Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από invincible »

Ρεπορτερ είπα ρε φίλε όχι δημοσιογράφος λες και άλλοι βγάλανε τα Χαρβαρντ :lol:

Ο Μινος είναι ΕΛΙΤ :pano:

Θα δούμε ποιος θα έρθει στην επίθεση και ποιος θα είναι ο αντι Τσολακ αν πουληθεί ο Τσολακ γιατί θέλεις τρεις επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Εγώ θέλω σαν Αντιτσολακ τον Ολλανδό του Μπέου πάντως. Χαμηλά Λεφτά και ουσία.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ενδιαφέρον άρθρο με ανάλυση όλων των κεντρικών μέσων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Με δεδομένο ότι κάποια ονόματα ακούστηκαν το Γενάρη, Αντρέ Φράνκο κ Τιαγκο Νταντας, κ επίσης ότι κοιτάμε σ αυτήν την αγορά, αξίζει να το ρίξει κάποιος μια ματιά.

https://totalfootballanalysis.com/analy ... statistics
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Maxpaok έγραψε:Εμένα πάλι δεν με γεμίζει το μάτι αυτός από την Κάλιαρι. Ίδιο στυλ παιχνιδιού με Ακπομ.
Μην με χτυπάτε.... Δεν παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είμαι αδαής. Την άποψη μου λέω όπως είδα το παιχνίδι του με την γιουβε.
Πολύ μακριά από την περιοχή, μεγάλη πάλη, τρέξιμο δεξιά αριστερά.
Αν η ομάδα αποκτήσει έναν ακραίο σαν κι αυτούς που γράφονται κι έναν καλό κουαλιατα, δεκάρι, όπως θέλετε πέστε το, τότε θα δούμε άλλους Ολιβειρα και τσολακ με πολλά περισσότερα γκολ.
Έχω την άποψη ότι η ομάδα αν βάλει στο παιχνίδι της δύο, τρείς ποδοσφαιριστές με φαντασία, τριπλα, ασίστ τότε θα βλέπουμε και γκολ.
Μοιάζει το στυλ παιχνιδιού με Ακπομ, από όσα είδα από τα βίντεο.
Περισσότερο εξτρέμ μοιάζει να είναι ,παρά φορ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μέχρι τα 25 του κυρίως σαν αριστερό εξτρέμ έπαιζε, στην κορυφή τον έχουν γυρίσει την τελευταία διετία πέρσι στην Σαμπντόρια και φέτος στην Κάλιαρι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σε μια ομαδα ομως οπως η Καλιαρι η οποια παλευε για την σωτηρια. Λογικο να εδειξε τα χαρακτηριστικα που λες. Σε ομαδες φυση επιθετικες οπως η Μονακο η και η Λατσιο ηταν εξαιρετικος.
Οσο για αυτο που λες ειναι αυτο που ολοι φωναζαν φετος. Το ελειμα ποιοτητας.
Εγω ειμαι σιγουρος οτι αν αποκτηθουν ποιοτικοι παικτες σαν αυτους που ακουγονται θα δουμε και εναν εντελως διαφορετικο Αντριγια.
Υπαρχει μεγαλη αισιοδοξια για το πως το παει ο Μποτο. Και κυριως για το οτι επιτελους υπαρχει πλανο. Θα ειναι φοβερα ενδιαφερον καλοκαρι να παρακολουθησεις ΠΑΟΚ ακομα και απο τα πρωτα φιλικα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Το κάθετο παιχνίδι του Μιχάλη φαλάκρα δεν το έχει. Η διαφορά με τον Τσούμπα είναι ότι θα σουτάρει κιόλας και είναι πιο ταχυδυναμικός δηλαδή δεν θα έχει εξαντληθεί όταν έχει φτάσει στην βρύση να πιει νερό.

Ετσι κάνουν τα καλά περιφερειακά φορ . Πάνε αριστερά κλέβουν την μπάλα ή ζητάνε την μπάλα , και κλείνουν προς τα μέσα να σουτάρουν ή να μπουκάρουν ή σπάνε την μπάλα.

Εχει το σώμα και τις δεξιοτητες και την φυσική κατάσταση και ξεκινάει το παιχνίδι του από τα αριστερά αλλά δεν είναι και παίχτης εξτρεμ να κάθετε στον ασβέστη Λημνιός γιατί κάποιοι λένε ότι είναι εξτρεμ. Ουτε εξτρεμ είναι ούτε δεκάρι ούτε target man Πριγιο. Είναι αυτό που θέλει να κάνει ο Ρασβαν σε πιο υψηλό επίπεδο. Ο Τσουμπα είναι για το Τσανμπιονσιπ αυτός είναι άλλο επίπεδο πιο υψηλό . Είναι για Καμπιονάτο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό το αστείο με τον ελίτ δημοσιογράφο Αναστασιάδη, πολύ καλό.
Ημιαναλφαβητος.
Εντάξει δεν κάνει οικονομικό ρεπορτάζ, για τον ΠΑΟΚ γράφει.
Ο Στέργιος τουλάχιστον ενημέρωνεται για θέματα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

με ακπομ ρε παιδια καμια σχεση...ο μπαλντε ειναι ποιοτικος ενω ο ακπομ με την μπαλα εκανε 2 μετρα και σκονταφτε μονος του (μη ειρωνικα αλλα αυτο γινοτανε)...σε αυτο που μοιαζουν ειναι οτι ειναι καλοι αθλτες και οι δυο αλλα και σε αυτον τον τομεα ο μπαλντε ειναι "πιο πολλα κυβικα", ο τυπος ειναι τανκ...αρκετα πιο χτισμενος απο τον ακπομ ....γενικα τελειως διαφορετικο επιπεδο και δεν νομιζω να ειχαμε τετοιο παικτη ποτε στα φορ...δεν ειδα αν ανεβασε ο τζιμπι τις καρτελες του αλλα ειμαι σιγουρος οτι εκει θα φενεται ξεκαθαρα η διαφορα την δυο
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σαμπντόρια (4312) και Κάλιαρι (352) παίζουν χωρίς εξτρέμ αλλά με 2 επιθετικούς.
Σε εμάς νομίζω έρχεται ως ο βασικός αριστερός εξτρέμ. Και είναι θετικό να έρχεται ένας παίκτης που του αρέσει να πατάει περιοχή.
Καλή τεχνική, τελειώματα, ταχυδύναμη, εμπειρία. Ακριβώς αυτό που ψάχναμε και σε καλή ηλικία.

Να μην το γκαντεμιάσω, μακάρι να κλείσει ο παίκτης.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Luigi Vampa έγραψε:Ενδιαφέρον άρθρο με ανάλυση όλων των κεντρικών μέσων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Με δεδομένο ότι κάποια ονόματα ακούστηκαν το Γενάρη, Αντρέ Φράνκο κ Τιαγκο Νταντας, κ επίσης ότι κοιτάμε σ αυτήν την αγορά, αξίζει να το ρίξει κάποιος μια ματιά.

https://totalfootballanalysis.com/analy ... statistics
Τον νταντάς πρέπει να τον πάρουμε ! Είναι απίστευτο ταλέντο !
Μήπως να πάρουνε joao Pedro που είναι μάγος και θα μας ανεβάσει 5 επίπεδα ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Του Balde η καριέρα ξεκίνησε με απίστευτες προοπτικές,έγραφαν ότι θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο γιατί είχε όλο το πακέτο,κάπου στην πορεία το έχασε και το έχασε πολύ.
Αν δεν έχει χάσει την όρεξη του για ποδόσφαιρο και παίξει αυτό που μπορεί, μιλάμε για παίχτη που δεν έχει ταβάνι.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν έρθει για φορ υποβαθμίζει τον ολιβειρα και δε νομίζω να θέλει ο Λουτσε κάτι τέτοιο.
Αν υπολογίζεται για ακραίος θα φαινόταν σίγουρα πολύ χρήσιμος στα δυνατά ευρωπαϊκά ματς.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα στα άκρα, πιστεύω θέλεις αλλα χαρακτηριστικά, άλλου είδους ποδοσφαιριστή, να σαν κι αυτόν τον άραβα που παρουσιάζουν σήμερα τα μέσα.
Η ταπεινή μου άποψη και πάλι για τις λίγες γνώσεις και εικόνες που έχω για το ευρωπαϊκό και τον ίδιο ποδοσφαιριστη.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Του Ράφα Σοάρες τελείωσε; Σήμερα δεν ήταν να έρθει Θεσσαλονίκη;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Σιγά μην ασχοληθούμε κ με τα ψυχολογικά του ολιβειρα. Εάν έχει τα κακαλα να παιξει στον ΠΑΟΚ κ να βαλει καμια 20αρα γκολ να το αποδειξει! Δεν θα χασω αλλη μια χρονια χωρίς φορ που να στελνει τη μπαλα στα δίχτυα για τα ψυχολογικα κανενός...
Γιαυτους που έκλεισαν μονο για κουαλιατα ειμαι πολυ αισιοδοξος.
Για τους υπολοιπους που ακουγονται μονο ο μπαζουρ με εψησε πολυ! Οι υπολοιποι δε με γεμιζουν. Θέλω φορ γκολτζη τελος! Δε συμβιβάζομαι με καποιον που δεν τα εβαζε αλλα τωρα που θα ερθει επειδη καποιοι τον βρισκουν ομορφο παιδί θα τα βαλει. Δεν θες Πριγιογκολ μη θες. Φερε μου Πουκι ομως πχ. Ο φαμπιο πολυ λαιτ. Τα καλα τελειωματα απορώ τα ειδατε σε πλασεδακια μεσα πο την περιοχη στην αραβια! Με τον τεραστιο μπισε μονο στο μαλλί. Οργανωτικα καμια σχεση. Διαβαζω διαφορα εδω μεσα κ θα φριξω.
Ολα καλα θα πανε πάντως! Πρωτη φορα υπαρχει πλανο! Ας βγει κ στραβο αλλα υπαρχει!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Κυρ 05 Ιουν 2022, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Caballo Viejo έγραψε:Του Ράφα Σοάρες τελείωσε; Σήμερα δεν ήταν να έρθει Θεσσαλονίκη;
Έχει πει ο Μπότο ότι υπέγραψε άρα ναι τελείωσε. Σήμερα αναμένεται ναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”