Στέλιος Ηλιάδης
- trel@menos
Re: Στέλιος Ηλιάδης
Έχει κάνει δήλωση πάντως ότι δε πάει στο άρηθ.Εκτός και αν εννοείς άλλο συμπολίτη...
Είδωμεν.
Είδωμεν.
- trel@menos
Δε γινεται να δωσεις ελευθερο παικτη σαν ανταλαγμα...τεσπα, ας παει οπου θελει. Παντως απο τις λεγομενες σαρδελες ειναι ο μονος που πιστευω οτι εχει μπροστα του μια αξιολογη καριερα.
Εκεί στις αρχές του 2005, ο Ηλιάδης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έπαιζαν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έπαιζε συνήθως αριστερό χαφ και ήταν ένας από τους τρεις μικρούς των Ποντίων που ήθελα στον ΠΑΟΚ (οι άλλοι δύο ήταν οι 22χρονοι Κλέιτον και Πετκάκης). Δυστυχώς γι'αυτόν ήρθε στις χρονιές που πρόεδρος ήταν ο Γου και προπονητής ήταν... πόσοι ήταν ρε παιδιά οι προπονητές την διετία 2005-2007; Βελτίωση μηδενική, ενώ και ο Σάντος δεν τον εμπιστεύθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, χωρίς πάντως να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.
Απορία μου έμεινε πάντως γιατί δεν δοκιμάστηκε σε θέση αριστερού μπακ (αφού είναι αριστεροπόδαρος), σε ρόλο Σνάουτσνερ, όπου νομίζω ότι θα τόνιζε τα θετικά του (ομαδικότητα, μαρκάρισμα) και θα έκρυβε τα αρνητικά του (πάσα, κοντρόλ). Δεν θα ψάχναμε και για αριστερό μπακ τώρα!
Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, πίστεψα ότι αποκτήσαμε ένα μεγάλο ταλέντο που θα έμενε στην ομάδα πολλά χρόνια. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Στέλιος παραμένει ταλέντο στα 23 του. Του εύχομαι καλή συνέχεια σε όποια ομάδα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του. Μία ομάδα στο στυλ Πανιώνιου (τώρα που έφυγε και ο Μάκος) θα του ταίριαζε.
Edit: Ξέχασα να βάλω το πολύ ενδιαφέρον link. Ρίχτε μια ματιά...
Απορία μου έμεινε πάντως γιατί δεν δοκιμάστηκε σε θέση αριστερού μπακ (αφού είναι αριστεροπόδαρος), σε ρόλο Σνάουτσνερ, όπου νομίζω ότι θα τόνιζε τα θετικά του (ομαδικότητα, μαρκάρισμα) και θα έκρυβε τα αρνητικά του (πάσα, κοντρόλ). Δεν θα ψάχναμε και για αριστερό μπακ τώρα!
Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, πίστεψα ότι αποκτήσαμε ένα μεγάλο ταλέντο που θα έμενε στην ομάδα πολλά χρόνια. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Στέλιος παραμένει ταλέντο στα 23 του. Του εύχομαι καλή συνέχεια σε όποια ομάδα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του. Μία ομάδα στο στυλ Πανιώνιου (τώρα που έφυγε και ο Μάκος) θα του ταίριαζε.
Edit: Ξέχασα να βάλω το πολύ ενδιαφέρον link. Ρίχτε μια ματιά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Πέμ 25 Ιουν 2009, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Hλιάδης εχει ήδη απορρίψει πρόταση απο τα σκουλήκια (ύψους 170.000 τον χρόνο-140.000 του δίναμε εμείς) κ αυτη την εβδομάδα θα δοκιμαστεί στην Πάρμα. Ταδε έφη ο μανατζερ του σε κοινή παρέα, πριν μια εβδομαδα 

Μακάρι το παιδί να στεριώσει όπου κιαν πάει...Ηλικιακά έχει το περιθώριο να αποδείξει πολλά!!
trel@menos έγραψε:μπορει να μας τον κλεψει ο συμπολιτης.
Για να μας τον κλέψουν, πρέπει να θέλουμε εμείς να τον κρατήσουμε κι αυτός να μας κλάσει για να πάει αλλού ..
τι πήγε τόσο στραβά με αυτό το παιδί ? ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τίποτα.
τόσο έυκολα ένα ταλέντο υποτριπλασιάζει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ( χωρίς τραυματισμούς-χωρίς ψυχολογικά προβλήματα- χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς)
Δεν έχω καταλάβει πως έγινε αυτό. Κρίμα πραγματικά.Ταίριαζε στον ΠΑΟΚ.
Είχε την απαράιτητη σεμνότητα και το ήθος.Μακάρι να πετύχει στη συνέχεια περισσότερα πράγματα.
τόσο έυκολα ένα ταλέντο υποτριπλασιάζει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ( χωρίς τραυματισμούς-χωρίς ψυχολογικά προβλήματα- χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς)
Δεν έχω καταλάβει πως έγινε αυτό. Κρίμα πραγματικά.Ταίριαζε στον ΠΑΟΚ.
Είχε την απαράιτητη σεμνότητα και το ήθος.Μακάρι να πετύχει στη συνέχεια περισσότερα πράγματα.
Πλησιαζει η ωρα του κλεισιματος και για τον Στελιο οποτε οσο προλαβαινω να του ευχηθω καλη συνεχεια στην καριερα του...δυστυχως επεσε σε περιοδο ανανεωσης της ομαδας με πολλους νεους και ποιοτικους παικτες οποτε λογικο ηταν καποιοι παικτες να μην εχουν ευκαιριες οσες αξιζουν...
Ευχαριστουμε για την προσφορα και το ηθος σου ρε Στελιο...εδω θα ειναι το σπιτι σου παντα
Ευχαριστουμε για την προσφορα και το ηθος σου ρε Στελιο...εδω θα ειναι το σπιτι σου παντα
Στις προπονήσεις δεν είμαι και δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με το Στέλιο. Σαν παίχτη τον πίστευα και μου άρεσε το στυλ του, η πραγματικότητα όμως με διαψεύδει. Τη χρονιά που μόλις τελείωσε είδαμε παίχτες όπως το Μαλεζά να είναι ο πιο βελτιωμένος και τον Μπαλάφα να συγκεντρώνει αγωνιστικά λεπτά (836 έναντι 180 του Ηλιάδη) παρά τη συνεχή γκρίνια του κόσμου. Επομένως δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν του δόθηκαν ευκαιρίες. Δεν τολμώ αν πω ότι ο παίχτης δεν αξίζει, αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Καλή συνέχεια.
Τελικά τι συμβαίνει με αυτήν την παιχτούρα?
Έκλεισε δεν έκλεισε πήγε δεν πήγε?
Κάνει προετοιμασία κάπου κάνει μπάνια κάπου?
Κανά νέο?
Έκλεισε δεν έκλεισε πήγε δεν πήγε?
Κάνει προετοιμασία κάπου κάνει μπάνια κάπου?
Κανά νέο?
- ehemithos 199
- Επικοινωνία: