Σεπ 1985: Πάμε για πρωτάθλημαtrouman έγραψε:Λόγια του αέρα, είναι το "ας πάμε καλά Ευρώπη και δε με νοιάζει το τι κάνουμε Ελλάδα"
Ας το ξαναπώ
Σεπ 1986: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1987: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1988: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1989: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1990: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1991: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1992: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1993: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1994: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1995: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1996: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1997: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1998: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1999: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2000: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2001: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2002: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2003: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2004: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2005: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2006: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2007: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2008: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2009: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2010: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2011: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2012: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2013: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2014: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2015: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2016: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2017: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2018: Πάμε για πρωτάθλημα_____________________ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΟ
Σεπ 2019: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2020: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2021: Πάμε για πρωτάθλημα,αλλά γκρινιάζω για τους τέυλορ τους μιτρίτσα,σοάρες,κουρτιτς,ολιβειρες γιατί ήθελα καλύτερους,που θα τους είχα αν ήμουν στην 49η θέση στην Ευρώπη,αλλά δεν είμαι εκεί γιατί όταν παίζω με ευρωπαϊκά συνχωριά βάζω τα δεύτερα γιατί έχω εκείνο το σημαντικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σε 3 μερούλες
ΑΥΤΑ ειναι λόγια του αέρα,όχι μ@λακίες,αλλά ποιος την μαμεί την γνώμη μου
Να λες πως πας για πρωτάθλημα 36 φορές και να το παίρνεις ΜΙΑ
Και να μην ξεκολλάς ποτέ απ την γαμάτη στρατηγική σου
Κάποτε τέλη της δεκαετίας του '60 ο οπαδός του ΠΑΟΚ είχε λύσσα εναντίον του γάβρου
Αυτή η λύσσα αυτή η δυναμική, οδήγησε στα πρώτα τρόπαια επαρχιακής ομάδας,σε 20ετή παράδοση με τεσσάρες και εξάρες και φήμη για την πιο σκληρή έδρα στην υφήλιο
800 χρόνια μετά υπάρχει μια λυσσούλα για την ίδια ομάδα,που ο μόνος τρόπος που έχουμε εμείς οι οπαδοί πια είναι να δηλώσουμε παραδοσιακά πως πάμε για πρωτάθλημα,γιατί όπως είναι γνωστό αν δεν το δηλώσεις,δεν πας ρεεε και στο παίρνουν άλλοι,άσε που μικραίνεις και σαν ομάδα,αν δεν το δηλώσεις
Είδε κανείς λύσσα για την Ευρώπη;
9 στους 10 χέστηκε για την Ευρώπη
Εκεί,να νικήσω τον γάβρο,ο μόνος δρόμος για να γιγαντωθώ σαν ομάδα,800 χρόνια μετά την δεκαετία του 60
Έχουμε τις ευρωπαϊκές πορείες που μας αξίζουν
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ σαν ευρωπαίος οπαδός στην πλειοψηφία του δεν αξίζει τίποτα παραπάνω απ αυτό που παίρνει
Το άλλο το βόδι στο fb της ΠΑΕ έγραφε να αποκλειστούμε απ την Ριέκα για να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει λύσσα,επιθυμία τρελή
Γι αυτό και η ΠΑΕ αναγκαστικά πάντα θα επιλέγει τα Ελληνικά ματς και το ροτεισον θα πηγαινει στην Ευρώπη
Εδώ πέρυσι,σε τόσο.......ΣΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ μεταβατική χρονιά, ο Κυριάκος δεν τόλμησε να πει πως δεν έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα
Τέλος πάντων,ένας απ τους πολλούς λόγους της αποχής ήταν και το γούρι
Επειδή όμως μετά από τόσα χρόνια έχω το ένστικτο για το πότε είμαστε για πρόκριση και πότε όχι,ΓΙΑ ΜΕΝΑ έχουμε αποκλειστεί,αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα
Οπότε,δεν έχουν σημασία και τα γούρια
Εσείς πάντως συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι,η άποψη μου μπορεί να είναι μια μαλ@κία και μισή