ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Επιτακτική η νίκη με όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση
Θυμίζω ότι μετά από αυτό τον αγώνα ακολουθούν οι αγώνες με Κοπεγχάγη και Βαζελο
Θυμίζω ότι μετά από αυτό τον αγώνα ακολουθούν οι αγώνες με Κοπεγχάγη και Βαζελο
- invincible
Re: ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
μμμμ στην Τούμπα παίζουμε ε ? μμμμ δύσκολη έδρα για εμάς φέτος. Θα παλέψουμε να κρατήσουμε το Χ τουλάχιστον. Ας βάλουμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σκορ ασφαλείας να μην χάσουμε στο δεύτερο τουλάχιστον.
Βασικός Εσίτι και Μιτριτσα εννοείται. Έχουμε και τα κίλερ τα φορ. Μια χαρα.
- sourmenetes
- Moderator
Εκτός οι μιτριτα σιντλευ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NikLiverpool
Έτσι που πάει με τους τραυματισμούς βλέπω ο ΠΑΟΚ Β να κατεβαίνει στο γήπεδο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Απόλλων Σμύρνης και Διόνυσος Κορδελιού ξέρω 'γώ...γελάω.
Με τον ξάδερφο του Σορίν Ματέι στο roster..
3 γκολ και 5 βαθμοί στο πρωτάθλημα, οτιδήποτε κάτω από 7-0 είναι ντροπή για το σύλλογο, να γυρίσουν με τα πόδια και θα σκίσω το διαρκείας μου.
Νίκη το Σάββατο και ετοιμαζόμαστε Κυριακή για μπασκετάκι με το Μπεριστέρι!
Θα πεις τίποτα καλό για τον ΠΑΟΚ;
Με τον ξάδερφο του Σορίν Ματέι στο roster..
3 γκολ και 5 βαθμοί στο πρωτάθλημα, οτιδήποτε κάτω από 7-0 είναι ντροπή για το σύλλογο, να γυρίσουν με τα πόδια και θα σκίσω το διαρκείας μου.
Νίκη το Σάββατο και ετοιμαζόμαστε Κυριακή για μπασκετάκι με το Μπεριστέρι!
invincible έγραψε:μμμμ στην Τούμπα παίζουμε ε ? μμμμ δύσκολη έδρα για εμάς φέτος. Θα παλέψουμε να κρατήσουμε το Χ τουλάχιστον. Ας βάλουμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σκορ ασφαλείας να μην χάσουμε στο δεύτερο τουλάχιστον.
Θα πεις τίποτα καλό για τον ΠΑΟΚ;
- ΑποστόληςΑ
Από τον ΠΑΟΚ
Ο Μιτρίτσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.
Ο Σίντκλεϊ έχει θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και υπολογίζεται ότι θ’απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.
Ο Μιτρίτσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.
Ο Σίντκλεϊ έχει θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και υπολογίζεται ότι θ’απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.
Νοσοκομειο καταντησαμε. Περαστικα στα παιδια. Ας ανεβουν παιδια απο την Β ομαδα τι να κανουμεsourmenetes έγραψε:Εκτός οι μιτριτα σιντλευ.
Μεγαλη απωλεια ο Σιντκλευ ειδικα ενοψει Κοπεγχαγης...
Ειναι ομως ο μηνας που παιρνει μπρος ο αρχηγος.....Ηρθε η ωρα να βγαλει στο γηπεδο την ποιοτητα του, που δεν εχει κανεις παικτης στην Ελλαδα...
Ειναι ομως ο μηνας που παιρνει μπρος ο αρχηγος.....Ηρθε η ωρα να βγαλει στο γηπεδο την ποιοτητα του, που δεν εχει κανεις παικτης στην Ελλαδα...

Επειδη αυτα που μας συμβαινουν με τα διαφορα προβληματα με τους παικτες και που σε καποιο βαθμο ειναι και φυσιολογικα, εγω τα εβλεπα απο το καλοκαιρι που φωναζα για ενισχυση θελω να πω οτι ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι καλο να ανεβουν τα παιδια της β ομαδας η να παιξουν οι μικροι. Δεν ξερω αν εχουμε παλι τον χειμωνα το περιφημο «μας εχουμε παικτες» «εχουμε χαφ» κλπ. Πρεπει να το καταλαβουν καλα εκει στην ΠΑΕ οτι η ομαδα μεχρι τωρα θαυματα κανει με ηρωικες προσπαθειες του αγωνιστικου τμηματος. Ο χ Μιτριτσα για παραδειγμα επαιξε με εθνικη επαιξε τρια ματς μεσα σε μια εβδομαδα και τραυματιστηκε. Κολησε και ο Κουρτιτς κοβιντ και κατσαμε. Φυσιολογικο σε καποιο βαθμο στις εποχες που ζουμε. Ο Σιντλευ ηρθε ανετοιμος και επαιξε και αυτος σε τοσα ματς μαζεμενα με υψηλη ενταση παει και αυτος.aivas19 έγραψε:Νοσοκομειο καταντησαμε. Περαστικα στα παιδια. Ας ανεβουν παιδια απο την Β ομαδα τι να κανουμεsourmenetes έγραψε:Εκτός οι μιτριτα σιντλευ.
Για πρωταθλητισμο και Ευρωπη θελεις ροστερ ποσοτικα και ποιοτικα πληρες. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Υ.Γ. Θα γουσταρα ομως να δω τα μικρα μας να παιζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 26 Οκτ 2021, 13:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συμφωνω απολυτα, αλλα μεχρι 1 Γεναρη δεν αλλαζει κατι, μονο αυτην την λυση εχουμε!Totem_pk έγραψε:Επειδη αυτα που μας συμβαινουν με τα διαφορα προβληματα με τους παικτες και που σε καποιο βαθμο ειναι και φυσιολογικα, εγω τα εβλεπα απο το καλοκαιρι που φωναζα για ενισχυση θελω να πω οτι ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι καλο να ανεβουν τα παιδια της β ομαδας η να παιξουν οι μικροι. Δεν ξερω αν εχουμε παλι τον χειμωνα το περιφημο «μας εχουμε παικτες» «εχουμε χαφ» κλπ. Πρεπει να το καταλαβουν καλα εκει στην ΠΑΕ οτι η ομαδα μεχρι τωρα θαυματα κανει με ηρωικες προσπαθειες του αγωνιστικου τμηματος. Ο χ Μιτριτσα για παραδειγμα επαιξε με εθνικη επαιξε τρια ματς μεσα σε μια εβδομαδα και τραυματιστηκε. Κολησε και ο Κουρτιτς κοβιντ και κατσαμε. Φυσιολογικο σε καποιο βαθμο στις εποχες που ζουμε. Ο Σιντλευ ηρθε ανετοιμος και επαιξε και αυτος σε τοσα ματς μαζεμενα με υψηλη ενταση παει και αυτος.aivas19 έγραψε:Νοσοκομειο καταντησαμε. Περαστικα στα παιδια. Ας ανεβουν παιδια απο την Β ομαδα τι να κανουμεsourmenetes έγραψε:Εκτός οι μιτριτα σιντλευ.
Για πρωταθλητισμο και Ευρωπη θελεις ροστερ ποσοτικα και ποιοτικα πληρες. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
- ΑποστόληςΑ
Μεγάλο ενδιαφέρον βλέπω για τον αγώνα.
Υπάρχει πάντως πιθανότητα να είμαι στην Τούμπα, μετά από πολύ καιρό.

Υπάρχει πάντως πιθανότητα να είμαι στην Τούμπα, μετά από πολύ καιρό.
Μεγαλη ευκαιρια να δουμε Κωνσταντελια Τσιγγαρα και Κουτσια. ο ΠΑΟΚ θα γινει μεγαλο κλαμπ αν καταφερει
καθε χρονο να ενσωματωνει στην ενδεκαδα του 1-2 απο τα ταλεντα του. Οτι καταφερε με Τζολη πραγμα δυσκολο
φυσικα που θελει δουλεια. Καλη επιτυχια στην ομαδα μας.
Επιτελους 4!!!!!!
καθε χρονο να ενσωματωνει στην ενδεκαδα του 1-2 απο τα ταλεντα του. Οτι καταφερε με Τζολη πραγμα δυσκολο
φυσικα που θελει δουλεια. Καλη επιτυχια στην ομαδα μας.
Επιτελους 4!!!!!!