50. Filipe Soares

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από sourmenetes »

john4serres έγραψε:Πολύ καλός, πρέπει να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα Playoffs.
Σωστο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

gika έγραψε:Εγώ είχα απογοητευτεί μαζί του.

Σήμερα χάρηκα πολύ με την εμφάνιση του. Κατάπιε χιλιόμετρα, έκλεψε μπάλες, μοίρασε, πάτησε περιοχή, τελείωσε φάσεις, πήγε να πλασάρει εντυπωσιακά από το κέντρο κάτι που θέλει μυαλό, ταχύτητα σκέψης και @@. Δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά φαίνεται να έχει πολύ ταλέντο.

Απαράδεκτος ο Κουρτιτς όταν του έβαλε τις φωνές. Καμία δικαιολογία. Ντροπή.
Βρε καλά τον έκανε!

Στον ΠΑΟΚ παίζει και την ώρα του ματς έχει και τέτοια.

Σιγά τα ωά.

Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Καμία απολύτως έκπληξη. Όπως φάνηκε κι στα περισσότερα ματς που μπήκε υπάρχει πρόβλημα ένταξης στα αγωνιστικά θέλω του προπονητή. Όσο περνά ο καιρός θα προσαρμόζεται όλο κι καλύτερα. Παλεύει να βρει την θέση του στην ομάδα και στην ιεραρχίας της. Είναι καλός κι σύγχρονος ποδοσφαιριστής. Μόλις "δέσει" με το γκρουπ θα δούμε μεγάλα πράγματα
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Θα παρει χρονο συμμετοχης στα υπολοιπα παιχνιδια των πλευ οφ
Θα κανει σωστη προετοιμασια το καλοκαιρι με το Λουτσο
Και του χρονου θα βγαζει ματια
Ειδικα με τον Αουγκοστο πιο πισω του(που εκει αποδιδει καλυτερα αφου αυτη ειναι η κανονικη του θεση,αλλο αν εμεις,ελλειψει αλλου,τον βαζουμε 10αρι)κ τον Τσιγγαρα(που πρεπει να βελτιωσει το παιχνιδι του με τη μπαλλα στα ποδια)να καταπινει χιλιομετρα ως γνησιος αμ.Χαφ/6αρι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

σε σύγκριση με αουγκούστο, προτιμώ αυτόν μπροστά και τον βραζιλιάνο πίσω, παρά το αντίστροφο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παρα τις 2 λαθος ευκολες πασες κανει για εμενα το πρωτο του μεγαλο ματς χθες.
Με προετοιμασια απο τον Ραζβαν πιστευω θα τριβουμε τα ματια μας
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Ακριβως Dan
Πιο προωθημενος αυτος κ λιγο πιο πισω ο Αουγκουστο(που εχει ανεβει παρα πολυ τωρα τελαυταια)
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Μου φάνηκε λίγο βαρύς στα πρώτα μέτρα ,αν και έτρεχε συνέχεια πάνω κάτω.
Τα λάθη και τα άλλα μπορούν να βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Τον αγώνα τον είδα από ξένο δορυφορικό κανάλι ,που είχε και κάποια κολληματάκια οπότε μπορεί να μου φάνηκε έτσι λόγω συνθηκών.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

sourmenetes έγραψε:

Σήμερα χάρηκα πολύ με την εμφάνιση του. Κατάπιε χιλιόμετρα, έκλεψε μπάλες, μοίρασε, πάτησε περιοχή, τελείωσε φάσεις, πήγε να πλασάρει εντυπωσιακά από το κέντρο κάτι που θέλει μυαλό, ταχύτητα σκέψης και @@. Δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά φαίνεται να έχει πολύ ταλέντο.

Βρε καλά τον έκανε!

Σιγά τα ωά.

Τι καλά τον έκανε βρε. Η δουλεία του κόουτς είναι να βάζει φωνές, οχι του Kurtic. Και αυτός όχι μόνο βάζει τις φωνές αλλά κάνει και χειρονομίες σε έναν παίχτη 22 χρονών που έχει έρθει απο άλλο σύλλογο, άλλη χώρα και βρίσκεται σε ακόμα περίοδο προσαρμογής γιατί δεν είναι ούτε Λύρατζης αλλά ούτε και Τσιγγάρας που έχουν παίξει χρόνια στον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες και ξέρουν τι εστί δικέφαλος αετός.

Συμφωνώ με τον φίλο, απλά απαράδεκτος ο σλοβένος, ο οποιός έκανε χειρονομίες και προς τον μούργκ σε μια φάση που την έσπασε σωστά στο πέναλτι αλλά δεν ήταν κανένας εκεί για να την βάλει στα δίχτυα. Γενικά ο Kurtic έχει ψηλώσει πολύ με τα γκολ που έβαλε.

Ελπίζω ο Boto να μην το αφήσει έτσι αυτό.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Χθες για πρώτη φορά είδαμε αρκετά από τα στοιχεία που του πίστωνε το σκάουτινγκ ριπόρτ. Μεταξύ αυτών και το ότι δεν φοβάται να δοκιμάζει σουτ από οποιαδήποτε απόσταση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Roarrr έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Βρε καλά τον έκανε!

Σιγά τα ωά.

Τι καλά τον έκανε βρε. Η δουλεία του κόουτς είναι να βάζει φωνές, οχι του Kurtic. Και αυτός όχι μόνο βάζει τις φωνές αλλά κάνει και χειρονομίες σε έναν παίχτη 22 χρονών που έχει έρθει απο άλλο σύλλογο, άλλη χώρα και βρίσκεται σε ακόμα περίοδο προσαρμογής γιατί δεν είναι ούτε Λύρατζης αλλά ούτε και Τσιγγάρας που έχουν παίξει χρόνια στον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες και ξέρουν τι εστί δικέφαλος αετός.

Συμφωνώ με τον φίλο, απλά απαράδεκτος ο σλοβένος, ο οποιός έκανε χειρονομίες και προς τον μούργκ σε μια φάση που την έσπασε σωστά στο πέναλτι αλλά δεν ήταν κανένας εκεί για να την βάλει στα δίχτυα. Γενικά ο Kurtic έχει ψηλώσει πολύ με τα γκολ που έβαλε.

Ελπίζω ο Boto να μην το αφήσει έτσι αυτό.
Άλλο οι φωνές άλλο οι χειρονομίες και δεν είδα τι χειρονομιες έκανε.

Σε μια ομάδα δεν μπορεί να είναι όλοι αρνιά.
Υπάρχουν και οι ζόρικοι υπάρχουν και οι απειθαρχοι υπάρχουν και οι ήρεμοι και όλες οι χαρακτήρες.

Και την ώρα του ματς σίγουρα θα βάλει κάποιος φωνές.
Τα νεύρα είναι τεταμένα.

Δε λέμε να τον ξεχεζεις και να τον βρίζεις αλλά να βάλει κάποιος φωνές είναι πολύ νορμάλ.

Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Μου φένεται δεν είδες μετά πως τον κοίταζε ο Soarez τον Kurtic. Προφανώς και το συμβάν δεν ήταν απλά μια δυσαρέσκεια του σλοβένου. Είδες τι λάθος έκανε ο Carvalho του γάυρου που παραλίγο θα έγραφε, τέτοια αντίδραση σαν του Kurtic απο τους άλλους δεν υπήρχε.

Αλλο να βάζεις τις φωνές και να ζητάς τον λόγο, που είναι απολύτως φυσιολογικό, και άλλο να βάζεις τις φωνές, να γυρνάς την πλάτη σου και με χειρονομίες να λες στον συμπαίκτη σου ότι είναι άχρηστος, σκουπίδι και να φύγει. Και μιλάμε τέτοια συμπεριφορά απο έναν έμπειρο 34χρόνο προς έναν άπειρο 22χρόνο που ουσιαστικά είναι και καινούργιος στην ομάδα.

Ο Kurtic το έχει ξανακάνει αυτό στο παρελθόν όπως και ο Zaba είχε πειθαρχικά θεματάκια στο παρελθόν. Αν και οι δύο μείνουν και του χρόνου τότε δεν ξέρω για τι "θελουμε καλούς χαρακτήρες για καλα αποδυτήρια" του Boto και του Lucesku μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ανεβαίνουμε σιγά σιγά, την Κυριακή ακόμα καλύτερος
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η μλκια του Κουρτιτς ειναι που τα κανει μεσα στο γηπεδο αυτα. Δεν επιτρεπεται να το κανεις αυτο σε συμπαικτη σου μπροστα σε ολον τον κοσμο. Απο την αλλη, οκ καλο ειναι να υπαρχει και λιγη πιεση απο τους πιο εμπειρους γιατι ο συλλογος εχει απαιτησεις. Δηλαδη να το πω κι αλλιως, σου λεει ο Κουρτιτς "ρε μλκ εχουμε παρει προκρισαρα μεσα στην Αεκ, εχουμε πεθανει σημερα γιατι εχουμε παιξει 55 ματς κι εσυ μου κανεις χαλαρη πασουλα;".

Αυτα παντου γινονται παντως. Για παραδειγμα οι πιο εμπειροι της Λιβερπουλ (Βαν Νταϊκ, Χεντερσον, Μιλνερ) ριχνουν αρκετα μπινελικια στους αλλους.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

[quote="ron-swanson"]Η μλκια του Κουρτιτς ειναι που τα κανει μεσα στο γηπεδο αυτα. Δεν επιτρεπεται να το κανεις αυτο σε συμπαικτη σου μπροστα σε ολον τον κοσμο. Απο την αλλη, οκ καλο ειναι να υπαρχει και λιγη πιεση απο τους πιο εμπειρους γιατι ο συλλογος εχει απαιτησεις. Δηλαδη να το πω κι αλλιως, σου λεει ο Κουρτιτς "ρε μλκ εχουμε παρει προκρισαρα μεσα στην Αεκ, εχουμε πεθανει σημερα γιατι εχουμε παιξει 55 ματς κι εσυ μου κανεις χαλαρη πασουλα;".

Αυτα παντου γινονται παντως. Για παραδειγμα οι πιο εμπειροι της Λιβερπουλ (Βαν Νταϊκ, Χεντερσον, Μιλνερ) ριχνουν αρκετα μπινελικια στους αλλους.[/quote

++

Συντάσσομαι με την άποψη την 2η υπέρ των παλιών, για να υπάρχει η πειθαρχία, ειδικά σε τόσο κρίσιμα ματς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”