Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Rexaris »

Κέρδισε η ομάδα που έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα στη χρονιά. Είμασταν κοντά και δεν μας έλειπε πολύ για να είμαστε εμείς οι καλύτεροι, με λίγο προσοχή θα είμαστε εμείς εκεί τού χρόνου.

Εμείς δεν είμαστε γάβροι. Δίκαια η κατάκτηση τού τίτλου από τον Παναθηναϊκό, με γειά τους με χαρά τους. Στα δικά μας τού χρόνου.

Καιρός είναι τώρα να ξυπνήσουμε και να δείξουμε ποιός είναι αφεντικό στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Παρά το ότι το γυρίσαμε, δεν ήταν αρκετό και ο Παναθηναϊκός κλείνει τη χρονιά με το Λιγκ Καπ και ο ΠΑΟΚ με το Κύπελλο. Μια χρονιά που κλείνει με ένα γλυκόπικρο τρόπο, καθώς η ομάδα βρέθηκε μετά από πολύ καιρό κοντά στους 3 τίτλους, αλλά θα αρκεστεί στο Κύπελλο και στην επιστροφή μετά από 2 χρόνια στους τίτλους.

Όσον αφορά το παιχνίδι, απλά σχεδόν κανείς δεν μπήκε συγκεντρωμένος. Είχαμε θέματα στο μπλοκ, καθώς όλοι δε συνέβαλλαν όπως έπρεπε, είχαμε ένα κακό μοίρασμα του παιχνιδιού γενικά από τον Ουολς τόσο σε επιλογές όσο και σε ποιότητα πάσας. Επιθετικά ήταν μόνο ο Ούντρις αλλά και με αρκετά λάθη, ενώ οι Μπαρνς και Κουμεντάκης δεν πρόσφεραν όσο έπρεπε. Μπράουν και Πετρέας δεν τροφοδοτήθηκαν όπως έπρεπε κάτι που τους απενεργοποίησε επιθετικά. Επίσης λίγα πράγματα από το σερβίς, καθώς πιέσαμε ελάχιστες φορές την αντίπαλη υποδοχή, ενώ δεν αξιοποιήσαμε τη δική μας σχετικά καλή υποδοχή.

Γενικά δεν μπήκε η ομάδα να το πάρει. Τώρα θέλει να κάτσουν στο τραπέζι ο Α.Σ. και ο Καλμαζίδης και να συζητήσουν την επόμενη μέρα. Δε χρειάζονται αφορισμοί, παρά μόνο μπράβο σε όλα τα παιδιά για όλη τη χρονιά που έφτασαν ως εδώ και μας χάρισαν ένα Κύπελλο Ελλάδος και μια ακόμα επιτυχία στην ομάδα. Το ρόστερ είναι καλό και θέλει συγκεκριμένες κινήσεις για να γίνει ακόμα καλύτερο. Σοβαρές κινήσεις και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι!!!

ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ!!! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!!!!

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει και ανάλυση σε λίγο από εμένα για όλη τη σεζόν με βαθμολογίες και για το τι πρέπει να αλλάξει.

Υ.Γ.1 τσιριγώτη συγγνώμη αν είπα κάτι που σε πείραξε. Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση τη γνώμη σου. Εγώ απλά σε ένα ομαδικό άθλημα δεν ψάχνω αποκλειστικά φταίχτες και ειδικά μέσα στο παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Παρ 13 Μάιος 2022, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

Dimitris_L4 έγραψε:Ξέρει κανένας γτ δεν είχε τσάλεντζ στην τελευταία φάση?? Γτ τ έβλεπα χωρίς φωνή
.
Το παραδεχτηκε ο Σωτηριου
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κουβανε έχεις κανένα νέο από Ράπτη?? Ισχυει οτι έκλεισε?
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

βαζέλια φλωροι σκατόφατσες γαμώ το σπίτι σας.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Κουβανε έχεις κανένα νέο από Ράπτη?? Ισχυει οτι έκλεισε?
Δεν έχω μάθει κάτι περισσότερο, αλλά ο Ράπτης έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ κατά 99%. Για οτιδήποτε θα ενημερώσω.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σαφώς καλή είναι η ομάδα. Έγιναν λάθη που της στέρησαν ένα τίτλο ακόμα. Αν δοθεί η δέουσα προσοχή στο τμήμα, με δύο-τρεις ποιοτικές προσθήκες και με δίδαγμα τα φετινά λάθη, μπορεί το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τον προπονητή μας διότι φέτος ξαναμπηκαμε δυνατά στους τίτλους.
Τους παλέψαμε όλους και κατακτήσαμε και το κύπελλο.
Κάνω 200 χλμ για να δω την ομάδα,έχασα ελάχιστα ματς λόγω εργασίας.
3000 να είχαμε σε κάθε ματς στην έδρα μας όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Παιχταράδες θα κλείναμε άνετα.
Με 300 και 400 άτομα δουλειά δεν γίνεται.
Μας είπε ο Ανδρεόπουλος για τον κόσμο του βαζελου ότι είναι ο καλύτερος και μπλα μπλα μπλα..
Ξεχνάει πολύ εύκολα τι γινόταν κάποτε αλλού..
Εμείς τους δώσαμε αυτό το δικαίωμα γιατί γίναμε καναπεδακηδες σε όλα τα αθλήματα.
Κάποτε και στο χάντμπολ δεν έπεφτε καρφίτσα.
Πώς άλλαξε έτσι το DNA μας δεν μπορώ να καταλάβω.
Έχουμε απαιτήσεις χωρίς να στηρίζουμε.
Αναμένω τα νέα διαρκείας για να ξαναπάρω την θέση μου και του χρόνου.
Τα λέμε στις μεταγραφές.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magdi1976 την Παρ 13 Μάιος 2022, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Η ομάδα ήταν αρκετά νευρική, με κακή υποδοχή κατά την άποψη μου (ας περιμένουμε και τα στατιστικά) και πολύ προβλέψιμη. Στην αντιπέρα όχθη ο βάζελος έκανε πολύ καλή εμφάνιση συνολικά σε άμυνα κι επίθεση, οπότε φυσιολογική η ήττα. Αυτός που με προβλημάτισε πάρα πολύ είναι ο Γουόλς ο οποίος για δεύτερο σερί αγώνα έπαιξε πολύ φοβικά και προβλεπόμενα. Ακόμη και όταν είχαμε καλή υποδοχή δεν μοίρασε σωστά το παιχνίδι κατά την ταπεινή μου άποψη. Χαρακτηριστική η τελευταία φάση που ενώ είχαμε καλή υποδοχή προτίμησε να παίξει με τον Ούντρις και όχι 1ο χρόνο με τον Πετρέα. Αυτό που ελπίζω είναι οι φωστήρες του ΤΑΑ (ΑΣ) να μην τα γκρεμίσουν όλα και να χτίσουμε στη φετινή χρονιά. Αυτονόητο ότι πρέπει να μείνει ο Καλμαζίδης και φυσικά να ενισχυθούμε.
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

PaokCuba4 έγραψε:
Δεν έχω μάθει κάτι περισσότερο, αλλά ο Ράπτης έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ κατά 99%. Για οτιδήποτε θα ενημερώσω.
Νομίζω για να παίρνουν αυτόν τον Κουβανό τότε ίσως είναι και 100%.

Μαλακία που τα γράφει τέτοια μέρα ο Καρακούσης. Κρίμα για τον παίκτη δηλαδή. Τίτλο πήρε.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

aspro mavro έγραψε: Το παραδεχτηκε ο Σωτηριου
^
Sotiriou's contribution to the Volleyball season.

Θα είναι και πάλι στο ρόστερ μέχρι να ξεθωριάσει και όταν θα εγκαταλείψει θα βάλουν ομοίωμά του στον πάγκο να κοιτάει. Με φανέλα του γαλάζιου ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΡΝΕΙΟΥ όμως όπως αυτή που φορούσε τότε που κοροϊδευαν τους τραυματισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους φτύνανε στο ερείπιο της μίκρας.

Εχουν καλό ατζέντη κολλητό του Προέδρου-Προπονητή-Μέντορα-Μπος Κώστα Παϊσιάδη.
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

MauroSixama έγραψε:
PaokCuba4 έγραψε:
Νομίζω για να παίρνουν αυτόν τον Κουβανό τότε ίσως είναι και 100%.

Μαλακία που τα γράφει τέτοια μέρα ο Καρακούσης. Κρίμα για τον παίκτη δηλαδή. Τίτλο πήρε.
Ο Κουβανός είναι διαγώνιος
Ο Ράπτης ακραίος
Καμία σχέση το ένα με το άλλο
Φιλικά πάντα

MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Magdi1976 έγραψε:Ο Κουβανός είναι διαγώνιος
Ο Ράπτης ακραίος
Καμία σχέση το ένα με το άλλο
Φιλικά πάντα

Σε ευχαριστώ αλλά το εννοούσα πιο πολύ ότι δε βγαίνουν τα κουκιά με το budget τους και θα πρέπει να ξεφορτώσουν για να κάνουν τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού γιατί ο Ράπτης σίγουρα θα ζητούσε μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ακραίος και λίγο διαγώνιος ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδή ο Βαζελος παίρνει τον διαγώνιο των Τούρκων που τους απέκλεισαν;
Αυτός είναι κανόνι, που τα βρήκαν τόσα λεφτά;
Κλειδωμένο