9. Karol Swiderski

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 9. Karol Swiderski

Δημοσίευση από danirifle »

το "ο κάρολ ανοίγει δρόμους για τους υπόλοιπους" είναι κάτι σαν το "ο δημητράκης μαρκάρει, είναι φιλότιμος"
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

danirifle έγραψε:το "ο κάρολ ανοίγει δρόμους για τους υπόλοιπους" είναι κάτι σαν το "ο δημητράκης μαρκάρει, είναι φιλότιμος"
Δηλαδη δεν μας ελειψε η ενεργεια του Πελκα απο τοτε που εφυγε; Τραυματιστηκε ο Νελσον και εχουμε τον Σβι. Εκανε 10 σωστα κοντρολ χτες, μαρκαρε, ανοιξε αμυνες, εβγαλε ασιστ αλλα δεν εκμεταλλευτηκε, επαιξε το 1-2 με μπισε που εφερε το πεναλτι. Μια χαρα ηταν
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τι να σου πω αδερφέ, εμένα δε μου άρεσε για άλλη μια φορά (όχι ότι μου άρεσε και ποτέ δηλαδής)
το μαρκάρισμά του δεν έχει ένταση, τρέχει μονίμως στο ίδιο τέμπο
τα περισσότερα κοντρόλ του είναι ανοιχτά και οποιδήποτε σπρώξιμο τον βγάζει εκτός θέσης

τεσπα, η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο είναι χιλιοειπωμένη
Άβαταρ μέλους
aivas19

9. Karol Swiderski

Δημοσίευση από aivas19 »

danirifle έγραψε:τι να σου πω αδερφέ, εμένα δε μου άρεσε για άλλη μια φορά (όχι ότι μου άρεσε και ποτέ δηλαδής)
τα περισσότερα κοντρόλ του είναι ανοιχτά και οποιδήποτε σπρώξιμο τον βγάζει εκτός θέσης

Να σου πω την αληθεια συμφωνω εν μερει και δεν ειμαι φαν κι εγω, τον πιστευα περισσοτερο οταν ηρθε (που οντως ηταν πιο αποδοτικος αλλα και η ομαδα ρολαρε παραπανω). Για πρωταθλημα στην Ελλαδα θες αλλου τυπου φορ (Ολιβειρα, Πριγιο, Ελ Αραμπι). Αλλα εχει βαλει και τα γκολακια που καινε (2-1 με ΠΑΣ τη χρονια του νταμπλ) και στον τελικο περσι διελυσε τον Σεμεδο (κεφαλια στο δοκαρι) και προσεφερε πολυ. Ειναι καλος για δευτερο φορ στους 2 μπροστα οπως παιζει στην Πολωνια. Αυτον εχουμε θα τον στηριξουμε. Χτες ειχε μεριδιο στην νικη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

danirifle έγραψε:τι να σου πω αδερφέ, εμένα δε μου άρεσε για άλλη μια φορά (όχι ότι μου άρεσε και ποτέ δηλαδής)

Αυτά που περιγράφεις δεν έχουν καμία σχέση με την απόδοσή του με την αεχ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

val4 έγραψε:
Norte έγραψε:πλακα εκανε στην καρλεουσα και την τζαβελιτα ο καλυτερος πολωνος φορ
Να χαμε έναν Μιετσελ τώρα...
Βολεύομαι και με Prijovic αλλά επειδή είπες Πολωνός, πέρα του παικταρά Miecel δεν θα με χαλούσε και ο πολύ καλός αλλά άτυχος Bociek
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Καλοί οι διάδρομοι και η μαχητικότητα αλλά το 0 γκολ σε 9 συμμετοχές πρέπει να βελτιωθεί. Για φορ μιλάμε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Είμαι αυτός που έγραψα την ημέρα που ανακοινώθηκε ''νύχτα θα φύγει''.
Είμαι αυτός που πιστεύω πως ο Σβι απέναντι σε σκληρά κορμιά αμυντικούς είναι ανίκανος να δημιουργήσει υποψία φάσης.

Αλλά προχθές με κούλα, έπαιξε πολύ καλά.
Σε εκείνα τα στοιχεία για τα οποία τον θεωρώ ανεπαρκή επιθετικό, έδειξε σημαντική βελτίωση και προχθές έκανε πολύ καλό παιχνίδι.
Κατέβασε τη μπάλα από ψηλά χωρίς να την χάνει. Δεν έχανε τη μπάλα με την πρώτη επαφή σώμα-με-σώμα με τους αμυντικούς. Την κρατούσα, και την μοίραζε δεξιά-αριστερά. Έκανε συνδυασμούς με συμπαίχτες. Βοηθούσε στα μαρκαρίσματα.

Ένας Άκπομπ στα καλά του δηλαδή.

Προχθές, έπαιξε όπως πρέπει να θέλουμε να παίζει.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Το να αρχίσουμε να λέμε ότι δεν έχει το γκολ ο Σβι είναι το λιγότερο μιζέρια... Βελτιώνεται μια χαρά σε οσα δεν έχει, το γκολ το εχει και το εχει αποδείξει...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

E δεν τον λες και πολυβολο βαση στατιστικων και το κυριως προβλημα ειναι πως χρονο με το χρονο οσο προσπαθει να προσθεσει στοιχεια στο παιχνιδι του,τα γκολ του λιγοστευουν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Συμφωνώ πως δεν σκοράρει όσο θα έπρεπε και θα μπορούσε, αλλά διαφωνώ κάθετα με το σχόλιο που διάβασα 1-2 φορές πως είναι σαν να παίζουμε με 10. Ο παίκτης έκανε εξαιρετικό ματς. Πίεσε, διεκδίκησε μπάλες, ξεμαρκαριστηκε πολύ όμορφα 2-3 φορές, δημιούργησε και ελευθέρωσε χώρους. Εγώ βλέπω έναν άλλον Σβιντέρσκι από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, ευελπιστώ σε συνέχεια της φόρμας του και να αρχίσει να σκοράρει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Σβιντερσκι προσπαθει να βελτιωνεται και να προσφερει στην αναπτυξη της ομαδας. Το θεμα ειναι πως για να το πετυχει αυτο μενει πολυ συχνα εκτός περιοχης και δεν πλασαρεται τοσο καλα μπροστα απο το αντιπαλο τερμα, με αποτελεσμα να χανει το στοιχειο π ειχε όταν πρωτοηρθε, το γκολ με μια επαφη. Δεν ξερω αν στο μελλον θα καταφερει να συνδυασει και κινησεις εκτος περιοχης, και κρατηματα μπαλας, και μοιρασμα παιχνιδιου, με σωστα πλασαρισματα στην μικρη περιοχη και γκολ, αλλα αυτη τη στιγμη δεν δειχνει να μπορει να τα κανει ολα μαζι. Το θεμα λοιπον ειναι αν χρειαζομαστε εναν φορ π δεν σκοραρει ευκολα αλλα κανει ολα τα αλλα σχετικα καλα, ή αν χρειαζομαστε εναν φορ κιλερ. Το ιδιο θεμα βεβαια εχει και ο συμπαθης Ακπομ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Απλά και οι 2 δεν σκοράρουν, και οι 2 πιέζουν καλά, και σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί -πλεον- ο Σβι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν συμφωνω οτι υπερτερει σε κατι ο Σφιντερφσκι του Ακπομ εκτος και αν ο Ακπομ δεν επανελθει ποτε στα επιπεδα πριν φυγει για Αγγλια.Ο Ακπομ μπορουσε να μεταφερει μπαλα,μπορουσε να κανει μετρα με τη μπαλα και να τελειωσει φασεις.Ο Πολωνος ειτε θα βρισκεται στη περιοχη και θα τελειωνει φασεις,ειτε θα κινειται εκτος περιοχης χωρις την δυνατοτητα να κανει ολοκληρωμενη προσπαθεια οπως πχ εκανε ο Μιετσελ.Το αν θα μπορεσει ποτε να συνδιασει και τα δυο μενει να αποδειχθει.Η μεχρι τωρα εικονα και των δυο ειναι μετριοκακη.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Να συμπληρώσω και κάτι που έχω ξαναπεί αλλά ισχύει και είναι και πολύ σημαντικό πράγμα για το ξύλο που περιλαμβάνει το job description της θέσης. Δεν τραυματίζεται με τίποτα ο μπαγάσας (με την ελπίδα να μην τραυματιστεί τώρα κοντά και χαρακτηριστώ δικαίως, γκαντέμης).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”