Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από CCCP »

Descartes έγραψε:Η μόνη παραφωνία στην υποδοχή ήταν ο Kuklinskiι. Οι Barnes και Κοκκινάκης ήταν πολύ καλοί. Καλύτεροι απο του ΠΑΟ. Και τα συνολικά στατιστικά μας στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού είναι καλύτερα απο του ΠΑΟ.

Το πρόβλημα φαίνεται οτι ήταν επιθετικό. Είχαμε πρόβλημα στην πάσα με τον νευρικό Walsh, όπως σωστά αναφέρει ο Miburosaito, ενώ οι Kuklinski και Udrys δεν έπαιξαν καλά.

Η ομάδα είναι πιο δυνατή απο του ΠΑΟ και πιστεύω οτι η αξία της θα φανεί στη συνέχεια. Το ξαναγράφω, πιστεύω οτι ο ΠΑΟ θα χάσει και σε άλλα παιχνίδια βαθμούς, μην κάνει το λάθος κανείς να ξεγράψει τον Φοίνικα Σύρου και τον ΟΣΦΠ.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Descartes αμα ειδες καλο Barnes στην υποδοχη, η αλλο ματς εβλεπες η μπερδεψες τον Κουκλινσκι και τον μπαρνς?

Γενικα κανενας παικτης μας δεν εκανε καλο παιχνιδι, ισως ο Πετρεας.

Παντως τιποτα δεν χαθηκε. Πηρες την πρωτια στη κανονικη περιοδο γιατι εισουν τελικα η καλυτερη ομαδα. Εχασες χτες γιατι εισουν για τα μπαζα. Και αν θα εισαι ξανα η καλυτερη ομαδα, θα τα παρεις τα ματς και το πρωταθλημα και δεν θα εισαι δε θα το αξιζεις. Αρα τσαμπα να χαλιωμαστε για αυτο το ματς απο βαθμολογικης αποψης.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Ιάσονας έγραψε:Πιστεύω πως χτες ήταν ο τέλειος κυκλώνας στην ομάδα μας. Έξω ο Κουμεντάκης που είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας για το παιχνίδι της ομάδας, έξω και ο Μπραουν που θα δημιουργούσε τεράστια υπεροπλία στο μπλοκ και ψυχολογικά στον Ρανγκελ, μεγάλη εμφάνιση Πρωτοψάλτη, Κακή εμφάνιση Ουντριτς και Κουκλίνσκι (πιστεύω πως ο πόλεμος παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό).
Προσωπικά θα κατέβαινα με Μπράουν και Τζιουμάκα χτες στο παιχνίδι, αλλά κανένας δεν μπορεί να μην δει τη λογική πίσω από την απόφαση Καλμαζίδη για Μπαρνς και Γάτση, ούτε να προεξοφλήσει πως με Μπράουν και Σωτηρίου Τζιουμάκα στην υποδοχή η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα.
Εννοείται πως τίποτα δεν τελείωσε. Η ομάδα πλήρης πιστεύω πως είναι οριακά καλύτερη από τον βάζελο, πολύ καλύτερη από το γαύρο και τον φοίνικα. Αν χτες παίζαμε με οποιονδήποτε άλλο θα είχαμε νικήσει. Πάμε παρακάτω σε κρίσιμο παιχνίδι, μπορούμε καθαρό διπλό και να πετάξουμε το γαύρο τελείως έξω από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Και κάτι ακόμα. Η φετινή ομάδα, πάρει δεν πάρει το πρωτάθλημα είναι η ομάδα που θέλω να βλέπω ως οπαδός του ΠΑΟΚ, καλό κλίμα, καλό στη βάση των οικονομικών δυνατοτήτων μας υλικό, καλός προπονητής, ωραία εικόνα. Στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα, ούτε όταν νικάς είναι όλα καλά ούτε όταν χάνεις είναι όλα τραγικά. Το συγκεκριμένο τμήμα φέτος κέρδισε οπαδούς (πιστεύω), ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει βαθμολογικά, έβγαλε υγεία σαν εικόνα.
Νομίζω πως ο ελληνικός κορμός δεν πρέπει για κανένα λόγω να αλλάξει του χρόνου (Πετρέας Κουμεντάκης Κοκκινάκης ως βασικοί, Τζιουμάκας Τακουρίδης ( εκτός αν πάρουμε ως τρίτο τον Παπαλεξίου) Γάτσης Μπουράκης και Μπόύτος (περιμένο κράξιμο από Κουβανό) και απλά να πάρουμε έναν από τους νεαρούς ακραίους (Χανδρινό η έστω αυτόν της Κηφισιάς) και έναν πασαδόρο.
Πάμε για καθαρό διπλό με γαύρο. :pano:
Γενικά η ομάδα δεν έπαιξε καλά κάτι που μπορούσε να γίνει και άμα πηγαίναμε με Τζιουμάκα ή Σωτηρίου και Μπράουν στο παιχνίδι (εκεί βέβαια θα υπήρχε και η γκρίνια γιατί πήραμε 5ο ξένο που δεν παίζει, αλλά τι λέω τώρα εγώ), αλλά η ουσία δεν είναι αν έπαιξε ο Μπράουν ή όχι και το τι θα γινόταν αν έπαιζε. Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό και φυσικά καμία ομάδα δε θα είναι σε καλή μέρα σε κάθε παιχνίδι. Συνέβει να γίνει τώρα και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που ούτε έθεσε η ήττα εκτός στόχων την ομάδα ούτε τίποτα. Σημασία έχει να μάθει από τα λάθη της και να επιστρέψει στις νίκες κάτι το οποίο θα γίνει γιατί πολύ απλά έχουμε σοβαρό προπονητή και ένα σοβαρό ρόστερ.

Και εγώ προσωπικά πιστεύω και το έχω πει και πολλές φορές ότι η ομάδα φέτος πάρει δεν πάρει τίτλους έκανε ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, όπου με ένα μικρό σχετικά μπάτζετ σε σύγκριση με τους άλλους διεκδικητές έφερε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή και έφτιαξε ένα κορμό πάρα πολύ καλό, ο οποίος απλά πρέπει να διατηρηθεί ώστε να ενισχυθεί σταδιακά και να έχουμε ένα ρόστερ που να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω. Όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός.

Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να μείνει ο Ελληνικός κορμός. Ειδικά οι Κουμεντάκης, Πετρέας, Κοκκινάκης, Γάτσης, Τακουρίδης, Μπουράκης και Τζιουμάκας πρέπει να μείνουν. Τώρα για τον Μπούτο τι να πω; Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ καλύτερη λύση που θα προσφέρει αξιόπιστα και θα συμβάλλει ουσιαστικά στο σκοράρισμα. Ο Μπούτος δυστυχώς δεν το έχει το σκοράρισμα και αυτό έχει φανεί και αρκετές φορές όπου παίρνει τις επιθέσεις επιπόλαια και χωρίς καμία συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα είναι να βγαίνει με μονό ή χωρίς μπλοκ και να μην μπορεί να τελειώσει την επίθεση. Κακά τα ψέματα σε αυτή τη θέση μόνο ο Σακόγλου ήταν ο καλύτερος 2ος διαγώνιος που πέρασε από την ομάδα, καθώς ήξερες ότι θα μπει και θα δώσει σταθερά κάποιους πόντους. Πιστεύω ότι με Μήλη θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα ή ακόμα και να έπειθες να επιστρέψει ο Δημήτρης Μούχλιας από την Αμερική. Κανένα κράξιμο, προς Θεού. :lol: Δε θα πάω να δείρω τον Καλμαζίδη γιατί τον κράτησε. :lol: Στην πάσα θέλουμε οπωσδήποτε κάτι πολύ καλό για 2ο και θα ήταν το τέλειο να φέρναμε τον Θεοδόση Ηλία από το Φοίνικα Σύρου. Ίσως ο καλύτερος 2ος πασαδόρος της κατηγορίας. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι πλέον ο Μαρούλης (που επίσης θα ήθελα), αλλά ο Ηλίας θα ήταν προσθήκη που θα σιγούρευε τη θέση. Μετά υπάρχουν και οι μικροί με τον Παπάζογλου της Κομοτηνής να φαντάζει ένα πολύ καλό πρότζεκτ ώστε να αναδείξεις έναν πασαδόρο.

Στους ξένους δεν ξέρω αν θα αλλάξει ο κανονισμός και θα έχουμε 5 ξένους. Ειδικά τώρα που από το στοίχημα δε θα μπουν άλλα λεφτά, το κόβω να παραμένουμε στους 4. Επομένως πιστεύω ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην παραμονή των Ουολς και Μπράουν. Ο Ουολς είναι ένας εξαιρετικός πασαδόρος ο οποίος έχει κουμπώσει με την ομάδα και η παραμονή του θα κράταγε σε μεγάλο βαθμό την ομοιογένεια της ομάδας και μάλιστα θα είχαμε μια πολύ καλή μονάδα σε μια θέση όπου δύσκολα βρίσκεις τον πασαδόρο που θα ταιριάξει στα θέλω του προπονητή και δύσκολα θα βρεις πασαδόρο υψηλού επιπέδου. Ο Μπράουν θα ήταν το ιδανικό να μείνει καθώς θα διατηρήσουμε το καλό μπλοκ-άμυνα και τους πόντους από τον ίδιο, χωρίς να πολυξοδευτούμε για παίκτες που θα ήταν αμφίβολο ότι θα πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Επίσης έχει ταιριάξει πολύ με τον Πετρέα και δε θα υπήρχε θέμα προσαρμογής. Τώρα γιατί δε λέω τον Ούντρις. Όχι γιατί δεν τον θέλω, αλλά με μια πάρα πολύ καλή χρονιά όπως η φετινή, δύσκολα δε θα βρει συμβόλαιο σε Γαλλία ή Πολωνία (δε βάζω τη Ρωσία λόγω του πολέμου). Μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα και να μείνει. Ο Κουκλίνσκι αν θα έμενε στην ομάδα, θα έμενε λογικά μόνο εάν δε βρισκόταν πάλι κάτι πιο δυνατό (όπως όταν προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Ποχλάγεν αλλά πήγε Γαλλία). Άμα δε βρεθεί, είναι μια σταθερά. Ο Μπαρνς μένει να κριθεί, καθώς τον πήραμε ώστε να δίνει ανάσες και να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν. Άμα δικαιώσει τον Καλμαζίδη, γιατί όχι να μη μείνει.

Τώρα η προσοχή μας την Τετάρτη, έχουμε Κύπελλο και πάμε σοβαροί να επιστρέψουμε στις νίκες και στο F4 του θεσμού! Έχουμε μπροστά μας μεγάλες αναμετρήσεις και τίποτα δεν έχει κριθεί!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Artur Udrys:

Οικογένειες ξεκληρίζονται, άνθρωποι ξεριζώνονται από την πατρίδα τους και απολύτως σαστισμένος, ο Λευκορώσος διαγώνιος του ΠΑΟΚ, εκφράζει την... ανησυχία του για δεκάδες Ρώσους, που του έστειλαν μήνυμα, δικαιολογώντας τη ρωσική εισβολή. Η απάντηση του ίδιου;

«Ο ρωσικός λαός έχει τυφλωθεί από την προπαγάνδα!»

«Νιώθω πραγματικά άσχημα για τον πόλεμο που ξεκίνησε στην Ουκρανία. Την ίδια ώρα όμως, θαυμάζω το πως ανταποκρίνεται ο στρατός τους, αλλά και οι πολίτες.

Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει πολλά μηνύματα, από Ρώσους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως αυτός ο πόλεμος είναι καλός και οι Ρώσοι στρατιώτες είναι σωτήρες. Μου λένε πως ο ουκρανικός λαός περίμενε το ποτέ θα τον σώσουν από την... σατανική Ευρώπη. Έχουν παρασυρθεί τελείως από την προπαγάνδα».

«Λευκορώσοι φίλοι μου προσφέρθηκαν να πάνε στον πόλεμο γιατί σιχάθηκαν τη Ρωσία!»

Μπορεί η οικογένεια του να βρίσκεται στη Λευκορωσία, ωστόσο, φίλοι του προσφέρθηκαν να πάνε στον πόλεμο στο πλευρό της Ουκρανίας, καθώς όπως υπογράμμισε, έχουν αηδιάσει από την συμπεριφορά της Ρωσίας.

«Η οικογένεια μου βρίσκεται στην Λευκορωσία, ωστόσο πολύ φίλοι μου είναι στην Ουκρανία. Μερικοί από τους Λευκορώσους φίλους μου μάλιστα, προσφέρθηκαν να πάνε στην Ουκρανία να πολεμήσουν, γιατί έχουν σιχαθεί τη Ρωσία. Τις τελευταίες ώρες είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην Ουκρανία. Απ' όσο ξέρω η Ρωσία πίστευε πως θα καταλάβει το Κίεβο, 3 με 4 ώρες μετά την εισβολή. Δυο ημέρες μετά, δεν είχαν καταφέρει να καταλάβουν μια μεγάλη πόλη. Οι Ρώσοι στρατιώτες που έχουν παραδοθεί έχουν μπερδευτεί. Όπως υποστηρίζουν πήγαιναν σε στρατιωτική εκπαίδευση και εξεπλάγην όταν τους κάλεσαν στην μάχη στην Ουκρανία. Έως σήμερα (σ.σ. αναφέρεται έως τις 26/02), η Ρωσία έχει 3.5 χιλιάδες στρατιώτες που είτε έχουν παραδοθεί, είτε σκοτωθεί και η Ουκρανία μετράει περίπου 400, όπως ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ουκρανίας, της Ρωσίας ανέφερε πως «δεν υπάρχουν θύματα».

«Αυτό που ξέρω είναι πως η Ρωσία επιτίθεται στην Ουκρανία και από πλευράς, Λευκορωσίας και πλέον και ο στρατός της Λευκορωσίας πηγαίνει στα σύνορα με την Ουκρανία για να πολεμήσει. Υπάρχει και επίσημο έγγραφο που έχει αποσταλεί από την Ουκρανία στη Λευκορωσία».

«Αν πέσει η Ουκρανία ο Πούτιν δεν θα σταματήσει, θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ευρώπης...»

Για το τέλος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, με αποδέκτες όλους τους ευρωπαίους πολίτες, απαιτώντας την άμεση αντίδραση τους για να ασκήσουν πίεση στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Όπως επισημαίνει πρέπει να υπάρξουν αυστηρές και ουσιαστικές κυρώσεις στη Ρωσία, καθώς ο Πούτιν αποτελεί παγκόσμια απειλή και θα βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ευρώπης:

«Έχω ένα μήνυμα για τους ευρωπαίους πολίτες. Πριν οχτώ χρόνια η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία και κατέλαβε την Κριμαία. Η αντίδραση της Ευρώπης ήταν πολύ χαλαρή, διότι φοβήθηκαν τον Πούτιν και την πυρηνική απειλή. Δύο χρόνια πριν ο Λουκασένκο, νόθευσε τις εκλογές της Λευκορωσίας και ακόμα και έως τώρα, απειλεί και σκοτώνει ανθρώπους. Η Ευρώπη πάλι αντέδρασε ήρεμα, γιατί και πάλι φοβήθηκε τον... φίλο του τον Πούτιν. Δύο μέρες πριν ο Πούτιν επιτίθεται στην Ουκρανία και υποστηρίζει πως αν υπάρξει ευρωπαϊκή υποστήριξη «θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες», εννοώντας πως θα χρησιμοποιήσει το ατομικό όπλο. Ο Πούτιν είναι παγκόσμια απειλή. Θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ευρώπης, προκειμένου να εκβιάσει ή να επιτεθεί. Αν "πέσει" η Ουκρανία, δεν θα σταματήσει.

Πρέπει να πιέσετε τους πολιτικούς σας, να αποκτήσουν μια σκληρή στάση απέναντι στον Πούτιν, να αποκλείσουν τη Ρωσία από παντού και να υποβάλλουν κυρώσεις. Αλλιώς όλος ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με την παραφροσύνη του και με το... κόκκινο κουμπί».
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Μάλλον δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω αυτός. Οπότε μόνον Ε.Ε. μπορεί να παίζει.

Πάντως, με εντυπωσιάζει η επιμονή ανθρώπων, ειδικά (της πλάκας) αναλυτών, που δεν ζούνε σε Ρωσία, Λευκορωσία ή Ουκρανία, να γνωρίζουν "καλύτερα" απο τους ντόπιους τι είναι καλό για του πολίτες εκείνων των Χωρών και ποιός έχει δίκαιο. Και μάλιστα να θεωρούν την αντίθετη άποψη οτι οι μεν είναι πράκτορες των Ρώσων και οι δε πράκτορες των Δυτικών. Και φυσικά δεν εννοώ τον Udrys ο οποίος είναι απο την περιοχή και μπορεί να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα.

Εύχομαι Ειρήνη και Υγεία σε όλον τον Κόσμο.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

theo-drama έγραψε:Με τον τροπο μας καναμε τον κουβανο αν ξενερωσει,απο οτι καταλαβα.
Μια φωνη μεστη,ηρεμη,γνωριζοντας πολλα για το βολει,αν και νεαρος,που εχει ξεψαχνισει ολα τα παλια.

Φιλε κουβανε μην πτοεισαι απο εμας τους αμπαλους και συνεχισε να γραφεις.
Θα σου πω και μια συμβουλη,ως πιο μεγαλος σε ηλικια(μπορει να εισαι και γιος μου,που λεει ο λογος)
Μην κανεις παραθεση ονομαστικα σε καποιον και γραφε γενικως,εκτος αν σου ζητηθει να απαντησεις.

Αυτα απο μενα.

ΥΓ.Επειδη εχει περασει μιαμιση μερα και δεν εκανε καποιο ποστ,για τον αγωνα,θεωρω οτι απογοητευτηκε,απο καποιους απο εμας,που δεν ξερουμε τι μας γινεται οσον αφορα,ΟΧΙ μονο το ΒΟΛΕΙ,αλλακαι αλλα αθληματα.

Συνεχισε να γραφεις παληκαρι μου.Κι εγω ειχα απογοητευτει,σε καποιες περιοδους απο καποιους και ειπα δεν ξαναγραφω παρα μονο οταν σταματησουν καποιες φωνες εδω μεσα που εμπεριεχουν μονο γκρινια.
Και ετσι καποιες εποχες γραφω και καποιες εποχες σταματω.

Εσυ επειδη εκρινα οτι εισαι μια φωνηπου πρεπει να ασχολειται με το αθλημα,δεν πρεπει να χαθει.
Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν έγραψα κάτι τις προηγούμενες μέρες γιατί δεν είχα και κάτι παραπάνω να πω. Ανέλυσα το σκεπτικό μου το οποίο ήταν ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά και ανέλυσα τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Μακάρι να μπορούσα να γράψω περισσότερα τεχνικά θέματα, αλλά και τα στατιστικά δε βγήκαν στην ώρα τους αλλά με κάλυψε και ο miburosaito. Επομένως, δε θα ξαναέλεγα τα ίδια. ;)

Δεν έχω σε καμία περίπτωση πρόβλημα με κανέναν. Ούτε με τα παιδιά που διαφώνησα ούτε με κανένα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει και δεν κρίνω κανέναν από τις γνώσεις του γύρω από ένα άθλημα ή για το πόσες φορές πήγε γήπεδο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε θέλω να κατηγορούμαι εμμέσως ότι θεωρώ κόσμο άσχετο ή τύφλο ή οτιδήποτε ή ότι δε δίνω σημασία σε όσους δεν έχουν γνώσεις γύρω από ένα αθλημα. Τους πάντες τους κοιτάω στα μάτια, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Εγώ αν στεναχωρέθηκα σε κάτι και βγήκα από τα ρούχα μου και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα εσένα ή τον τσιριγώτη ή τον deathmassious ή οποιονδήποτε άλλον στη σελίδα μέσα, είναι η γενική κατάσταση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και δεν αφορά μόνο το βόλεϊ αλλά και όλα τα αθλήματα. Σέβομαι τη στεναχώρια του κάθε ανθρώπου όταν χάνει η ομάδα αλλά δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος σαματάς, τέτοια φασαρία και τέτοια αδικία όταν η ομάδα μας χάνει. Η ήττα είναι κάτι που είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι απόλυτα φυσιολογική. Το θέμα είναι η ομάδα να μαθαίνει μέσα από την ήττα και να επιστρέφει πιο δυνατή. Όπως και η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να έχεις να κάνει σωστά τη δουλειά σου και να εξάντλησες όλα τα περιθώρια για να το πετύχεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει οι περισσότεροι και πλέον από το "όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις" έχουμε φτάσει στους αφορισμούς και από την κριτική έχουμε φτάσει σε καταστροφολογία από μια ήττα και σε ευχές για το κακό των τμημάτων. Σε όλο αυτό το διάστημα σε κάθε άθλημα, έχω δει ο ένας στο μπάσκετ να λέει για φούντο, ο άλλος στο χάντμπολ επειδή χάσαμε από την Μπέια Μαρ να εύχεται κλείσιμο και ανεργία σε κάθε παιδί και σε κάθε προπονητή που δουλεύει στο ανδρικό, ο άλλος να θέλει να παίζει το ανδρικό βόλεϊ σε ένα ακατάλληλο γήπεδο όπως είναι η Μίκρα ως τιμωρία που έχασε η ομάδα και να λένε ότι όλα τελείωσαν, ότι να μην ξαναπατήσει κόσμος στο γήπεδο κλπ κλπ. Δηλαδή που έχουμε φτάσει; Είμαι πλέον 28 χρονών και είμαι πολύ μεγάλος πλέον για να τα δέχομαι αυτά τα πράγματα. Μεγάλωσα με αρχές και με το να δέχομαι την ήττα και η ήττα να λειτουργεί ως ένα μάθημα και όχι ως μέσο να κατηγορώ τους παίκτες γιατί είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Και αυτό ενισχύθηκε πάρα πολύ όταν είχα την ευκαιρία να ζήσω και πως λειτουργεί μια ομάδα βόλεϊ και γενικά ο αθλητισμός. Αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Λίγοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον τρόπο λειτουργίας του αθλητισμού. Το θέμα είναι ότι αυτό έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Δηλαδή στο μπάσκετ της δεκαετίας του 90 μετά από τόσα χαμένα τρόπαια και προσπάθειες πως τότε στήριζε ο κόσμος και τώρα έχουμε γίνει τόσο μη μου άπτου με την ήττα; Υποτίθεται ότι στηρίζουμε την ομάδα και τη στηρίζουμε και στα δύσκολα και στις κακές στιγμές. Όχι να βγαίνουμε να πυροβολάμε την ομάδα. Ο κόσμος βλέπω πλέον ότι δεν ασκεί καν σοβαρή κριτική για τα κακώς κείμενα σε μια ομάδα, αλλά επιδίδεται σε κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές και δυστυχώς είναι τακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ και εμάς ως υποστηρικτές αυτής της ομάδας.

Ίσως άλλαξαν τα πράγματα πλέον και εγώ δεν μπορώ απλά να τα πιάσω, αλλά προτιμώ να μην το κάνω. Πείτε με τρελό, πείτε με άσχετο, πείτε με ότι υποστηρίζω άλλη ομάδα, αλλά αυτή η εικόνα δε με εκπροσωπεί. Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω. Πρέπει να γίνουν πολλά για να σταματήσω να γράφω. Και αν γίνει κάποτε αυτό, θα το μάθετε κατευθείαν. Δε μου αρέσει να κρύβομαι. Άμα θέλω να σας πω κάτι, θα σας πω.

Συγγνώμη για το σεντόνι και για όσους προσέβαλα με τα όσα έγραψα. Προχωράμε!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

CCCP έγραψε:Descartes αμα ειδες καλο Barnes στην υποδοχη, η αλλο ματς εβλεπες η μπερδεψες τον Κουκλινσκι και τον μπαρνς?

Γενικα κανενας παικτης μας δεν εκανε καλο παιχνιδι, ισως ο Πετρεας.

Παντως τιποτα δεν χαθηκε. Πηρες την πρωτια στη κανονικη περιοδο γιατι εισουν τελικα η καλυτερη ομαδα. Εχασες χτες γιατι εισουν για τα μπαζα. Και αν θα εισαι ξανα η καλυτερη ομαδα, θα τα παρεις τα ματς και το πρωταθλημα και δεν θα εισαι δε θα το αξιζεις. Αρα τσαμπα να χαλιωμαστε για αυτο το ματς απο βαθμολογικης αποψης.
O Mπαρνς στο 1ο και 2ο σετ ήταν κακός στην υποδοχή, αλλά μετά ανέβηκε σε αυτό το κομμάτι, όπως και γενικά και ο Κουκλίνσκι μετά και ο Κοκκινάκης. Φαίνεται και στα στατιστικά όλων κιόλας. Αλλά είναι αυτό που λες, και συμφωνώ. Κανείς δεν έπαιξε καλά για να πάρουμε κάτι περισσότερο. Αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να αντιμετωπίσει και δύσκολες έδρες. Ήττες θα έρθουν, όπως και η αγωνιστική κάμψη θα έρθει. Το θέμα είναι να επανέλθει η ομάδα. Ούτε οι πρώτοι είμαστε ούτε οι τελευταίοι που μας συμβαίνει αυτό. Και μάλιστα σε ένα Πρωτάθλημα που τίποτα δεν έχει κριθεί.

Προχωράμε δυναμικά!!! Έχουμε το Κύπελλο τώρα μπροστά μας!
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αλίμονο φίλε να μη μιλιομαστε επειδή δεν συμφωνούμε σε όλα. Αν είναι δυνατόν. Ούτε κ εμένα φίλε κουβανε μου αρέσει όλο αυτό. Απλά δεν μου αρέσει να με βγάζουν τρελό αφού όλοι είδαμε πώς πήγε η ομάδα. Κ ναι θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, πειράζει; ; επειδή έβγαλα νεύρα; ; ας είμαστε σοβαροί. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε παιδιά. Δεν είμαι αλλοθρησκος επειδή δεν τα βλέπω όλα ρόδινα, όπως πολλοί με έχουν χαρακτηρίσει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μιλάμε για ένα μαραθώνιο και πάνω από όλα μιλάμε για ένα άθλημα το οποίο έχει δικαιοσύνη. Η καλύτερη ομάδα στο τέλος κατά 99% επικρατεί.
Οπότε δεν χρειάζεται απογοήτευση. Όπως αυτός ο κακος και ελλιπής ΠΑΟΚ έφτασε στο παρά λίγο να σώσει βαθμούς προχθες έτσι ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και πάλι μέσα στον Παναθηναϊκό και να ξαναγίνει το φαβορί.
Επίσης ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά θα αρχίσει να επιβαρύνεται και από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με την Σύρο σε όλες τις διοργανώσεις.
Υπομονή λοιπόν μαραθώνιος είναι και αλίμονο αν λέμε ότι με 8 αγώνες πριν το τέλος και με 1 βαθμό από την κορυφή χάθηκε κάθε ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

τσιριγωτης έγραψε:Αλίμονο φίλε να μη μιλιομαστε επειδή δεν συμφωνούμε σε όλα. Αν είναι δυνατόν. Ούτε κ εμένα φίλε κουβανε μου αρέσει όλο αυτό. Απλά δεν μου αρέσει να με βγάζουν τρελό αφού όλοι είδαμε πώς πήγε η ομάδα. Κ ναι θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, πειράζει; ; επειδή έβγαλα νεύρα; ; ας είμαστε σοβαροί. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε παιδιά. Δεν είμαι αλλοθρησκος επειδή δεν τα βλέπω όλα ρόδινα, όπως πολλοί με έχουν χαρακτηρίσει.
Εγώ είμαι υπερ του να εκφράζει ο καθένας την άποψή του. Φυσικά και δεν γίνεται να συμφωνούμε μεταξύ μας συνέχεια. Είναι λογικό να είσαι σκασμένος εφόσον η ομάδα έχει μεγάλη ευκαιρία να φέρει ένα Πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα το αξίζει δείχνοντας κατα τη διάρκεια τη σεζόν οτι ήταν η καλύτερη Ομάδα.

Προσωπικά είμαι πιο χαλαρός με το Ανδρικό Volley φέτος, γιατί οι τρομακτικές, αποκρουστικές διοικητικές αηδίες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουν γίνει φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός οτι η Ομάδα είναι μέσα και στους 3 στόχους και τους διεκδικεί με αξιώσεις. Περιμένω πως και πως τον Τελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς, και με το καλό να το προσθέσουμε στην Τροπαιοθήκη μας και φυσικά να τα δώσουμε όλα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μακάρι να συνεχιστεί η καλή δουλειά και τη νέα σεζόν με την απαραίτητη παραμονή Καλμαζίδη και έναν σταθερό κορμό Ελλήνων και ξένων. Θα κρατούσα μάλιστα 3 ή ακόμη και 4 απο τους φετινούς ξένους, σίγουρα τους Καναδούς. Δεν μου αρέσει να αλλάζουμε πασαδόρο κάθε χρόνο. Αλλά ότι πει ο Προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PaokCuba4 έγραψε:Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν έγραψα κάτι τις προηγούμενες μέρες γιατί δεν είχα και κάτι παραπάνω να πω. Ανέλυσα το σκεπτικό μου το οποίο ήταν ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά και ανέλυσα τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Μακάρι να μπορούσα να γράψω περισσότερα τεχνικά θέματα, αλλά και τα στατιστικά δε βγήκαν στην ώρα τους αλλά με κάλυψε και ο miburosaito. Επομένως, δε θα ξαναέλεγα τα ίδια. ;)

Δεν έχω σε καμία περίπτωση πρόβλημα με κανέναν. Ούτε με τα παιδιά που διαφώνησα ούτε με κανένα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει και δεν κρίνω κανέναν από τις γνώσεις του γύρω από ένα άθλημα ή για το πόσες φορές πήγε γήπεδο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε θέλω να κατηγορούμαι εμμέσως ότι θεωρώ κόσμο άσχετο ή τύφλο ή οτιδήποτε ή ότι δε δίνω σημασία σε όσους δεν έχουν γνώσεις γύρω από ένα αθλημα. Τους πάντες τους κοιτάω στα μάτια, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Εγώ αν στεναχωρέθηκα σε κάτι και βγήκα από τα ρούχα μου και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα εσένα ή τον τσιριγώτη ή τον deathmassious ή οποιονδήποτε άλλον στη σελίδα μέσα, είναι η γενική κατάσταση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και δεν αφορά μόνο το βόλεϊ αλλά και όλα τα αθλήματα. Σέβομαι τη στεναχώρια του κάθε ανθρώπου όταν χάνει η ομάδα αλλά δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος σαματάς, τέτοια φασαρία και τέτοια αδικία όταν η ομάδα μας χάνει. Η ήττα είναι κάτι που είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι απόλυτα φυσιολογική. Το θέμα είναι η ομάδα να μαθαίνει μέσα από την ήττα και να επιστρέφει πιο δυνατή. Όπως και η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να έχεις να κάνει σωστά τη δουλειά σου και να εξάντλησες όλα τα περιθώρια για να το πετύχεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει οι περισσότεροι και πλέον από το "όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις" έχουμε φτάσει στους αφορισμούς και από την κριτική έχουμε φτάσει σε καταστροφολογία από μια ήττα και σε ευχές για το κακό των τμημάτων.
Σε όλο αυτό το διάστημα σε κάθε άθλημα, έχω δει ο ένας στο μπάσκετ να λέει για φούντο, ο άλλος στο χάντμπολ επειδή χάσαμε από την Μπέια Μαρ να εύχεται κλείσιμο και ανεργία σε κάθε παιδί και σε κάθε προπονητή που δουλεύει στο ανδρικό, ο άλλος να θέλει να παίζει το ανδρικό βόλεϊ σε ένα ακατάλληλο γήπεδο όπως είναι η Μίκρα ως τιμωρία που έχασε η ομάδα και να λένε ότι όλα τελείωσαν, ότι να μην ξαναπατήσει κόσμος στο γήπεδο κλπ κλπ. Δηλαδή που έχουμε φτάσει; Είμαι πλέον 28 χρονών και είμαι πολύ μεγάλος πλέον για να τα δέχομαι αυτά τα πράγματα. Μεγάλωσα με αρχές και με το να δέχομαι την ήττα και η ήττα να λειτουργεί ως ένα μάθημα και όχι ως μέσο να κατηγορώ τους παίκτες γιατί είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Και αυτό ενισχύθηκε πάρα πολύ όταν είχα την ευκαιρία να ζήσω και πως λειτουργεί μια ομάδα βόλεϊ και γενικά ο αθλητισμός. Αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Λίγοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον τρόπο λειτουργίας του αθλητισμού. Το θέμα είναι ότι αυτό έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Δηλαδή στο μπάσκετ της δεκαετίας του 90 μετά από τόσα χαμένα τρόπαια και προσπάθειες πως τότε στήριζε ο κόσμος και τώρα έχουμε γίνει τόσο μη μου άπτου με την ήττα; Υποτίθεται ότι στηρίζουμε την ομάδα και τη στηρίζουμε και στα δύσκολα και στις κακές στιγμές. Όχι να βγαίνουμε να πυροβολάμε την ομάδα. Ο κόσμος βλέπω πλέον ότι δεν ασκεί καν σοβαρή κριτική για τα κακώς κείμενα σε μια ομάδα, αλλά επιδίδεται σε κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές και δυστυχώς είναι τακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ και εμάς ως υποστηρικτές αυτής της ομάδας.

Ίσως άλλαξαν τα πράγματα πλέον και εγώ δεν μπορώ απλά να τα πιάσω, αλλά προτιμώ να μην το κάνω. Πείτε με τρελό, πείτε με άσχετο, πείτε με ότι υποστηρίζω άλλη ομάδα, αλλά αυτή η εικόνα δε με εκπροσωπεί. Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω. Πρέπει να γίνουν πολλά για να σταματήσω να γράφω. Και αν γίνει κάποτε αυτό, θα το μάθετε κατευθείαν. Δε μου αρέσει να κρύβομαι. Άμα θέλω να σας πω κάτι, θα σας πω.

Συγγνώμη για το σεντόνι και για όσους προσέβαλα με τα όσα έγραψα. Προχωράμε!

Χειροκροτώ.
Ειδικά τα bold, θα έπρεπε να είναι pop-up παράθυρο σε κάθε ασπρόμαυρο σάιτ.

Ορισμένοι μάλλον έχουν την αίσθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 22 παίκτες και στο τέλος είναι υποχρεωμένος να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Ή το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν 10 και πρέπει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ κτλ..

Αν οι σημερινοί νεοΠΑΟΚτσήδες (ή οι ΠΑΟΚτσήδες 35+ με ύφος νεόπλουτου) που ως επί το πλείστον είναι ΠΑΕΠΑΟΚτσήδες, ήταν ΠΑΟΚτσήδες το '90, τότε το 2002 θα έπαυε να υπάρχει μπασκετικός ΠΑΟΚ. Θα την είχαν καταστρέψει την ομάδα, οι διοικήσεις και οι παίχτες θα έτρωγαν πέτρες και δεν θα ερχόταν κανείς να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Υπομονή πλέον μηδέν.
Ε, δεν είναι έτσι ο αθλητισμός.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Πολύ κακή η προχθεσινή ήττα, πλέον είναι πιθανό να πρέπει να κερδίσουμε με καθαρό σκορ εκεί μέσα. Επίσης, φαίνεται μονόδρομος η νίκη μέσα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.

Ο κορονοϊός μας δημιούργησε πολλά προβλήματα:
- Μη συμμετοχή Κουμεντάκη
- Μη συμμετοχή Μπράουν (η οποία νομίζω ήταν σωστή)
- Έλλειψη συνοχής, καθώς η επτάδα που κατεβάσαμε δεν έχει ξαναπαίξει μαζί
- Τέλος, δεν ξέρουμε αν ο Ούντρις ήταν στο 100%

Δε δείξαμε ωστόσο και το χαρακτήρα που θα έπρεπε, μπήκαμε πολύ παγωμένοι στον αγώνα, δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Μπαρνς, ο οποίος ξεκίνησε πολύ δειλά στα 2 πρώτα σετ με πολλά λάθη στην υποδοχή τα οποία νομίζω ότι ήταν περισσότερο λάθη ψυχολογίας παρά ικανότητας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι, τους περίμενα περισσότερο επηρεασμένους από την κούραση. Ο Πρωτοψάλτης ήταν εξαιρετικός σε πολλούς τομείς.
Ωστόσο, ούτε σε αυτούς είδα την ψυχή που απαιτούν τέτοιοι αγώνες, στα σημεία που τους πιέσαμε ήταν έτοιμοι να καταρρεύσουν και ήταν ακριβώς εκείνα τα σημεία στα οποία ο Ντεν Ντρις και ο Πρωτοψάλτης χανόταν.
Στο σύνολο, δε βλέπω πως θα μας νικούσαν καθαρά ότι αν δεν είχαμε απουσίες, πιστεύω ότι θα νικούσαμε εμείς.

Μου τη δίνει αρκετά που σε κρίσιμους αγώνες έχουμε θέματα τραυματισμών. Στο πρώτο μας πρωτάθλημα ο Σαφράνοβιτς έπαιξε τραυματίας στα πλέι οφ, στο τρίτο πρωτάθλημα πήραμε το τελευταίο ματς με 2 ξένους και τώρα είμαστε οι μόνο που έχουν θέματα με τον κορονοϊό. Έχουμε παίξει τόσους τελικούς και δε θυμάμαι αντίστοιχα προβλήματα στους αντιπάλους.

Ίσως το μήνυμά μου μέχρι τώρα φαίνεται απαισιόδοξο, αλλά οι γκρίζες σκέψεις μου αφορούν το συγκεκριμένο ματς που πλέον είναι παρελθόν. Είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Οι δυσκολίες που έχουμε περάσει στο παρελθόν δείχνουν το δρόμο. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, απλά πρέπει να έχουμε πίστη.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Συζήτηση κάναμε Κουβανέ, σε κόσμιο κλίμα θεωρώ, αλίμονο αν δε μπορούμε να εκφράζουμε διαφορετικές απόψεις.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Φυσικά και σε κόσμιο κλίμα ήταν. Σιγά μην έσπαγα και το λάπτοπ γιατί διαφώνησες μαζί μου. :lol: Και γιατί να μαλώσουμε κιόλας. Για τον Μπαρνς ή για τον Μπούτο; :lol: Συγγνώμη ζήτησα αν είπα κάτι που θεώρησες άσχημο. Αλλιώς δεν υπάρχει θέμα. Εξάλλου αυτό είναι το ωραίο της διαφωνίας. Δε θα είχε και νόημα η επικοινωνία αν όλοι συμφωνούσαμε. ;)
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Descartes έγραψε: Εγώ είμαι υπερ του να εκφράζει ο καθένας την άποψή του. Φυσικά και δεν γίνεται να συμφωνούμε μεταξύ μας συνέχεια. Είναι λογικό να είσαι σκασμένος εφόσον η ομάδα έχει μεγάλη ευκαιρία να φέρει ένα Πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα το αξίζει δείχνοντας κατα τη διάρκεια τη σεζόν οτι ήταν η καλύτερη Ομάδα.

Προσωπικά είμαι πιο χαλαρός με το Ανδρικό Volley φέτος, γιατί οι τρομακτικές, αποκρουστικές διοικητικές αηδίες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουν γίνει φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός οτι η Ομάδα είναι μέσα και στους 3 στόχους και τους διεκδικεί με αξιώσεις. Περιμένω πως και πως τον Τελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς, και με το καλό να το προσθέσουμε στην Τροπαιοθήκη μας και φυσικά να τα δώσουμε όλα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μακάρι να συνεχιστεί η καλή δουλειά και τη νέα σεζόν με την απαραίτητη παραμονή Καλμαζίδη και έναν σταθερό κορμό Ελλήνων και ξένων. Θα κρατούσα μάλιστα 3 ή ακόμη και 4 απο τους φετινούς ξένους, σίγουρα τους Καναδούς. Δεν μου αρέσει να αλλάζουμε πασαδόρο κάθε χρόνο. Αλλά ότι πει ο Προπονητής.
Εγώ προσωπικά φέτος μόνο χαρά νιώθω για αυτή την ομάδα γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από το 2014/2015 που λειτουργεί με ηρεμία, χωρίς παλινωδίες, χωρίς τραγελαφικά από τη διοίκηση, με πλάνο και σοβαρό προπονητή. Αυτό για εμένα είναι ίσως το καλύτερο που θα θέλαμε από αυτό το τμήμα μετά τα όσα έχουμε ζήσει και έχουν δει τα μάτια μας.

Για μένα η παραμονή Καλμαζίδη και βασικού κορμού θα είναι σπουδαιότερη και από οποιοδήποτε τίτλο. Υπερβάλλω, αλλά η παραμονή ενός προπονητή τέτοιου επιπέδου και σοβαρότητας και της πλειοψηφίας των παικτών θα δώσει μεγάλα κέρδη σε ομοιογένεια, δέσιμο και σωστή λειτουργία, ενώ παράλληλα θα έδινε τη δυνατότητα να κρατήσουμε τα καλά της φετινής χρονιάς και να βελτιώσουμε τα αρνητικά με 1 ή 2 προσθήκες. Κάτι που θα έβαζε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Και είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που έχουμε αυτή την ευκαιρία και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Αυτόν το Τζιουμάκα δεν έχει καταφέρει να τον βελτιώσει ρε γαμώτο; Δε τον βλέπουμε σχεδόν καθόλου. Για το Μπούτο σου είπα, θεωρώ λάθος που πήγαν σε Μπάρνς και όχι σε αδερφό Τζιουμάκα, πιο πολύ νόημα θα είχε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”