Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από vs40 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να τα ζητήσει ο Λούτσε όλα αυτά τότε σε συνεργασία με Μπότο από τώρα.
Και αν του πει ( ο Σαββίδης) γιόκ, να βγεί να μας το πει.
Καθαρές κουβέντες και όχι κρυφτούλι.
Επιτέλους να ξέρουμε.
Διάβασα τα ποστ που έκανες και έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτά που λες. Παίρνω έμπνευση από το σύνολο των ποστ σου, όχι από το παραπάνω, που ξεκάθαρα συμφωνώ.

Εγώ θεωρώ τον Λουτσέσκου τον καλύτερο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα, φοβερός στην ψυχολογία της ομάδας, στο δέσιμο του γκρουπ. Είναι εγγύηση ότι θα μας έχει ψηλά, και ας υποφέρουμε όπως λέει ο ίδιος σε πολλά ματς.

Κανείς δεν είναι τέλειος όμως. Δυστυχώς του αρέσουν πολύ οι έμπειροι παίκτες. Είναι πιο συνεννοήσιμοι; πιο επαγγελματίες; πιο ευχάριστοι; Σίγουρα και εγώ προτιμώ να μιλώ με τον Καντουρί, παρά με το Ζαμπά, ειδικά αν είναι να πάω για καφέ ή φαγητό.

Το ρόστερ, ασχέτως μπάτζετ, που μικρό δεν είναι, φέρει την δική του υπογραφή. Αυτός ήθελε να ανανεώσουμε πάσει θυσία το Βαρέλα τότε, και τόσους άλλους 30+ ετών. Αυτός μας ήθελε τον 36χρονο μέρμηγκα :o με τεράστιο μισθό.

Δυστυχώς σαν μάνατζερ είναι λίγος. Εγώ έχω πιο ψηλά από όλους τον Μπάγιεβιτς, ο οποίος έκανε ομάδα τον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη, την ΑεΧ, ακόμη και τον Αρούλη, που αν έμενε, με παίκτες των ακαδημιών πήγε να χτίσει ομάδα φόβητρο. Δούλευε πολύ με νέους παίκτες, αυτό ήταν το μυστικό του Μπάγιεβιτς, έπαιζε ωραία επιθετική μπάλα με όβερλαπς, αλλά οι ομάδες του είχαν διάρκεια με κανονική διοίκηση. Επίσης επέλεγε πάντα μίγμα χαρακτηριστικών. Η χάρτινη όταν ανέβηκε, το ρόστερ της ήταν του Μπάγιεβιτς και όχι Μελισσανίδη (για όσους ξέρουν) και για αυτό έκανε καλή σχετικά ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ του ΠΑΟΚ (ίσως και ακόμη μικρότερο πριν τις πρώτες ανανεωσεις συμβολαίων).

Ο Μπάγιεβιτς ήταν ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα με τεράστια διάρκεια, όταν το πρωτάθλημά μας ήταν σταθερά στο τοπ10, με 2 ομάδες στους ομίλους του CL και πολλές φορές την 3η ομάδα στα προκριματικά του CL και συνολικά 6 ομάδες στην Ευρώπη. Όχι τώρα που το πρωτάθλημά μας είναι απαξιωμένο. Δε το λέω για να μειώσω τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας, αλλά μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως έχουν. Κανένας δεν είναι τέλειος σε όλα, ούτε ο Κλοπ ούτε ο Γκουαρντιόλα και θα σου το πουν οι ίδιοι αν τους ρωτήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ιδανικά θα ήθελα να πάει όπως λέει ο Μπότο μεταγραφικά και στη δόμηση του ρόστερ και ας τους κάνει ομάδα ο Λουτσέσκου. Όσο έχω μείνει με το στόμα ανοικτό για τις αγωνιστικές του επιτυχίες, άλλο τόσο για τις μεταγραφικές του επιλογές (Καντουρή φέτος, Βαρέλα με 1.2εκ, μέρμηγκα, κ.ο.κ).

Υγ: Με αντίπαλο αυτό το γαύρο και την οικονομική ευχέρεια του Ιβάν θεωρώ αποτυχία να μη παίρνουμε αυτά τα πρωταθλήματα. Όχι γιατί έτσι γίναμε ΠΑΟΚ, αλλά γιατί δεν υπάρχουν σοβαροί αντίπαλοι. Δε λέω να πάρεις πρωτάθλημα από τον καλό γαύρο ή το βάζελο του Σαραβάκου ή την αεκ του Σαβέφσκι (Ντούσαν).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό, το να θεωρούμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα τι πρέπει να γίνει, από τους ειδικούς που έχουν και όλα τα δεδομένα μπροστά τους, να το κοιτάξουμε.
Είμαστε καλύτεροι οικονομολόγοι, νομικοί, μηχανικοί, μάνατζερ, προπονητές, επιχειρηματίες.
Ελλάς το μεγαλείο σου.
Ρε τραβα απο δω που θα μας το παιζεις συνεχεια ο κριτης του φορουμ. Γνωμες λεμε ρε ακυρε, δεν πιασαμε τον λουτσεσκου απο το λαιμο. Οτι θελουμε θα λεμε, υποδειξεις αλλου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

renegade έγραψε:Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβετε ότι δικά μας παιδιά είναι όσοι φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος.
ο ζαμπα πχ δεν ειναι δικο μας παιδι τη στιγμη που δεν μας σεβεται
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Dimg4 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό, το να θεωρούμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα τι πρέπει να γίνει, από τους ειδικούς που έχουν και όλα τα δεδομένα μπροστά τους, να το κοιτάξουμε.
Είμαστε καλύτεροι οικονομολόγοι, νομικοί, μηχανικοί, μάνατζερ, προπονητές, επιχειρηματίες.
Ελλάς το μεγαλείο σου.
Ρε τραβα απο δω που θα μας το παιζεις συνεχεια ο κριτης του φορουμ. Γνωμες λεμε ρε ακυρε, δεν πιασαμε τον λουτσεσκου απο το λαιμο. Οτι θελουμε θα λεμε, υποδειξεις αλλου
Δεν ασχολούμαι με νήπια στο μυαλό.

Σημ. Οι διαχειριστές ελπίζω να κρίνουν και να μην ακολουθούν τον εύκολο δρόμο του τσουβαλιασματος.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ντιμ σε αγαπάω
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Χρόνια πολλά σ' όλους (και στους δαχτυλοκουνάκηδες).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Ελλάς το μεγαλείο σου.
Δεν ασχολούμαι με νήπια στο μυαλό.

Σημ. Οι διαχειριστές ελπίζω να κρίνουν και να μην ακολουθούν τον εύκολο δρόμο του τσουβαλιασματος.
Εγω με κομπλεξικους ομως ασχολουμαι. Ασε την κλαψα και σταματα ν το παιζεις οτι εισαι κατι, δεν εισαι.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ντιμ και Κώστας, δεν θα το συνεχίσετε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ντιμ και Κώστας, δεν θα το συνεχίσετε.
Δηλαδή, είδες όμοια συμπεριφορά.
Εύγε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

vs40 έγραψε: Δυστυχώς σαν μάνατζερ είναι λίγος. Εγώ έχω πιο ψηλά από όλους τον Μπάγιεβιτς, ο οποίος έκανε ομάδα τον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη, την ΑεΧ, ακόμη και τον Αρούλη, που αν έμενε, με παίκτες των ακαδημιών πήγε να χτίσει ομάδα φόβητρο. Δούλευε πολύ με νέους παίκτες, αυτό ήταν το μυστικό του Μπάγιεβιτς, έπαιζε ωραία επιθετική μπάλα με όβερλαπς, αλλά οι ομάδες του είχαν διάρκεια με κανονική διοίκηση. Επίσης επέλεγε πάντα μίγμα χαρακτηριστικών. Η χάρτινη όταν ανέβηκε, το ρόστερ της ήταν του Μπάγιεβιτς και όχι Μελισσανίδη (για όσους ξέρουν) και για αυτό έκανε καλή σχετικά ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ του ΠΑΟΚ (ίσως και ακόμη μικρότερο πριν τις πρώτες ανανεωσεις συμβολαίων).
Ρωτηστε να μαθετε ποσα ζηταγε ο πρίγκιπας του νερετβα απ τους νεους κουληδες για να μπουν 11δα.Απο συγγενικο προσωπο τα μαθα. Δεν ειναι ολα οπως φαινονται
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ντιμ και Κώστας, δεν θα το συνεχίσετε.
Δηλαδή, είδες όμοια συμπεριφορά.
Εύγε.
H δικη σου ειναι χειροτερη. Εγω μιλαω ευθεως και εσυ σε καθε ποστ μιλας με μπηχτες.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

kataramenos5 έγραψε:
vs40 έγραψε: Δυστυχώς σαν μάνατζερ είναι λίγος. Εγώ έχω πιο ψηλά από όλους τον Μπάγιεβιτς, ο οποίος έκανε ομάδα τον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη, την ΑεΧ, ακόμη και τον Αρούλη, που αν έμενε, με παίκτες των ακαδημιών πήγε να χτίσει ομάδα φόβητρο. Δούλευε πολύ με νέους παίκτες, αυτό ήταν το μυστικό του Μπάγιεβιτς, έπαιζε ωραία επιθετική μπάλα με όβερλαπς, αλλά οι ομάδες του είχαν διάρκεια με κανονική διοίκηση. Επίσης επέλεγε πάντα μίγμα χαρακτηριστικών. Η χάρτινη όταν ανέβηκε, το ρόστερ της ήταν του Μπάγιεβιτς και όχι Μελισσανίδη (για όσους ξέρουν) και για αυτό έκανε καλή σχετικά ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ του ΠΑΟΚ (ίσως και ακόμη μικρότερο πριν τις πρώτες ανανεωσεις συμβολαίων).
Ρωτηστε να μαθετε ποσα ζηταγε ο πρίγκιπας του νερετβα απ τους νεους κουληδες για να μπουν 11δα.Απο συγγενικο προσωπο τα μαθα. Δεν ειναι ολα οπως φαινονται
Πες τα Κατ, που θα θεωρήσουμε και σοβαρό τον σάλιαγκα τον πρίγκιπα :mrgreen:
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

GEOL έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Και εγώ έμαθα ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε τα 3πλα από τον Πασχαλάκη για να παίζει τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ και απ' ότι βλέπετε, του τα έδωσε....
Το άλλο με τον Τοτό εξτρέμ το ξέρετε; Αν όχι, να σας πω τι μου μετέφερε η θεία του η Μέλπω...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

GEOL έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Εγώ δεν έχω ινσαιντ ινφο. Τα αποτελέσματα μιλάνε και τα εργα του καθενός. Αν κάνω μια πλήρη ανάλυση των παικτών που έχει αναδείξει ο πρίγκιπας, θέλουμε βιβλίο όχι ενα ποστ. Ο Μπαγιεβιτς αν ήταν στη σημερινή εποχή 40-50αρης, ουτε με κυαλια δε θα τον βλέπαμε στη λίγκα μας. Δείτε ματς ολων των ομάδων τελη 90 και αρχες 2000 και συγκρίνετε ποιότητα. Δείτε τελικές επιλογές, αναπτυξη, εντασεις στα μαρκαρισματα, μακρινά σουτ (δύναμη /τεχνική στο σουτ) . Απλα βαζεις εκτεταμένα στιγμιότυπα (αν όχι ολόκληρα ματς) και καταλαβαίνεις πόσο πέσαμε ποδοσφαιρικά. Βγάζεις με μιση χρονιά τον Τζολη και τον πουλάς άμεσα, οταν τότε οι παίκτες αυτοί έμεναν και προσέφεραν (Ντεμης, Ζαγορακης, Τσαρτας, Τζορτζεβιτς, Φρατζεσκος, κ.ο.κ). Μέχρι και ο Γιαννούλης έκανε σαν τρελός να φύγει Αγγλία. Ούτε ο μισός του καλού Βενετιδη δεν έγινε (σεντρα, τεχνική). Φτάσαμε να λέμε στην Ελλάδα καλός προπονητής ο Μαρτινς, που σε άλλες εποχές θα γέλαγε ο κόσμος.

Ελπίζω να τον φωτίσει φέτος και να ανανεώσει την ομάδα. Κρίμα για τον ίδιο και τη φανταστική δουλειά που κάνει.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Είχαμε Μπάγεβιτς προπονητή και παίκτες όπως οι Βενετίδης, Κωνσταντινίδης, Εγκωμιτης, Μαραγκός, Γεωργιάδης, Μπορμπόκης, Οκκάς, Ναλιτζης, Φρουσος, Κολομπουρδας, Αμπονσα, Κατσαμπης Καφές, Σαλπιγγίδης με Μ.Ο. ηλικίας τα 24 χρόνια και μετά από 20 χρόνια καταλήξαμε να παίζουμε με δέκα 35αρηδες συνταξιούχους σε αναστολή το πιο αργό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο της λίγκας και να χειροκροτάμε σαν ιθαγενείς που βλέπουν για πρώτη φορά καθρέφτη.

Θα κάτσουμε τώρα να συγκρίνουμε τον Μπάγεβιτς και την τότε ομάδα, που έπαιζε στο 8ο κατά σειρά καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, που έβγαζε 2 ομαδες απευθείας στους ομίλους του ChL (πολλές φορές και 3ο στα προκριματικά), που είχε για αντιπάλους, Γεωργάτο, Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Ζευεμπεργκ, Γιαννακόπουλο, Αλεξανδρή, Ζε Ελίας, Ατζα, Νικοπολίδη, Καραγκούνη, Φλιπσεν, Μπασινά, Σούζα, Λυμπερόπουλο, Σεϊταρίδη, Καψή, Δέλλα, Νικολαϊδη, Σαβέβσκι, Τσιάρτα, Κωστή, Ζαγοράκη, Χενρικσεν, Στολτίδη, Κωνσταντίνου, Κοπιτσής, Ζήκο, με τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου που παίζει στο 18ο (μέχρι πριν λίγο καιρό) πρωτάθλημα της Ευρώπης και έχει για αντιπάλους τους κανέναν και τους τίποτα.

Ας συνεχίσουμε έτσι λοιπόν να δούμε που θα μας βγάλει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 25 Απρ 2022, 08:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”