Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Οι νεοναζί της ΧΑ είναι σκουπίδια. Αν γουστάρουν να κάνουν πολιτική ας φορέσουν τις μπλούζες τους της ΧΑ και ας βάλουν και ένα λογκο ναζισμός πάνω απ' όλα, αλλά έξω από τον ΠΑΟΚ. Σε συνοπαδους επιτέθηκαν και καθόμαστε και το αναλύουμε κιολας.Το πέσιμο στη θύρα 4 είναι ξεφτίλα, οι τύποι δεν είναι συνοπαδοι ούτε νοιάζονται για την ομάδα. Υπάλληλοι είναι και παίρνουν εντολές από κάτι εγκληματίες που είναι φιλαράκια με το πρεζεμπορα.
Την ελληνική σημαία την λερώνουν οι συγκεκριμένοι, δεν την τιμούν
Την ελληνική σημαία την λερώνουν οι συγκεκριμένοι, δεν την τιμούν
εμετοςgiliopoulos έγραψε:Μπερσεκερο φουκαριαρη πες λιγο ποσο καυλωσες με νικη θρυλεοντα στην Πολη και δηλωσεις μεγαλου προεδρα??
Κανε μας τη χαρη βρε φασιστακο τρολ που βαζεις και στη γλωσσα σου την ιστορικη 4.
500 ευρω μισθο, μαρινακης πρωθυπουργος, μεγαλυτερη ανεργια πανευρωπαικα, τελευταια η σαπιοχωρα σε ελευθερια του τυπου, πρωτη σε διαφθορα και ο αλλος ονειρευεται τα βραδια μεγαλεκους και πορειες στα ιμαλαια, και εχει προφιλ τους σπαρτιατες.
ΕΤΣΙ Γ****ΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ
Κάτσε λίγο απέξω να ηρεμήσεις
Μαύρο Χιόνι
Μετά την εκατοστή δεύτερη ευκαιρία τι περιμένατε ? Να μην υποτροπιάσει πάλι ? Το ίδιο έργο κάθε φορά.barlow4 έγραψε:Ποτε δεν εχω αναφέρει ουτε χωριο ουτε επώνυμο.
Τι ειναι αυτα που λες?
Με ψάχνεις?
Όσο για τα υπόλοιπα φασιστογραφικά. Όπως καπηλευονται το όνομα της Ελλάδας για να βαρανε και να σκοτώνουν Έλληνες και ξένους που δε γουστάρει το αφεντικό τους, το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τον ΠΑΟΚ. Ψευτοελληνες, ψευτοΠΑΟΚτσηδες και εχθροί της κοινωνίας και της ομάδας.
- theodorsalonika
Καλημέρα..προτείνω να κλείσει το συγκεκριμένο φόρουμ για καμιά 5 μέρες να ηρεμήσουν όλοι..ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ
Ubi concordia, ibi victoria.
Ubi concordia, ibi victoria.
-
Να κλείσει και αυτό να κλείσουν και οι ανακοινώσεις συνδέσμων γιατί παρατραβηξε άλλο.
- Μπαρκαρούτσος
Χθες στο Παλατάκι είχαμε δυνατή παρουσία ΣΦ, με πανό, φωνή και τύμπανο.. Πανόραμα, Τούμπα, Μακεδόνες και ίσως κι άλλοι.
Άρα τέλος η αποχή;; Ανοίγει η 4 και θα έρχονται και στη Τούμπα;
Άρα τέλος η αποχή;; Ανοίγει η 4 και θα έρχονται και στη Τούμπα;
-
Λοιπόν... δεν ξέρω τι προσποιούνται εκεί στη θύρα 4 αλλά η αποχή μοιάζει πια γελοία. Με τον νου τους νομίζουν ότι κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, ενώ στη πραγματικότητα μόνο στην ομάδα κάνουν κακό. Το γήπεδο ήταν ακόμα μια φορά εκκλησία.
Τόσο καιρό κάνουν ο,τι θέλουν στη 4, πότε δεν υπήρξε κανένας έλεγχος. Τώρα θεωρούν ότι θα κάνει κανείς καμιά διακριση; Μήπως στη 3 στο Χαρίλαου και στην 7 στο βοθρολιμανο πάνε τα παιδιά με τα πιστοποιητικά στο χερι; Πραγματικά περίεργα πράγματα...
Υ.Γ. πάντως χθες μπροστά στα μάτια ΜΟΥ στο Παλατάκι, πόρτες άνοιξαν ορθάνοιχτα για να ξεγλιστρισουν συνδεσμίτες χωρίς κανέναν έλεγχο...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόσο καιρό κάνουν ο,τι θέλουν στη 4, πότε δεν υπήρξε κανένας έλεγχος. Τώρα θεωρούν ότι θα κάνει κανείς καμιά διακριση; Μήπως στη 3 στο Χαρίλαου και στην 7 στο βοθρολιμανο πάνε τα παιδιά με τα πιστοποιητικά στο χερι; Πραγματικά περίεργα πράγματα...
Υ.Γ. πάντως χθες μπροστά στα μάτια ΜΟΥ στο Παλατάκι, πόρτες άνοιξαν ορθάνοιχτα για να ξεγλιστρισουν συνδεσμίτες χωρίς κανέναν έλεγχο...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Σήμερα μπήκαν 8 γκολ.
Τα 7 μπήκαν μπροστά στην άδεια Θ4 χωρίς κανέναν να τα βλέπει από κοντά.
Τα 7 μπήκαν μπροστά στην άδεια Θ4 χωρίς κανέναν να τα βλέπει από κοντά.
Το κακό που κάνουν στον ΠΑΟΚ είναι τρομερό με την αποχή τους. Δυστυχώς το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα έχει πάει περίπατο για όλους.
-
Οι τελευταιοι που μπορει να κανουν κακο στον ΠΑΟΚ ειναι αυτοι που αποφασισαν να μην πηγαινουν στην Θ4.-
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολους!
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολους!
- abc_o_ karpouzas
κακο δεν κανουν αλλα με γεματο το πεταλο ο βολος τα 3 γκολ δεν τα εκανε με τιποτα.....montekristo έγραψε:Οι τελευταιοι που μπορει να κανουν κακο στον ΠΑΟΚ ειναι αυτοι που αποφασισαν να μην πηγαινουν στην Θ4.-
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολους!
ο...σαματας...θα τους εκανε ολους ...κερβερους...
-
Φέτος η θύρα 4 δε θα ανοίξει ...
Μόνο εάν επέμβει ο Σαββίδης που δε τον βλέπω γιατί τον πείσανε για αποχές ..όταν θα ξυπνήσει και δει τι γίνεται θα είναι αργά !! Του χρόνου πάει ...
Η μισή θύρα 4 είναι μέσα στο γήπεδο και οι άλλοι μισοί έξω κάνουν τους σεκιούριτ και μιλάνε για ιδεολογίες ..
Εγώ έμαθα πως υπήρξε κίνηση να ανοίξει πρόσφατα και η πλειοψηφία συνδέσμων εντός Θεσσαλονίκη αρνήθηκε !!
Βάζω στοίχημα εάν πάμε τελικό κυπέλλου και ας είναι μόνο για εμβολιασμενους ,θα τρέξουν οι ιδεολόγοι να πάνε ...κλασσικά ..
Μόνο εάν επέμβει ο Σαββίδης που δε τον βλέπω γιατί τον πείσανε για αποχές ..όταν θα ξυπνήσει και δει τι γίνεται θα είναι αργά !! Του χρόνου πάει ...
Η μισή θύρα 4 είναι μέσα στο γήπεδο και οι άλλοι μισοί έξω κάνουν τους σεκιούριτ και μιλάνε για ιδεολογίες ..
Εγώ έμαθα πως υπήρξε κίνηση να ανοίξει πρόσφατα και η πλειοψηφία συνδέσμων εντός Θεσσαλονίκη αρνήθηκε !!
Βάζω στοίχημα εάν πάμε τελικό κυπέλλου και ας είναι μόνο για εμβολιασμενους ,θα τρέξουν οι ιδεολόγοι να πάνε ...κλασσικά ..
Στο 90% αυξάνεται η χωρητικότητα των γηπέδων σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ που υπεγράφη σήμερα...
Όχι ότι μας νοιάζει....Εμείς την αποχη μας....και την κλειστή 4 και τα μάτια μας...
Όχι ότι μας νοιάζει....Εμείς την αποχη μας....και την κλειστή 4 και τα μάτια μας...
- john4serres