theo-drama έγραψε:Με τον τροπο μας καναμε τον κουβανο αν ξενερωσει,απο οτι καταλαβα.
Μια φωνη μεστη,ηρεμη,γνωριζοντας πολλα για το βολει,αν και νεαρος,που εχει ξεψαχνισει ολα τα παλια.
Φιλε κουβανε μην πτοεισαι απο εμας τους αμπαλους και συνεχισε να γραφεις.
Θα σου πω και μια συμβουλη,ως πιο μεγαλος σε ηλικια(μπορει να εισαι και γιος μου,που λεει ο λογος)
Μην κανεις παραθεση ονομαστικα σε καποιον και γραφε γενικως,εκτος αν σου ζητηθει να απαντησεις.
Αυτα απο μενα.
ΥΓ.Επειδη εχει περασει μιαμιση μερα και δεν εκανε καποιο ποστ,για τον αγωνα,θεωρω οτι απογοητευτηκε,απο καποιους απο εμας,που δεν ξερουμε τι μας γινεται οσον αφορα,ΟΧΙ μονο το ΒΟΛΕΙ,αλλακαι αλλα αθληματα.
Συνεχισε να γραφεις παληκαρι μου.Κι εγω ειχα απογοητευτει,σε καποιες περιοδους απο καποιους και ειπα δεν ξαναγραφω παρα μονο οταν σταματησουν καποιες φωνες εδω μεσα που εμπεριεχουν μονο γκρινια.
Και ετσι καποιες εποχες γραφω και καποιες εποχες σταματω.
Εσυ επειδη εκρινα οτι εισαι μια φωνηπου πρεπει να ασχολειται με το αθλημα,δεν πρεπει να χαθει.
Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν έγραψα κάτι τις προηγούμενες μέρες γιατί δεν είχα και κάτι παραπάνω να πω. Ανέλυσα το σκεπτικό μου το οποίο ήταν ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά και ανέλυσα τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Μακάρι να μπορούσα να γράψω περισσότερα τεχνικά θέματα, αλλά και τα στατιστικά δε βγήκαν στην ώρα τους αλλά με κάλυψε και ο miburosaito. Επομένως, δε θα ξαναέλεγα τα ίδια.
Δεν έχω σε καμία περίπτωση πρόβλημα με κανέναν. Ούτε με τα παιδιά που διαφώνησα ούτε με κανένα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει και δεν κρίνω κανέναν από τις γνώσεις του γύρω από ένα άθλημα ή για το πόσες φορές πήγε γήπεδο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε θέλω να κατηγορούμαι εμμέσως ότι θεωρώ κόσμο άσχετο ή τύφλο ή οτιδήποτε ή ότι δε δίνω σημασία σε όσους δεν έχουν γνώσεις γύρω από ένα αθλημα. Τους πάντες τους κοιτάω στα μάτια, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.
Εγώ αν στεναχωρέθηκα σε κάτι και βγήκα από τα ρούχα μου και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα εσένα ή τον τσιριγώτη ή τον deathmassious ή οποιονδήποτε άλλον στη σελίδα μέσα, είναι η γενική κατάσταση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και δεν αφορά μόνο το βόλεϊ αλλά και όλα τα αθλήματα. Σέβομαι τη στεναχώρια του κάθε ανθρώπου όταν χάνει η ομάδα αλλά δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος σαματάς, τέτοια φασαρία και τέτοια αδικία όταν η ομάδα μας χάνει. Η ήττα είναι κάτι που είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι απόλυτα φυσιολογική. Το θέμα είναι η ομάδα να μαθαίνει μέσα από την ήττα και να επιστρέφει πιο δυνατή. Όπως και η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να έχεις να κάνει σωστά τη δουλειά σου και να εξάντλησες όλα τα περιθώρια για να το πετύχεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει οι περισσότεροι και πλέον από το "όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις" έχουμε φτάσει στους αφορισμούς και από την κριτική έχουμε φτάσει σε καταστροφολογία από μια ήττα και σε ευχές για το κακό των τμημάτων. Σε όλο αυτό το διάστημα σε κάθε άθλημα, έχω δει ο ένας στο μπάσκετ να λέει για φούντο, ο άλλος στο χάντμπολ επειδή χάσαμε από την Μπέια Μαρ να εύχεται κλείσιμο και ανεργία σε κάθε παιδί και σε κάθε προπονητή που δουλεύει στο ανδρικό, ο άλλος να θέλει να παίζει το ανδρικό βόλεϊ σε ένα ακατάλληλο γήπεδο όπως είναι η Μίκρα ως τιμωρία που έχασε η ομάδα και να λένε ότι όλα τελείωσαν, ότι να μην ξαναπατήσει κόσμος στο γήπεδο κλπ κλπ. Δηλαδή που έχουμε φτάσει; Είμαι πλέον 28 χρονών και είμαι πολύ μεγάλος πλέον για να τα δέχομαι αυτά τα πράγματα. Μεγάλωσα με αρχές και με το να δέχομαι την ήττα και η ήττα να λειτουργεί ως ένα μάθημα και όχι ως μέσο να κατηγορώ τους παίκτες γιατί είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Και αυτό ενισχύθηκε πάρα πολύ όταν είχα την ευκαιρία να ζήσω και πως λειτουργεί μια ομάδα βόλεϊ και γενικά ο αθλητισμός. Αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Λίγοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον τρόπο λειτουργίας του αθλητισμού. Το θέμα είναι ότι αυτό έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Δηλαδή στο μπάσκετ της δεκαετίας του 90 μετά από τόσα χαμένα τρόπαια και προσπάθειες πως τότε στήριζε ο κόσμος και τώρα έχουμε γίνει τόσο μη μου άπτου με την ήττα; Υποτίθεται ότι στηρίζουμε την ομάδα και τη στηρίζουμε και στα δύσκολα και στις κακές στιγμές. Όχι να βγαίνουμε να πυροβολάμε την ομάδα. Ο κόσμος βλέπω πλέον ότι δεν ασκεί καν σοβαρή κριτική για τα κακώς κείμενα σε μια ομάδα, αλλά επιδίδεται σε κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές και δυστυχώς είναι τακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ και εμάς ως υποστηρικτές αυτής της ομάδας.
Ίσως άλλαξαν τα πράγματα πλέον και εγώ δεν μπορώ απλά να τα πιάσω, αλλά προτιμώ να μην το κάνω. Πείτε με τρελό, πείτε με άσχετο, πείτε με ότι υποστηρίζω άλλη ομάδα, αλλά αυτή η εικόνα δε με εκπροσωπεί. Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω. Πρέπει να γίνουν πολλά για να σταματήσω να γράφω. Και αν γίνει κάποτε αυτό, θα το μάθετε κατευθείαν. Δε μου αρέσει να κρύβομαι. Άμα θέλω να σας πω κάτι, θα σας πω.
Συγγνώμη για το σεντόνι και για όσους προσέβαλα με τα όσα έγραψα. Προχωράμε!