Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Θα το πω για άλλη μια φορά και ας μην συμφωνούν οι γνωστές του αθλήματος.
Η ομάδα γαμηθηκε με την έλευση του Καναδού ακραίου και όταν αυτός πήρε μόνιμα τη θέση του Κουκλινσι στις αποστολές,μας πήρε ο διάολος.
Μιλάμε για απίστευτη κατάρρευση.
Η ομάδα γαμηθηκε με την έλευση του Καναδού ακραίου και όταν αυτός πήρε μόνιμα τη θέση του Κουκλινσι στις αποστολές,μας πήρε ο διάολος.
Εγω απορω ρε μαγκες πως η ομαδα απο εκει που πηγαινε τρενο μεχρι τα πλει οφ κατέρρευσε. Επισης απορω πως χασαμε πρωην παικτες μας και με αυτους ο βαζελος εχει κανει ομαδα. Και τελος εκει στον ΑΣ ποτε επιτελους θα δειτε σοβαρα το τμημα να τα σαρωσουμε ολα? Πως γινεται καθε φορα να αυτοκτονουμε με ερασιτεχνικους χειρισμους?? Δυστυχώς μετα την νεα αυτοκτονια προχθες στην Πυλαια θα χρειαστουμε ενα θαυμα αποψε. Δειτε σοβαρα λιγο το τμημα μαζι με Καλμα να κανουμε παπαδες!!
-
Κ εγώ αυτό πιστεύω. Κ καταντήσαμε τώρα να παίζουμε με σωτηρίου.obanebane έγραψε:Θα το πω για άλλη μια φορά και ας μην συμφωνούν οι γνωστές του αθλήματος.
Ακατανόητη απόφαση
Όλα του βγαίνουν του κοντού
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως και να έχει η ομάδα κατάφερε να μείνει κοντά στους τίτλους...Από εδώ και στο εξής θέλει σωστές επιλογές και στήριξη..
Ευτυχώς του χρόνου την κάνει ο Πρωτοψάλτης, πάει κι ο Κουμεντάκης στον γαύρο, γίναμε
Πέρα από την πλάκα σίγουρα φέτος αδίκησε αυτή η ομάδα τον εαυτό της.
Αντε πάρτε ένα σετ να αλλάξει λίγο η ψυχολογία...

Πέρα από την πλάκα σίγουρα φέτος αδίκησε αυτή η ομάδα τον εαυτό της.
Αντε πάρτε ένα σετ να αλλάξει λίγο η ψυχολογία...
Ουντρις και Κοκκινακης και κανας Μπραουν ειμαστε ...τπτ αλλο..
Αντε καλό καλοκαίρι, δεν μας θέλει αυτός ο θεσμός.
Μακάρι να γίνει μια δυνατή όμαδα για του χρόνου.
Μακάρι να γίνει μια δυνατή όμαδα για του χρόνου.
- thomas Murg
- Dimitris_L4
Ξέρει κανένας γτ δεν είχε τσάλεντζ στην τελευταία φάση?? Γτ τ έβλεπα χωρίς φωνή
.
.
Μοιραζουμε τιτλους... Κριμα!! Φανηκε απο το πρωτο ματς οτι ημασταν αλλου
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Εντάξει τουλάχιστον πήραμε κύπελλο φέτος..
Εγώ δε κατάλαβα ποτέ την αλλαγή Κουκλίνσκι με Μπαρνς.. Εκεί χάθηκε και η μπαλα στα πλέι οφ..
Όσο αφορά τα 2 Τελευταία ματς οταν στο παλατάκι αντί Γι 3-0 σου βάζει ράπτη και εσύ κοιμάσαι και σου παίρνει 2 σετ και κερδίζεις με το στανιο δεν έχεις καμία τύχη μέσα στο οακα.
Εγώ δε κατάλαβα ποτέ την αλλαγή Κουκλίνσκι με Μπαρνς.. Εκεί χάθηκε και η μπαλα στα πλέι οφ..
Όσο αφορά τα 2 Τελευταία ματς οταν στο παλατάκι αντί Γι 3-0 σου βάζει ράπτη και εσύ κοιμάσαι και σου παίρνει 2 σετ και κερδίζεις με το στανιο δεν έχεις καμία τύχη μέσα στο οακα.
- ilovegame27
Εγω λέω οι ποδοσφαιρικοί γκρινιάρηδες να φήσουν την ομάδα ήσυχη και θα βρει το δρόμο της!
Έχει πολύ καλό προπονητή και καλό υλικό με 3 αλλαγές του χρόνου θα ειναι πιο δυνατή
Έχει πολύ καλό προπονητή και καλό υλικό με 3 αλλαγές του χρόνου θα ειναι πιο δυνατή
Στην ουσία παίζαμε χωρίς ακραίους. Και οι άλλοι είχανε ακραίο, τον Πρωτοψάλτη, που πήρε 10 αδιανόητους πόντους από την τρύπα της βελόνας με πολύ έξυπνα και τεχνικά χτυπήματα που γίνονται μια φορά το χρόνο (όλα μαζί στο ίδιο ματς).