obanebane έγραψε:Doom τότε ήσουν σίγουρος ότι θα αποκλειστουμε και επιβεβαιώθηκες, τώρα τι βλέπεις;
Αυτό που "προβλέπω" πάντα,είναι ένα μείγμα
ενστίκτου και
γουριών
Για μένα δεν υπάρχει πιο μεγάλη γκαντεμιά,ειδικά μετά από ήττα και περιμένοντας τον επαναληπτικό να μιλαμε υπεροπτικά για 3αρες και για χωριά (χωριά,αυτοί που μας νίκησαν)
Η Μπαρτσελόνα πριν το 2-8 απ την Μπάγερν έλεγε πχοια Μπάγερν
Η άεχ προχθές έλεγαν πως θα μας διασύρουν και φάγαν π@ουτσα τεράστια
Έχω ακούσει σκώληκα να μιλάει για τρίμπαλο μεθαύριο (και για αυτό τρίβω τα χέρια μου...)
Στο...υπερφυσικό κομμάτι,αν αφήσουμε τις υπεροψίες και μπούμε σαν υποψιασμένος "λαγός" θα την νικήσουμε την "χελώνα"
Το να έχεις χάσει και να συνεχίζεις να υποτιμάς τον αντίπαλο,δε μου αρέσει και έχω νοιώσει μπόλικο κάρμα
Και θα μου πεις...εκεί βασίζεσαι;
Έχει διαφορά,μια ολοκληρη εβδομάδα,μια ολόκληρη πόλη να σιγομουρμουράει πχοια Μίντιλαντ
Ή.....................................Φαντάσου να βράζαμε σαν λαός μετά από
αυτή την ήττα και να περνούσε αυτό στις προπονήσεις και στους παίκτες
(Σαν να ήταν ρεβάνς ενός ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ απ τα παλιά)
Υπάρχει λοιπόν ένας εφυσυχασμός,ένα πχοια Μίντιλαντ,ένας αυτόματος πιλότος,που -ΝΟΜΊΖΩ- περνάει προς την ομάδα με κάποιον έμμεσο τρόπο
Περνάει προς την ομάδα,αυτή η απουσία έντασης,αυτή η υπεροψία,αυτό το -έλα μωρέ,θα περάσουμε-
Και αυτό σημαίνει τις περισσότερες φορές,αποκλεισμός
Το 90% του κόσμου,συνεχίζει να έχει άγνοια για το
ΠΟΣΟ σημαντικό είναι αυτό το ματς
15η πέρασε η Δανία με την σημερινή νίκη της Μίντιλαντ
"6ποντο" ήταν το σημερινό....
Ας βγάζουν τα "χωριά" 2 ομάδες στο |C.L και εμείς ας νομίζουμε και τα επόμενα 50 χρόνια πως μας αρκεί το 1 εισιτήριο,αφού θα βγαίνουμε εμείς πρωταθλητές και ο Γάβρος θα είναι μόνιμα 2ος
ζζζζζζζζ.............
Εν κατακλείδι....
Το ένστικτό μου,μου λέει πως θα πάμε παράταση
Ή θα φάμε 3
2-1 ή 0-3
Θέλω να περάσουμε με 5-0;
ΦΥΣΙΚΑ!
Αν γράψω.......ΘΑ νικήσουμε 5-0...θα γίνει..???
Και να θυμάστε ΠΑΝΤΑ
Τα ποδοσφαιρικά χωριά..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ