toumba5 έγραψε:Και ποιος εισαι εσυ (και οι λοιποι παρετρεχαμενοι) και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα, καθε μερα εδω μεσα να κρινεις τον Μακη απο την Τριγλια ?
Έχεις εσυ το δικαίωμα να κανεις κριτική και οχι αυτός ?
Ο Ραζβαν και το προπονητικό του εχουν αρετες αλλά και κολλήματα τα οποία οσο και αν προσπαθείτε δεν θαβονται.
Ειναι μεγάλο ερωτηματικό αν θα αφεθεί ο Μποτο να κάνει αυτα που θέλει ή θα εχουμε το περυσινό τσίρκο.
Η καραμέλα των σαλιγκαριών αλλοθρησκων κλπ κλπ κλπ εχει λιώσει οσο βολική και αν ειναι
Απλά υπερασπιζομαι τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μου από αυτούς που θέλουν το κακό της ομάδας μου.
Αν δεν σου αρέσει ignore και πας παρακάτω.
Έχει κολλήματα λέει...λες και υπάρχει προπονητή χωρίς κολλήματος. Μήπως ο ζωγράφος δεν είχε κόλλημα όταν έβαζε τον βιερίνια στόπερ?
Και στο κάτω κάτω της γραφής τι σημαίνει " έχει κολλήματα"?
Μήπως το ότι απλά κάποιες απόψεις του δεν συνάδουν με τις δικές μας?
Πάντα θα γίνεται αυτό.
Μήπως εμένα μου αρέσει ο μπίσεσβαρ και η πιθανότητα παραμονής του?
Εγώ προσωπικά αυτόν τον παίκτη δεν θα τον έπαιρνα ούτε στα 5 επί 5 να παίξει μαζί μου. Αλλά σέβομαι ότι για τον προπονητή ( όχι κάποιον τυχαίο που ήρθε χθες προχθές, αλλά τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ) ο παίκτης αυτός είναι σημαντικός.
Το να βγαίνω και να κράζω ή να κάνω τη λεγόμενη " κριτική " στον προπονητή επειδή εγώ δεν γουστάρω τον μπίσεσβαρ ή επειδή πιστεύω ότι δεν αξίζει να είναι στο ρόστερ το μόνο που με κάνει είναι καραγκιόζη και τίποτα παραπάνω.
Υγ άλλο κριτική και άλλο πόλεμος.
Κρητική κανόνια πολλοί, πόλεμο συγκεκριμένα μέλη μετρημένα στα δάχτυλα