Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Ξοδεύτηκε ο γατούλης πάλι.
Εμείς τέτοια ποσά δίνουμε για ταλέντα.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Δεν ξέρω αν όντως είναι το κατάλληλο τόπικ, αλλά θέλω να θέσω κάτι που με προβληματίζει .

Ύστερα από αυτά τα θλιβερά που έγιναν με τον αδικοχαμένο ΑΛΚΗ και τα θλιβερά που ακολούθησαν με το πανό στην τούμπα , υπάρχει μια προσπάθεια κυρίως από την πλευρά του άρη , να φέρει κόσμο στα γήπεδα και για τις δύο ομάδες. Ξεκίνησε νομίζω με τα φιλικά ολυμπιακού-άρη και ακολούθησε το παο-αρης και το αρης-γιαννενα νομίζω.

Αίσθηση μου είναι ότι επικοινωνιακά θα προσπαθήσουν να αποξενώσουν τον 'κακό' ΠΑΟΚ από όλο αυτό στα πλαίσια του λασποπόλεμου που δέχεται η ομάδα τουλάχιστον την εποχή σαββίδη .

Αν όντως η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ ,που ζήτουσε συγγνώμη και που παρότρυνε τους φίλους του άρη σε φιλικό προς τιμή του παιδιού με παρουσία κόσμου και των δύο πλευρών είχε πραγματικές διαθέσεις για μία αλλαγή , τότε θα ήταν μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ειδικά για φέτος , ο τελικός στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟΚ ΚΑΙ παναθηναικού να γίνει με 70χιλιάδες κόσμο και χωρίς διαχωριστικά . Για τον ΆΛΚΗ και τον ΝΑΣΟ !

Άλλα μάλλον ζω σε συννεφάκια και δεν θα αλλάξει τίποτα , ποτέ .
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τωρα που θα τους γαμησει η Μονακο μεσα στο σεφ, μπροστα σε 14000 απογονους, η ειδηση θα ειναι μονοστηλο στις θλιβερες τους φυλλαδες, σε αντιθεση με τα τεραστια πρωτοσελιδα για τον τιτλο μεσα στην Τουμπα.
Μπεεεεεε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

blackchaos έγραψε:Δεν ξέρω αν όντως είναι το κατάλληλο τόπικ, αλλά θέλω να θέσω κάτι που με προβληματίζει .

Ύστερα από αυτά τα θλιβερά που έγιναν με τον αδικοχαμένο ΑΛΚΗ και τα θλιβερά που ακολούθησαν με το πανό στην τούμπα , υπάρχει μια προσπάθεια κυρίως από την πλευρά του άρη , να φέρει κόσμο στα γήπεδα και για τις δύο ομάδες. Ξεκίνησε νομίζω με τα φιλικά ολυμπιακού-άρη και ακολούθησε το παο-αρης και το αρης-γιαννενα νομίζω.

Αίσθηση μου είναι ότι επικοινωνιακά θα προσπαθήσουν να αποξενώσουν τον 'κακό' ΠΑΟΚ από όλο αυτό στα πλαίσια του λασποπόλεμου που δέχεται η ομάδα τουλάχιστον την εποχή σαββίδη .

Αν όντως η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ ,που ζήτουσε συγγνώμη και που παρότρυνε τους φίλους του άρη σε φιλικό προς τιμή του παιδιού με παρουσία κόσμου και των δύο πλευρών είχε πραγματικές διαθέσεις για μία αλλαγή , τότε θα ήταν μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ειδικά για φέτος , ο τελικός στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟΚ ΚΑΙ παναθηναικού να γίνει με 70χιλιάδες κόσμο και χωρίς διαχωριστικά . Για τον ΆΛΚΗ και τον ΝΑΣΟ !

Άλλα μάλλον ζω σε συννεφάκια και δεν θα αλλάξει τίποτα , ποτέ .
Μονο που ο αρουλης ειναι κατι σαν τον πανιωνιο.. Καμια εχθρα με κανεναν.
Γιατι δεν εγινε φιλε αυτο στο παο γαυρος ή στο γαυρος αεκ?
Το μονο ευκολο να γινει ειναι στο γαυρος αρης και στο παο αρης, αλλωστε το ιδιο θα μπορουσε να γινει στο ΠΑΟΚ πανιωνιος η ΠΑΟΚ οφη πχ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Cylon-4 έγραψε:Τωρα που θα τους γαμησει η Μονακο μεσα στο σεφ, μπροστα σε 14000 απογονους, η ειδηση θα ειναι μονοστηλο στις θλιβερες τους φυλλαδες, σε αντιθεση με τα τεραστια πρωτοσελιδα για τον τιτλο μεσα στην Τουμπα.
Μπεεεεεε
Κι ομως εχουν ομαδαρα στο μπασκετ οι γαυροι
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Αποψε φάνηκε το σχέδιο του γαυρου.
Έπρεπε να νικήσουν τον ΠΑΣ, και ο Καραντωνης τους βοήθησε με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι θα μπορούσαν να κατακτήσουν "μαθηματικά" τον τίτλο μέσα στην Τούμπα. Τους αρκούσε βέβαια και η ισοπαλία (ο Καραντωνης να ναι καλά..)
Έτσι λοιπόν σχεδίασαν αυτή την κακόγουστη "φιέστα" με σαμπάνιες και πανηγυρίσιο-κύπελο.
Περίμεναν κάποια αντίδραση από τους οπαδούς μας.
Αντικείμενα, ντου;
Και προφανώς τιμωρία του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Δηλαδη να έχουν από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος το πλεονέκτημα!
Ευτυχώς που τελικά έμειναν με τα καραγκοζιλικια τους..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και την Κυριακή θα χάσουν στου Χαρίλαου. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον ΠΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Ενα Χ στο χαβουζέικο ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εδω που φτασαμε, μας βολευει το Χ και 2πλο.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Χ ήρθε τελικά το ντέρμπι της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ξερει κανεις τι παιζει με τις ισοβαθμιες;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Νομιζω οτι αρκει να εχουμε την χαρτινη απο κατω μας για να μην εχουμε αναγουλες. Αρα μια νικη και τελειωσε το θεμα Ευρωπη. Στις ισοβαθμιες νομιζω μετρανε τα μεταξυ μας πρωτα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Мир έγραψε:Ξερει κανεις τι παιζει με τις ισοβαθμιες;
Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:
- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
- Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Άβαταρ μέλους
Kos-T

Δημοσίευση από Kos-T »

0-1 ο γαυρος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Οταν λέει τα μεταξύ τους παιχνίδια εννοεί και τα παιχνίδια που έπαιξαν μεταξύ τους και στην κανονική περίοδο ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”