Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από fuzztone »

Descartes έγραψε:
Επειδή κάπου σταμάτησα να παρακολουθώ την εξέλιξη, έχουν ευκαιρία ανόδου την τρέχουσα σεζόν, ή την επόμενη?
Σε αυτήν, στα πλέι οφ για το 2ο εισητήριο...

http://www.volleyball.gr/pre-league/art ... on-plei-of
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

tasso85 έγραψε:tasso85 έγραψε:
αλλαγη προπονητη επειγοντως
τι ισχυει για τη ρεβανς, διαφωτιστε
Αυτό αναφερόταν στην αλλαγή του προπονητή στη μέση της χρονιάς... μάλιστα... φίλτατε σου ζητάω συγγνώμη ήταν τόσο ξεκάθαρο (κι όχι τρολάρισμα ή ειρωνεία) που λόγω ισχνής αντιληπτικής ικανότητας μου διέφυγε...
miburosaito έγραψε:Τωρα αλλαγη? :roll:

Ωπ κι άλλος χαζούλης (σόρυ miburosaito)
ΥΓ Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν (ψέματα μόνο με φασίστες), μπορεί να γράφει ο καθένας ότι του καπνίσει σε ένα φόρουμ (αυτό ενδεχομένως να κάνω κι εγώ) αλλά όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου είναι το λιγότερο εξοργιστικό.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Στατιστικά απο το δικό μας παιχνίδι υπάρχουν?

Διπλό του Άρη στη βούλα με τρομερή Έβανς (31πόντους - 23/43 επ., 1 άσσος, 7 μπλοκ, 67% υπ. - 36% άριστες) και πολύ καλή Σουάν.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Κύριε Willie, πράγματι έτσι είναι, οπότε ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την έκφραση των βλακωδών απόψεών μου
δείξε όμως κατανόηση, διότι όπως είπε και ο δικός σου
"the universe consists of 5% protons, 5% neutrons, 5% electrons and 85% morons"
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Στατιστικά υπάρχουν, αλλά δεν δείχνουν την κατάρρευση μετά το χαμένο δεύτερο σετ...Αν είχαμε τα επιμέρους, θα τρομάζαμε...Η Κλέπκου ΔΕΝ έπαιξε στο 3ο και σε μεγάλο μέρος του 4ου.

Οι πόντοι της ΑΕΚ προήλθαν από 9 άσσους, 48 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 6 άσσους, 43 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.

Α.Ε.Κ. (Κώστας Αρσενιάδης): Κοσμά 16 (9/24 επ., 4 άσσοι, 3 μπλοκ, 33% υπ. - 11% άριστες), Λίντσεϊ 15 (11/34 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 43% υπ. - 24% άριστες), Βεργίδου 3 (2 άσσοι, 1 μπλοκ), Τερέλ 19 (18/39 επ., 1 άσσος), Καββαδία 4 (3/9 επ., 1 μπλοκ), Μπράουν 8 (6/13 επ., 2 μπλοκ) / Γεωργιάδου (λ, 65% υπ. - 45% άριστες), Μπελιά (λ), Διώτη, Παππά, Τσοχατζή, Γκουντιμένκο 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ)

Π.Α.Ο.Κ. (Μάρκο Φενόλιο): Πολυνοπούλου 10 (5/8 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ), Καλαντάτζε 5 (5/13 επ.), Μερτέκη 12 (8/23 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 43% υπ. - 29% άριστες), Κλέπκου 7 (7/17 επ., 89% υπ.-56% άριστες), Κογιάρ 16 (13/40 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Ηλιοπούλου 1 (02 επ., 1 μπλοκ) / Ξανθοπούλου (λ, 47% υπ. - 33% άριστες), Παπαδοπούλου (λ), Φιντόν 4 (4/9 επ., 100% υπ.-00% άριστες), Κυπαρίσση 1 (1/9 επ., 56% υπ.-33% άριστες), Λι Ντα.
Άβαταρ μέλους
Descartes

fuzztone έγραψε:Κλέπκου 7 (7/17 επ., 89% υπ.-56% άριστες)
:o :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Τη νέα σεζόν φέρνεις Έβανς μαζί με μια ακόμη *έμπειρη Ελληνίδα ακραία και την Κλέπκου σε πιο ενεργό ρόλο όπως τώρα. Η Κυπαρίσση θέλει δουλειά και χρόνο συμμετοχής που πρέπει να της δωθεί απο τη νέα σεζόν.

Edit: Για την έμπειρη Ελληνίδα ακραία ψηφίζω Σπανού, Στράντζαλη, Βλαχάκη, Κωνσταντίνου. Με αυτή τη σειρά.

Edit 2: Αν δεν έρθει έμπειρη Ελληνίδα ακραία. Απαραίτητα σε 2 ξένες ακραίες.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Στο τόπικ των ανδρών είχα δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα, τον προπονητή και τον ΑΣ, γιατί παρά την απογοήτευση από την ήττα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η χρονιά είναι πετυχημένη!
Πήραμε τίτλο και μπήκαν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά. Έχουμε προπονητάρα, επιτέλους δείχνουμε οργάνωση και μένει μόνο το βασικό με το μπάτζετ. Αυτά μου δίνουν το κίνητρο να πάρω διαρκείας του χρόνου για να ενισχύσω από την πλευρά μου την ομάδα.

Στις γυναίκες τί να πούμε;
Πλήρως ακατανόητη αλλαγή προπονητή όταν είμασταν 2οι!!

Η επιλογή των ξένων (η Λι Ντα μας ήρθε αναπάντεχα για ειδικούς λόγους) ήταν από μέτρια ως τραγική. Η βασική μας διαγώνιος είχε χτες 13/40!!! και η Φιντόν 4/9!!! επιθέσεις.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από τις νεαρές παίκτριες ποιές μπορούν να ανταποκριθούν σε πρωταθλητισμό και ποιές όχι. Ξεκινήσαμε με Κυπαρίσση και καταλήξαμε στην Κλέπκου, ξεκινήσαμε με Τσόγκα και καταλήξαμε στην Τερζόγλου. Ηλιοπούλου ή Μεροδουλάκη; (ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα το άθλημα).

Και φυσικά η φοβερή ενημέρωση που είχαμε σε όλη τη χρονιά για την Γιαε. Διάβασα στο τόπικ για το μπάσκετ ενημέρωση από Τριλυράκη και Χατζόπουλο για κάποιες κινήσεις που έγιναν και αναγνώριση λαθών. Σε μία κακή χρονιά για το μπάσκετ ο κόσμος εκτιμά τη διαφάνεια και ενημέρωση, για αυτό και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια του Χατζόπουλου. Ε ας μου πει κάποιος τί ενημέρωση είχαμε ΟΛΗ τη χρονιά για το βόλεϊ γυναικών.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την κογιαρ το τελευταίο καιρό. Το ότι είναι διαγώνια δεν σημαίνει ότι θα έχει 30 πόντους σε κάθε ματς και οι υπόλοιπες θα κάθονται να την παρακολουθούν έχοντας 5 6 πόντους η καθεμία. Το ματς χθες το έδωσε ο τραγικός φενολιο. Η επιλογή του να ξεκινήσει με ηλιοπουλου χθες ήταν η χειρότερη που μπορούσε να κάνει. Η μικρή που κάποιοι την θέλετε και βασική ήταν σκέτη καταστροφή χθες . Πάρα πολύ λάθη. Ο φενολιο θεωρώ πραγματικά ότι έχει κάποιο θέμα με την Λι. Με το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνει είτε σε επιλογή είτε σε οτιδήποτε την βγάζει ενώ την Ηλιοπούλου που έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λάθη σε δύο σετ καθόταν και την κοιτούσε άπραγος. Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι έτσι δεν Νίκας. Θες τη κορυφαία Λι και φυσικά την καλή φιντον. Η κλεπκου και η Ηλιοπούλου είναι καλές δεύτερες αλλά ως εκεί. Δεν έχεις ελπίδα να νικήσει ς τους μεγάλους με τέτοιες παίκτριες στη σύνθεση σου. Ελπίζω να βάλει μυαλό και να ξεκινήσει με τις σωστές παικτριες και να μη κάνει τόσες αλλαγές. Δεν γίνεται να παλέψεις με κλεπκου κυππαριση και μερτεκη. Απλά δεν γίνεται.
Προσωπικά πιστεύω ότι η πρόκριση θα χαθεί και φυσικά και η ευκαιρία να προσεεγγυ καλύτερες παικτριες μέσω της συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κάνουμε αναλύσεις όλης της χρονιάς τώρα. Άλλωστε, μπορείς να ανατρέξεις στο παρόν τόπικ και θα βρεις απαντήσεις σε αυτά που ρώτησες.

Προέχει να μαζέψει η ομάδα τα κομμάτια της, να πεισμώσει, να βγουν 1-2 Ελληνίδες μπροστά (βασικά μόνο η Μερτέκη ίσως μπορεί να το κάνει), και να τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

Μπορούν να το κάνουν, απλώς πρέπει να βγουν μπροστά οι έμπειρες παίκτριες. Εκεί είναι που υπερτερεί ο αντίπαλος, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ μέτρια ομάδα.

Χρειάζεται η διοίκηση να μπει μπροστά, και μαζί με τον προπονητή και το τιμ να κάνουν την ομάδα μια γροθιά, όσο γίνεται.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Υπερτερεί και στο τι προσφέρουν οι ξένες στην ομάδα, γενικά καταφέρνει η αεκ να δείχνει πιο σοβαρή ομάδα από εμάς παρά το γεγονός οτι έχει χαμηλό μπάτζετ και λιγότερους βαθμούς.
Το παιχνίδι στην έδρα μας είναι όντως παιχνίδι που η Μερτεκη πρέπει να βγει μπροστά, όπως και η Κογιαρ.
Άβαταρ μέλους
Descartes

steven123 έγραψε:Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την κογιαρ το τελευταίο καιρό. Το ότι είναι διαγώνια δεν σημαίνει ότι θα έχει 30 πόντους σε κάθε ματς και οι υπόλοιπες θα κάθονται να την παρακολουθούν έχοντας 5 6 πόντους η καθεμία. Το ματς χθες το έδωσε ο τραγικός φενολιο. Η επιλογή του να ξεκινήσει με ηλιοπουλου χθες ήταν η χειρότερη που μπορούσε να κάνει. Η μικρή που κάποιοι την θέλετε και βασική ήταν σκέτη καταστροφή χθες . Πάρα πολύ λάθη. Ο φενολιο θεωρώ πραγματικά ότι έχει κάποιο θέμα με την Λι. Με το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνει είτε σε επιλογή είτε σε οτιδήποτε την βγάζει ενώ την Ηλιοπούλου που έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λάθη σε δύο σετ καθόταν και την κοιτούσε άπραγος. Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι έτσι δεν Νίκας. Θες τη κορυφαία Λι και φυσικά την καλή φιντον. Η κλεπκου και η Ηλιοπούλου είναι καλές δεύτερες αλλά ως εκεί. Δεν έχεις ελπίδα να νικήσει ς τους μεγάλους με τέτοιες παίκτριες στη σύνθεση σου. Ελπίζω να βάλει μυαλό και να ξεκινήσει με τις σωστές παικτριες και να μη κάνει τόσες αλλαγές. Δεν γίνεται να παλέψεις με κλεπκου κυππαριση και μερτεκη. Απλά δεν γίνεται.
Προσωπικά πιστεύω ότι η πρόκριση θα χαθεί και φυσικά και η ευκαιρία να προσεεγγυ καλύτερες παικτριες μέσω της συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Ε, όχι και κάποιοι.... Εγώ έγραφα για την Ηλιοπούλου και για την Κλέπκου :D . Μη μου κλέβεις τη δόξα.

Ο καθένας γράφει ελεύθερα τη άποψή του, δεν είναι διαγωνισμός για το ποιός θα δικαιωθεί. Είναι ένα φόρουμ απόψεων, έτσι το βλέπω εγώ. Φυσικά όταν διαφωνείς γράψε ότι θέλεις και φυσικά εξέφρασε την άποψή σου ελεύθερα. Εγώ δεν έχω ζητήσει ποτέ τη διαγραφή μελών στο φόρουμ, όπως κάνουνε κάποιοι (δεν εννοώ εσένα). Μακάρι να έρθει και οπαδός άλλης ομάδας, πρώτος θα ξεκινήσω συζήτηση εγώ. Αυτή η ομάδα με τη συμμετοχή και της Ηλιοπούλου, της Da Yeong, της Κλέπκου κέρδισε άνετα τον ΠΑΟ πριν απο 2 εβδομάδες και τον οδήγησε σε εσωτερικές ανακατατάξεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω αν το πρόβλημα της ομάδας είναι απλά η συσπείρωση. Μέσα στην ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί πολύ κακή παράδοση και χρειάζεται μια νίκη που θα σπάσει αυτό το ψυχολογικό φράγμα. Απο την άλλη υπάρχει και το θέμα της ποιότητας και της τακτικής τα οποία αναλύουμε συνέχεια. Είχα γράψει για κάποιες σοβαρές ελλείψεις που έχει η ομάδα όπως μιας ακόμη Ακραίας, μιας δυνατής Κεντρικής, και τα θέματα στη Διαγώνιο. Η Διοίκηση πήρε την απόφαση αντί να κάνει προσθήκες, να αλλάξει τον προπονητή. Εξέφρασα την κριτική μου όταν έγινε αυτό. Απο εκεί και πέρα ο χορηγός και ο ΑΣ αποφασίζουν. Ο κόσμος δεν στήριξε αυτό το τμήμα και δεν έχει λόγο για παράπονα.

Μου αρέσει η ομάδα και ακόμη και αν δεν μπεί 4άδα, εγώ θα την ακολουθώ και θα τη στηρίζω και στο youtube με τη μικρή συνδρομή, και στα παιχνίδια όπου μπορώ και στο φόρουμ για όσο θα είμαι μέλος. Θα αναλύουμε θέματα και θα κάνουμε και κριτική. Ο κίνδυνος η ομάδα να μην μπει 4άδα είναι ορατός, όταν το πρωτοέγραψα, μπαίνανε διάφοροι και πετούσαν εξυπνάδες χωρίς επιχειρήματα, όχι τόσο για την ποιότητα της ομάδας αλλά για την άποψή και τους προβληματισμούς που εξέφραζα. Τώρα φαίνεται η δυσκολία. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα με μέλλον η οποία για την ώρα στη μέρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως απέδειξε μέσα στο γήπεδο με τις νίκες απέναντι σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Αρη, αλλά και να χάσει απο οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή η αστάθεια, είναι συνηθισμένη σε νεανικές ομάδες με δυναμική. Δεν βοηθάει την εξέλιξη της ομάδας η αλλαγή στην Πασαδόρο κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο έχουμε νέα Πασαδόρο.

Προέχει το παιχνίδι της τετράδας και μετά θα κάνουμε τη σύνοψη. Έχουν γίνει λάθη. Ακόμη και η απόφαση να συνεχίσει ένας προπονητής που είναι στη Χώρα μόλις 4 μήνες, χωρίς τον βοηθό που ήταν στην ομάδα εδώ και χρόνια. Είναι μια σημαντική απώλεια που την υποτιμάτε, αλλά μπορεί να κοστίσει.

Υ.Γ. Ξέρω οτι την Μερκάδο δεν την έχεις σε εκτίμηση. Την Έβανς πως τη βλέπεις. Είδες νούμερα? Θα πρέπει να αναλογιστείς και τα οικονομικά της Ομάδας.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Φιλαράκι μου συγνώμη δεν ήθελα να γίνω προβλητικος και να επιβάλλω την δική μου άποψη ο καθένας γράφει ότι θέλει ελεύθερα αλλά θεωρώ πραγματικά ότι κάποια πράγματα όπως το αν μια παίκτρια έχει το επίπεδο για να ανταποκριθεί σε κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις είναι άλλο από το να συγκρίνεις δύο η και παραπάνω παικτριες. Π.χ μπορείς να συγκρίνεις την παπαφωτιου με τη Χριστοδούλου και να λες ότι εγώ προτιμώ την τάδε για αυτό τον λόγο γιατί είναι παίκτριες αντίστοιχης δυναμικης και άλλο να συγκρίνεις την Ηλιοπούλου με αυτές τις παίκτριες. Δεν την έχουμε δει να παίζει βασική για αν μπορούμε να συγκρίνουμε.
Δεν είναι το ίδιο να παίζεις βασικός και να μπαίνεις κάποιες φορές να βοηθάς. Π.χ χθες φάνηκε η απειρία της μικρής. Μου αρέσει πάρα πολύ η Ηλιοπούλου αλλά άποψη μου είναι ότι πρέπει να δοθεί δανεικη σε μι ομάδα της Α1 αλλιώς δεν θα μπορούμε να κρίνουμε με ασφάλεια για το αν είναι ικανή. Έτσι πιστεύω. Μπορεί να έχω δίκιο μπορεί όμως να έχεις και εσύ . Πάντως η γνώμη μου για την αθλήτρια είναι ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα κυρίως σε τεχνικό επίπεδο για να δείξει τι μπορεί να κάνει και αν μπορεί σε ομάδα πρωταθλητισμού . Εγώ αυτό βλεπω.
Για την Έβανς δείχνει αρκετά καλή αθλήτρια χωρίς αδυναμίες με καλή υποδοχή επίθεση και γενικά all around. Η απόδοση της σε κάποια ματς στο δεύτερο γύρο ( έκανε μια κοιλιά)π.χ εναντίον του ΟΣΦΠ δεν μου άρεσε αλλά θεωρώ ότι είναι μια αρκετά καλή λύση ειδικά αν έχεις μια πλήρη ομαδα που αυτό ποστυ πρέπει να είναι το ζητούμενο.Ειναι μια πολύ καλή λύση. Θεωρώ ότι μετά τη σάλας είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα αλλά και αυτή δεν την έχουμε δει να παίζει με την πίεση του πρωταθλητισμού. Φίλε μου δεν γνωρίζω για τα οικονομικά της ομάδας αλλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ . Αυτό το κρίνω από τις κινήσεις που έγιναν. Έχουμε 4 ξένες και καμία δεν διακρίνεται για το πόσο φθηνή είναι. Όλες έπαιζαν γλσε αρκετά πολλουςιες ομάδες πριν τον ΠΑΟΚ άρα θεωρώ ότι πήραν καλούς μισθούς. Επίσης και η μερτεκη δεν νομίζω ότι είναι και πολύ φθηνή.
Πάντως για άκρα εγώ θα ήθελα ξένα με εξαίρεση την βλαχακη ( με την προϋπόθεση η διαγώνια να κάνει τη διαφορά). Πάντως τη Σπανού δεν την θέλω γιατί θα έχουμε πάλι θέμα με την υποδοχή. Γενικά δεν θέλω άκρα με θέμα στην υποδοχή. Βγάζω σπυριά.
Η μερκαντο είναι σοβαρή αλλά δεν τη προτιμω. Ο λόγος που δεν μου αρέσει είναι τα αβίαστα λάθη της και κυρίως οτι δεν επιτίθεται πολύ καλά από το 1. Ώρες ώρες είναι ασταμάτητη αλλά θες να υπάρχει διάρκεια στην απόδοση. Θες διαγώνια τύπου ουντρις ( πριν αρχίσει τα κομπλεξικα του)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Εν τω μεταξύ, από χτες αναμένουμε δηλώσεις:

Η γνώμη του πάγκου

Κώστας Αρσενιάδης (προπονητής ΑΕΚ): «Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι με .....
»

Σε λίγο οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Descartes έγραψε:
fuzztone έγραψε:Κλέπκου 7 (7/17 επ., 89% υπ.-56% άριστες)
:o :ugeek:
Μηπως πρεπει να την εξελιξουμε
σε "θηλυκο Κοκκινακη" λεω εγω;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”