21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Μια υποσημείωση
6 βαθμούς και δύο θέσεις ( καθώς πέρσι ήμασταν 4οι) σε σχέση με πέρσι τέτοια αγωνιστική
6 βαθμούς και δύο θέσεις ( καθώς πέρσι ήμασταν 4οι) σε σχέση με πέρσι τέτοια αγωνιστική
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ποσα λεπτα εχει παιξει ειπαμε,ενας που βαδιζει προς τα 35(τα 34 τα εκλεισε πριν 3 μερες).
Με 2.500 λεπτα συμμετοχης περιπου(παλι καλα να λεμε)που δεν εβγαλε ουτε ΜΙΑ θλαση(αν δεν κανω λαθος).Ελλειψει αλλου αντικαταστατη του(που δεν υπαρχει)γινονται αλχημειες στη θεση του.
Εγω ευχαριστημενος ειμαι απο την αποδοση του συνολικα φετος.
Θα ηταν καλυτερα να ειχε 1500 λεπτα ποιοτικα και σε επιλεγμενους αγωνες,αλλα ειπαμε ελλειψει αλλων δεν εγινε(κατι που πιστευω θα το ηθελε και ο Λουτσε).
Με 2.500 λεπτα συμμετοχης περιπου(παλι καλα να λεμε)που δεν εβγαλε ουτε ΜΙΑ θλαση(αν δεν κανω λαθος).Ελλειψει αλλου αντικαταστατη του(που δεν υπαρχει)γινονται αλχημειες στη θεση του.
Εγω ευχαριστημενος ειμαι απο την αποδοση του συνολικα φετος.
Θα ηταν καλυτερα να ειχε 1500 λεπτα ποιοτικα και σε επιλεγμενους αγωνες,αλλα ειπαμε ελλειψει αλλων δεν εγινε(κατι που πιστευω θα το ηθελε και ο Λουτσε).
- ΑποστόληςΑ
Το αν θα ανανεωθεί ο Bise εξαρτάται από το πλάνο που θα καταστρώσουν ο Τ.Δ. με τον προπονητή για το τι είδους ομάδα θέλουμε να έχουμε του χρόνου.
Ομάδα που θα στηρίζεται στην εμπειρία και την τεχνική, ή ομάδα που θα έχει περισσότερα αθλητικά στοιχεία;
Επίσης για να μην ανανεωθεί ο Bise θα πρέπει να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Εννοώ να είναι εγνωσμένης αξίας και όχι στοίχημα αν θα μας βγει.
Ομάδα που θα στηρίζεται στην εμπειρία και την τεχνική, ή ομάδα που θα έχει περισσότερα αθλητικά στοιχεία;
Επίσης για να μην ανανεωθεί ο Bise θα πρέπει να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Εννοώ να είναι εγνωσμένης αξίας και όχι στοίχημα αν θα μας βγει.
- Leopontios
φέτος μετά από τις 2 προηγουμενες μέτριες και ξενερωτες χρονιές
έκανε καλή χρονιά και έχει παίξει σε άπειρα παιχνίδια
φυσικά η χρονιά έχει ακόμα πολύ ψωμί και η τελευταία αίσθηση είναι αυτή που μένει στο μυαλό
υπάρχει δρόμος ακόμα αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπισε
ίσως και να μη βρεθεί εύκολα ίσως και να μη βρεθεί καθόλου
οπότε αυτή τη χρονική στιγμή δε θα ήταν αφύσικο να πει κάποιος ότι μπορεί να μείνει με ένα νορμάλ συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά
από την άλλη πλευρά ακούω και την αντίθετη άποψη που θέλει να τελειώνουμε με την παλιά φρουρά στο τέλος αυτής της χρονιάς και να πάμε σε νέους παίκτες χωρίς άλλες ανανεώσεις για τους παλιους
έκανε καλή χρονιά και έχει παίξει σε άπειρα παιχνίδια
φυσικά η χρονιά έχει ακόμα πολύ ψωμί και η τελευταία αίσθηση είναι αυτή που μένει στο μυαλό
υπάρχει δρόμος ακόμα αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπισε
ίσως και να μη βρεθεί εύκολα ίσως και να μη βρεθεί καθόλου
οπότε αυτή τη χρονική στιγμή δε θα ήταν αφύσικο να πει κάποιος ότι μπορεί να μείνει με ένα νορμάλ συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά
από την άλλη πλευρά ακούω και την αντίθετη άποψη που θέλει να τελειώνουμε με την παλιά φρουρά στο τέλος αυτής της χρονιάς και να πάμε σε νέους παίκτες χωρίς άλλες ανανεώσεις για τους παλιους
Δεκαδες χιλιαδες παικτες σε ολο τον κοσμο και δεν μπορει να βρεθει αντικαταστατης του 34χρονου Μπισε? Ελεος.....
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
"αντικαταστάτης" θα βρεθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μείνει και ο Μπισεσβαρ.
Για έναν ρόλο αλά Βαλμπουενα ΟΚ. Δεν είναι για πάνω από 30 λεπτά, ο ποιοτικοτατος κατά τ'αλλα Σουριναμεζος. Προχθές στην αλλαγή του, η ανακούφιση της αντικατάστασης, ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. 
Το γεγονός ότι η ομάδα έχει μεγάλο θέμα ποιότητας σε επαφές και κρατήματα και κουβαλήματα μπάλας με απουσία άλλων σπουδαίων μεσοεπιθετικών και εξτρέμ κάνει τον Μπισε να φαντάζει υπέρ απαραίτητος …
Από την άλλη ήταν και φέτος πολύ αναποτελεσματικός εντός περιοχής με λίγες καλές ενέργειες
Η παραμονή του για ένα χρόνο εξαρτάται από το τι θα φέρουν στις θέσεις του δεκα και των εξτρέμ … εάν φέρουν 2-3 παιχταράδες τότε δεν τον χρειαζόμαστε … αλλιώς εννοείται ότι μένει με τα χίλια
Ας φύγουν τα λίμα
Από την άλλη ήταν και φέτος πολύ αναποτελεσματικός εντός περιοχής με λίγες καλές ενέργειες
Η παραμονή του για ένα χρόνο εξαρτάται από το τι θα φέρουν στις θέσεις του δεκα και των εξτρέμ … εάν φέρουν 2-3 παιχταράδες τότε δεν τον χρειαζόμαστε … αλλιώς εννοείται ότι μένει με τα χίλια
Ας φύγουν τα λίμα
- pisakaipoupoula
Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
Δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ ,για νά παίζει 30 λεπτά σαν αλλαγή.pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
Με τα λεφτά του Σαββίδη βεβαια.
400 χιλιάρικα παίρνει ο Σαστρε …
Και 400 χιλιάρικα θέλει ο Χουανφράν του Παναθηναϊκός για να ανανεώσει με τον βαζελο και δεν του τα δίνουν … Χουανφράν ισον το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος
Τα αναφέρω για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε αδέρφια. Και να μην ξεχνάμε από που ερχόμαστε
Και 400 χιλιάρικα θέλει ο Χουανφράν του Παναθηναϊκός για να ανανεώσει με τον βαζελο και δεν του τα δίνουν … Χουανφράν ισον το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος
Τα αναφέρω για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε αδέρφια. Και να μην ξεχνάμε από που ερχόμαστε
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Για να σου κερδίσει 15 αγώνες παίζοντας 30 λεπτά τα αξίζει.mailo21+ έγραψε:Δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ ,για νά παίζει 30 λεπτά σαν αλλαγή.pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
- PAOK_Antarctica
1 γκολ εχει βαλει και εχει παιξει 30 αγωνες. 1 γκολ το πληρωσαμε ενα μυριο σχεδον. Αν ειχες ενα πραγματικο δεκαρι του εκατομμυριου να σου βαλει 7 με 8 γκολ και να δώσει 6/7 ασσίστ τωρα θα κυνηγαγες το πρωτάθλημα.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Για να σου κερδίσει 15 αγώνες παίζοντας 30 λεπτά τα αξίζει.mailo21+ έγραψε:Δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ ,για νά παίζει 30 λεπτά σαν αλλαγή.pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε