Σε αυτήν, στα πλέι οφ για το 2ο εισητήριο...Descartes έγραψε:
Επειδή κάπου σταμάτησα να παρακολουθώ την εξέλιξη, έχουν ευκαιρία ανόδου την τρέχουσα σεζόν, ή την επόμενη?
http://www.volleyball.gr/pre-league/art ... on-plei-of
Σε αυτήν, στα πλέι οφ για το 2ο εισητήριο...Descartes έγραψε:
Επειδή κάπου σταμάτησα να παρακολουθώ την εξέλιξη, έχουν ευκαιρία ανόδου την τρέχουσα σεζόν, ή την επόμενη?
Αυτό αναφερόταν στην αλλαγή του προπονητή στη μέση της χρονιάς... μάλιστα... φίλτατε σου ζητάω συγγνώμη ήταν τόσο ξεκάθαρο (κι όχι τρολάρισμα ή ειρωνεία) που λόγω ισχνής αντιληπτικής ικανότητας μου διέφυγε...tasso85 έγραψε:tasso85 έγραψε:
αλλαγη προπονητη επειγοντως
τι ισχυει για τη ρεβανς, διαφωτιστε
miburosaito έγραψε:Τωρα αλλαγη?![]()
fuzztone έγραψε:Κλέπκου 7 (7/17 επ., 89% υπ.-56% άριστες)
Ε, όχι και κάποιοι.... Εγώ έγραφα για την Ηλιοπούλου και για την Κλέπκουsteven123 έγραψε:Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την κογιαρ το τελευταίο καιρό. Το ότι είναι διαγώνια δεν σημαίνει ότι θα έχει 30 πόντους σε κάθε ματς και οι υπόλοιπες θα κάθονται να την παρακολουθούν έχοντας 5 6 πόντους η καθεμία. Το ματς χθες το έδωσε ο τραγικός φενολιο. Η επιλογή του να ξεκινήσει με ηλιοπουλου χθες ήταν η χειρότερη που μπορούσε να κάνει. Η μικρή που κάποιοι την θέλετε και βασική ήταν σκέτη καταστροφή χθες . Πάρα πολύ λάθη. Ο φενολιο θεωρώ πραγματικά ότι έχει κάποιο θέμα με την Λι. Με το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνει είτε σε επιλογή είτε σε οτιδήποτε την βγάζει ενώ την Ηλιοπούλου που έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λάθη σε δύο σετ καθόταν και την κοιτούσε άπραγος. Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι έτσι δεν Νίκας. Θες τη κορυφαία Λι και φυσικά την καλή φιντον. Η κλεπκου και η Ηλιοπούλου είναι καλές δεύτερες αλλά ως εκεί. Δεν έχεις ελπίδα να νικήσει ς τους μεγάλους με τέτοιες παίκτριες στη σύνθεση σου. Ελπίζω να βάλει μυαλό και να ξεκινήσει με τις σωστές παικτριες και να μη κάνει τόσες αλλαγές. Δεν γίνεται να παλέψεις με κλεπκου κυππαριση και μερτεκη. Απλά δεν γίνεται.
Προσωπικά πιστεύω ότι η πρόκριση θα χαθεί και φυσικά και η ευκαιρία να προσεεγγυ καλύτερες παικτριες μέσω της συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Μηπως πρεπει να την εξελιξουμεDescartes έγραψε:fuzztone έγραψε:Κλέπκου 7 (7/17 επ., 89% υπ.-56% άριστες):ugeek: