ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Ο μπαμπάς τον έστειλε πεσκέσι.
Είναι καλό παιδί είπε και σίγουρα καλύτερο του Λύρατζη...
Είναι καλό παιδί είπε και σίγουρα καλύτερο του Λύρατζη...
Σε πάτησα;invincible έγραψε:ΩχχχχDimitrisS έγραψε:Που φταίει ο Πασχάλακης; Ο άλλος δεν ξέρει πως να μαρκάρει όταν έρχεται η μπάλα από ψηλά είναι ολοφάνερο. Ο Πασχάλακης βγήκε μπας και σώσει ότι σώζεται και δεν πρόλαβε, αν δεν εβγαινε πάλι θα το τρώγαμε.invincible έγραψε:κουβά ημίχρονο και τα δύο
Ελέος που λέει και ο Φαφούτης, με τον Απόλλωνα παίζουμε που έχετε δει Ιταλό να κλέβει πορτοφόλι Ρουμάνου![]()
Ρε Φέστα κάτσε καλά.
Πασχαλάκη μου αρέσει που μερικές μπαλαδόφατσες εδώ μέσα λένε ότι δεν φτες εσύ αλλά ο Ταυλορ . Ανανεώστε Πασχαλάκη ε?![]()
- PAOK_Antarctica
Ρε φίλε invincible, ο άλλος μαρκάρει πάσα στην πλάτη του με πίσω βήματα, γιατί σονι και καλά να κράξεις τον πασχαλάκη; Ναι δεν ήταν καλή η αντίδρασή του, αλλά ο άλλος έβγαινε τετ α τετ από το πουθενά. Μετά το λάθος του τέιλορ σωζόμασταν μόνο αν έκανε μαλακία ο δικός τους, αν έκανε αποκρουσάρα ο πασχαλάκης, ή αν έβγαινε εγκαίρως και την προλάβαινε. Διάλεξε λάθος, αλλά η φάση δεν υπήρχε με σωστή αντίδραση του τειλορ.
Γιατί ασχολείστε με μία φάση;;;Με τον Απόλλων παίζουμε μέσα στην Τούμπα…Δείτε το δάσος και όχι το δέντρο…
Μ έχεις πάρει φαλαγγι ρε συ αντάρτικα.PAOK_Antarctica έγραψε:Επειδή πρώτη φορά φέραμε παίκτη από ουκρανια.
Άντε πες εσύ ποιος τον έφερε από Ουκρανία χωρίς τη συγκατάθεση Ρασβαν και Μιρτσεα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι. Βαλαν ενα γκολ. Και τι εγινε? Γιατι δεν εχουμε βαλει εμεις 3-4. 3 ευκαιριες καναμε στο πρωτο ημιχρονο. Και προηγηθηκαμε και νωρις.proedros έγραψε:Γιατί ασχολείστε με μία φάση;;;Με τον Απόλλων παίζουμε μέσα στην Τούμπα…Δείτε το δάσος και όχι το δέντρο…
- hasio_john
Παρόμοια φάση με τον Πασχαλακη που έκανε έξοδο του Μεσολογγίου και σα να έκλεισε τα μάτια και δεν βρήκε καν μπάλα... Και τώρα ο δικός τους ο τερματας βγήκε σαν αίλουρος και βρήκε την μπάλα με γροθιές στο δόξα πατρύ!
Πάμε όπως και να έχει να στηρίξουμε λίγο..Πάμε για την νίκη μάγκες…
- invincible
Ρε φίλε μία χλιαρή κεφαλιά ήταν που ουτε την κατάλαβε ο Παλμίδης , βγήκε να διώξει ο Πασχα και βρήκε αερα. Αν δεν έβγαινε δεν θα γινόταν τίποτα. Τι να μαρκάρει ο Ταυλορ λυσάξατε τον παίχτη τον έχει ο Βαρελα. Αργεί ο Βαρέλα και τον κυνηγάει ο Ταυλορ πως να την έπαιρνε αυτή την κεφαλιά . Λαθος του Πασχαλάκη Λαθος έξοδο πάμε παρακάτω. Ο Βαρέλα ύπνος . Ο Ταύλορ πήγε κυνήγησε τον παιχτη και βρήκε τον μπελά του καλά να πάθει ανανεώστε ΠΑΣΧΑ πάμε παρακάτω. Ο Φεστα έχει πάρει το πορτοφόλι του Λουτσε είσαι ο πιο προβλέψιμος ΠΑΟΚ που έχω δει.DimitrisS έγραψε:
Σε πάτησα;
4-5 κίτρινες δεν πήραν... οι οποίες θα έπαιζαν ήδη ρόλο...
προστασία λες και παίζουμε με την Μπάρτσα...
προστασία λες και παίζουμε με την Μπάρτσα...
- PAOK_Antarctica
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ
Κάρμα δε δίνει το φάουλ στο μπισε
Κάρμα δε δίνει το φάουλ στο μπισε
Ετσι μπραβο γκολαρα βαλαμε.proedros έγραψε:Πάμε όπως και να έχει να στηρίξουμε λίγο..Πάμε για την νίκη μάγκες…