vs40 έγραψε:Για μένα το μεγάλο μου θέμα με τον Άκπομπ είναι που μας παράτησε πριν το CL, μια χρονιά που θα μπαίναμε, σόνι και καλά για να παίξει τσάμπιονσιπ και γιατί είπε του έλλειψε η Αγγλία ως χώρα

. Έδειξε ότι είναι παρτάκιας και ξέρει να παίζει τα μίντια με ωραία διάθεση και χαμόγελα - θετική ενέργεια, πράγματα που τον κάνουν συμπαθή. Ήταν για μένα συμπαθής, μέχρι τότε. Ας περίμενε 2 αγώνες και ας έφευγε και με τα μισά χρήματα.
Αγωνιστικά φέτος τώρα άρχισε να δείχνει κάτι, όμως δεν έχει σταθερότητα στο σκοράρισμα, όπως σωστά έκανε την αυτοκριτική του. Για τέτοιον παίκτη λοιπόν περιμένω ένα κασέ γύρω στα 400-600Κ και όχι στο 1εκ που θα ζητήσει. Εκεί είναι εμένα η μεγάλη μου διαφορά και όχι τόσο στα λεφτά που θα ζητήσει η ομάδα του. Είναι στη καλύτερη ηλικία αθλητικά και αν όντως πιέσει τον εαυτό του μπορεί να προσφέρει και να βελτιωθεί. Έχει πέσει λίγο στα physical και στα κοντρόλ/τεχνική από τη χρονιά του νταμπλ, όμως υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθει.
Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ. Δεν θεωρώ πως είναι παίκτης του μυρίου. Με ένα νορμάλ συμβόλαιο, 400-600κ όπως λες, θα τον ήθελα με τα χίλια, ακόμη και ως δανεικό για άλλον έναν χρόνο.
Τώρα, σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, αξίζει να θυμηθούμε πως και κάποιος αλλος μας παράτησε σε μια κρισιμότατη στιγμή, με αποτέλεσμα να βυθιστούμε σε 2 χρόνια εσωστρέφειας, και τον υποδεχτήκαμε μετά βαϊων και κλάδων.
Ο Άκπομ, τουλάχιστον, είχε το φιλότιμο να καθήσει να παίξει με την Μπενφίκα, ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Μίντλεσμπρο. Και τα έδωσε και όλα μες στο γήπεδο.