Ο Μινος είναι ΕΛΙΤ
Θα δούμε ποιος θα έρθει στην επίθεση και ποιος θα είναι ο αντι Τσολακ αν πουληθεί ο Τσολακ γιατί θέλεις τρεις επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Εγώ θέλω σαν Αντιτσολακ τον Ολλανδό του Μπέου πάντως. Χαμηλά Λεφτά και ουσία.
Μοιάζει το στυλ παιχνιδιού με Ακπομ, από όσα είδα από τα βίντεο.Maxpaok έγραψε:Εμένα πάλι δεν με γεμίζει το μάτι αυτός από την Κάλιαρι. Ίδιο στυλ παιχνιδιού με Ακπομ.
Μην με χτυπάτε.... Δεν παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είμαι αδαής. Την άποψη μου λέω όπως είδα το παιχνίδι του με την γιουβε.
Πολύ μακριά από την περιοχή, μεγάλη πάλη, τρέξιμο δεξιά αριστερά.
Αν η ομάδα αποκτήσει έναν ακραίο σαν κι αυτούς που γράφονται κι έναν καλό κουαλιατα, δεκάρι, όπως θέλετε πέστε το, τότε θα δούμε άλλους Ολιβειρα και τσολακ με πολλά περισσότερα γκολ.
Έχω την άποψη ότι η ομάδα αν βάλει στο παιχνίδι της δύο, τρείς ποδοσφαιριστές με φαντασία, τριπλα, ασίστ τότε θα βλέπουμε και γκολ.
Εντάξει δεν κάνει οικονομικό ρεπορτάζ, για τον ΠΑΟΚ γράφει.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό το αστείο με τον ελίτ δημοσιογράφο Αναστασιάδη, πολύ καλό.
Ημιαναλφαβητος.
Τον νταντάς πρέπει να τον πάρουμε ! Είναι απίστευτο ταλέντο !Luigi Vampa έγραψε:Ενδιαφέρον άρθρο με ανάλυση όλων των κεντρικών μέσων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Με δεδομένο ότι κάποια ονόματα ακούστηκαν το Γενάρη, Αντρέ Φράνκο κ Τιαγκο Νταντας, κ επίσης ότι κοιτάμε σ αυτήν την αγορά, αξίζει να το ρίξει κάποιος μια ματιά.
https://totalfootballanalysis.com/analy ... statistics
Έχει πει ο Μπότο ότι υπέγραψε άρα ναι τελείωσε. Σήμερα αναμένεται ναιCaballo Viejo έγραψε:Του Ράφα Σοάρες τελείωσε; Σήμερα δεν ήταν να έρθει Θεσσαλονίκη;