21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από renegade »

Μια υποσημείωση
6 βαθμούς και δύο θέσεις ( καθώς πέρσι ήμασταν 4οι) σε σχέση με πέρσι τέτοια αγωνιστική
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ποσα λεπτα εχει παιξει ειπαμε,ενας που βαδιζει προς τα 35(τα 34 τα εκλεισε πριν 3 μερες).

Με 2.500 λεπτα συμμετοχης περιπου(παλι καλα να λεμε)που δεν εβγαλε ουτε ΜΙΑ θλαση(αν δεν κανω λαθος).Ελλειψει αλλου αντικαταστατη του(που δεν υπαρχει)γινονται αλχημειες στη θεση του.

Εγω ευχαριστημενος ειμαι απο την αποδοση του συνολικα φετος.
Θα ηταν καλυτερα να ειχε 1500 λεπτα ποιοτικα και σε επιλεγμενους αγωνες,αλλα ειπαμε ελλειψει αλλων δεν εγινε(κατι που πιστευω θα το ηθελε και ο Λουτσε).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το αν θα ανανεωθεί ο Bise εξαρτάται από το πλάνο που θα καταστρώσουν ο Τ.Δ. με τον προπονητή για το τι είδους ομάδα θέλουμε να έχουμε του χρόνου.
Ομάδα που θα στηρίζεται στην εμπειρία και την τεχνική, ή ομάδα που θα έχει περισσότερα αθλητικά στοιχεία;
Επίσης για να μην ανανεωθεί ο Bise θα πρέπει να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Εννοώ να είναι εγνωσμένης αξίας και όχι στοίχημα αν θα μας βγει.
Άβαταρ μέλους
Leopontios

Δημοσίευση από Leopontios »

φέτος μετά από τις 2 προηγουμενες μέτριες και ξενερωτες χρονιές
έκανε καλή χρονιά και έχει παίξει σε άπειρα παιχνίδια
φυσικά η χρονιά έχει ακόμα πολύ ψωμί και η τελευταία αίσθηση είναι αυτή που μένει στο μυαλό
υπάρχει δρόμος ακόμα αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπισε
ίσως και να μη βρεθεί εύκολα ίσως και να μη βρεθεί καθόλου
οπότε αυτή τη χρονική στιγμή δε θα ήταν αφύσικο να πει κάποιος ότι μπορεί να μείνει με ένα νορμάλ συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά
από την άλλη πλευρά ακούω και την αντίθετη άποψη που θέλει να τελειώνουμε με την παλιά φρουρά στο τέλος αυτής της χρονιάς και να πάμε σε νέους παίκτες χωρίς άλλες ανανεώσεις για τους παλιους
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δεκαδες χιλιαδες παικτες σε ολο τον κοσμο και δεν μπορει να βρεθει αντικαταστατης του 34χρονου Μπισε? Ελεος.....
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

"αντικαταστάτης" θα βρεθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μείνει και ο Μπισεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Για έναν ρόλο αλά Βαλμπουενα ΟΚ. Δεν είναι για πάνω από 30 λεπτά, ο ποιοτικοτατος κατά τ'αλλα Σουριναμεζος. Προχθές στην αλλαγή του, η ανακούφιση της αντικατάστασης, ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. :D
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το γεγονός ότι η ομάδα έχει μεγάλο θέμα ποιότητας σε επαφές και κρατήματα και κουβαλήματα μπάλας με απουσία άλλων σπουδαίων μεσοεπιθετικών και εξτρέμ κάνει τον Μπισε να φαντάζει υπέρ απαραίτητος …

Από την άλλη ήταν και φέτος πολύ αναποτελεσματικός εντός περιοχής με λίγες καλές ενέργειες

Η παραμονή του για ένα χρόνο εξαρτάται από το τι θα φέρουν στις θέσεις του δεκα και των εξτρέμ … εάν φέρουν 2-3 παιχταράδες τότε δεν τον χρειαζόμαστε … αλλιώς εννοείται ότι μένει με τα χίλια

Ας φύγουν τα λίμα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
Δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ ,για νά παίζει 30 λεπτά σαν αλλαγή.
Με τα λεφτά του Σαββίδη βεβαια.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

400 χιλιάρικα παίρνει ο Σαστρε …

Και 400 χιλιάρικα θέλει ο Χουανφράν του Παναθηναϊκός για να ανανεώσει με τον βαζελο και δεν του τα δίνουν … Χουανφράν ισον το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος

Τα αναφέρω για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε αδέρφια. Και να μην ξεχνάμε από που ερχόμαστε
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

mailo21+ έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
Για να σου κερδίσει 15 αγώνες παίζοντας 30 λεπτά τα αξίζει.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Τόσα χρόνια πού παίζει, ποσους αγωνες κέρδισε?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Την ΑΕΚ μια φορά τον χρόνο την παίρνει μόνος του σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
mailo21+ έγραψε:
Για να σου κερδίσει 15 αγώνες παίζοντας 30 λεπτά τα αξίζει.
1 γκολ εχει βαλει και εχει παιξει 30 αγωνες. 1 γκολ το πληρωσαμε ενα μυριο σχεδον. Αν ειχες ενα πραγματικο δεκαρι του εκατομμυριου να σου βαλει 7 με 8 γκολ και να δώσει 6/7 ασσίστ τωρα θα κυνηγαγες το πρωτάθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”