Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Ξοδεύτηκε ο γατούλης πάλι.
Εμείς τέτοια ποσά δίνουμε για ταλέντα.
Εμείς τέτοια ποσά δίνουμε για ταλέντα.
-
blackchaos
Δεν ξέρω αν όντως είναι το κατάλληλο τόπικ, αλλά θέλω να θέσω κάτι που με προβληματίζει .
Ύστερα από αυτά τα θλιβερά που έγιναν με τον αδικοχαμένο ΑΛΚΗ και τα θλιβερά που ακολούθησαν με το πανό στην τούμπα , υπάρχει μια προσπάθεια κυρίως από την πλευρά του άρη , να φέρει κόσμο στα γήπεδα και για τις δύο ομάδες. Ξεκίνησε νομίζω με τα φιλικά ολυμπιακού-άρη και ακολούθησε το παο-αρης και το αρης-γιαννενα νομίζω.
Αίσθηση μου είναι ότι επικοινωνιακά θα προσπαθήσουν να αποξενώσουν τον 'κακό' ΠΑΟΚ από όλο αυτό στα πλαίσια του λασποπόλεμου που δέχεται η ομάδα τουλάχιστον την εποχή σαββίδη .
Αν όντως η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ ,που ζήτουσε συγγνώμη και που παρότρυνε τους φίλους του άρη σε φιλικό προς τιμή του παιδιού με παρουσία κόσμου και των δύο πλευρών είχε πραγματικές διαθέσεις για μία αλλαγή , τότε θα ήταν μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ειδικά για φέτος , ο τελικός στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟΚ ΚΑΙ παναθηναικού να γίνει με 70χιλιάδες κόσμο και χωρίς διαχωριστικά . Για τον ΆΛΚΗ και τον ΝΑΣΟ !
Άλλα μάλλον ζω σε συννεφάκια και δεν θα αλλάξει τίποτα , ποτέ .
Ύστερα από αυτά τα θλιβερά που έγιναν με τον αδικοχαμένο ΑΛΚΗ και τα θλιβερά που ακολούθησαν με το πανό στην τούμπα , υπάρχει μια προσπάθεια κυρίως από την πλευρά του άρη , να φέρει κόσμο στα γήπεδα και για τις δύο ομάδες. Ξεκίνησε νομίζω με τα φιλικά ολυμπιακού-άρη και ακολούθησε το παο-αρης και το αρης-γιαννενα νομίζω.
Αίσθηση μου είναι ότι επικοινωνιακά θα προσπαθήσουν να αποξενώσουν τον 'κακό' ΠΑΟΚ από όλο αυτό στα πλαίσια του λασποπόλεμου που δέχεται η ομάδα τουλάχιστον την εποχή σαββίδη .
Αν όντως η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ ,που ζήτουσε συγγνώμη και που παρότρυνε τους φίλους του άρη σε φιλικό προς τιμή του παιδιού με παρουσία κόσμου και των δύο πλευρών είχε πραγματικές διαθέσεις για μία αλλαγή , τότε θα ήταν μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ειδικά για φέτος , ο τελικός στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟΚ ΚΑΙ παναθηναικού να γίνει με 70χιλιάδες κόσμο και χωρίς διαχωριστικά . Για τον ΆΛΚΗ και τον ΝΑΣΟ !
Τωρα που θα τους γαμησει η Μονακο μεσα στο σεφ, μπροστα σε 14000 απογονους, η ειδηση θα ειναι μονοστηλο στις θλιβερες τους φυλλαδες, σε αντιθεση με τα τεραστια πρωτοσελιδα για τον τιτλο μεσα στην Τουμπα.
Μπεεεεεε
Μπεεεεεε
-
giliopoulos
Μονο που ο αρουλης ειναι κατι σαν τον πανιωνιο.. Καμια εχθρα με κανεναν.blackchaos έγραψε:Δεν ξέρω αν όντως είναι το κατάλληλο τόπικ, αλλά θέλω να θέσω κάτι που με προβληματίζει .
Γιατι δεν εγινε φιλε αυτο στο παο γαυρος ή στο γαυρος αεκ?
Το μονο ευκολο να γινει ειναι στο γαυρος αρης και στο παο αρης, αλλωστε το ιδιο θα μπορουσε να γινει στο ΠΑΟΚ πανιωνιος η ΠΑΟΚ οφη πχ
-
Dimg4
Κι ομως εχουν ομαδαρα στο μπασκετ οι γαυροιCylon-4 έγραψε:Τωρα που θα τους γαμησει η Μονακο μεσα στο σεφ, μπροστα σε 14000 απογονους, η ειδηση θα ειναι μονοστηλο στις θλιβερες τους φυλλαδες, σε αντιθεση με τα τεραστια πρωτοσελιδα για τον τιτλο μεσα στην Τουμπα.
Μπεεεεεε
- BlackMagicPAOK
Αποψε φάνηκε το σχέδιο του γαυρου.
Έπρεπε να νικήσουν τον ΠΑΣ, και ο Καραντωνης τους βοήθησε με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι θα μπορούσαν να κατακτήσουν "μαθηματικά" τον τίτλο μέσα στην Τούμπα. Τους αρκούσε βέβαια και η ισοπαλία (ο Καραντωνης να ναι καλά..)
Έτσι λοιπόν σχεδίασαν αυτή την κακόγουστη "φιέστα" με σαμπάνιες και πανηγυρίσιο-κύπελο.
Περίμεναν κάποια αντίδραση από τους οπαδούς μας.
Αντικείμενα, ντου;
Και προφανώς τιμωρία του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Δηλαδη να έχουν από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος το πλεονέκτημα!
Ευτυχώς που τελικά έμειναν με τα καραγκοζιλικια τους..
Έπρεπε να νικήσουν τον ΠΑΣ, και ο Καραντωνης τους βοήθησε με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι θα μπορούσαν να κατακτήσουν "μαθηματικά" τον τίτλο μέσα στην Τούμπα. Τους αρκούσε βέβαια και η ισοπαλία (ο Καραντωνης να ναι καλά..)
Έτσι λοιπόν σχεδίασαν αυτή την κακόγουστη "φιέστα" με σαμπάνιες και πανηγυρίσιο-κύπελο.
Περίμεναν κάποια αντίδραση από τους οπαδούς μας.
Αντικείμενα, ντου;
Και προφανώς τιμωρία του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Δηλαδη να έχουν από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος το πλεονέκτημα!
Ευτυχώς που τελικά έμειναν με τα καραγκοζιλικια τους..
- ΑποστόληςΑ
Και την Κυριακή θα χάσουν στου Χαρίλαου. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον ΠΑΣ.
-
papwolf
Νομιζω οτι αρκει να εχουμε την χαρτινη απο κατω μας για να μην εχουμε αναγουλες. Αρα μια νικη και τελειωσε το θεμα Ευρωπη. Στις ισοβαθμιες νομιζω μετρανε τα μεταξυ μας πρωτα.
- ΑποστόληςΑ
Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:Мир έγραψε:Ξερει κανεις τι παιζει με τις ισοβαθμιες;
- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
- Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
0-1 ο γαυρος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν λέει τα μεταξύ τους παιχνίδια εννοεί και τα παιχνίδια που έπαιξαν μεταξύ τους και στην κανονική περίοδο ?