47. Chuba Akpom

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: 47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από vs40 »

Για μένα το μεγάλο μου θέμα με τον Άκπομπ είναι που μας παράτησε πριν το CL, μια χρονιά που θα μπαίναμε, σόνι και καλά για να παίξει τσάμπιονσιπ και γιατί είπε του έλλειψε η Αγγλία ως χώρα :lol:. Έδειξε ότι είναι παρτάκιας και ξέρει να παίζει τα μίντια με ωραία διάθεση και χαμόγελα - θετική ενέργεια, πράγματα που τον κάνουν συμπαθή. Ήταν για μένα συμπαθής, μέχρι τότε. Ας περίμενε 2 αγώνες και ας έφευγε και με τα μισά χρήματα.

Αγωνιστικά φέτος τώρα άρχισε να δείχνει κάτι, όμως δεν έχει σταθερότητα στο σκοράρισμα, όπως σωστά έκανε την αυτοκριτική του. Για τέτοιον παίκτη λοιπόν περιμένω ένα κασέ γύρω στα 400-600Κ και όχι στο 1εκ που θα ζητήσει. Εκεί είναι εμένα η μεγάλη μου διαφορά και όχι τόσο στα λεφτά που θα ζητήσει η ομάδα του. Είναι στη καλύτερη ηλικία αθλητικά και αν όντως πιέσει τον εαυτό του μπορεί να προσφέρει και να βελτιωθεί. Έχει πέσει λίγο στα physical και στα κοντρόλ/τεχνική από τη χρονιά του νταμπλ, όμως υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθει.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Θεωρω οτι ο Ακπομ ειναι αρκετα αποδοτικος.
Αν το δεις σε εμφανισεις ειναι 23 κ 8 γκολ. Αν το δεις σε λεπτα ειναι 55% των αγωνων αρα 12.5 90λεπτα, αρα σκοραρει περιπου 1 γκολ ανα 142 λεπτα.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Eιμαι απο αυτους που θεωρουν τον Ακπομ
καλυτερο του Πριγιοβτς.

Ωστοσο με τις εμφανισεις του
με ειχε απογοητευσει και εγραφα
για διακοπη δανεισμου.
Στα τελευταια ματς εδειξε οτι
υπαρχει ακομη ελπιδα.
Ας μην ειμαστε τοσο βιαστικοι ολοι μας.
Στο τελος της χρονιας και αναλογα τις αναγκες
θα κριθει. Τιποτε παραπανω.
κι εγώ
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

vs40 έγραψε:Για μένα το μεγάλο μου θέμα με τον Άκπομπ είναι που μας παράτησε πριν το CL, μια χρονιά που θα μπαίναμε, σόνι και καλά για να παίξει τσάμπιονσιπ και γιατί είπε του έλλειψε η Αγγλία ως χώρα :lol:. Έδειξε ότι είναι παρτάκιας και ξέρει να παίζει τα μίντια με ωραία διάθεση και χαμόγελα - θετική ενέργεια, πράγματα που τον κάνουν συμπαθή. Ήταν για μένα συμπαθής, μέχρι τότε. Ας περίμενε 2 αγώνες και ας έφευγε και με τα μισά χρήματα.

Αγωνιστικά φέτος τώρα άρχισε να δείχνει κάτι, όμως δεν έχει σταθερότητα στο σκοράρισμα, όπως σωστά έκανε την αυτοκριτική του. Για τέτοιον παίκτη λοιπόν περιμένω ένα κασέ γύρω στα 400-600Κ και όχι στο 1εκ που θα ζητήσει. Εκεί είναι εμένα η μεγάλη μου διαφορά και όχι τόσο στα λεφτά που θα ζητήσει η ομάδα του. Είναι στη καλύτερη ηλικία αθλητικά και αν όντως πιέσει τον εαυτό του μπορεί να προσφέρει και να βελτιωθεί. Έχει πέσει λίγο στα physical και στα κοντρόλ/τεχνική από τη χρονιά του νταμπλ, όμως υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθει.
Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ. Δεν θεωρώ πως είναι παίκτης του μυρίου. Με ένα νορμάλ συμβόλαιο, 400-600κ όπως λες, θα τον ήθελα με τα χίλια, ακόμη και ως δανεικό για άλλον έναν χρόνο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, αξίζει να θυμηθούμε πως και κάποιος αλλος μας παράτησε σε μια κρισιμότατη στιγμή, με αποτέλεσμα να βυθιστούμε σε 2 χρόνια εσωστρέφειας, και τον υποδεχτήκαμε μετά βαϊων και κλάδων.

Ο Άκπομ, τουλάχιστον, είχε το φιλότιμο να καθήσει να παίξει με την Μπενφίκα, ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Μίντλεσμπρο. Και τα έδωσε και όλα μες στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Προσωπικά τον θεωρώ από μέτριο έως κακό ποδοσφαιριστή και σίγουρα όχι αυτό που θα ήθελα για τον ΠΑΟΚ μας..
Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε σοβαρό σέντερ φορ τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Άγγλος επιθετικός, Τσούμπα Άκπομ, μιλώντας στο SPORT24 δεν έψαξε δικαιολογίες για το μέτριο του ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος του είναι να συνεχίσει να σκοράρει με συνέπεια

Για το γεγονός πως βρήκε ρυθμό και γκολ: "Προσπαθώ για το καλύτερο, αλήθεια προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ευτυχώς το τελευταίο διάστημα έχω πάρει μπρος και μετά τις γιορτές ελπίζω να επιστρέψω στο ίδιο επίπεδο για το υπόλοιπο της σεζόν".

Για τα συνεχόμενα γκολ του και το τι επιθυμεί να βελτιώσει: "Νομίζω πως τα καλύτερα έρχονται. Δεν θέλω να σταματήσω τώρα, Είμαι ακόμα στην αρχή. Στόχος μου είναι να γίνω ένας παίκτης με περισσότερη ισορροπία να μη σκοράρω σε ένα παιχνίδι και μετά να μένω άσφαιρος. Είναι κάτι που δουλεύω στις προπονήσεις, το να γίνω πιο ισορροπημένος, καθώς αυτό θα είναι καλό για το μέλλον μου, αλλά και για την ομάδα".

Για το ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν γινόταν συνεχώς εναλλαγή με τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης και δεν είχε συνεχόμενα παιχνίδια:
"Είναι εύκολο να αναζητάς και να βρίσκεις δικαιολογίες. Το να λες πως δεν έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής και συνεχόμενα παιχνίδια για αυτό και δεν παίζω καλά είναι εύκολο. Εγώ προσπαθώ να παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί και να μη ψάχνω για δικαιολογίες. Αν ο προπονητής θέλει να με χρησιμοποιήσει από την αρχή σε ένα παιχνίδι προσπαθώ να παίξω καλά σε αυτό. Αν θέλει να με περάσει ως αλλαγή θα προσπαθήσω να παίξω καλά και πάλι. Έτσι πιέζεις τον προπονητή να σε χρησιμοποιεί περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο τι κάνω εγώ και να μην αναζητώ δικαιολογίες στους άλλους".

Για το 2021 που έφυγε και τα όσα πέτυχε η ομάδα ως τώρα: "Ξέρουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη, όπως και στο Κύπελλο, ενώ θέλουμε να συνεχίσουμε τι νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουμε 5 νίκες σερί και συνεχώς ανεβαίνουμε. Θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά".

Για το πόσο δύσκολη ήταν περίοδος κρίσης του ίδιου και της ομάδας:
"Ήταν δύσκολο ναι, όταν δεν είσαι σε καλή φόρμα είναι δύσκολο να πας καλά και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά".

Για το τι θεωρεί πως πρέπει να βελτιωθεί στον αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσει η ομάδα να εμφανιστεί καλύτερη το 2022:
"Θεωρώ πως πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας συνέπεια και να μην χάνουμε βαθμούς από τις πιο αδύναμες από εμάς ομάδες".

Για το τι κρατάει και τι όχι από το σεζόν έως τώρα: "Θέλω να ξεχάσω τις ήττες και κρατώ την καλή φόρμα που είναι η ομάδα. Η καλύτερη μου στιγμή είναι τώρα μετά από πέντε σερί νίκες".
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

alexgarcia6 έγραψε:Το οτι μας έσωσε με 2 clutch γκολ (το ενα μαλιστα γκολαρα), και εσεις τον βρίζετε για μια βλακεια της στιγμης που εχουν κανει στο παρελθον ακομα και μεγαλοι παικτες, με ξεπερνάει.

Στο κατω κατω το ματς με τον Παναιτωλικο στις 05/01 χανει, και θα παιξει με την κουλα στις 09/01. Ουτως η αλλως δηλαδη σαυτα τα δυο ματς το ενα θα το επαιζε ο Πολωνός.

Τελικά ο πανηγυρισμός του γκολ κόντρα σε ομάδα Β εθνικής, στερεί από την ομάδα τον 1 από τους 2 επιθετικούς της σε ένα από τα πιο κρίσιμα εναπομείναντα παιχνίδια για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Με Σβιντέρσκι βασικό λοιπόν, αν δεν κολλήσει κανένα Covid και τρέχουμε, και χωρίς αναπληρωματικό στο ντέρμπι. Τέλεια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο Μιχαηλίδης πχ που σαν κοκοράκι έβαλε το κεφάλι του στο κεφάλι του Δανού της Κοπεγχάγης (ούτε καν κουτουλιά δεν ήταν) μας στέρησε την παρουσία του, πέραν της κόκκινης και από τα 3 επόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
ΥΓ: Το ότι ο Chuba θα μας έλλειπε τόσο πολύ δεν το πίστευα ποτέ, γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ τον έβριζα.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Θα ταίριαζε του Άκπομ το παιχνίδι με την ΆΕΚ και πιστεύω θα ήταν απειλητικός .
Να δούμε μήπως αναβληθεί και αυτό .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ναι, υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί και ο αγώνας με την ΑΕΧ, αλλά ακόμη και να μην αναβληθεί δεν φοβάμαι, έχω Colak!
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί και ο αγώνας με την ΑΕΧ, αλλά ακόμη και να μην αναβληθεί δεν φοβάμαι, έχω Colak!
Θα το έγραφα ακριβώς έτσι και εγώ για τον Τσόλακ !
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Χαχαχαχαχα.. σας αρέσει να είμαστε τρίτο τέταρτο.. ας φάμε στην μάπα κ Τσόλακ και Μιτριτσα κ Τέιλορ κ Ροντρίγκο κ αουγκουστο κ μουργκ..άλλωστε ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Ενώ το καλάζνικοφ ε; που θέλει 2 στρέμματα για να κάνει κοντρόλ και μετά γλιστράει και πέφτει;; σύγχρονο φορ!!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ούτε κ το καλαζνικοφ..δεν αλλάζεις επίπεδο με στρακαστρουκες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το ΑΚ-47 θεωρείται το πλέον αξιόπιστο τυφέκιο από τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”