ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Darkm4n »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η κουλα πάει για Vilhena
Ξέρω ότι δεν κοιτάμε τέτοιες ηλικίες αλλά εδώ νομίζω αξίζει μια εξαίρεση
:arrow: Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ ΑΕΚ στα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Τόνι Βιλένα. (πηγές sdnd)
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

trouman έγραψε:Όλα δείχνουν ότι η ομάδα αλλάζει φιλοσοφία γενικά κια κινείται με πιο ορθολογικό τρόπο.

Τα σημάδια είναι πολύ αισιόδοξα.
Στην ομάδα φίλε Τρούμαν περιλαμβάνεις και τους οπαδούς? :D
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Grouchopoulos4 έγραψε:Ο Λούτσε σίγουρα έχει μερική ευθύνη για το ρόστερ, αλλά δεν είναι και ότι αυτός διάλεξε ένα προς ένα τους παίκτες που του φέρανε. Από την αρχή είπε ο άνθρωπος ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους (που το έκανε) και ότι η ομάδα χρειάζεται τεχνικό διευθυντή.

Λέγεται ότι δεν βάζει νέους αλλά τον Μιχαιλίδη, τον Λύρατζη και τον Τσιγγάρα τους βάζει σταθερά, ενώ έχει δώσει ευκαιρίες και στον Μιχάι.

Το γεγονός ότι παρά την έλλειψη ποιότητας που αναγνωρίζουμε όλοι η ομάδα συνεχίζει να παλεύει κάθε αγώνα και να παίρνει νίκες οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο προπονητή. Δεν τολμάω να φανταστώ που θα είμασταν τώρα με τον Φερέιρα.

Η ομάδα δεν είναι καλή και υπάρχει μια τάση να απαξιώνονται όλοι και όλα, αλλά στην πραγματικότητα με το συγκεκριμένο ρόστερ η 2η θέση, η διεκδίκηση του κύπελλου και μια αξιοπρεπής πορεία στην Ευρώπη είναι αυτό που μπορούσαμε να περιμένουμε. Ε αυτό κάνει.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Εγω θα διαφωνήσω για το μερική ευθύνη μεγάλη έχει κατα εμέ!
Παίρνει 1.8 που είναι ο ποιο ακριβοπληρωμένος προπονητής για την Ελλάδα.
Πάμε στο παρακάτω για να υπογράψει το 1.8 που τον ήθελε η οικογένεια Σαββίδη είπε πως να έρθει αλλά με προ-υποθέσεις να μη φυγουν παίχτες; Το πε το λένε όλοι + οτι για να υπογράψει θέλει να ανενεώσει ο Ελ Καντουρι τον θελει, ωραία ως εδώ... πάμε παρακάτω.. είπαν όλα τα αρδοσάιτ πως στα μεταγραφικά κάνει κουμάντο αυτός;
το πε (Δεν είπε για κανένα ΤΔ)
πάω παρακάτω.. είμασταν μέχρι πρίν την ΠρωτοΧρονιά 13 βαθμούς από τον gayRO που φέρναμε με το χαμηλού επιπέδου ομάδες Ατρόμητος κτλπ κ με το Βόλο το 4-4 να χάνουμε βαθμούς; ΝΑΙ
Πόσα παίρνει ο Μάρτινς στον gayro κ μιλάω με το VAR + να έχεις 1 προεδρο που έχει το dna μέσα του δεν έχουμε κανενα οικον.προβλημα όπως πχ ο Αρούλης++ δε λέω άλλες χρονιές για να σε περνάει 13 βαθμούς κ να κλειδώνει το Πρωτάθλημα από ΝΟΕ; εγώ κ συ παίρνουμε 1.8 να κάνουμε την ομάδα; εγώ προσωπικά σαν ΠΑΟΚτσής καθε μερα να μιλαω για αυτα κ στην δουλειαμου κ εκτος δε θελω την ομαδα μου σε αυτό το χάλι όπως κ ΟΛΟΙ μας ποιος φταίει λοιπον;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 16 Ιαν 2022, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η κουλα πάει για Vilhena
Ξέρω ότι δεν κοιτάμε τέτοιες ηλικίες αλλά εδώ νομίζω αξίζει μια εξαίρεση
Ηλικιακά δεν είναι κακός, 27 είναι κι έχει 4-5 χρονακια σε τοπ τοπ επίπεδο γιατί δεν είναι ο παίκτης που βασίζεται στον αθλητισμό του. Αλλά με σχετικά γεμάτες χρονιές Κρασνοντάρ δε νομίζω να ξεπέσει Ελλάδα. Για πλάκα βρίσκει συμβόλαιο Ολλανδία και Βέλγιο πχ.
PAOKTillDeath

Δημοσίευση από PAOKTillDeath »

Πέτρο, μας έχεις βγάλει τα μάτια φίλε!!!

Βάλε και μια τελεία!!

:D
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

navigator11 έγραψε:Εξυπακούεται αυτό. Χρειάζεται τέρμα βασικό η ομάδα από το καλοκαίρι. Έτοιμο.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Έτοιμό πρέπει ή τα σκάσεις φίλε να πάρεις ή από ελεύθερο που λήγουν τα συμβόλαια τους αν πετύχεις τζακποτ κ σου βγεί από κανένα μεγάλο πρωτάθλημα!
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Κοντά σε συμφωνία λέει το ΠΑΟΚ24

Πλησιάζει στην Τούμπα ο Φιλίπε Σοάρες! Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μορεϊρένσε και ΠΑΟΚ δεν βρίσκονται απλά σε πολύ προχωρημένο στάδιο αλλά οδεύουν και προς συμφωνία, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο 22χρονος κεντρικός χαφ είναι “ψημένος” για να μετακομίσει στον Δικέφαλο!

O Σοάρες ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος των “ασπρόμαυρων” για την ενίσχυση στον άξονα, με τον Μπότο να έχει φυσικά και άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Τιάγκο Ντάντας!

Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον πως ο Πορτογάλος χαφ δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Μορεϊρένσε με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ,  με την όλη υπόθεση να αναμένεται να παρουσιάσει οριστικές εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, οριστικό deal δεν υπάρχει…

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Πόρκυ-5 το είπε από χθες ότι υπάρχει λευκός καπνός.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

το εξτρεμ απο ισπανια που λενε οτι εκλεισε με αγορα ,ποιο ειναι με ? μαθευτηκε τιποτε ?περα απο τον σοαρες ?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

thomas Murg έγραψε:
trouman έγραψε:Όλα δείχνουν ότι η ομάδα αλλάζει φιλοσοφία γενικά κια κινείται με πιο ορθολογικό τρόπο.

Τα σημάδια είναι πολύ αισιόδοξα.
Στην ομάδα φίλε Τρούμαν περιλαμβάνεις και τους οπαδούς? :D
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Που να πάρει η Κούλα παίχτη σαν το βιλενα με συμβόλαιο 1+
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ολοι εχουμε αναποδιες/παραξενιες...
Και Οι ποπονητες ειναι σε καποια ζητηματα κολημένοι...
Αλλα εαν ( που δεν το θελω, θελω να προοδεύει η ομαδάρα μας) προκύψει, σοβαρή διαφωνια Λουτσ-Μποτο, ποιος λετε να φευγει? :D
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μάχη 24 με ινπαοκ.. ο ένας λέει κλείνει ο σοαρες ο άλλος ότι είναι 2η επιλογή και πρώτη ο νταντας
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Δεν ξέρουν την τύφλα τούς ότι να ναι γράφουν....
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Demir έγραψε:Μάχη 24 με ινπαοκ.. ο ένας λέει κλείνει ο σοαρες ο άλλος ότι είναι 2η επιλογή και πρώτη ο νταντας
Πρώτη μεταγραφική περίοδος μετά από καιρό που θυμάμαι τα δύο σαιτ να έχουν σημαντικές διαφορές στα ρεπορτάζ τους. Και αν βάλεις και τον Πετρωτο που έχει βγάλει κάποια πρώτος γίνεται χαμουλης

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”