Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από JohnDag »

maceio έγραψε:
JohnDag έγραψε:Βασικα δεν έχω τις αντοχές να κάτσω να επιχειρηματολογησω γιατί ο Ζιβκοφιτς είναι κακή επιλογή.

Δηλαδή ειναι σα να κάτσω να προσπαθήσω να σας πείσω για το ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.

Ματαιος κόπος για κάτι που είναι δεδομένο και αυταποδεικτο.

Τον παίχτη τον έχουμε δει με τα μάτια μας 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Και αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, ακριβώς τα ίδια δείχνουν και τα (τραγικά) στατιστικά του.

Μιλαμε για έναν από τους χειρότερους τερματοφυλακες του πρωταθλήματος. Σταθερά.

Από κει και πέρα τι άλλο χρειάζεται να προσθέσει καποιος επί του θέματος;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν λεω οτι ειναι καλη επιλογη , αλλα τον να δινουμε τοσο πολυ σημασια στον 2ο τερματοφυλακα , ενω υπαρχουν πολυ πιο φλεγοντα θεματα στο ροστερ το θεωρω υπερβολικο . εγω προσωπικα δεν τον θελω γιατι κραταει θεση ξενου , ενας παικτης που πιθανον -και αν -θα παιξει μονοψηφιο αριθμο ματς .
υγ τα στατιστικα του πασχαλακη καλα ηταν ? θυμαμαι απο αναλυση μελους οτι ειχε δεχθει παραπανω γκολ απο οτι θα επρεπε ( απο λαθος εκτιμηση / αβιαστα λαθη whatever)
πηραμε παικτη του αγιαξ , οβερ ! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Θα ήταν υπερβολικό αν είχες για πρώτο έναν Βατσλικ.

Και μην κολλάς στο όνομα, όπου Βατσλικ βάλε έναν έμπειρο, δοκιμασμένο κιπερ με χρόνια παρουσίας σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Όταν ο πρώτος σου είναι ένας 22χρονος με μια επαγγελματική χρόνια στο πρωτάθλημα της Κροατίας τότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καθόλου υπερβολική η συζήτηση που γίνεται για τον 2ο.

Μπορεί ο μικρός να βγει ο νέος Ομπλακ και μακάρι, ποιος δεν θα το ήθελε;

Μπορεί, όμως, να στο εγγυηθεί κάποιος αυτό; Όχι.

Άρα θα έπρεπε ο ν. 2 να προσφέρει μια σχετική ασφάλεια. Ο Ζιβκο προσφέρει τρομο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 17 Ιουν 2022, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Λευκη πετσέτα θαλασσης

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Επειδή ο φίλος μου ο JohnDag προσπαθεί να αποδείξει το αυταπόδεικτο και χαρά στο κουράγιο του, θα πω και το εξής επιχείρημα. Ο Ζίβκοβιτς σαν δεύτερος είτε δε θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα είτε θα κόψει ακόμη μία θέση κάποιου άλλου ξένου που θα χρειαστούμε περισσότερο. Λάθος επιλογή δηλαδή από πολλές απόψεις. Και πρακτικές.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ο Πασχάλακης έχει στον ΠΑΟΚ 42 στις 100
καθαρές εστίες και ο Ζιφκοβιτς 40 στις 100.
Αν αυτό το θεωρείται μεγάλη διαφορά
όταν για δύο χρόνια που επί Λουτσε
είχαμε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο
και έπαιζε μόνο ο Πάσχα, τότε εγώ
βλέπω ότι ο Ζιφκο ήταν καλύτερος
συνολικά από Πάσχα.

Αυτή ήταν πάντα η γνώμη μου.
Μειοψηφική το ξέρω.

Το πόσες ευκαιρίες δόθηκαν στον Ζιφκο
και πόσες στον Πάσχα που επί δύο χρόνια
σερνόταν και το λέγαμε όλοι επισης γνωστο.
Το ποιος μπλέχτηκε σε επεισόδιο γνωστο.
Το ποιος ξυπνησε όταν τελειωνε το
συμβόλαιο επίσης γνωστό.

Σε μια θέση που η ψυχολογία
και οι ευκαιρίες είναι το παν.

Αυτά για απςοκατάσταση της αλήθειας.
Εμένα μου φτάνει και μου περισευει
για δεύτερος ο Ζιφκο.
Αλλού είναι τα προβλήματα
και τεράστια τα κενα.

Στον άσο φωνάζω για πρώτο
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
εδώ και χρόνια. Ας ελπίσουμε
ο Κοταρσκι να είναι αρκετός....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

makispaspartou έγραψε:Επειδή ο φίλος μου ο JohnDag προσπαθεί να αποδείξει το αυταπόδεικτο και χαρά στο κουράγιο του, θα πω και το εξής επιχείρημα. Ο Ζίβκοβιτς σαν δεύτερος είτε δε θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα είτε θα κόψει ακόμη μία θέση κάποιου άλλου ξένου που θα χρειαστούμε περισσότερο. Λάθος επιλογή δηλαδή από πολλές απόψεις. Και πρακτικές.

Ξένος γιατί;
Κοινοτικός δεν λογίζεται;
Εχλασα κάτι;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μισό λεπτό γιατί αν μιλάμε για στατιστικά τότε μέχρι τον Δεκέμβρη πέρυσι οι μακράν χειρότεροι γκολκίπερ του πρωταθλήματος ήταν ο Τσιφτσης και ο Πασχαλακης. Μακράν των υπολοίπων. Στα γκολ που είχαν δεχθεί σε σχέση με τις ευκαιρίες που δεχόντουσαν
Είπα εγώ κάτι για τον Τσιφτση;

Ίσα ίσα έχω πει πολλές φορές ότι δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή καθώς είναι κακός τερματοφυλακας.

Αν η σύγκριση είναι ανάμεσα Πασχαλακη και Ζιβκο τότε θα κάνεις σύγκριση και τις 2 τελευταίες σεζόν γιατί ο Ζιβκο πέρσι έπαιξε τα πιο πολλά ματς του.

Ε, ο Ζιφκο είναι πολύ χειρότερος κάτι το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται και στατιστικά για να το καταλάβεις εδώ που τα λέμε.

Τώρα ρε συ nunies τι προσπαθείς να κάνεις, δεν έχω καταλάβει;

Να μας πείσεις ότι ο Ζιβκο είναι καλός τερματοφυλακας; ότι είναι σωστή επιλογή για 2ος; Δεν έχω καταλάβει.

Είπαμε, στήριξη στην ομάδα αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε και το άσπρο μαύρο.

Ο Ζιβκο είναι ένας κάκιστος τερματοφυλακας που δεν κάνει ούτε ως 2ος για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν είναι άποψη, είναι η πραγματικότητα.

Όχι φυσικά. Στο δίδυμο για τον ΠΑΟΚ ούτε εγώ θα τον ήθελα 2ο και το έχω πει
Λέω όμως το εξής απλό. Αυτοί που εμείς φαντασιωνομαστε σαν 2ους δεν θα δέχονταν ποτέ να έρθουν σαν 2οι.
Γιατί η απόφαση είναι ειλημμενη και φανερή. Ο Κοταρσκι θα είναι το αναμφισβήτητο Νο1 και θα στηριχθεί μεχρι θανάτου
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Έγιναν 2 εγκλήματα στην ίσως πιο νευραλγική ( και πολύπαθη) θέση.
1. Δεν ανανεώσαμε τον Πασχαλάκη.
2. Δεν πήραμε τουλάχιστον τον Λοντίγκιν.

Ακόμα και ο Κοταρσκι να βγεί νέος Ομπλακ, ο λάθος σχεδιασμός παραμένει.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μαλλον βρηκαμε τον νεο Φουρτουλα, γι αυτο δεν ξοδευομαστε για τον 2ο.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Gospi έγραψε:Λευκη πετσέτα θαλασσης

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πάρουν καλό τερματοφύλακα μέχρι τον Σεπτέμβριο... απλά πόσο ΠΑΟΚ ...πρέπει πρώτα να φάμε την κρυάδα καλοκαιριάτικα και μετά ο ΖΖ θα είναι τρίτος και ο Κοταρσκι θα είναι αλλά Ρει περίπτωση . Θυμίζω ο Ρει την χρονιά που τον πήραμε με τα ίδια λεφτά και αυτόν περίπου ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα Αργεντινής με το παρατσούκλι αράχνη και χάρις το ακατανόητο πέναλτι που έκανε αποκλειστήκαμε από τους Σουηδούς με πρώτη του Λουτσέσκου. Με την φοβερή ατάκα Λουτσέσκου '' Μας πέθαναν στην φυσική κατάσταση΄΄

Όταν είσαι πολλά χρόνια ΠΑΟΚ τα έχεις δει όλα. Η χρονιά φέτος σε πάει καροτσάκι και κάνουμε τα πάντα λάθος να μην μπούμε στους ομίλους του Κονφερανς. Πόσο ΠΑΟΚ , τι έχεις , τι είχες πάντα. Μόλις φάμε την κρυάδα μετά θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε. Τώρα την έχουμε δει Σαχταρ και Μπενφίκα μόλις φάμε το κρύο νερό στην μαπά και ξυπνήσουμε θα ψάχνουμε να ξεφορτωθούμε και τους Ρει και τους Κοταρσκι και τους ΖΖ και τους Μπότο και τις Βαλερεγκες και τους Χερκουλες κτλ.

Βασικά κάποιοι λένε ότι φέτος είναι ευκαιρία να βγούμε 2οι. Εγώ θα πω το άλλο αν βγεις 2ος πάλι γιατί στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμός θα έχεις ομάδα του χρόνου για να μπεις ομίλους ΤΣΟΥΛΟΥ ? ή μία από τα ίδια και θα λέμε πάλι αν και αν και αν

Πάνε δες το ροστερ του γαυρου και σύγκρινε κάθε γραμμή και κάθε θέση φέτος με την ομάδα που θέλουν να κάνουν οι Μποτο.... Εκτός από τα φουλ μπακ σε όλες τις άλλες θέσεις είμαστε φέτος +30 πόντους διαφορά.

Συγνώμη για το κρύο νερο που πέταξα αν ξύπνησα κάποιους. Αλλάξτε πλευρό και Ξανά κοιμηθείτε είμαστε Σαχταρ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

πανικός
makispaspartou

Ναι αλλά προφανώς και με αυτές τις κινήσεις δεν πάμε για πρωτάθλημα. Πάμε να χτίσουμε. Κοινώς το βασικό είναι να χτίσεις κάτι ώστε του χρόνου να έχεις κάποιον κορμό και να μη χρειάζεσαι ξήλωμα. Λογικά θα είμαστε ανταγωνιστικοί για δεύτερη θέση αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσο θα δυναμώσουν και οι άλλοι.
makispaspartou

theo-drama έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Επειδή ο φίλος μου ο JohnDag προσπαθεί να αποδείξει το αυταπόδεικτο και χαρά στο κουράγιο του, θα πω και το εξής επιχείρημα. Ο Ζίβκοβιτς σαν δεύτερος είτε δε θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα είτε θα κόψει ακόμη μία θέση κάποιου άλλου ξένου που θα χρειαστούμε περισσότερο. Λάθος επιλογή δηλαδή από πολλές απόψεις. Και πρακτικές.

Ξένος γιατί;
Κοινοτικός δεν λογίζεται;
Εχλασα κάτι;
Δεν αναφέρομαι στο κοινοτικός και μη κοινοτικός αλλά στο μη Έλληνας από υποδομές ή γηγενής. Στη 17 άδα κοινώς.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

paokplanet24
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από Τουρκία,δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο ενδιαφέρον για τον Ντούγκλας Αουγκούστο.

#paok #paokfc #paoknews #transfernews #paokara #fenerbahçe
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκρινια για τον 2ο τερματα που δεν ξερουμε ποιος θα ναι απλα υποθετουμε..
Παλικαρια αν συνεχισετε ετσι δε θα χαρειτε ποτε στη ζωη σας.Και το λεει αυτο ενας γκρινιαρης.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

makispaspartou έγραψε:Ναι αλλά προφανώς και με αυτές τις κινήσεις δεν πάμε για πρωτάθλημα. Πάμε να χτίσουμε. Κοινώς το βασικό είναι να χτίσεις κάτι ώστε του χρόνου να έχεις κάποιον κορμό και να μη χρειάζεσαι ξήλωμα. Λογικά θα είμαστε ανταγωνιστικοί για δεύτερη θέση αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσο θα δυναμώσουν και οι άλλοι.
Εγω Μάκη θέλω να επαναλάβουμε μια ακόμα χρονιά σαν την περσινή στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι το βάρος πρέπει να πέσει εκεί.

Με μια ακόμα χρονιά σαν την φετινή μαζεύουμε βαθμούς και εδραιωνομαστε στους ισχυρούς για τα επόμενα χρόνια.

Και το Conference League, όσο και αν το υποτιμήσαμε αρχικά, μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα. Τα οποία εφόσον μιλάμε για ομάδα που πλέον στηρίζεται στο sustainability είναι λεφτά που δεν πρέπει να χάνονται.

Δεν μιλάμε αν καταφέρεις να μπεις σε όμιλο Γιουροπα ή Τσαμπιονς Λιγκ.

Αλλα έστω Conference πρέπει να έχεις συνεχή παρουσία τουλάχιστον στους ομίλους.

Από κει και πέρα όσον αφορά την 2η θέση κι εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοι και θα την χτυπήσουμε μέχρι τέλους.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”