ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
19
13%
Taylor
5
3%
Mihaj
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Michailidis
14
9%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
93
62%
Schwab
11
7%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
4
3%
Mitrita
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
1
1%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
3
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Doomlord4 »

trouman έγραψε:Λόγια του αέρα, είναι το "ας πάμε καλά Ευρώπη και δε με νοιάζει το τι κάνουμε Ελλάδα"

Ας το ξαναπώ
Σεπ 1985: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1986: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1987: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1988: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1989: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1990: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1991: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1992: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1993: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1994: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1995: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1996: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1997: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1998: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 1999: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2000: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2001: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2002: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2003: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2004: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2005: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2006: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2007: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2008: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2009: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2010: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2011: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2012: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2013: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2014: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2015: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2016: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2017: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2018: Πάμε για πρωτάθλημα_____________________ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΟ
Σεπ 2019: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2020: Πάμε για πρωτάθλημα
Σεπ 2021: Πάμε για πρωτάθλημα,αλλά γκρινιάζω για τους τέυλορ τους μιτρίτσα,σοάρες,κουρτιτς,ολιβειρες γιατί ήθελα καλύτερους,που θα τους είχα αν ήμουν στην 49η θέση στην Ευρώπη,αλλά δεν είμαι εκεί γιατί όταν παίζω με ευρωπαϊκά συνχωριά βάζω τα δεύτερα γιατί έχω εκείνο το σημαντικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σε 3 μερούλες

ΑΥΤΑ ειναι λόγια του αέρα,όχι μ@λακίες,αλλά ποιος την μαμεί την γνώμη μου
Να λες πως πας για πρωτάθλημα 36 φορές και να το παίρνεις ΜΙΑ
Και να μην ξεκολλάς ποτέ απ την γαμάτη στρατηγική σου

Κάποτε τέλη της δεκαετίας του '60 ο οπαδός του ΠΑΟΚ είχε λύσσα εναντίον του γάβρου
Αυτή η λύσσα αυτή η δυναμική, οδήγησε στα πρώτα τρόπαια επαρχιακής ομάδας,σε 20ετή παράδοση με τεσσάρες και εξάρες και φήμη για την πιο σκληρή έδρα στην υφήλιο

800 χρόνια μετά υπάρχει μια λυσσούλα για την ίδια ομάδα,που ο μόνος τρόπος που έχουμε εμείς οι οπαδοί πια είναι να δηλώσουμε παραδοσιακά πως πάμε για πρωτάθλημα,γιατί όπως είναι γνωστό αν δεν το δηλώσεις,δεν πας ρεεε και στο παίρνουν άλλοι,άσε που μικραίνεις και σαν ομάδα,αν δεν το δηλώσεις

Είδε κανείς λύσσα για την Ευρώπη;
9 στους 10 χέστηκε για την Ευρώπη
Εκεί,να νικήσω τον γάβρο,ο μόνος δρόμος για να γιγαντωθώ σαν ομάδα,800 χρόνια μετά την δεκαετία του 60

Έχουμε τις ευρωπαϊκές πορείες που μας αξίζουν
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ σαν ευρωπαίος οπαδός στην πλειοψηφία του δεν αξίζει τίποτα παραπάνω απ αυτό που παίρνει
Το άλλο το βόδι στο fb της ΠΑΕ έγραφε να αποκλειστούμε απ την Ριέκα για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει λύσσα,επιθυμία τρελή

Γι αυτό και η ΠΑΕ αναγκαστικά πάντα θα επιλέγει τα Ελληνικά ματς και το ροτεισον θα πηγαινει στην Ευρώπη
Εδώ πέρυσι,σε τόσο.......ΣΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ μεταβατική χρονιά, ο Κυριάκος δεν τόλμησε να πει πως δεν έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα

Τέλος πάντων,ένας απ τους πολλούς λόγους της αποχής ήταν και το γούρι
Επειδή όμως μετά από τόσα χρόνια έχω το ένστικτο για το πότε είμαστε για πρόκριση και πότε όχι,ΓΙΑ ΜΕΝΑ έχουμε αποκλειστεί,αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα
Οπότε,δεν έχουν σημασία και τα γούρια

Εσείς πάντως συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι,η άποψη μου μπορεί να είναι μια μαλ@κία και μισή
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Doomlord4 έγραψε:Χαίρετε μετά από καμιά 100 μέρες!

Είστε έτοιμοι για τις επόμενες υπεργαμάτες ευρωαναλύσεις μου που έχουν αλλάξει την ιστορία της ομάδας μας;

black death έγραψε:
anekfrastos έγραψε: Πιο σημαντικό είναι το ματς με ΟΦΗ;
Ναι.

Ε,εγώ δεν είμαι
Προτιμώ να σκάψω
Τουλάχιστον ότι είσαι καλά, μου αρκεί

Καλώς τον και ας άργησε!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Λορδε, ελπίζω να κατάλαβες τι εννοούσα, με τα επόμενα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

trouman έγραψε:Τα περί ευρωπαϊκής πορείας ως προτεραιότητα, ξέρουμε όλοι ότι είναι λόγια του αέρα.
Τα κάνουν λόγια του αέρα η νοοτροπία του συνοπαδού μας σε τεράστιο ποσοστό
Λαϊκά δικαστήρια θα έχουμε αν στραβοπατήσουμε με οφη,αλλά εχθές όλοι δηλώνουν νταξ μωρέ θα πάρουμε τα επόμενα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Mitsospaoki4 έγραψε:Τουλάχιστον ότι είσαι καλά, μου αρκεί

Καλώς τον και ας άργησε!
Γεια σου φίλε μου
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δυστυχώς, αυτό που λέμε η γνώμη του κόσμου, ορίζεται από παράγοντες όπως ο φαλακρός δημοσιογράφος, άλλοι παρόμοιας ποιότητας και ανάλογης σκέψης και βρωμερότητας κινήτρων.

Προσωπικά έχω πειστεί για αυτό που λες εδώ και πολύ καιρό και μια χαρά θα το γουσταρα. Αλλά εδώ ζούμε κάτι άλλο πια. Ούτε η ΠΑΕ πιστεύω είναι σε θέση να περάσει γραμμή στον κόσμο ανάλογη. Θα τους φάει η μαρμάγκα.

Η ΠΑΕ αν ήθελε κι αυτή. Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 01 Οκτ 2021, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Doomlord4 έγραψε:
trouman έγραψε:Τα περί ευρωπαϊκής πορείας ως προτεραιότητα, ξέρουμε όλοι ότι είναι λόγια του αέρα.
Λαϊκά δικαστήρια θα έχουμε αν στραβοπατήσουμε με οφη,αλλά εχθές όλοι δηλώνουν νταξ μωρέ θα πάρουμε τα επόμενα
Εν ολίγοις πολλοί που κράζουν για το ότι δεν κάνουμε τίποτα Ευρώπη, αν δοθεί εκεί βάρος και μέσα έχεις γκελες, θα γυρίσουν το τραγούδι αλλιώς. Υπάρχει αρρώστια.

Για αυτό ίσως το κάλεσμα για ομοψυχία από τα μεγάλα κεφάλια. Γιατί ο κόσμος άγεται και φέρεται από παράγοντες , επικίνδυνους θα έλεγα εγώ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

alexgarcia6 έγραψε:Ο όμιλος μας ήταν τουλάχιστον για 4 νίκες (= 8.000 πόντοι στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οπου προς το παρών είμαστε 95οι !!!).
Το να κάνει κάποιος ένα μικρό λαθάκι δεν χάλασε κι ο κόσμος.Δεν θα τον αρπάξουμε κι απ τα μαλλιά
Απλά μετα από 10 χρόνια,350 σελίδες και 5-6 βιντεάκια,δεν κατάφερα να κάνω ούτε καν αυτό

Να μάθω τους συνοπαδούς μου να γράφουν σωστα τους βαθμούς
Αποτυχημένος τελείως

Και αν υπάρξουν κάποιοι που θα πουν,νταξ μωρεεεε το ίδιο είναι
τι 8,τι 8.000
Ωραία,εγώ θα τους λέω 8.000.000
Το ίδιο είναι
Και πάμε στην κρήτη για το διπλό και τους 3 χιλιάδες βαθμούς της νίκης

Φίλε alex με το συμπάθειο η διόρθωση :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αν στην ΠΑΕ ειχαν ατομα σαν τον ντουμλορντ που προσπαθουν να είναι εξπέρ σε αυτο που ασχολούνται και ενημερώνονται μεχρι την τελευταία λεπτομέρεια θα ειχαμε πολυ καλύτερα αποτελέσματα στην λειτουργία και προγραμματισμό της ομάδας.
Αλλά οι δικοί μας υπάλληλοι εχουν αποκτήσει το ελεύθερο να είναι άπλες, και να μην ασχολούνται με το γκαζον, με το βολικό πρόγραμμα αγωνων, την έγκαιρη και επιτυχή μεταγραφική περίοδο, την πρόληψη και οχι αντιμετώπιση κρίσεων.
Και ενα σωρό άλλα....
Ας μην ξεχνάμε την επισήμανση του ντουμλορντ οτι για ενα βαθμό πέρυσι ή πρόπερσι δεν θυμάμαι, θα είχαμε πολυ ευνοϊκότερη μεταχείριση στην Ευρώπη.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και επιβεβαιώνονται τα παραπάνω για τους μη ευχαριστημένους μονίμως, φίλουςΠΑΟΚ από κάποιους που δεν ξέρουν ότι είναι ΠΑΟΚ.

Διάβασα δίπλα μόλις ότι:
— Τι είναι αυτό που έχετε μάθει από την ενασχόλησή σας με την Ιστορία;

Πάρα πολλά πράγματα. Η Ιστορία αποτελεί μια περιδιάβαση στον κόσμο των ανθρώπων. Αρχικά, αυτό που έχω μάθει είναι ότι τα πάντα αλλάζουν. Επίσης, οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι.
Ένα οφ τοπικ τέτοια ώρα δε θα βλάψει πολύ..

https://www.lifo.gr/culture/vivlio/gioy ... ai-ohi-tis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 02 Οκτ 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Doomlord4 έγραψε:
Αυτό ακριβώς.
Η ομάδα χθες ήταν απαράδεκτη και τα σχολια ήταν τύπου "δεν χάθηκε τίποτα, μπορούμε ακόμα, τόσο μπορούσαμε, θα κερδίσουμε τα επόμενα".
Εδώ κάποιοι είδαν και ότι η ομάδα έπαιξε καλά (!!!) σε αγώνα που 5 ώρες να παίζαμε γκολ δεν βάζαμε.

Ε αν μεθαυριο χάσουμε από τον ΟΦΗ εδώ μέσα θα γίνει της πουτανας. Της πουτανας. Γιατί τον κόσμο τον νοιάζει απείρως περισσότερο αυτό το ματς.

Και αυτό το καταλαβαίνουν στην ομάδα και γι'αυτό δεν σκοτώθηκαν να κερδίσουν χθες. Γιατί αν σκοτώνονταν, θα κερδιζαν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Συμφωνώ με τα παιδιά που χαλαστήκαμε με το χθεσινό rotation στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά με τον Doomlord4.

Η αλλαγή στρατηγικής με στοχοπροσήλωση στα ευρωπαϊκά ματς, είναι επιβεβλημένη, αν θέλουμε κάποια στιγμή να ξεκολλήσουμε από τα τετριμμένα σκ@τά του εγχώριου πρωκταθλήματος.

Εγώ πιο πολύ χαλαστηκα χθες, παρά με μια ενδεχόμενη ισοπαλία, εάν φέρναμε στον όφη.

Θα προτιμούσα να είχα νικήσει χθες και ας έφερνα ισοπαλία στον όφη, εάν ήμουν άτυχος ή άστοχος ή κουρασμένος.

Οπότε αδερφέ Doomlord4 , μην απογοητεύεσαι, ο σπόρος που έχεις σπείρει, εδώ μέσα, για αλλαγή της παλιακής νοοτροπίας, κάποια στιγμή θα ανθίσει. Όσο περνάει ο καιρός το έδαφος γίνεται πιο γόνιμο.

Είχαμε ευκαιρία φέτος να πάμε στους 16 του Conference και να ονειρευόμαστε για κάτι που δεν έχει κατάφερει καμία ομάδα της χώρας.

Και τώρα μια από τα ίδια, τον όφη να νικήσω και νταξ, όλα καλά.

Ε, όχι, αυτή η νοοτροπία δεν μπορεί πλέον να ικανοποιεί κανέναν ΠΑΟΚτσή.

Φίλε Doomlord4, έλειψες από το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Επίσης να συμπληρώσω πως η Τούμπα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι

Όποιο χωριό θέλει,έρχεται και παίρνει στο χαλαρό αποτέλεσμα
Από Γιάννενο,εως ριέκες και σλοβαν,μπατε βιντι μιντι,σιντι και το ποδήλατό της
Καμία αίσθηση η παρουσία του κόσμου,χωρίς αυτούς,πήραμε 3-1 την μπεσίκτας,2-1 την μπενφίκα, τεσσάρα την PSV
Σχεδόν αήττητοι πέρυσι εντός έδρας στην Super League
Χωρίς αυτούς,καλύτερη η ομάδα
Καμία σχέση με κερκίδες του περασμένου αιώνα
Κλείσαμε και την 4....πφφφφφφφ....τους κάναμε τα μούτρα κρέας

Τουλάχιστον 3 παίκτες της Σλόβαν,σήμερα νανουρίζουν τα παιδιά τους με το ξεσηκωτικό...
Ναααα νανανά νανανάααα-να.....νανά νανά νανάνα νανανάααανα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 02 Οκτ 2021, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

bersekeros έγραψε:Συμφωνώ με τα παιδιά που χαλαστήκαμε με το χθεσινό rotation στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά με τον Doomlord4.

Η αλλαγή στρατηγικής με στοχοπροσήλωση στα ευρωπαϊκά ματς, είναι επιβεβλημένη, αν θέλουμε κάποια στιγμή να ξεκολλήσουμε από τα τετριμμένα σκ@τά του εγχώριου πρωκταθλήματος.

Εγώ πιο πολύ χαλαστηκα χθες, παρά με μια ενδεχόμενη ισοπαλία, εάν φέρναμε στον όφη.

Θα προτιμούσα να είχα νικήσει χθες και ας έφερνα ισοπαλία στον όφη, εάν ήμουν άτυχος ή άστοχος ή κουρασμένος.

Οπότε αδερφέ Doomlord4 , μην απογοητεύεσαι, ο σπόρος που έχεις σπείρει, εδώ μέσα, για αλλαγή της παλιακής νοοτροπίας, κάποια στιγμή θα ανθίσει. Όσο περνάει ο καιρός το έδαφος γίνεται πιο γόνιμο.

Είχαμε ευκαιρία φέτος να πάμε στους 16 του Conference και να ονειρευόμαστε για κάτι που δεν έχει κατάφερει καμία ομάδα της χώρας.

Και τώρα μια από τα ίδια, τον όφη να νικήσω και νταξ, όλα καλά.

Ε, όχι, αυτή η νοοτροπία δεν μπορεί πλέον να ικανοποιεί κανέναν ΠΑΟΚτσή.

Φίλε Doomlord4, έλειψες από το φόρουμ.
Γεια σου Μπέρσε,κανένα σπόρο δεν έχω σπείρει,πλαστικό φυτό ποτίζω 10 χρόνια
Πέρα από 50-60 ατομα εδω μέσα κανεις δεν ενδιαφέρεται, ούτε εδώ μέσα, ούτε εκει έξω

Υπάρχει μια γ@μημένη βαθμολογία ευρωπαϊκή που χρειάζεται προσοχή και ανάλυση
Που πρέπει να αναλύεται ακόμα και στους παίκτες,δυο φορές τον χρόνο τουλάχιστον
να τους μπει η προσοχή και το μικρόβιο,να δουν τους κρυμμένους στόχους που είναι μπροστά στα μάτια τους

Ποια η δυναμική αυτού του φόρουμ;
Υπάρχουν παλικάρια που έχουν δηλώσει την σύνδεση τους με κομμάτι της ΠΑΕ
Και έχουν πάρει και μεταφέρει πληροφορίες προς τα εδώ μέσα

Αν δεν γίνεται το αντίστροφο, ή αυτοί αδιαφορούν και δεν θεωρούν σημαντικές τις αναλύσεις και δεν τις προωθούν στους ενδιάμεσους της ΠΑΕ, ή το κάνουν και η ΠΑΕ πετάει χαρταετό (τα ξέρουμε κτλ)

Το να έχουν προχωρήσει σε μεγάλη ανάλυση το αποκλείω πια...

Ο Λουτσέσκου δήλωσε πως έβαλε σε 2η μοίρα πρόπερσι την Ευρώπη και ο μόνος που ενοχλήθηκε ήμουν εγώ
Να βάλω κάτι παλιές δηλώσεις βαρέλα και φετινές Μπίσεσβαρ;

ΝΑ πω για τους δημοσιογράφους;

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Πριν την κλήρωση με την Ριεκα,ακόμα και εδω,ανεβηκε άρθρο με τους πιθανούς μας αντιπάλους,που είχε μέσα 2 άμπαλα λάθη

Έστειλα μήνυμα σε έναν δημοσιογράφο και έπαθα πλάκα με την ασχετοσύνη και την μη παραδοχή του λάθους
Εγώ...λέει...ασχολούμαι με το Ranking 15 χρόνια
Τα π@πάρια μου μεγάλε
Έχω κρατημένη και την συνομιλία,απίστευτος ο τρόπος να δηλώσει ......άσφαλτος

Τεμπελχανάδες,για κανά fake news πρώτοι είναι

Υπάρχει μια γ@μημένη βαθμολογία με το όνομα του ΠΑΟΚ μέσα.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
Έχουμε πέσει από την 49η θέση,στην 98η (95η σήμερα) και κανείς δεν ασχολείται με την "αποκρυπτογράφηση" και τα παρελειπόμενα
Μόνο εγώ ο π@παρας

Και αν σταματήσω να γράφω και να μπαίνω τελείως,σε 10 χρόνια θα λένε....αααα,υπήρχε ένας ντουμ-λορδος μαϊ άςς,που δεν ήθελε πρωταθλήματα στην Ελλάδα,μόνο να παίζει κανα ευρωπαικό ματσάκι τον νοεμβρη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 02 Οκτ 2021, 01:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κι όμως.

Πολύς κόσμος χαλάστηκε χτες.

Και για να το χοντρύνω λίγο,

ακόμα και τα σιχάματα, πήγαν και νίκησαν μέσα στην τουρκιά,

και τα έδωσαν όλα και ας παίζουν με το βάζελο εντός.

Εμείς;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”