Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
george89

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από george89 »

rainmaker έγραψε:Άμα αποφασίστηκαν αυτά δε φταίει ο Λουτσεσκου αλλά ο Σαββίδης που έφερε πρώτα το Λουτσεσκου με ένα κάρο λεφτά και μετά ΤΔ με άλλο ένα κάρο ενώ είχε διαφορετική στόχευση ο ένας με τον αλλο.

Δεν είναι ούτε ευθύνη ούτε ανεπάρκεια του Λουτσεσκου συνεπώς δε βγάζει νόημα η κουβέντα, για να μη πω ότι είναι κακοπροαίρετη.

Και τέλος, ο επόμενος που θα τον αποκαλέσει ρατσιστικά-υποτιμητικα Ρουμάνο, έχει φύγει για δύο βδομάδες. Φτάνει πια

Δεν ειπα το ρουμανος ρατσιστικά,ειμαι υπεύθυνος για αυτα που λεω οχι για αυτα που καταλαβαινεις,αν ηταν ο αμπελ προπονητης ο Πορτογάλος θα ελεγα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

george89 έγραψε:
renegade έγραψε:Ε ρε πόνο που έχει μοιράσει ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ

Η απαντηση σου στην κριτικη ειναι ε ρε πονο που εχει μοιρασει ο Ρουμάνος?οκ
Σόρρυ αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά κριτική. Στην καλύτερη βλέπω ασυναρτησίες,στην χειρότερη στημένους που προσπαθούν να χτυπήσουν τον ΠΑΟΚ στο αδύναμο σημείο του... αυτό της εσωστρέφειας.
Ξέρει ο Μάκης από την Τρίγλια για το σύγχρονο ποδόσφαιρο επειδή είδε από το σαλόνι του προχθές Τσάμπιονς λιγκ και δεν ξέρει ο λουτσέσκου και το δεκαμελή επιτελείο του
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Και ποιος εισαι εσυ (και οι λοιποι παρετρεχαμενοι) και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα, καθε μερα εδω μεσα να κρινεις τον Μακη απο την Τριγλια ?
Έχεις εσυ το δικαίωμα να κανεις κριτική και οχι αυτός ?

Ο Ραζβαν και το προπονητικό του εχουν αρετες αλλά και κολλήματα τα οποία οσο και αν προσπαθείτε δεν θαβονται.
Ειναι μεγάλο ερωτηματικό αν θα αφεθεί ο Μποτο να κάνει αυτα που θέλει ή θα εχουμε το περυσινό τσίρκο.
Η καραμέλα των σαλιγκαριών αλλοθρησκων κλπ κλπ κλπ εχει λιώσει οσο βολική και αν ειναι
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε ειδικά για τον Λουτσέσκου.
Γενικώς πάντως ως οπαδοί που θέλουμε την ομάδα μας νικήτρια ώστε να περνάμε μια ήρεμη εβδομάδα μέχρι τον επόμενο αγώνα, κρίνουμε από τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άλλο κριτήριο, ούτε οι ηρωϊκές εμφανίσεις, ούτε οι καλές προθέσεις κ.λπ. Και για τα αποτελέσματα ο εκάστοτε προπονητής έχει πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης όσον αφορά τις επιλογές που έκανε ή δεν έκανε, τις εισηγήσεις του, τη διαχείριση που έκανε, τη διαμόρφωση του ρόστερ.
Ας τελειώσει το φετινό με την κατάκτηση κυπέλλου και έχουμε το χρόνο να κρίνουμε συνολικά.
renegade

toumba5 έγραψε:Και ποιος εισαι εσυ (και οι λοιποι παρετρεχαμενοι) και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα, καθε μερα εδω μεσα να κρινεις τον Μακη απο την Τριγλια ?

Ο Ραζβαν και το προπονητικό του εχουν αρετες αλλά και κολλήματα τα οποία οσο και αν προσπαθείτε δεν θαβονται.
Ειναι μεγάλο ερωτηματικό αν θα αφεθεί ο Μποτο να κάνει αυτα που θέλει ή θα εχουμε το περυσινό τσίρκο.
Η καραμέλα των σαλιγκαριών αλλοθρησκων κλπ κλπ κλπ εχει λιώσει οσο βολική και αν ειναι
Απλά υπερασπιζομαι τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μου από αυτούς που θέλουν το κακό της ομάδας μου.
Αν δεν σου αρέσει ignore και πας παρακάτω.

Έχει κολλήματα λέει...λες και υπάρχει προπονητή χωρίς κολλήματος. Μήπως ο ζωγράφος δεν είχε κόλλημα όταν έβαζε τον βιερίνια στόπερ?
Και στο κάτω κάτω της γραφής τι σημαίνει " έχει κολλήματα"?
Μήπως το ότι απλά κάποιες απόψεις του δεν συνάδουν με τις δικές μας?
Πάντα θα γίνεται αυτό.
Μήπως εμένα μου αρέσει ο μπίσεσβαρ και η πιθανότητα παραμονής του?
Εγώ προσωπικά αυτόν τον παίκτη δεν θα τον έπαιρνα ούτε στα 5 επί 5 να παίξει μαζί μου. Αλλά σέβομαι ότι για τον προπονητή ( όχι κάποιον τυχαίο που ήρθε χθες προχθές, αλλά τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ) ο παίκτης αυτός είναι σημαντικός.
Το να βγαίνω και να κράζω ή να κάνω τη λεγόμενη " κριτική " στον προπονητή επειδή εγώ δεν γουστάρω τον μπίσεσβαρ ή επειδή πιστεύω ότι δεν αξίζει να είναι στο ρόστερ το μόνο που με κάνει είναι καραγκιόζη και τίποτα παραπάνω.

Υγ άλλο κριτική και άλλο πόλεμος.
Κρητική κανόνια πολλοί, πόλεμο συγκεκριμένα μέλη μετρημένα στα δάχτυλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 08 Μάιος 2022, 10:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

toumba5 έγραψε:Και ποιος εισαι εσυ (και οι λοιποι παρετρεχαμενοι) και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα, καθε μερα εδω μεσα να κρινεις τον Μακη απο την Τριγλια ?

Όταν ο Μάκης από την τριγλια καταθέτει δημόσια την άποψή του τότε και αυτή κρίνεται όπως κρινεται και η άποψη όλων μας. Δεν καταλαβα δηλαδή μπορούμε εμείς να κρίνουμε τον Λουτσεσκου αλλά η κρίση μας δεν χωράει αμφισβήτηση? Ποιοι είμαστε τέλος πάντων?
george89

Δημοσίευση από george89 »

renegade έγραψε:

Απλά υπερασπιζομαι τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μου από αυτούς που θέλουν το κακό της ομάδας μου.
Αν δεν σου αρέσει ignore και πας παρακάτω.

Έχει κολλήματα λέει...

Υγ άλλο κριτική και άλλο πόλεμος.
Κρητική κανόνια πολλοί, πόλεμο συγκεκριμένα μέλη μετρημένα στα δάχτυλα
Κριτικη μπορουμε να κανουμε στον λουτσεσκου,εδω κάνουν στον κλοπ και στον γκουαρντιολα εκτός αν θεωρείς τον λουτσεσκου ιερή αγελάδα,επισης ο ζινταν εφερε 3 συνεχόμενα τσου λου στην ρεαλ και την επομενη σεζον που δεν ηταν τοσο καλη η ομαδα τον κουνουσαν λευκα μαντηλια στο Μπερναμπέου,για αυτό ασε τα ποιο πετυχημένος και να προσπαθείς να επιβάλλεις τον τρόπο που θα τον κάνουμε κριτικη.ΠΑΟΚ ειμαι οχι λουτσεσκου
renegade

Υπάρχουν αυτοί που κάνουν κριτική και υπάρχουν και αυτοί που κάνουν " κριτική ".
Απλά κάποιοι είναι περισσότερο αντιλουτσεσκου απ' ότι ΠΑΟΚ.

Υγ μακάρι να είχα την δυνατότητα της Ρεάλ να αντικαταστήσω τον κάθε πετυχημένο προπονητή ή παίκτη με κάποιον καλύτερο.
Την τελευταία φορά που το πίστεψα αυτό ως οργανισμός έφερα στη θέση του λουτσέσκου τον ζωγράφο.
Το αποτέλεσμα? Η μόνη χρόνια στα τελευταία έξι χρόνια που δεν πήγα σε τελικό ήταν αυτή
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν έχω δει πιο τοξικό καβαλημα από αυτό του ΠΑΟΚτση.

Ότι του λείπει το καλύπτει με άρνηση, που έλεγαν κάποτε και οι οφσπρινγκ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Με τέτοιο ύφος και προαίρεση μην είσαι τόσο βέβαιος ότι θα τα πούμε
:mrgreen:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
rainmaker έγραψε:Με τέτοιο ύφος και προαίρεση μην είσαι τόσο βέβαιος ότι θα τα πούμε
:mrgreen:
Εγώ είμαι βέβαιος ότι θα τα πούμε με ανταλλαγή απόψεων.
Δημοκρατία έχουμε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Γιατι να μην τα πούμε ?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μπηκα ...και γενικα στα θεματα του φορουμ...να μαθω κανενα νεο και οπως ...ηρθα ετσι φευγω...

δεν μου ειναι και εντελως κατανοητο αυτο το ειδος της κουβεντας.....

οχι εγω οχι εσυ αλλα αυτος και θα τα πουμε....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομιζω οτι τον εχουμε αδικησει λιγο τον Φερειρα και σιγουρα δεν ειναι επιχειρημα το οτι δεν πηγαμε τελικο κυπελου στη χρονια του,ενα καθαρο συγκυριακο αποτελεσμα σε ενα σετ παιχνιδιων που τοτε αποκλειστηκαμε απο το γαυρο με γκολ οφσαιντ,αλλα δεν εχει νοημα και αυτη η αναμοχλευση.Ειναι αστειο να μιλαμε για τον Λουτσεσκου ως προπονητη και να εχουμε αμφιβολιες για τις ικανοτητες του προπονητικα.Το προβλημα ειναι κυριως δομικο και οχι προπονητικο και εκει ειναι ακομα νωρις για να κρινουμε που βαδιζουμε.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Βλέπω οι Μακηδες από την τριγλια τις έχουν βγάλει απέξω και τις συγκρινουν με του ρουμανου. Τις προπονητικες εμπειρίες εννοώ, μην πάει το μυαλό μας στο πονηρό, έτσι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η μονη ποδοσφαιρικη κουβεντα που αφορα τον Λουτσεσκου ειναι το αν βρισκει καποιον συμφωνο ο τροπος αναπτυξης του.Το build up απο την αμυνα με passing game απο τερματοφυλακα και 5δα αμυνας μαζι με το 6ρι.Το υπαρχον ροστερ αντιμετωπισε πολλες φορες δυσκολιες γιατι λειπουν χαρακτηριστικα απο τους παικτες.Ειναι ενας τροπος αναπτυξης που αν περασεις τη πρωτη γραμμη του αντιπαλου μπορει να δωσει πολλα,αν ομως οχι τοτε μπορει ευκολα να βρεθεις εκτεθειμενος οπως εγινε και στο παιχνιδι με το γαυρο στη τουμπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”