Θα ήταν υπερβολικό αν είχες για πρώτο έναν Βατσλικ.maceio έγραψε:δεν λεω οτι ειναι καλη επιλογη , αλλα τον να δινουμε τοσο πολυ σημασια στον 2ο τερματοφυλακα , ενω υπαρχουν πολυ πιο φλεγοντα θεματα στο ροστερ το θεωρω υπερβολικο . εγω προσωπικα δεν τον θελω γιατι κραταει θεση ξενου , ενας παικτης που πιθανον -και αν -θα παιξει μονοψηφιο αριθμο ματς .JohnDag έγραψε:Βασικα δεν έχω τις αντοχές να κάτσω να επιχειρηματολογησω γιατί ο Ζιβκοφιτς είναι κακή επιλογή.
Δηλαδή ειναι σα να κάτσω να προσπαθήσω να σας πείσω για το ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.
Ματαιος κόπος για κάτι που είναι δεδομένο και αυταποδεικτο.
Τον παίχτη τον έχουμε δει με τα μάτια μας 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Και αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, ακριβώς τα ίδια δείχνουν και τα (τραγικά) στατιστικά του.
Μιλαμε για έναν από τους χειρότερους τερματοφυλακες του πρωταθλήματος. Σταθερά.
Από κει και πέρα τι άλλο χρειάζεται να προσθέσει καποιος επί του θέματος;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
υγ τα στατιστικα του πασχαλακη καλα ηταν ? θυμαμαι απο αναλυση μελους οτι ειχε δεχθει παραπανω γκολ απο οτι θα επρεπε ( απο λαθος εκτιμηση / αβιαστα λαθη whatever)
πηραμε παικτη του αγιαξ , οβερ !![]()
![]()
Και μην κολλάς στο όνομα, όπου Βατσλικ βάλε έναν έμπειρο, δοκιμασμένο κιπερ με χρόνια παρουσίας σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Όταν ο πρώτος σου είναι ένας 22χρονος με μια επαγγελματική χρόνια στο πρωτάθλημα της Κροατίας τότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καθόλου υπερβολική η συζήτηση που γίνεται για τον 2ο.
Μπορεί ο μικρός να βγει ο νέος Ομπλακ και μακάρι, ποιος δεν θα το ήθελε;
Μπορεί, όμως, να στο εγγυηθεί κάποιος αυτό; Όχι.
Άρα θα έπρεπε ο ν. 2 να προσφέρει μια σχετική ασφάλεια. Ο Ζιβκο προσφέρει τρομο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk