9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
το "ο κάρολ ανοίγει δρόμους για τους υπόλοιπους" είναι κάτι σαν το "ο δημητράκης μαρκάρει, είναι φιλότιμος"
Δηλαδη δεν μας ελειψε η ενεργεια του Πελκα απο τοτε που εφυγε; Τραυματιστηκε ο Νελσον και εχουμε τον Σβι. Εκανε 10 σωστα κοντρολ χτες, μαρκαρε, ανοιξε αμυνες, εβγαλε ασιστ αλλα δεν εκμεταλλευτηκε, επαιξε το 1-2 με μπισε που εφερε το πεναλτι. Μια χαρα ητανdanirifle έγραψε:το "ο κάρολ ανοίγει δρόμους για τους υπόλοιπους" είναι κάτι σαν το "ο δημητράκης μαρκάρει, είναι φιλότιμος"
τι να σου πω αδερφέ, εμένα δε μου άρεσε για άλλη μια φορά (όχι ότι μου άρεσε και ποτέ δηλαδής)
το μαρκάρισμά του δεν έχει ένταση, τρέχει μονίμως στο ίδιο τέμπο
τα περισσότερα κοντρόλ του είναι ανοιχτά και οποιδήποτε σπρώξιμο τον βγάζει εκτός θέσης
τεσπα, η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο είναι χιλιοειπωμένη
τα περισσότερα κοντρόλ του είναι ανοιχτά και οποιδήποτε σπρώξιμο τον βγάζει εκτός θέσης
9. Karol Swiderski
Να σου πω την αληθεια συμφωνω εν μερει και δεν ειμαι φαν κι εγω, τον πιστευα περισσοτερο οταν ηρθε (που οντως ηταν πιο αποδοτικος αλλα και η ομαδα ρολαρε παραπανω). Για πρωταθλημα στην Ελλαδα θες αλλου τυπου φορ (Ολιβειρα, Πριγιο, Ελ Αραμπι). Αλλα εχει βαλει και τα γκολακια που καινε (2-1 με ΠΑΣ τη χρονια του νταμπλ) και στον τελικο περσι διελυσε τον Σεμεδο (κεφαλια στο δοκαρι) και προσεφερε πολυ. Ειναι καλος για δευτερο φορ στους 2 μπροστα οπως παιζει στην Πολωνια. Αυτον εχουμε θα τον στηριξουμε. Χτες ειχε μεριδιο στην νικη.danirifle έγραψε:τι να σου πω αδερφέ, εμένα δε μου άρεσε για άλλη μια φορά (όχι ότι μου άρεσε και ποτέ δηλαδής)
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αυτά που περιγράφεις δεν έχουν καμία σχέση με την απόδοσή του με την αεχdanirifle έγραψε:τι να σου πω αδερφέ, εμένα δε μου άρεσε για άλλη μια φορά (όχι ότι μου άρεσε και ποτέ δηλαδής)
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Βολεύομαι και με Prijovic αλλά επειδή είπες Πολωνός, πέρα του παικταρά Miecel δεν θα με χαλούσε και ο πολύ καλός αλλά άτυχος Bociekval4 έγραψε:Να χαμε έναν Μιετσελ τώρα...Norte έγραψε:πλακα εκανε στην καρλεουσα και την τζαβελιτα ο καλυτερος πολωνος φορ
Καλοί οι διάδρομοι και η μαχητικότητα αλλά το 0 γκολ σε 9 συμμετοχές πρέπει να βελτιωθεί. Για φορ μιλάμε.
Είμαι αυτός που έγραψα την ημέρα που ανακοινώθηκε ''νύχτα θα φύγει''.
Είμαι αυτός που πιστεύω πως ο Σβι απέναντι σε σκληρά κορμιά αμυντικούς είναι ανίκανος να δημιουργήσει υποψία φάσης.
Αλλά προχθές με κούλα, έπαιξε πολύ καλά.
Σε εκείνα τα στοιχεία για τα οποία τον θεωρώ ανεπαρκή επιθετικό, έδειξε σημαντική βελτίωση και προχθές έκανε πολύ καλό παιχνίδι.
Κατέβασε τη μπάλα από ψηλά χωρίς να την χάνει. Δεν έχανε τη μπάλα με την πρώτη επαφή σώμα-με-σώμα με τους αμυντικούς. Την κρατούσα, και την μοίραζε δεξιά-αριστερά. Έκανε συνδυασμούς με συμπαίχτες. Βοηθούσε στα μαρκαρίσματα.
Ένας Άκπομπ στα καλά του δηλαδή.
Προχθές, έπαιξε όπως πρέπει να θέλουμε να παίζει.
Είμαι αυτός που πιστεύω πως ο Σβι απέναντι σε σκληρά κορμιά αμυντικούς είναι ανίκανος να δημιουργήσει υποψία φάσης.
Αλλά προχθές με κούλα, έπαιξε πολύ καλά.
Σε εκείνα τα στοιχεία για τα οποία τον θεωρώ ανεπαρκή επιθετικό, έδειξε σημαντική βελτίωση και προχθές έκανε πολύ καλό παιχνίδι.
Κατέβασε τη μπάλα από ψηλά χωρίς να την χάνει. Δεν έχανε τη μπάλα με την πρώτη επαφή σώμα-με-σώμα με τους αμυντικούς. Την κρατούσα, και την μοίραζε δεξιά-αριστερά. Έκανε συνδυασμούς με συμπαίχτες. Βοηθούσε στα μαρκαρίσματα.
Ένας Άκπομπ στα καλά του δηλαδή.
Προχθές, έπαιξε όπως πρέπει να θέλουμε να παίζει.
- falconakis
Το να αρχίσουμε να λέμε ότι δεν έχει το γκολ ο Σβι είναι το λιγότερο μιζέρια... Βελτιώνεται μια χαρά σε οσα δεν έχει, το γκολ το εχει και το εχει αποδείξει...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
E δεν τον λες και πολυβολο βαση στατιστικων και το κυριως προβλημα ειναι πως χρονο με το χρονο οσο προσπαθει να προσθεσει στοιχεια στο παιχνιδι του,τα γκολ του λιγοστευουν.
Συμφωνώ πως δεν σκοράρει όσο θα έπρεπε και θα μπορούσε, αλλά διαφωνώ κάθετα με το σχόλιο που διάβασα 1-2 φορές πως είναι σαν να παίζουμε με 10. Ο παίκτης έκανε εξαιρετικό ματς. Πίεσε, διεκδίκησε μπάλες, ξεμαρκαριστηκε πολύ όμορφα 2-3 φορές, δημιούργησε και ελευθέρωσε χώρους. Εγώ βλέπω έναν άλλον Σβιντέρσκι από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, ευελπιστώ σε συνέχεια της φόρμας του και να αρχίσει να σκοράρει.
Ο Σβιντερσκι προσπαθει να βελτιωνεται και να προσφερει στην αναπτυξη της ομαδας. Το θεμα ειναι πως για να το πετυχει αυτο μενει πολυ συχνα εκτός περιοχης και δεν πλασαρεται τοσο καλα μπροστα απο το αντιπαλο τερμα, με αποτελεσμα να χανει το στοιχειο π ειχε όταν πρωτοηρθε, το γκολ με μια επαφη. Δεν ξερω αν στο μελλον θα καταφερει να συνδυασει και κινησεις εκτος περιοχης, και κρατηματα μπαλας, και μοιρασμα παιχνιδιου, με σωστα πλασαρισματα στην μικρη περιοχη και γκολ, αλλα αυτη τη στιγμη δεν δειχνει να μπορει να τα κανει ολα μαζι. Το θεμα λοιπον ειναι αν χρειαζομαστε εναν φορ π δεν σκοραρει ευκολα αλλα κανει ολα τα αλλα σχετικα καλα, ή αν χρειαζομαστε εναν φορ κιλερ. Το ιδιο θεμα βεβαια εχει και ο συμπαθης Ακπομ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά και οι 2 δεν σκοράρουν, και οι 2 πιέζουν καλά, και σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί -πλεον- ο Σβι.
Δεν συμφωνω οτι υπερτερει σε κατι ο Σφιντερφσκι του Ακπομ εκτος και αν ο Ακπομ δεν επανελθει ποτε στα επιπεδα πριν φυγει για Αγγλια.Ο Ακπομ μπορουσε να μεταφερει μπαλα,μπορουσε να κανει μετρα με τη μπαλα και να τελειωσει φασεις.Ο Πολωνος ειτε θα βρισκεται στη περιοχη και θα τελειωνει φασεις,ειτε θα κινειται εκτος περιοχης χωρις την δυνατοτητα να κανει ολοκληρωμενη προσπαθεια οπως πχ εκανε ο Μιετσελ.Το αν θα μπορεσει ποτε να συνδιασει και τα δυο μενει να αποδειχθει.Η μεχρι τωρα εικονα και των δυο ειναι μετριοκακη.
Να συμπληρώσω και κάτι που έχω ξαναπεί αλλά ισχύει και είναι και πολύ σημαντικό πράγμα για το ξύλο που περιλαμβάνει το job description της θέσης. Δεν τραυματίζεται με τίποτα ο μπαγάσας (με την ελπίδα να μην τραυματιστεί τώρα κοντά και χαρακτηριστώ δικαίως, γκαντέμης).