Σωστοjohn4serres έγραψε:Πολύ καλός, πρέπει να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα Playoffs.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστοjohn4serres έγραψε:Πολύ καλός, πρέπει να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα Playoffs.
Βρε καλά τον έκανε!gika έγραψε:Εγώ είχα απογοητευτεί μαζί του.
Σήμερα χάρηκα πολύ με την εμφάνιση του. Κατάπιε χιλιόμετρα, έκλεψε μπάλες, μοίρασε, πάτησε περιοχή, τελείωσε φάσεις, πήγε να πλασάρει εντυπωσιακά από το κέντρο κάτι που θέλει μυαλό, ταχύτητα σκέψης και @@. Δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά φαίνεται να έχει πολύ ταλέντο.
Απαράδεκτος ο Κουρτιτς όταν του έβαλε τις φωνές. Καμία δικαιολογία. Ντροπή.
Τι καλά τον έκανε βρε. Η δουλεία του κόουτς είναι να βάζει φωνές, οχι του Kurtic. Και αυτός όχι μόνο βάζει τις φωνές αλλά κάνει και χειρονομίες σε έναν παίχτη 22 χρονών που έχει έρθει απο άλλο σύλλογο, άλλη χώρα και βρίσκεται σε ακόμα περίοδο προσαρμογής γιατί δεν είναι ούτε Λύρατζης αλλά ούτε και Τσιγγάρας που έχουν παίξει χρόνια στον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες και ξέρουν τι εστί δικέφαλος αετός.sourmenetes έγραψε:Βρε καλά τον έκανε!gika έγραψε:Εγώ είχα απογοητευτεί μαζί του.
Σήμερα χάρηκα πολύ με την εμφάνιση του. Κατάπιε χιλιόμετρα, έκλεψε μπάλες, μοίρασε, πάτησε περιοχή, τελείωσε φάσεις, πήγε να πλασάρει εντυπωσιακά από το κέντρο κάτι που θέλει μυαλό, ταχύτητα σκέψης και @@. Δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά φαίνεται να έχει πολύ ταλέντο.
Στον ΠΑΟΚ παίζει και την ώρα του ματς έχει και τέτοια.
Σιγά τα ωά.
Άλλο οι φωνές άλλο οι χειρονομίες και δεν είδα τι χειρονομιες έκανε.Roarrr έγραψε:Τι καλά τον έκανε βρε. Η δουλεία του κόουτς είναι να βάζει φωνές, οχι του Kurtic. Και αυτός όχι μόνο βάζει τις φωνές αλλά κάνει και χειρονομίες σε έναν παίχτη 22 χρονών που έχει έρθει απο άλλο σύλλογο, άλλη χώρα και βρίσκεται σε ακόμα περίοδο προσαρμογής γιατί δεν είναι ούτε Λύρατζης αλλά ούτε και Τσιγγάρας που έχουν παίξει χρόνια στον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες και ξέρουν τι εστί δικέφαλος αετός.sourmenetes έγραψε:Βρε καλά τον έκανε!gika έγραψε:Εγώ είχα απογοητευτεί μαζί του.
Στον ΠΑΟΚ παίζει και την ώρα του ματς έχει και τέτοια.
Σιγά τα ωά.
Συμφωνώ με τον φίλο, απλά απαράδεκτος ο σλοβένος, ο οποιός έκανε χειρονομίες και προς τον μούργκ σε μια φάση που την έσπασε σωστά στο πέναλτι αλλά δεν ήταν κανένας εκεί για να την βάλει στα δίχτυα. Γενικά ο Kurtic έχει ψηλώσει πολύ με τα γκολ που έβαλε.
Ελπίζω ο Boto να μην το αφήσει έτσι αυτό.