Grouchopoulos4 έγραψε:Ο Λούτσε σίγουρα έχει μερική ευθύνη για το ρόστερ, αλλά δεν είναι και ότι αυτός διάλεξε ένα προς ένα τους παίκτες που του φέρανε. Από την αρχή είπε ο άνθρωπος ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους (που το έκανε) και ότι η ομάδα χρειάζεται τεχνικό διευθυντή.
Λέγεται ότι δεν βάζει νέους αλλά τον Μιχαιλίδη, τον Λύρατζη και τον Τσιγγάρα τους βάζει σταθερά, ενώ έχει δώσει ευκαιρίες και στον Μιχάι.
Το γεγονός ότι παρά την έλλειψη ποιότητας που αναγνωρίζουμε όλοι η ομάδα συνεχίζει να παλεύει κάθε αγώνα και να παίρνει νίκες οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο προπονητή. Δεν τολμάω να φανταστώ που θα είμασταν τώρα με τον Φερέιρα.
Η ομάδα δεν είναι καλή και υπάρχει μια τάση να απαξιώνονται όλοι και όλα, αλλά στην πραγματικότητα με το συγκεκριμένο ρόστερ η 2η θέση, η διεκδίκηση του κύπελλου και μια αξιοπρεπής πορεία στην Ευρώπη είναι αυτό που μπορούσαμε να περιμένουμε. Ε αυτό κάνει.
Εγω θα διαφωνήσω για το μερική ευθύνη μεγάλη έχει κατα εμέ!
Παίρνει 1.8 που είναι ο ποιο ακριβοπληρωμένος προπονητής για την Ελλάδα.
Πάμε στο παρακάτω για να υπογράψει το 1.8 που τον ήθελε η οικογένεια Σαββίδη είπε πως να έρθει αλλά με προ-υποθέσεις να μη φυγουν παίχτες; Το πε το λένε όλοι + οτι για να υπογράψει θέλει να ανενεώσει ο Ελ Καντουρι τον θελει, ωραία ως εδώ... πάμε παρακάτω.. είπαν όλα τα αρδοσάιτ πως στα μεταγραφικά κάνει κουμάντο αυτός;
το πε (Δεν είπε για κανένα ΤΔ)
πάω παρακάτω.. είμασταν μέχρι πρίν την ΠρωτοΧρονιά 13 βαθμούς από τον gayRO που φέρναμε με το χαμηλού επιπέδου ομάδες Ατρόμητος κτλπ κ με το Βόλο το 4-4 να χάνουμε βαθμούς; ΝΑΙ
Πόσα παίρνει ο Μάρτινς στον gayro κ μιλάω με το VAR + να έχεις 1 προεδρο που έχει το dna μέσα του δεν έχουμε κανενα οικον.προβλημα όπως πχ ο Αρούλης++ δε λέω άλλες χρονιές για να σε περνάει 13 βαθμούς κ να κλειδώνει το Πρωτάθλημα από ΝΟΕ; εγώ κ συ παίρνουμε 1.8 να κάνουμε την ομάδα; εγώ προσωπικά σαν ΠΑΟΚτσής καθε μερα να μιλαω για αυτα κ στην δουλειαμου κ εκτος δε θελω την ομαδα μου σε αυτό το χάλι όπως κ ΟΛΟΙ μας ποιος φταίει λοιπον;