Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Blackgr4 έγραψε:Έχει ακούσει κανείς κάτι για Nikola Maksimovic για τη θέση του στόπερ;
Κάτι πήρε το αυτί μου.
Της ναπολι; Ή τον μικρό που παίζει Ισπανία;

Sorry στόπερ είπες. Αυτός που έπαιζε ναπολι οποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 23 Ιουν 2022, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

JohnDag έγραψε:Γίνονται ωραία πραγματάκια, αυτό είναι σίγουρο.

Βεβαια, καλό είναι να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά επειδή μιλάμε ουσιαστικά για καινούργια ομάδα με πολλούς νεαρούς θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία η όλη φάση.

Τώρα προφανώς αν έρθουν 2 παιχταράδες με μεγάλα συμβόλαια στο στόπερ και στο αριστερό εξτρεμ (10αρια έχουμε Κουαλιατα, Ρικάρντο και Καντουρι) θα μπορέσουμε να μιλήσουμε από άλλη βάση.

Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι θα γίνουν αυτές οι κινήσεις (κι ας λένε ότι θέλουν οι δημοσιογράφοι, άλλο εκτίμηση και άλλο non paper φαίνεται τι είναι τι) γιατί δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα φιλοσοφία του Μποτο αλλά ποτε δεν ξέρεις.

Σε κάθε περίπτωση, γίνουν δεν γίνουν εμείς θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την νέα ομάδα που στήνεται. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Αν ισχύει ότι ρωτήσαμε για Μπαλντε ή τον Πορτογάλο από αραβια γιατί δεν το πιστεύεις;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ασε στην ακρη το πιθανο κερδος.
Αν εχεις καταφερει και κανεις δικο σου τον αρχηγο της εθνικης Πορτογαλιας U21 και συμφωνα με τους ειδικους παικτη με υψηλοτατο ταβανι με 4εκ, ειναι κακο ντιλ;; Και ας κατσει στην ομαδα 4-5 χρονια. Και ας σου αποφερει λιγα χρηματα μεταπωλητικα.
Θα εχεις βαλει στο ροστερ σου εναν παικταρα με 4εκ. Οταν μονο τα τελευταια χρονια εχεις δωσει 3,5 για Εσιτι και Τσολακ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι ρε σεις! Ποιος γαμει το κερδος? Ας βγει παιχταρα να μοιραζει αναγουλες και ας λατσει 5 χρονια εδω!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Μα για αυτο λεω εγω για 6ρι και φιλοι μου γραφουν πως ειναι 6ρι ο Νταντας...Οκ μπορει να υποδεχεται και να προωθει καλα τη μπαλα απο την αμυνα αλλα αμυντικα,οχι σκουπα,ουτε wettex...
Θυμάσαι πως έπαιζε ο Πίρλο στην Μίλαν στο 6?
Σε στύλ quarterback με τους αμυντικους καρυοθραύστες μπροστά. Εντάξει ο λουτσε δεν θα το κάνει ποτέ αυτό και τσάμπα είμαστε σε λογια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παρεμπιπτόντως ωραίοι οι καινούργιοι κλπ, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι φέτος ο Σοάρες θα κόψει κώλους. Ο χαφ όχι ο Ράφα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

gika έγραψε: Εν τω μεταξύ ακόμα κι αν βγει παικταράς σε εμάς, δύσκολα θα τον πουλήσουμε πάνω από 10 χωρίς να παίζουμε Τσου Λου, όποτε τα περιθώρια κέρδους είναι πραγματικά πολύ μικρά.
γουσταρω!
ετσι, αν μας βγει παικταρας δεν θα καιγομαστε καθολου να τον πουλησουμε μια και το περιθωριο κερδους ειναι μικρο και θα τον κρατησουμε να τον χαιρομαστε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

DamoN έγραψε:
JohnDag έγραψε:Γίνονται ωραία πραγματάκια, αυτό είναι σίγουρο.

Βεβαια, καλό είναι να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά επειδή μιλάμε ουσιαστικά για καινούργια ομάδα με πολλούς νεαρούς θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία η όλη φάση.

Τώρα προφανώς αν έρθουν 2 παιχταράδες με μεγάλα συμβόλαια στο στόπερ και στο αριστερό εξτρεμ (10αρια έχουμε Κουαλιατα, Ρικάρντο και Καντουρι) θα μπορέσουμε να μιλήσουμε από άλλη βάση.

Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι θα γίνουν αυτές οι κινήσεις (κι ας λένε ότι θέλουν οι δημοσιογράφοι, άλλο εκτίμηση και άλλο non paper φαίνεται τι είναι τι) γιατί δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα φιλοσοφία του Μποτο αλλά ποτε δεν ξέρεις.

Σε κάθε περίπτωση, γίνουν δεν γίνουν εμείς θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την νέα ομάδα που στήνεται. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Αν ισχύει ότι ρωτήσαμε για Μπαλντε ή τον Πορτογάλο από αραβια γιατί δεν το πιστεύεις;

Το "ρωτήσαμε" είναι θεωρητικό.

Εγω κρίνω με βάση τα πραγματικά δεδομένα.

Και αυτά δείχνουν ότι μέχρι στιγμής, στις 8-9 μεταγραφές που έχει κάνει ο Μποτο προτιμάει αγορές και χαμηλά συμβόλαια από ελεύθερους και μεγάλα συμβόλαια.

Υπάρχει πλέον ικανοποιητικό δείγμα και διαφαίνεται ένα συγκεκριμένο pattern.

Αν παρεκκλίνει από αυτό στο μέλλον ο Μποτο μένει να φανεί στην πράξη.

Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

rainmaker έγραψε:Παρεμπιπτόντως ωραίοι οι καινούργιοι κλπ, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι φέτος ο Σοάρες θα κόψει κώλους. Ο χαφ όχι ο Ράφα.
Παιχταρα είναι απλά χάνεται μπροστά. Εγώ τον μετράω σαν Μεταγραφη και αυτόν και τον Σαστρε που βιαστήκαμε να τους κρίνουμε και να τους υπολογίζουμε σαν συμπλήρωματα. Ειδικά ο Πορτογάλος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Παρεμπιπτόντως ωραίοι οι καινούργιοι κλπ, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι φέτος ο Σοάρες θα κόψει κώλους. Ο χαφ όχι ο Ράφα.
Αν καταφερει να προσαρμοστεί τακτικα συμφωνω! Εχει χαρακτηριστικα εξαιρετικα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Για Ρωσία που είπα πριν πχ, πας και παίρνεις αυτόν και ξενοιάζεις: https://www.transfermarkt.com/rodrigao/ ... ler/510782

Στην Sochi παίζει, από Πορτογαλια έχει περάσει, 26χρονος είναι.

Δεν χρειάζεται ντε και καλά να "ξηλωθεις" και να βγεις τελείως εκτός πλάνου, υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

O Λουτσεσκου ξερει πορτογαλικα; Ή θα πρεπει να του δωσουμε χρονο να προσαρμοστει;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τζονι έχουμε ακόμα Ιούνιο . Για να πάρεις τέτοιους παίχτες θέλει υπομονή γιατί λογικά έχουν και άλλες προτάσεις και σίγουρα δεν βιάζονται. Το θέμα είναι να τους κλείσεις σε κανα μήνα από τώρα και όχι Σεπτέμβριο
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

gika έγραψε:
Να το πω αλλιώς. Αν αγοράσουμε το 50% του παίκτη με 4Μ, και ο παίκτης βγάλει μάτια και γίνει η πιο ακριβή μας πώληση με 12Μ, πρακτικά το κέρδος μας θα είναι 2Μ - λιγότερο κι από την πώληση Λημνιου.

Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα του παίκτη, απλά θεωρώ τα 8Μ μη αντιπροσωπευτικό evaluation και δεδομένου ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, δεν βλέπω πως θα φτάσει η αξία του αρκετά πάνω από αυτό ώστε να δικαιολογεί το ρίσκο της απόκτησης του. Για τον ίδιο λόγο που δεν αγοράζεις μπιτκοιν με την τιμή τους στα 40Κ και μετοχες της Τεσλα όταν είναι στα 1000.
Θα μας τρελλανεις τελειως ρε Γκικα.
Δηλαδη το ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ μελημα για σενα ειναι το πιθανο οικονομικο κερδος; Το αγωνιστικο δεν υπαρχει ντιπ; Μας λες οτι επειδη το πιθανο κερδος μας θα ειναι μονο 2μυρια δεν δικαιολογειται το ρισκο της αποκτησης του... Δηλαδη αν βγαλει ματια 2-3 χρονια στον ΠΑΟΚ και βοηθησει τα μεγιστα σε τιτλους και πορειες και μετα βγαλεις και 1 (οχι 2 που λες, ενα σε λεω εγω) μυριο, εισαι συνολικα χαμενος και δεν δικαιολογειται το ρισκο της αποκτησης του;;; Δεν παιρνουμε μπιτκοιν, ΠΑΙΚΤΗ παιρνουμε. Για να ΠΑΙΞΕΙ οχι για να κονομησουμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Έχει ακούσει κανείς κάτι για Nikola Maksimovic για τη θέση του στόπερ;
Κάτι πήρε το αυτί μου.
Της ναπολι; Ή τον μικρό που παίζει Ισπανία;

Sorry στόπερ είπες. Αυτός που έπαιζε ναπολι οποτε
Της Τζένοα (που έπεσε). Πριν ναι ήταν και στη Νάπολι η οποία τον αγόρασε για 21m από την Τορίνο.
Και επειδή έπεσε, άρα μπορεί να φύγει με πολύ λιγότερα χρήματα, μου φάνηκε αρκετά πιστευτό ως σενάριο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”