Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από adam04 »

Mε το μοναδικο υφος του Βραζιλιανου.Να χαρω εγω :)

Μιλήσαμε χτες για κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ που, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης τα έβαλαν με τον Φερνάντο Σάντος και τις πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με το 4-4-2 και το 4-3-3…
Επαναλαμβάνω, το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτάκια, ο Πορτογάλος είπε: «Δεν μπορούμε ακόμη να παίξουμε με 4-4-2, δεν έχουμε τον χρόνο για κάτι τέτοιο».
Ξαναλέω, γιατί μερικοί μάλλον εν κατάλαβαν καλά, δούλεψε μόλις 2 βδομάδες με μπάλα, προσπάθησε να το εφαρμόσει, είδε ότι δεν του βγαίνει και το άλλαξε.

Αυτοί οι ίδιοι οι μερικοί λοιπόν που εδώ και καιρό σας προειδοποιώ ότι προσπαθούν χωρίς ιδιαίτερο λόγο (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον γιατί παραείμαι ρομαντικός ο μπουμπούνας…) να την πέσουν και πάλι στον Σάντος, άρχισαν ένα άλλο τροπάριο… Σώνει και καλά, ότι θέλει να τα βάλει με τη διοίκηση που δεν πήρε τους παίκτες που ήθελε αυτός. Μα, αν σκεφτόταν κάτι τέτοιο δεν θα έλεγε ότι… η σχέση του με Ζαγοράκη και Βρύζα είναι άριστη. Ούτε θα έλεγε ότι θα ήθελε να συνεχίσει και μετά το τέλος της τριετίας… Ή κάνω λάθος; Α να χαρώ… Οπότε αυτοί που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια καλά θα κάνουν να σπείρουν αλλού τα σπόρια… Μπας και τους βγει κάτι εκεί γιατί εδώ, χαΐρι δεν θα δουν…

Για το περσινό 4-3-3 του Σάντος που σας είπα χτες, που μου καθόταν ως 4-5-1 και το έλεγα συχνά όταν ακόμη είχα εκπομπή στο ραδιόφωνο, βλέπω με χαρά ότι όλοι εσείς που μου στείλατε ε-μέιλ, συμφωνείτε στο απόλυτο…. Το είπα και το ξαναλέω λοιπόν, αυτά τα δύο συστήματα δεν είναι ίδια. Εξαρτάται με ποιόν παίζει και τι στόχους έχει θέσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι… Αλλο λοιπόν είναι το 4-3-3 με Βιειρίνια και Κουτσιανικούλη στα άκρα και άλλο με Σορλέν και Κονσεισάο… Ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να παίξει πιο γρήγορα αλλά και με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Να πατά περιοχή με 4 και 5 άτομα. Με τον Φωτάκη να παίζει τον ρόλο του μπαλαντέρ επίσης και να έχει αρμοδιότητες που αρχίζουν μπροστά από την άμυνα έως και την επίτευξη του γκολ. Εχει και πολλές και ισάξιες επιλογές στον πάγκο ο Πορτογάλος, κάτι που ήθελε από πέρσι και κάτι που πέτυχε, με την σημαντικότατη βοήθεια του Βρύζα και φυσικά, το «οκ» του προέδρου.
Αντί να βιάζονται λοιπόν μερικοί και να χτυπάνε δεξιά και αριστερά, καλά θα κάνουν να αρχίσουν να καταλαβαίνουν το σκεπτικό της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Διότι πολύ απλά, όλοι όσοι φώναζαν πέρσι για να φύγει ο άχρηστος ο Σάντος, ο ταβερνιάρης ο Σάντος, ο ανίδεος, ο αποτυχημένος, πέρσι, δαγκώθηκαν άγρια. Μάτωσαν τα χειλάκια τους… Και αν και ήθελαν μετά να χειροκροτήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό, επειδή η ελληνική η υπερηφάνεια επισκιάζει τα πάντα, γύρισαν τη πλάτη και πήγαν για… μπιλιάρδο. Ας είναι, δεν πειράζει, αρκεί να μην βγάζουν με τόσο θράσος την πικρία τους δεξιά κι’ αριστερά…

*** Προχωράμε… Σας είπα χτες ότι θα μιλήσουμε σήμερα για το τι μου άρεσε και το τι δεν μου άρεσε στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την αδύναμη Βίλεμ. Διαπίστωσα ότι πολλοί φίλοι μου, είδαν τον ΠΑΟΚ καλό και βελτιωμένο. Ακόμη και ο Σάντος έμεινε ικανοποιημένος…
Εξηγούμαι… Η Βίλεμ είναι απλά, μια ομάδα της σειράς. Καμία σχέση με την Τσίβας. Οπότε, με μια-δυο προπονήσεις παραπάνω, περίμενα κάτι καλύτερο από την ομάδα. Που δεν είδα. Δυστυχώς, δεν είδα. Δεν με ενδιαφέρει που ήταν καλύτερος απ’ ότι στο παιχνίδι με την Τσίβας. Αυτό έγινε γιατί η Βίλεμ, αν πετύχαινε τον ΠΑΟΚ σε κάνα-δυο μήνες, θα έτρωγε 4-5 μπουγάτσες για πλάκα…
Λέω λοιπόν ότι δεν μου άρεσε ο ΠΑΟΚ. Λίγο ίσως στο β’ ημίχρονο. Πολύ λίγο όμως για έναν ΠΑΟΚ. Εντάξει, έχω πει χίλιες φορές και ξαναλέω, προετοιμασία είναι, αλίμονο. Στο «καθαρό» το γήπεδο όμως με το καλό το χορτάρι, μΕ την καλή 11άδα και με την Βίλεμ απέναντι, περίμενα 2-3 αυτοματισμούς, 5-6 καλές εναλλαγές της μπάλας και 6-7 καλές επιθέσεις. Από επιθέσεις, είδα 3, το πολύ 4. Σε ότι αφορά δε τους παίκτες σε ατομικό επίπεδο, τίποτα το ιδιαίτερο. Ας λένε δεξιά κι’ αριστερά ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Που ήταν καλύτερος; Στην άμυνα; Ο Μπρούνο το παλικάρι μου έριξε δύο ζεμπεκιές που ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου θα θαύμαζε στα 15 του μόλις χρόνια… Ακόμη και ο Χαλκιάς, έκανε 2-3 εξόδους της… συμφοράς. Στο δεξί άκρο, του Κοντρέρας, θα μιλήσουμε για τον Πάμπλο πιο κάτω, ωχ, αμάν αμάν… Είμαι υποχρεωμένος να τα πω αυτά. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν μάλιστα τα δύο γκολ, όπου οι φάσεις ήταν όντως πανέμορφες, αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα ήμουν στον οφθαλμίατρο μου. Δέχομαι πάντως ότι η ομάδα θέλει ακόμη χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια. Να βρεθεί στο γήπεδο, να πατήσει το χορτάρι και αυτό να φυτρώνει μετά κίτρινο, όχι πράσινο. Θα τα καταφέρει ο Πορτογάλος, είμαι σχεδόν σίγουρος. Σχεδόν λέω…

*** Επίσης διαπίστωσα ότι αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ «διαμαρτύρονται» σε ότι αφορά τον Κουτσιανικούλη. Ότι και καλά έπρεπε να παίζει βασικός. Με αφορμή το άρθρο του Στέλιου του Γρηγοριάδη, θέλω να πω δυο λόγια. Ποιος σας είπε ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε έναν Κουτσιανικούλη; Οποιος και αν είναι ο Κουτσιανικούλης. Ο οποιοσδήποτε Κουτσιανικούλης… Ηρθε ένας παίκτης, θα τον «περιλάβει» το προπονητικό τιμ και θα τον αξιοποιήσει κατάλληλα ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αν νομίζει ο οποιοσδήποτε από εσάς δε, ότι επειδή κόστισε Χ χρήματα πρέπει σώνει και καλά να παίζει βασικός, χαμογελάστε, είναι η κάντιτ κάμερα κάπου κρυμένη και σας παρακολουθεί. Ο νεαρός, ο οποιοσδήποτε νεαρός δεν μπορεί να έρχεται στον ΠΑΟΚ και να παίρνει φανέλα βαικού. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ… Μα τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος τα τόσο απλά στοιχεία μιας κατάστασης σαν κι’ αυτή που πάνε να «στραβώσουν» μερικοί;; Ελεος… Ελεος…
Για να κλείσω του Κουτσιανικούλη το θέμα, θέλω να πω ότι και εγώ είμαι λάτρης του ποδοσφαιρικού του ταλέντου. Ομως, δεν θέλω να «καεί» σε μια τόσο δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Δικέφαλος. Και ο Σάντος το ξέρει αυτό. Οπότε, μη βιάζεστε από τις δύο πρώτες βδομάδες του πιτσιρικά στην Τούμπα να βγάλετε συμπεράσματα και ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. Αν νομίζετε ότι έχετε το απόλυτο δίκιο, γίνετε προπονητές… Απλά πράγματα…
Α, πριν το ξεχάσω… ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ. Ξαναλέω, παίζει και από τα αριστερά… Α να χαρώ…

*** Εχω κι’ άλλο ένα θέμα που ακούει στο όνομα Κονσεϊσάο…. Το ότι ο Κονσεϊσάο ήταν ένα βήμα να αποχωρήσει από την ομάδα είναι γεγονός. Αποφάσισαν από κοινού, τεχνικός, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής, να παραμείνει στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά. Για πολλούς και διάφορους λόγους που φυσικά, εσείς οι υγειώς σκεπτόμενοι ΠΑΟΚτσήδες αντιλαμβάνεστε με ευκολία. Οι υπόλοιποι που έχουν μάθει να ισοπεδώνουν τα πάντα, οκέυ, θα συνεχίσουν τα ίδια και τα ίδια, είτε το όνομα αυτού είναι Κονσεϊσάο είτε Γκαρσία. Τελειώσαμε και με τον αρχηγό, έναν από τους καλύτερους παίκτες που πάτησε πόδι στην Τούμπα (ταπεινή μου γνώμη)…
Ομως, όμως λέω, να προσθέσω εδώ ότι αυτή η χρονιά, για τον αρχηγό, πρέπει να είναι χτισμένη σε διαφορετική βάση από την περσινή. Σας το είπα και την περασμένη εβδομάδα, ο Κονσεϊσάο θα παίξει για 6-7-8 αγωνιστικές ως βασικός και από κει και πέρα θα αφήσει την θέση του σταδιακά σε όποιον πρέπει να πάρει την θέση του… Προσέξτε, Βιειρίνια και Κουτσιανικούλης έχουν να μάθουν πολλά από τον Πορτογάλο. Και όχι μόνο αυτοί οι δύο νεαροί έτσι; Βασικό αυτό…

*** Και θέμα Κοντρέρας και αριστερού μπακ έχω… Τοποθετήθηκα από την πρώτη στιγμή που είδα τον Κοντρέρας στα δεξιά. Δεν μου άρεσε καθόλου η επιλογή. Λέω λοιπόν ότι αυτή η θέση του πλαγίου μπακ απαιτεί χαρακτηριστικά που ο Πάμπλο δεν έχει. Ο Πάμπλο ο Κοντρέρας είναι για το κέντρο της άμυνας. Τελεία και παύλα. Αρχοντας με τα όλα του. Εαν και εφόσον υπάρχει πρόβλημα με κάρτες και τραυματισμούς στα δεξιά, οκέυ, δέχομαι να κάνει αυτή τη θυσία. Αλλά για θέση βασικού, είμαι κάθετα αντίθετος. Γνώμη μου και τίποτα παραπάνω. Μπορεί βέβαια, ο Σάντος να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του που εγώ δεν μπορώ καν να φανταστώ… Παίζει κι’ αυτό. Ιδωμεν…

*** Τα θέματα τελειωμό δεν έχουν μου φαίνεται... Επειδή μου στείλατε πολλοί φίλοι ε-μέιλ στα οποία με ξαναρωτήσατε για τον Εστογιανόφ, το είπα και το ξαναλέω για να το ακούσουν καθαρά και οι υπόλοιποι: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΡΙΕΡΑ… Σας το έγραψα αυτό προτού καν βγουν οι φήμες στον αέρα, θυμάστε πολύ καλά όλοι όσοι με διαβάζετε… Να πω εδώ ότι κάποιοι, επειδή θέλουν να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων, ακόμα ισχυρίζονται ότι ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε το θέμα Εστογιανόφ και Ριέρα για οικονομικούς λόγους. Τέτοιο θέμα ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον. Διότι αν ήθελε ο ΠΑΟΚ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, έναν από τους δύο θα έπαιρνε…

*** Σε ότι αφορά στις εντυπώσεις πάνω στο όνομα Βιτόλο, θυμάστε, σας έχω γράψει εδώ και αρκετό καιρό ορθά κοφτά, ότι ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται για τον Βιτόλο. Μένει ελεύθερος έχει καλώς. Δεν μπορεί, πάλι έχει καλώς. Ο ΠΑΟΚ δεν πιέζει καταστάσεις ούτε προσπαθεί δια της τεθλασμένης να φέρει τον παίκτη μια ώρα νωρίτερα όπως ισχυρίζονται μερικοί. Οι ισχυρισμοί αυτοί μάλιστα, δεν έχουν καν βάση. Και όλοι όσοι θέλουν να σας περάσουν την εικόνα ότι τα ξέρουν όλα, η ιστορία είναι η πιο τρανή απόδειξη… Αυτή δεν αφήνει ποτέ ενδοιασμούς, έχει ήδη αφήσει τα αχνάρια της τα οποία πανεύκολα μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή… Απλά πράγματα. Οταν και εφόσον τα βρει ο Βιτόλο με την Σανταντέρ, φορά τα ασπρόμαυρα. Τελειώσαμε…

*** Προχωράμε… Και κλείνουμε μάλιστα γιατί σε λίγο θα σκάσει μύτη… ο ήλιος.
Η αγάπη που έχει ο ΠΑΟΚτσής για την ομάδα του, είναι από τις λίγες.
Δεν περιμένει τον τίτλο για να την ακολουθήσει.
Ομάδες με μεγάλα ονόματα και με μεγάλη ιστορία έχουν πέσει κατηγορία σε Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και πάει λέγοντας και την επόμενη χρονιά, τα γήπεδα τους είναι γεμάτα.
Ο κόσμος ΠΑΟΚ λοιπόν πρόπερσι απέδειξε σε όλους, με εκείνο το μίζερο ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα ότι αγαπά την ομάδα ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ…
Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσει και φέτος, αλίμονο, 21 χιλιάρικα έγιναν καπνός, αλλά και του χρόνου, και του παραχρόνου, ακόμη και την χρονιά που ο Αλέξανδρος, ο γιος μου, θα είναι το 10άρι του ΠΑΟΚ…
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αν και γενικά τον θεωρώ λίγο φαφλατά, εν τω προκειμένω προσυπογράφω το άρθρο του Βραζιλιάνου...!! Το θεωρώ πολύ σωστό και σοβαρό...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3445473

Μερικά ενδιαφέροντα απο τις προπονήσεις στο άνωθεν λινκ.

Λίνο για μπε-νάλντις και πάλι 2-2 ο Σάντος δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. :)
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Καθολου καλη εικονα στο α ημιχρονο.Ελπιζω να βελτιωθουμε λιγο στο β.Γκολαρα ο σεξυ Μπρουνος
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ποδοσφαιρικα μιλωντας το πειραμα Κοντρερας ειναι τρομακτικο...Ο Φιλομενο δεν δινει μεχρι στιγμης κατι δημιουργικο με μονο θετικο του οτι συγκλινει συχνα..Η τριαδα των χαφ οταν ανοιξει και λιγο θα ειναι καλη..Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως καποιος θεωρει οτι αν ο Κονσεισαο δεν ειναι βασικος θα μαστε καλυτεροι..Ο αρχηγος απειλει μονιμα...
Εξακολουθω να θελω να δω σαν τρελος σε αυτην την 11αδα τον Κουτσια αντι του Φιλομενο αν δουμε αν θα δωσει αυτο που φαινεται να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα ,τη φαντασια...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

1000 ποστς daat :) :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

o κουτσια και στον τελη δεν ηταν βασικος σε πολλα ματς μπορει απο τωρα να παιξει 90 λεπτα ?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

:) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

1001,τωρα διαβαζονται και αναποδα:D
:p
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Κονσεισαο ειναι παικταρας τελος. Ο καλυτερος μας για ενα κομα παιχνιδι. Η μπαλια του στον Κουτσιανικουλη προς το τελος ηταν απιστευτη, αν ο μικρος εκανε καλυτερο κοντρολ θα εβγαινε φατσα με το τερμα.

Γενικα, ειμασταν αρκετα καλοι, οχι τιποτα ιδιαιτερο. Συμφωνω με οσους ειπαν για Κουτσιανικουλη βασικο αντι του Φιλομενο.

Αρχιζουν και πονανε τα μυαλα μου με αυτο το πειραμα Κοντρερας. Τον εκαναν χωνι. Ειναι χειροτερος του Σναουτσνερ σαν δεξι μπακ, οπως επισης και οι Τσιριλο/Μπιζερα δεν ειναι καλυτεροι του Κοντρερας σαν στοπερ.
Commadante Pablo

Δημοσίευση από Commadante Pablo »

D.A.A.T. έγραψε:Ποδοσφαιρικα μιλωντας το πειραμα Κοντρερας ειναι τρομακτικο...
danirifle έγραψε:
Commadante Pablo έγραψε:Αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ με τον Κοντρερας δεξια ποτε επιτελους θα σταματησει;
επιτέλους??? σε ενάμισι φιλικό τον είδες δεξί μπακ μεγάλε... πες μου και ότι κουράστηκες και δεν πάει άλλο...
σσσσσ....Μην λες τετοια κακα πραγματα! Πρεπει να δεις ξανα τον mvp της προηγουμενης σεζον να ξεφτιλιζεται στα δεξια,αν πεις το αυτονοητο θα σε μαλωσουν!...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ρε παιδια ηρεμίστε! Και εγώ είδα πως ο Κοντρερας δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά ώς δεξι μπακ αλλά ένας προπονητής σαν τον Σαντος λέτε να είναι μ@λάκας και να μη το βλέπει ή να μη ξέρει τι κάνει; Σε τέτοιες επιλογές οι προπονητές του καναπέ πρέπει να σωπάσουν!
kos

Δημοσίευση από kos »

1) ποτε ξανα ο κοντρερας δεξια (εκτος και αν πρεπει η ομαδα να μαθει να παιζει χωρις αυτον γιατι δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομη μαζι μας).
2) ο φιλομενο παιζει μονο στο 4-4-2 ή στην κορυφη αλλαγη του μουσλι στα αλλα συστηματα. ισως και αλλαγη του ηλια γιατι τον βλεπω πολυ αργο.
3) ο παμπλο δεν μπορει να βγαλει 90 ματς και ο σαντος επιμενει να τον κραταει μεσα λες και θελει να τον καψει.
4) η ομαδα με βιερινια στην θεση του φιλομενο θα ανεβει αρκετα.
5) ο αμπου θα ειναι η εκπληξη
6) ο ιβιτς και ο βερον θα περιοριστουν σε δευτερο ρολο φετος.
7) ο σαβινι παραμενει ερωτηματικο και ισως αργησει να κερδισει θεση απο τον λινο (αν τα καταφερει ποτε)

ΥΓ ειμαι αισιοδοξος :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

συμφωνω με τους παραπα\νω...κοντρερας δεξια χαραμιζεται, αμπου καλος, γκαρσια ανετοιμος ανασταλτικα, φιλομενο ψαχνεται ακομη (λογικο) κουτσια παικτης με πολυ μελλον αλλα και παρον....με προβληματισε ομως σημερα ο σορλεν που θεωρω οτι εξαφανιζεται μεσα στο παιχνιδι του οπως και ο λινο ανασταλτικα.....μετριος και ο μουσλι, ενω δεν μου αρεσε καθολου ο κρεσιτς στο τομεα των εξοδων του και της συννενοησης με τα μπακ γενικοτερα...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σε γενικές γραμμές μαζί σου διαφωνεί ο προπονητής της σπάρτα που δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον σορλέν τον μούσλι και τους ακραίους της ομάδας.
Ότι κι αν λέει αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”