Διάβασα τα ποστ που έκανες και έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτά που λες. Παίρνω έμπνευση από το σύνολο των ποστ σου, όχι από το παραπάνω, που ξεκάθαρα συμφωνώ.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να τα ζητήσει ο Λούτσε όλα αυτά τότε σε συνεργασία με Μπότο από τώρα.
Και αν του πει ( ο Σαββίδης) γιόκ, να βγεί να μας το πει.
Καθαρές κουβέντες και όχι κρυφτούλι.
Επιτέλους να ξέρουμε.
Εγώ θεωρώ τον Λουτσέσκου τον καλύτερο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα, φοβερός στην ψυχολογία της ομάδας, στο δέσιμο του γκρουπ. Είναι εγγύηση ότι θα μας έχει ψηλά, και ας υποφέρουμε όπως λέει ο ίδιος σε πολλά ματς.
Κανείς δεν είναι τέλειος όμως. Δυστυχώς του αρέσουν πολύ οι έμπειροι παίκτες. Είναι πιο συνεννοήσιμοι; πιο επαγγελματίες; πιο ευχάριστοι; Σίγουρα και εγώ προτιμώ να μιλώ με τον Καντουρί, παρά με το Ζαμπά, ειδικά αν είναι να πάω για καφέ ή φαγητό.
Το ρόστερ, ασχέτως μπάτζετ, που μικρό δεν είναι, φέρει την δική του υπογραφή. Αυτός ήθελε να ανανεώσουμε πάσει θυσία το Βαρέλα τότε, και τόσους άλλους 30+ ετών. Αυτός μας ήθελε τον 36χρονο μέρμηγκα
Δυστυχώς σαν μάνατζερ είναι λίγος. Εγώ έχω πιο ψηλά από όλους τον Μπάγιεβιτς, ο οποίος έκανε ομάδα τον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη, την ΑεΧ, ακόμη και τον Αρούλη, που αν έμενε, με παίκτες των ακαδημιών πήγε να χτίσει ομάδα φόβητρο. Δούλευε πολύ με νέους παίκτες, αυτό ήταν το μυστικό του Μπάγιεβιτς, έπαιζε ωραία επιθετική μπάλα με όβερλαπς, αλλά οι ομάδες του είχαν διάρκεια με κανονική διοίκηση. Επίσης επέλεγε πάντα μίγμα χαρακτηριστικών. Η χάρτινη όταν ανέβηκε, το ρόστερ της ήταν του Μπάγιεβιτς και όχι Μελισσανίδη (για όσους ξέρουν) και για αυτό έκανε καλή σχετικά ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ του ΠΑΟΚ (ίσως και ακόμη μικρότερο πριν τις πρώτες ανανεωσεις συμβολαίων).
Ο Μπάγιεβιτς ήταν ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα με τεράστια διάρκεια, όταν το πρωτάθλημά μας ήταν σταθερά στο τοπ10, με 2 ομάδες στους ομίλους του CL και πολλές φορές την 3η ομάδα στα προκριματικά του CL και συνολικά 6 ομάδες στην Ευρώπη. Όχι τώρα που το πρωτάθλημά μας είναι απαξιωμένο. Δε το λέω για να μειώσω τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας, αλλά μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως έχουν. Κανένας δεν είναι τέλειος σε όλα, ούτε ο Κλοπ ούτε ο Γκουαρντιόλα και θα σου το πουν οι ίδιοι αν τους ρωτήσεις.
Ο ΠΑΟΚ ιδανικά θα ήθελα να πάει όπως λέει ο Μπότο μεταγραφικά και στη δόμηση του ρόστερ και ας τους κάνει ομάδα ο Λουτσέσκου. Όσο έχω μείνει με το στόμα ανοικτό για τις αγωνιστικές του επιτυχίες, άλλο τόσο για τις μεταγραφικές του επιλογές (Καντουρή φέτος, Βαρέλα με 1.2εκ, μέρμηγκα, κ.ο.κ).
Υγ: Με αντίπαλο αυτό το γαύρο και την οικονομική ευχέρεια του Ιβάν θεωρώ αποτυχία να μη παίρνουμε αυτά τα πρωταθλήματα. Όχι γιατί έτσι γίναμε ΠΑΟΚ, αλλά γιατί δεν υπάρχουν σοβαροί αντίπαλοι. Δε λέω να πάρεις πρωτάθλημα από τον καλό γαύρο ή το βάζελο του Σαραβάκου ή την αεκ του Σαβέφσκι (Ντούσαν).