Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
4
4%
Λύρατζης
22
19%
Ίνγκασον
41
36%
Κρέσπο
3
3%
Σίντκλει
3
3%
Σβάμπ
1
1%
Τσιγγάρας
7
6%
Ζίφκοβιτς
10
9%
Αουγκούστο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
1%
Άκπομ
16
14%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόλακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερίνια
4
4%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

EugenePAOKI έγραψε:
aivas19 έγραψε:Φιλε Eugene ο Τσιγγαρας με μιση χρονια στην πλατη του τι διαφορα εχει με τον Μπουχαλακη που τον περναει 6 χρονια και εχει αποκλεισει Αρσεναλ και Μιλαν με τον διορισμενο;. Γιατι να μην μπορει ο Τσιγγαρας και ο καθε Τσιγγαρας. Ο Λυρα σημερα ηταν πολυ καλος. Ας μην επαναλαμβανουμε πραματα. Μια μας φταινε οι ξενοι βαλτε τους μικρους, μια φταινε οι μικροι φερτε ξενους. Ε δεν γινεται αυτο. Μια χαρα παικτες ροτεισον ειναι και σημερα δεν φταιγαν αυτοι
Προς Θεού, δεν ασκώ κριτική στο παιδί απλά αναφέρω το γεγονός ότι είναι άγουρος ακόμα! Όπως και ο Λύρατζης και αυτό φαίνεται στο χορτάρι! Ξαναλέω, δεν κριτικάρω κανέναν ατομικά γιατί δεν είδα ολόκληρο το παιχνίδι και θα ήταν άδικο.. Δεν είχα και ποτέ σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Μπουχαλάκη... Νομίζω ο Τσιγγάρας έχει υψηλότερο ταβάνι
Δεκτο Eugene, ευχαριστω για την απαντηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πωωωω τι μιζέρια είναι αυτή, τι κλαψομο@νιαση
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η τούμπα έχει γίνει ευρωπαϊκό εξοχικό.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Τσιγγαρας θα πρέπει να φάει παααααρα πολλά ψωμιά για να σταθεί. Έχει το potential, ούτε καν το ολοκληρωμένο πακέτο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

mbison έγραψε:με τον παλιο κανονισμο το 1-0 ηταν καλό σκορ. Τωρα δεν ειναι.
Στην Τουμπα η ρεβανς κ περναμε με οποιαδηποτε νικη. Ας ερθει κ παραταση.
Καμια σχεση το χωριό που παιξαμε με Κρασνονταρ ή Άγιαξ που μας περασαν τότε.
Θυμαστε κανενα όνομα απο τους Δανούς που να τον φοβάστε ή να τον θελατε στο ΠΑΟΚ?
Θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν αποκλειστουμε. Αυτους τους ειχε ριξει 4 ο βαζελος με Μπεργκ. Ο ορισμός του χωριού είναι. Έλεος με το τρολ σήμερα.
Πες τα ρε mbison! Χωριό και με νοοτροπία χωριού. Βάλαν ένα γκολ στην κόντρα και μετά γιομες. Ναι δεν ήμασταν καλοί, αλλά θα είναι μεγάλη αποτυχία να αποκλειστούμε από αυτό το χωριό.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Τι καλο μπορει να περιμενει καποιος απο ποδοσφαιριστη που εχει τατου τον μεγαλυτερο μπασκετμπολιστα εβερ?
Μονο απο αυτο μπορεις να καταλαβεις τι κουβαλαει στο κεφαλι του.
Σιγουρα εχει φαει κραξιμο απο τον Λουτσεσκου για τα χαζα, επικίνδυνα και αχρειαστα φαουλ που κανει και αυτος εκει επιμενει να φλερταρει με την μαλακια !!!
Ο Σουπερμαν θα πρεπει να ντρεπεται που 10 στις 11 φορες διωχνει την μπαλα ή σε αντιπαλο ή αουτ ή σε επικίνδυνο σημειο.Οχι μονο αποψε αλλα στα περισσότερα ματς.
Ο λουτσεσκου βλεποντας και ενω ξερει την μαλακια που κουβαλαει ο αιρ τζορνταν τον κραταει μεσα!!
Επισης φανηκε οτι απετυχε στο διαβασμα του αντιπαλου.Ηξερε για το ασταματητο πρεσινγκ.
πιο πλανο ακολουθησε για το πρεσινγκ? Η μπαλα στον πασχαλακη και διωξιμο αουτ ή πανω στον αντιπαλο?
Πασχαλακης και αιρτζορνταν επρεπε να ειναι ηδη παρελθον απο την ομαδα.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Απο που προκύπτει αυτη η σιγουριά δεν καταλαβαινω. Χθες ειπατε αν εχουμε τη στοιχειώδη σοβαρότητα θα περασουμε, και εγω ελεγα οτι πρεπει να βγουμε με το μαχαίρι στα δοντια

Ξεκαθαρο φαβορι πλεον οι Δανοί, που πρεπει απλα να μη χάσουν με 2 γκολ διαφορα. 1-0, 2-1, 3-2 κλπ ολα στελνουν παραταση. Για 3 αποτελεσματα κατεβαινουν.

Και περα απο αυτο, με βαση την σημερινη εικονα ειναι καλυτερη ομαδα. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΑΣΗ!

Δεν ξερω πως ειστε τοσο αισιόδοξοι. Ειμαι πολυ απογοητευμένος απο τη σημερινη εμφάνιση
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Προκύπτει φίλε από το γεγονός ότι και αυτοί δεν κάνανε φάση. Μια κάνανε. Και ένα σκοτωμένο σουτ που πήγε δοκάρι.
Ας δει το παιχνίδι το προπονητικό τον και ας βρει τον τρόπο να τους βάλει όσα γκολ χρειάζονται.
Την άλλη βδομάδα θα έχω και Κουρτιτς.
alexgarcia6

Το οτι προηγήθηκαν στο 20 πιστευεις οτι δεν επαιξε κανενα ρολο στην προσέγγιση τους; Στο δευτερο καναν το σουτ που απέκρουσε ο πασχαλακης και το σουτ στο δοκαρι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί κατεβαίνουν για 3; Το 1-0, 2-1, 3-2 τους περνάει;
Για 2 κατεβαίνουν
Demir

Δημοσίευση από Demir »

blackfox έγραψε:Τι καλο μπορει να περιμενει καποιος απο ποδοσφαιριστη που εχει τατου τον μεγαλυτερο μπασκετμπολιστα εβερ?
Μονο απο αυτο μπορεις να καταλαβεις τι κουβαλαει στο κεφαλι του.
Σιγουρα εχει φαει κραξιμο απο τον Λουτσεσκου για τα χαζα, επικίνδυνα και αχρειαστα φαουλ που κανει και αυτος εκει επιμενει να φλερταρει με την μαλακια !!!
Ο Σουπερμαν θα πρεπει να ντρεπεται που 10 στις 11 φορες διωχνει την μπαλα ή σε αντιπαλο ή αουτ ή σε επικίνδυνο σημειο.Οχι μονο αποψε αλλα στα περισσότερα ματς.
Ο λουτσεσκου βλεποντας και ενω ξερει την μαλακια που κουβαλαει ο αιρ τζορνταν τον κραταει μεσα!!
Επισης φανηκε οτι απετυχε στο διαβασμα του αντιπαλου.Ηξερε για το ασταματητο πρεσινγκ.
πιο πλανο ακολουθησε για το πρεσινγκ? Η μπαλα στον πασχαλακη και διωξιμο αουτ ή πανω στον αντιπαλο?
Πασχαλακης και αιρτζορνταν επρεπε να ειναι ηδη παρελθον απο την ομαδα.
Τι πλάνο να ακολουθήσει για το πρεσσινκ ρε φίλε ;; Σπας το πρεσσινκ η με παραπάνω πρεσσινκ ( αδύνατο ) η με ποιότητα και κυκλοφορία ( αδύνατο και αυτό … )
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ παιδιά δεν είδα καμιά τρομερή ανωτερότητα της Μιντιλαντ για να λέμε ότι είμαστε χαμένοι από τώρα.

Το ματς είναι 50-50

Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι επιστροφές Κουρτιτς και Μίχα στο 2ο ματς (ειδικά του πρώτου)

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

obanebane έγραψε:Doom τότε ήσουν σίγουρος ότι θα αποκλειστουμε και επιβεβαιώθηκες, τώρα τι βλέπεις;
Αυτό που "προβλέπω" πάντα,είναι ένα μείγμα ενστίκτου και γουριών
Για μένα δεν υπάρχει πιο μεγάλη γκαντεμιά,ειδικά μετά από ήττα και περιμένοντας τον επαναληπτικό να μιλαμε υπεροπτικά για 3αρες και για χωριά (χωριά,αυτοί που μας νίκησαν)

Η Μπαρτσελόνα πριν το 2-8 απ την Μπάγερν έλεγε πχοια Μπάγερν
Η άεχ προχθές έλεγαν πως θα μας διασύρουν και φάγαν π@ουτσα τεράστια
Έχω ακούσει σκώληκα να μιλάει για τρίμπαλο μεθαύριο (και για αυτό τρίβω τα χέρια μου...)

Στο...υπερφυσικό κομμάτι,αν αφήσουμε τις υπεροψίες και μπούμε σαν υποψιασμένος "λαγός" θα την νικήσουμε την "χελώνα"
Το να έχεις χάσει και να συνεχίζεις να υποτιμάς τον αντίπαλο,δε μου αρέσει και έχω νοιώσει μπόλικο κάρμα

Και θα μου πεις...εκεί βασίζεσαι;

Έχει διαφορά,μια ολοκληρη εβδομάδα,μια ολόκληρη πόλη να σιγομουρμουράει πχοια Μίντιλαντ
Ή.....................................Φαντάσου να βράζαμε σαν λαός μετά από αυτή την ήττα και να περνούσε αυτό στις προπονήσεις και στους παίκτες
(Σαν να ήταν ρεβάνς ενός ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ απ τα παλιά)

Υπάρχει λοιπόν ένας εφυσυχασμός,ένα πχοια Μίντιλαντ,ένας αυτόματος πιλότος,που -ΝΟΜΊΖΩ- περνάει προς την ομάδα με κάποιον έμμεσο τρόπο
Περνάει προς την ομάδα,αυτή η απουσία έντασης,αυτή η υπεροψία,αυτό το -έλα μωρέ,θα περάσουμε-
Και αυτό σημαίνει τις περισσότερες φορές,αποκλεισμός

Το 90% του κόσμου,συνεχίζει να έχει άγνοια για το ΠΟΣΟ σημαντικό είναι αυτό το ματς
15η πέρασε η Δανία με την σημερινή νίκη της Μίντιλαντ
"6ποντο" ήταν το σημερινό....

Ας βγάζουν τα "χωριά" 2 ομάδες στο |C.L και εμείς ας νομίζουμε και τα επόμενα 50 χρόνια πως μας αρκεί το 1 εισιτήριο,αφού θα βγαίνουμε εμείς πρωταθλητές και ο Γάβρος θα είναι μόνιμα 2ος
ζζζζζζζζ.............

Εν κατακλείδι....

Το ένστικτό μου,μου λέει πως θα πάμε παράταση
Ή θα φάμε 3

2-1 ή 0-3

Θέλω να περάσουμε με 5-0;
ΦΥΣΙΚΑ!

Αν γράψω.......ΘΑ νικήσουμε 5-0...θα γίνει..???

Και να θυμάστε ΠΑΝΤΑ

Τα ποδοσφαιρικά χωριά..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
george188

Δημοσίευση από george188 »

alexgarcia6 έγραψε:Απο που προκύπτει αυτη η σιγουριά δεν καταλαβαινω. Χθες ειπατε αν εχουμε τη στοιχειώδη σοβαρότητα θα περασουμε, και εγω ελεγα οτι πρεπει να βγουμε με το μαχαίρι στα δοντια

Ξεκαθαρο φαβορι πλεον οι Δανοί, που πρεπει απλα να μη χάσουν με 2 γκολ διαφορα. 1-0, 2-1, 3-2 κλπ ολα στελνουν παραταση. Για 3 αποτελεσματα κατεβαινουν.

Και περα απο αυτο, με βαση την σημερινη εικονα ειναι καλυτερη ομαδα. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΑΣΗ!

Δεν ξερω πως ειστε τοσο αισιόδοξοι. Ειμαι πολυ απογοητευμένος απο τη σημερινη εμφάνιση
Γιατί αυτοί ας πούμε τι ακριβώς έκαναν; Με ήττα δεν περνάνε οπότε δεν υπάρχουν 3 αποτελέσματα που λες
alexgarcia6

nunies4 έγραψε:Γιατί κατεβαίνουν για 3; Το 1-0, 2-1, 3-2 τους περνάει;
Για 2 κατεβαίνουν
Δεν τους αποκλείει παντως!

Εννοω οτι αν το σκορ ειναι 1-0 δεν τους κοβω να ρισκάρουν υπερβολικά για να περασουν πριν παει παραταση
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν δεν κάναμε τ απανωτά λάθη στην φάση του γκόλ, θα πέρναμε αποτέλεσμα απόψε..μόνο έτσι θα μπορούσαν να σκοράρουν. Πούλημα της μπάλας απ τον Μίτριτσα εκτός θέσης, ξανα πούλημα από χαλαρή απομάκρυνση του Ίνγκασον, πολλά μαζεμένα λάθη στην ίδια φάση..το κακό είναι πως όλοι μιλούσαν γι αυτό πρίν τον αγώνα, δηλαδή να μην οδηγηθούν σε λάθη λόγω της πίεσης, κι όμως το έκαναν.

αν αποφύγουμε τέτοια φτηνά λάθη στον επαναληπτικό θα περάσουμε, γι αυτό χρειάζεται να κάνουμε πρώτα απ όλα πολύ έξυπνο και προσεκτικό παιχνίδι και όχι φούλ επίθεση κτλ..μεγάλο σύν θα είναι να μπορεί ν αγωνιστεί ο Κούρτιτς που εκ των πραγμάτων η παρουσία του φέτος αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”