Της ναπολι; Ή τον μικρό που παίζει Ισπανία;Blackgr4 έγραψε:Έχει ακούσει κανείς κάτι για Nikola Maksimovic για τη θέση του στόπερ;
Κάτι πήρε το αυτί μου.
Sorry στόπερ είπες. Αυτός που έπαιζε ναπολι οποτε
Της ναπολι; Ή τον μικρό που παίζει Ισπανία;Blackgr4 έγραψε:Έχει ακούσει κανείς κάτι για Nikola Maksimovic για τη θέση του στόπερ;
Κάτι πήρε το αυτί μου.
JohnDag έγραψε:Γίνονται ωραία πραγματάκια, αυτό είναι σίγουρο.
Βεβαια, καλό είναι να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά επειδή μιλάμε ουσιαστικά για καινούργια ομάδα με πολλούς νεαρούς θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία η όλη φάση.
Τώρα προφανώς αν έρθουν 2 παιχταράδες με μεγάλα συμβόλαια στο στόπερ και στο αριστερό εξτρεμ (10αρια έχουμε Κουαλιατα, Ρικάρντο και Καντουρι) θα μπορέσουμε να μιλήσουμε από άλλη βάση.
Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι θα γίνουν αυτές οι κινήσεις (κι ας λένε ότι θέλουν οι δημοσιογράφοι, άλλο εκτίμηση και άλλο non paper φαίνεται τι είναι τι) γιατί δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα φιλοσοφία του Μποτο αλλά ποτε δεν ξέρεις.
Σε κάθε περίπτωση, γίνουν δεν γίνουν εμείς θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την νέα ομάδα που στήνεται. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Αν ισχύει ότι ρωτήσαμε για Μπαλντε ή τον Πορτογάλο από αραβια γιατί δεν το πιστεύεις;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάσαι πως έπαιζε ο Πίρλο στην Μίλαν στο 6?joshua έγραψε:Μα για αυτο λεω εγω για 6ρι και φιλοι μου γραφουν πως ειναι 6ρι ο Νταντας...Οκ μπορει να υποδεχεται και να προωθει καλα τη μπαλα απο την αμυνα αλλα αμυντικα,οχι σκουπα,ουτε wettex...
γουσταρω!gika έγραψε: Εν τω μεταξύ ακόμα κι αν βγει παικταράς σε εμάς, δύσκολα θα τον πουλήσουμε πάνω από 10 χωρίς να παίζουμε Τσου Λου, όποτε τα περιθώρια κέρδους είναι πραγματικά πολύ μικρά.
Το "ρωτήσαμε" είναι θεωρητικό.DamoN έγραψε:JohnDag έγραψε:Γίνονται ωραία πραγματάκια, αυτό είναι σίγουρο.
Βεβαια, καλό είναι να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά επειδή μιλάμε ουσιαστικά για καινούργια ομάδα με πολλούς νεαρούς θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία η όλη φάση.
Τώρα προφανώς αν έρθουν 2 παιχταράδες με μεγάλα συμβόλαια στο στόπερ και στο αριστερό εξτρεμ (10αρια έχουμε Κουαλιατα, Ρικάρντο και Καντουρι) θα μπορέσουμε να μιλήσουμε από άλλη βάση.
Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι θα γίνουν αυτές οι κινήσεις (κι ας λένε ότι θέλουν οι δημοσιογράφοι, άλλο εκτίμηση και άλλο non paper φαίνεται τι είναι τι) γιατί δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα φιλοσοφία του Μποτο αλλά ποτε δεν ξέρεις.
Σε κάθε περίπτωση, γίνουν δεν γίνουν εμείς θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την νέα ομάδα που στήνεται. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Αν ισχύει ότι ρωτήσαμε για Μπαλντε ή τον Πορτογάλο από αραβια γιατί δεν το πιστεύεις;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιχταρα είναι απλά χάνεται μπροστά. Εγώ τον μετράω σαν Μεταγραφη και αυτόν και τον Σαστρε που βιαστήκαμε να τους κρίνουμε και να τους υπολογίζουμε σαν συμπλήρωματα. Ειδικά ο Πορτογάλοςrainmaker έγραψε:Παρεμπιπτόντως ωραίοι οι καινούργιοι κλπ, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι φέτος ο Σοάρες θα κόψει κώλους. Ο χαφ όχι ο Ράφα.
Αν καταφερει να προσαρμοστεί τακτικα συμφωνω! Εχει χαρακτηριστικα εξαιρετικα!rainmaker έγραψε:Παρεμπιπτόντως ωραίοι οι καινούργιοι κλπ, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι φέτος ο Σοάρες θα κόψει κώλους. Ο χαφ όχι ο Ράφα.
Θα μας τρελλανεις τελειως ρε Γκικα.gika έγραψε:
Να το πω αλλιώς. Αν αγοράσουμε το 50% του παίκτη με 4Μ, και ο παίκτης βγάλει μάτια και γίνει η πιο ακριβή μας πώληση με 12Μ, πρακτικά το κέρδος μας θα είναι 2Μ - λιγότερο κι από την πώληση Λημνιου.
Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα του παίκτη, απλά θεωρώ τα 8Μ μη αντιπροσωπευτικό evaluation και δεδομένου ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, δεν βλέπω πως θα φτάσει η αξία του αρκετά πάνω από αυτό ώστε να δικαιολογεί το ρίσκο της απόκτησης του. Για τον ίδιο λόγο που δεν αγοράζεις μπιτκοιν με την τιμή τους στα 40Κ και μετοχες της Τεσλα όταν είναι στα 1000.
Της Τζένοα (που έπεσε). Πριν ναι ήταν και στη Νάπολι η οποία τον αγόρασε για 21m από την Τορίνο.DamoN έγραψε:Της ναπολι; Ή τον μικρό που παίζει Ισπανία;Blackgr4 έγραψε:Έχει ακούσει κανείς κάτι για Nikola Maksimovic για τη θέση του στόπερ;
Κάτι πήρε το αυτί μου.
Sorry στόπερ είπες. Αυτός που έπαιζε ναπολι οποτε