Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)
Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)
o κουτσια και στον τελη δεν ηταν βασικος σε πολλα ματς μπορει απο τωρα να παιξει 90 λεπτα ?
- LittleJohn
Ο Κονσεισαο ειναι παικταρας τελος. Ο καλυτερος μας για ενα κομα παιχνιδι. Η μπαλια του στον Κουτσιανικουλη προς το τελος ηταν απιστευτη, αν ο μικρος εκανε καλυτερο κοντρολ θα εβγαινε φατσα με το τερμα.
Γενικα, ειμασταν αρκετα καλοι, οχι τιποτα ιδιαιτερο. Συμφωνω με οσους ειπαν για Κουτσιανικουλη βασικο αντι του Φιλομενο.
Αρχιζουν και πονανε τα μυαλα μου με αυτο το πειραμα Κοντρερας. Τον εκαναν χωνι. Ειναι χειροτερος του Σναουτσνερ σαν δεξι μπακ, οπως επισης και οι Τσιριλο/Μπιζερα δεν ειναι καλυτεροι του Κοντρερας σαν στοπερ.
Γενικα, ειμασταν αρκετα καλοι, οχι τιποτα ιδιαιτερο. Συμφωνω με οσους ειπαν για Κουτσιανικουλη βασικο αντι του Φιλομενο.
Αρχιζουν και πονανε τα μυαλα μου με αυτο το πειραμα Κοντρερας. Τον εκαναν χωνι. Ειναι χειροτερος του Σναουτσνερ σαν δεξι μπακ, οπως επισης και οι Τσιριλο/Μπιζερα δεν ειναι καλυτεροι του Κοντρερας σαν στοπερ.
-
Commadante Pablo
D.A.A.T. έγραψε:Ποδοσφαιρικα μιλωντας το πειραμα Κοντρερας ειναι τρομακτικο...
σσσσσ....Μην λες τετοια κακα πραγματα! Πρεπει να δεις ξανα τον mvp της προηγουμενης σεζον να ξεφτιλιζεται στα δεξια,αν πεις το αυτονοητο θα σε μαλωσουν!...danirifle έγραψε:επιτέλους??? σε ενάμισι φιλικό τον είδες δεξί μπακ μεγάλε... πες μου και ότι κουράστηκες και δεν πάει άλλο...Commadante Pablo έγραψε:Αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ με τον Κοντρερας δεξια ποτε επιτελους θα σταματησει;
- paok4kyriakos
Ρε παιδια ηρεμίστε! Και εγώ είδα πως ο Κοντρερας δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά ώς δεξι μπακ αλλά ένας προπονητής σαν τον Σαντος λέτε να είναι μ@λάκας και να μη το βλέπει ή να μη ξέρει τι κάνει; Σε τέτοιες επιλογές οι προπονητές του καναπέ πρέπει να σωπάσουν!
1) ποτε ξανα ο κοντρερας δεξια (εκτος και αν πρεπει η ομαδα να μαθει να παιζει χωρις αυτον γιατι δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομη μαζι μας).
2) ο φιλομενο παιζει μονο στο 4-4-2 ή στην κορυφη αλλαγη του μουσλι στα αλλα συστηματα. ισως και αλλαγη του ηλια γιατι τον βλεπω πολυ αργο.
3) ο παμπλο δεν μπορει να βγαλει 90 ματς και ο σαντος επιμενει να τον κραταει μεσα λες και θελει να τον καψει.
4) η ομαδα με βιερινια στην θεση του φιλομενο θα ανεβει αρκετα.
5) ο αμπου θα ειναι η εκπληξη
6) ο ιβιτς και ο βερον θα περιοριστουν σε δευτερο ρολο φετος.
7) ο σαβινι παραμενει ερωτηματικο και ισως αργησει να κερδισει θεση απο τον λινο (αν τα καταφερει ποτε)
ΥΓ ειμαι αισιοδοξος
2) ο φιλομενο παιζει μονο στο 4-4-2 ή στην κορυφη αλλαγη του μουσλι στα αλλα συστηματα. ισως και αλλαγη του ηλια γιατι τον βλεπω πολυ αργο.
3) ο παμπλο δεν μπορει να βγαλει 90 ματς και ο σαντος επιμενει να τον κραταει μεσα λες και θελει να τον καψει.
4) η ομαδα με βιερινια στην θεση του φιλομενο θα ανεβει αρκετα.
5) ο αμπου θα ειναι η εκπληξη
6) ο ιβιτς και ο βερον θα περιοριστουν σε δευτερο ρολο φετος.
7) ο σαβινι παραμενει ερωτηματικο και ισως αργησει να κερδισει θεση απο τον λινο (αν τα καταφερει ποτε)
ΥΓ ειμαι αισιοδοξος
συμφωνω με τους παραπα\νω...κοντρερας δεξια χαραμιζεται, αμπου καλος, γκαρσια ανετοιμος ανασταλτικα, φιλομενο ψαχνεται ακομη (λογικο) κουτσια παικτης με πολυ μελλον αλλα και παρον....με προβληματισε ομως σημερα ο σορλεν που θεωρω οτι εξαφανιζεται μεσα στο παιχνιδι του οπως και ο λινο ανασταλτικα.....μετριος και ο μουσλι, ενω δεν μου αρεσε καθολου ο κρεσιτς στο τομεα των εξοδων του και της συννενοησης με τα μπακ γενικοτερα...
Σε γενικές γραμμές μαζί σου διαφωνεί ο προπονητής της σπάρτα που δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον σορλέν τον μούσλι και τους ακραίους της ομάδας.
Ότι κι αν λέει αυτό.
Ότι κι αν λέει αυτό.
δεν ξερει μπαλα ρεεεεεεεε
γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ
σοβαρα τωρα οτι βλεπω λεω τπτ παραπανω thrix για αλλους μπορει να ειμαι 100% λαθος για αλλους σωστος
γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ
σοβαρα τωρα οτι βλεπω λεω τπτ παραπανω thrix για αλλους μπορει να ειμαι 100% λαθος για αλλους σωστος
Καλά ρε μαλ@κα Σάντος δεξί μπακ ο Κοντρέρας?
Ρε μαλ@κα Σάντος βάλε τον ΊΒιτς!
Τι κάνεις ρε καρπουζά ρε τρελέ απο το Εστορίλ έλεος!
Μα καλά μαλ@κα πας καλά παίξε 4-4-2 τι 4-5-1 ρε χέστη!
Πω είναι ηττοπαθής ο τύπος το έφαγε!
Βάλε ρε 4-4-3!
Πάλι Μπαλάφα έβαλε θα τρελαθώ......
Βάλε μέσα Βιερίνια επιτέλους!!
Υ.Γ.
Ευτυχώς που δεν ακούει κανέναν σας γιατί δεν την παλεύετε μετά συγχωρήσεως αδέρφια.
Οι προτάσεις σας για το how to στο Pc σας και στο game σας.
Οι χήρες στο κρεβάτι δεν κάνουν έτσι...
Στηρίζω σου λέει ο άλλος μετά.
ΕΛΕΟΣ....
Ρε μαλ@κα Σάντος βάλε τον ΊΒιτς!
Τι κάνεις ρε καρπουζά ρε τρελέ απο το Εστορίλ έλεος!
Μα καλά μαλ@κα πας καλά παίξε 4-4-2 τι 4-5-1 ρε χέστη!
Πω είναι ηττοπαθής ο τύπος το έφαγε!
Βάλε ρε 4-4-3!
Πάλι Μπαλάφα έβαλε θα τρελαθώ......
Βάλε μέσα Βιερίνια επιτέλους!!
Υ.Γ.
Ευτυχώς που δεν ακούει κανέναν σας γιατί δεν την παλεύετε μετά συγχωρήσεως αδέρφια.
Οι προτάσεις σας για το how to στο Pc σας και στο game σας.
Οι χήρες στο κρεβάτι δεν κάνουν έτσι...
Στηρίζω σου λέει ο άλλος μετά.
ΕΛΕΟΣ....
Comandante Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεταιCommadante Pablo έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:Ποδοσφαιρικα μιλωντας το πειραμα Κοντρερας ειναι τρομακτικο...σσσσσ....Μην λες τετοια κακα πραγματα! Πρεπει να δεις ξανα τον mvp της προηγουμενης σεζον να ξεφτιλιζεται στα δεξια,αν πεις το αυτονοητο θα σε μαλωσουν!...danirifle έγραψε:επιτέλους??? σε ενάμισι φιλικό τον είδες δεξί μπακ μεγάλε... πες μου και ότι κουράστηκες και δεν πάει άλλο...Commadante Pablo έγραψε:Αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ με τον Κοντρερας δεξια ποτε επιτελους θα σταματησει;
θες να στο γράψω και ισπανικά????
Δεν είμαι αλεργικός στο να λέει κανείς τι βλέπει (αν και σε περίοδο προετοιμασίας θα περίμενα λιγότερο κράξιμο) απλά πρόσθεσα μια πληροφορία στη συζήτηση.diniko80 έγραψε:δεν ξερει μπαλα ρεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ![]()
![]()
![]()
![]()
Έτυχε και ταίριαζε με αυτά που έγραψες... τι να σου κάνω δε φταίω εγώ που πέφτεις όλο πάνω μου
Ας μη μου πάταγες τον κάλο... τώρα θα το πληρώσεις
XAXAX......το γαμημενη στο location ειναι συνοικια της πρωτευουσας? και μεις θελουμε τετοια συνοικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γυρνανε τα παλικαρια μια απο ολλανδια που προπονηθηκαν σκληρα αν κρινω απο το ελλεινο τους παρουσιαστικο....ολοι εχουνε ρεψει (με εξαιρεση το βερονακο που απλα ηρθε στα γραδα του).......
το φιλικο με τις σερρες που εχει ανακοινωσει ο περουκας εξαρταται απο τη συγκαταθεση του δον φερναντο πυο θα το σκεφτει οπως ελεγαν οι ρεπορτερς της ομαδας.........αντε γιατι σουκου δε γουσταρω μπανια και προτιμω μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα

γυρνανε τα παλικαρια μια απο ολλανδια που προπονηθηκαν σκληρα αν κρινω απο το ελλεινο τους παρουσιαστικο....ολοι εχουνε ρεψει (με εξαιρεση το βερονακο που απλα ηρθε στα γραδα του).......
το φιλικο με τις σερρες που εχει ανακοινωσει ο περουκας εξαρταται απο τη συγκαταθεση του δον φερναντο πυο θα το σκεφτει οπως ελεγαν οι ρεπορτερς της ομαδας.........αντε γιατι σουκου δε γουσταρω μπανια και προτιμω μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα