ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Σαν πυροβολημένος έπεσε ο άλλος
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την ομάδα, πραγματικά δεν ξέρω…Ούτε τις μικρές ομάδες δεν μπορούμε να κερδίσουμε…Δείγμα το τί παίκτες έχουμε φέρει..
-
black death
Υπαρχει και το ενδεχομενο να την ψυλλιαστει απο νωρις και να βγει σωστα. Αλλα για πασχα μιλαμε τωρα, νταξ.
- invincible
Είναι κρίμα να παίζεις με τον Πασχαλάκη και τον άλλο τον Σερβο τερματοφύλακα. Στείλτους στην Β ομάδα και βάλε έναν νεαρό τουλάχιστον. Πονάνε τα μυαλά μας. Έλεος.
Αν έρθουν Χ τα σημερινά ματς και τα δύο κουβά επίσημα όλη η Ελλάδα.
Αν έρθουν Χ τα σημερινά ματς και τα δύο κουβά επίσημα όλη η Ελλάδα.
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Στοπεραντζα δυνατη και γρηγορη, 2 μπακ ακομα σαν τον Σιντκλει (που ειναι ανελπιστα καλος στις επιστροφες και στην αμυντικη τακτικη σχετικα με το ποσο καλος ειναι επιθετικα).proedros έγραψε:Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την ομάδα, πραγματικά δεν ξέρω…Ούτε τις μικρές ομάδες δεν μπορούμε να κερδίσουμε…Δείγμα το τί παίκτες έχουμε φέρει..
ΥΓ: επιστροφη Ολιβειρα, καλυτερο δεκαρι απο Μπισε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 30 Οκτ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στον Τέιλορ κολλάτε όλοι;;;Τι έκανε η ομάδα μετά το 1-1;;
Αν δεν πάμε με προβάδισμα στο ημίχρονο θα έχουμε θέματα
Μεγάλη δυσκολία να κάνουμε φάσεις
Μόνο αυτοί;;Δεκάρι, εξτρέμ, χαφ;;aivas19 έγραψε:Στοπεραντζα δυνατη και γρηγορη, 2 μπακ ακομα σαν τον Σιντκλει (που ειναι ανελπιστα καλος στις επιστροφες και στην αμυντικη τακτικη σχετικα με το ποσο καλος ειναι επιθετικα).proedros έγραψε:Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την ομάδα, πραγματικά δεν ξέρω…Ούτε τις μικρές ομάδες δεν μπορούμε να κερδίσουμε…Δείγμα το τί παίκτες έχουμε φέρει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το πιο εύκολο πέναλτι βαρεσε. Σήκωσε κεφάλι ο άλλος είχε ήδη πέσει στην γωνία και απλά σημάδεψε εστία χαλαράtheo111 έγραψε:Εντωμεταξύ μαλακία πέναλτυ βάρεσε και ο Σβαμπ
-
black death
Πεναλταρα ηταν, μη λετε οτι να ναι.theo111 έγραψε:Εντωμεταξύ μαλακία πέναλτυ βάρεσε και ο Σβαμπ
Αουγκουστο πολυ καλος μεχρι τωρα.
Ναι σορι εγραψα μονο για αμυναproedros έγραψε:Μόνο αυτοί;;Δεκάρι, εξτρέμ, χαφ;;aivas19 έγραψε:Στοπεραντζα δυνατη και γρηγορη, 2 μπακ ακομα σαν τον Σιντκλει (που ειναι ανελπιστα καλος στις επιστροφες και στην αμυντικη τακτικη σχετικα με το ποσο καλος ειναι επιθετικα).proedros έγραψε:Τι μπορεί να αλλάξει σε αυτήν την ομάδα, πραγματικά δεν ξέρω…Ούτε τις μικρές ομάδες δεν μπορούμε να κερδίσουμε…Δείγμα το τί παίκτες έχουμε φέρει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
blackchaos