγώ ρωτώ γιατί να είμαστε συνεχώς άκαιροι..
Ο Γκαγκάτσης, είτε το θέλετε είτε όχι είναι εκτελεστικός διεθυντής εδώ και περίπου 2 μήνες..
Ο Ζαγόρ ξέρει τον λόγο που τον προσέλαβε..
Εμείς τώρα ότι και να πούμε δε θα αλλάξει τίποτε, παρά μόνον θα γεμίσουμε λίγες σελίδες παραπάνω..
Το εκλαμβάνω ως "συζήτηση κάνουμε"..
Ο Γκαγκάτσης, είτε το θέλετε είτε όχι είναι εκτελεστικός διεθυντής εδώ και περίπου 2 μήνες..
Ο Ζαγόρ ξέρει τον λόγο που τον προσέλαβε..
Εμείς τώρα ότι και να πούμε δε θα αλλάξει τίποτε, παρά μόνον θα γεμίσουμε λίγες σελίδες παραπάνω..
Το εκλαμβάνω ως "συζήτηση κάνουμε"..
+10000thrix έγραψε:...Νομίζω ότι το να λέμε στηρίζω Ζαγοράκη αλλά διαφωνώ στο θέμα Γκαγκάτση είναι σαν να πυροβολούμε το πόδι μας.
- PABLO GARCIA2
Και όταν από τη μιά φωνάζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ και από την άλλη σπεύδουμε να δώσουμε στέγη στα απόβλητα αυτού του κατεστημένου ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
Απλά είναι τα πράγματα....Ας διαλέξουμε το ρόλο μας για να μη σκούζουμε λάθος μετά.
Πέρυσι ίσως κάποιοι θυμούνται την πληρωμένη απάντηση του βάζελου όταν φωνάζαμε για την διαιτησία του Κάκου στον αγώνα των play-off.
Και θα κάνω και μία πρόβλεψη....φέτος τα πράγματα στο θέμα διαιτησία θα είναι πολύ χειρότερα για μας σε σύγκριση με ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Aς είμαστε προετοιμασμένοι για να μην μας έρθει και απότομα.......
Απλά είναι τα πράγματα....Ας διαλέξουμε το ρόλο μας για να μη σκούζουμε λάθος μετά.
Πέρυσι ίσως κάποιοι θυμούνται την πληρωμένη απάντηση του βάζελου όταν φωνάζαμε για την διαιτησία του Κάκου στον αγώνα των play-off.
Και θα κάνω και μία πρόβλεψη....φέτος τα πράγματα στο θέμα διαιτησία θα είναι πολύ χειρότερα για μας σε σύγκριση με ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Aς είμαστε προετοιμασμένοι για να μην μας έρθει και απότομα.......
Συμφωνώ σε όλα εκτος απο την τελευταία παράγραφο.
Παμπλίτο.
Παμπλίτο.
- PABLO GARCIA2
Οτι θα είναι χειρότερα??
Εγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου....
Οπου ακούγεται το όνομα Γκαγκάτσης σε διαιτητικά γραφεία τα σπυράκια πετάγονται αυτόματα.....σαν ιλαρά ένα πράμα.....
Εγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου....
Οπου ακούγεται το όνομα Γκαγκάτσης σε διαιτητικά γραφεία τα σπυράκια πετάγονται αυτόματα.....σαν ιλαρά ένα πράμα.....
Συνεπώς σε αυτήν την περίπτωση που λες πιστεύω πως ο Γκανγκ θα αποτελέσει παρελθόν Παμπλίτο.
Θα τον φάει ο Ζαγοράκης αν όχι οι ίδιοι οπαδοί που τον λατρεύουν ξαφνικά σήμερα.
Εκτός και αν καταφέρει και πάρει το 50-50.
Θα τον φάει ο Ζαγοράκης αν όχι οι ίδιοι οπαδοί που τον λατρεύουν ξαφνικά σήμερα.
Εκτός και αν καταφέρει και πάρει το 50-50.