Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Geor1926 »

Έγω παντως βλέπω αντί να ανοίγει η 4,σύντομα να κλείνουν ξανά τα γήπεδα.Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να θυσιασουμε τα χριστούγεννα για να κάνουμε πασχα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

CCCP έγραψε:Η πλακα ειναι οτι ουτε φυσικα με την κυβερνηση συνφωνω, ουτε καν με τα μετρα κλειστων γηπεδων τα οποια ειναι σε μεγαλο βαθμο θεατρο και δεν ειναι αυτα που ειναι το προβλημα.

Ας το βαζανε απλα τουλαχιστον ανοιξτε τα γηπεδα. Αλλα ε οχι ρε πουστη να μου λενε η συνδεσμοι οτι οχι στο διαχωρισμο και οτι αδελφια ειμαστε ολοι. Παπαρια μεντολες. Ασε ρε που θα με πεις και αδελφο με τον καθε καθυστερημενο αντιεμβολιαστη. Ουτε αυτος ειναι αδελφος μου ουτε ο καθε βλακας που ψηφιζει μαρινακη, εεε σορρυ ΝΔ ηθελα να πω ενω τον πηδαει για να παρουμε πισω την μακεδωνια ξερω γω.

Αντε συγχυστηκα μεσημεριατικα.
Άκου να δεις. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Είτε φοβάται, είτε δεν πείθεται, είτε οτιδήποτε.

Ήμουνα από τους αρκετά πολύ πρώτους που έκανα το εμβόλιο, γιατί έτσι έκρινα.
Γιατί θεώρησα ότι οι πιθανότητες να πάθω ζημιά από τον ιό, είναι απείρως πολύ περισσότερες από τις
σχετικά ελαχιστότατες πιθανότητες να πάθω ζημιά από ενδεχόμενες παρενέργειες του εμβολίου.

Εν συνεχεία εμβολιάστηκε όλη η οικογένεια, σύζυγος, γονείς κλπ.

Χτες τέλειωσε και η μεγάλη η κόρη μου που είναι 18 και αύριο τελειώνει και η μικρή η κόρη μου που είναι 16.
Παρενέργειες δεν είχαν καθόλου, ούτε δέκατα ούτε τίποτα.

Mε το ύφος όμως του post διαφωνώ κάθετα. Το θεωρώ απόλυτα διχαστικό και ό,τι πιο λάθος, κατά την άποψή μου, έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο φόρουμ.

Το παιχνίδι του κοινωνικού διχασμού θεωρώ ότι εξυπηρετεί απόλυτα τις όποιες κυβερνήσεις.

Αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβουμε ποτέ.

Αντί να κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε τον άλλο άνθρωπο, με ορθό τρόπο και επιχειρήματα,
πολλοί επιλέγουν τον δρόμο της προσωπικής κατά μέτωπο επίθεσης και του τσουβαλιάσματος, με άσχημους χαρακτηρισμούς, ακόμη και συνοπαδών.

Καλή τύχη με αυτό. Ποτέ δεν θα πάει τίποτα κάλα έτσι.

Επίσης ενημερωθείτε και για το ιδιώνυμο, για το οποίο διαμαρτύρονται οι σύνδεσμοι,
γιατί εκεί δεν διαχωρίζει εμβολιασμένους και μη.

Θα επαναλάβω ότι το μήνυμα κατά του διαχωρισμού και κατά του νόμου (ιδιώνυμου),
δόθηκε και έγινε απόλυτα κατανοητό, από τους ΣΦ του ΠΑΟΚ.

Τώρα όμως πρέπει να ανοίξει η Θύρα 4, γιατί ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται (όλους) παρόντες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

CCCP έγραψε:Η πλακα ειναι οτι ουτε φυσικα με την κυβερνηση συνφωνω, ουτε καν με τα μετρα κλειστων γηπεδων τα οποια ειναι σε μεγαλο βαθμο θεατρο και δεν ειναι αυτα που ειναι το προβλημα.

Ας το βαζανε απλα τουλαχιστον ανοιξτε τα γηπεδα. Αλλα ε οχι ρε πουστη να μου λενε η συνδεσμοι οτι οχι στο διαχωρισμο και οτι αδελφια ειμαστε ολοι. Παπαρια μεντολες. Ασε ρε που θα με πεις και αδελφο με τον καθε καθυστερημενο αντιεμβολιαστη. Ουτε αυτος ειναι αδελφος μου ουτε ο καθε βλακας που ψηφιζει μαρινακη, εεε σορρυ ΝΔ ηθελα να πω ενω τον πηδαει για να παρουμε πισω την μακεδωνια ξερω γω.

Καθυστερημενος αντιεμβολιαστης.... Μάλιστα.
Δεν ξέρω τελικά αν είσαι βλακας η τον παριστάνεις.
Δε θα το συνεχίσω γιατί βλέπω το IQ σου έχει πιάσει πάτο.
Λυπάμαι κ μονο που είσαι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

bersekeros έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Υπάρχουν πολλοί (συνδεσμίτες και μη) υπέρ της αποχής, που πηγαίνουν κανονικά στην 8.
Κάποιοι με μούφα χαρτιά, όπως παραδέχτηκε ο Westblock.

Τι άλλο να πούμε μετά από αυτό;
Για Τρίπολη έγραψε, όχι για την Τούμπα. Και δεν είπε για μούφα χαρτιά, ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένας έλεγχος.

Στην Τούμπα μέχρι και περίμετροι υπάρχουν, πριν τα τουρνικέ, δηλαδή επιπλέον έλεγχος.

Δεν είδα κανέναν να γράφει κάτι για την Τούμπα ή για μούφα χαρτιά.

Ξέρω προσωπικά άτομο που ακόμα λέει "κοροδοϊός" και "μπόλι" κτλ, που πάει Τούμπα με μούφα πιστοποιητικό νόσησης. Γιατί ΠΑΟΚ αφού και ξέρω 'γώ εντάξει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γερασίμου έγραψε:Ναι, αλλά τα εμβόλια ήταν η αιτία για το κλείσιμο της Θ4. Όλα τα άλλα πέταλα και αυτά που μας αφορούν των εχθρών μας, είναι ανοικτά. Βγάλανε τις ανακοινώσεις για το θέμα, κρεμάνε και τα πανό, ενώ εμείς...να το κάνουμε τελικά θέατρο Ηρώδου του Αττικού ή Επίδαυρο.

Αν διαβάσεις την ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ (όχι όλων, αλλά δεν το γράφουμε γιατί δεν ξέρει κανείς γιατί), δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Είναι και ο νέος α(θ)λητικός νόμος που περιορίζει φουλ οποιονδήποτε οπαδό έστω για μια κροτίδα.

Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση...

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατανοούμε το μέγεθος και την κρισιμότητα της κατάστασης και αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να μιλήσουμε για την υγειονομική διαχείριση, αλλά είναι οι γιατροί, η επιστημονική κοινότητα και οι υγειονομικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Λίγο καιρό πριν, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα γήπεδα της χώρας θα ανοίξουν ξανά «μόνο για εμβολιασμένους», με την επίδειξη μάλιστα του σχετικού πιστοποιητικού. Με την παρούσα ανακοίνωση δεν σκοπεύουμε να τοποθετηθούμε επί των εμβολίων, αλλά επί της πρωτόγνωρης και άκρως επικίνδυνης πολιτικής διχασμού και διακρίσεων που εισάγει η κυβέρνηση.

Ως Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ., δεν διανοούμαστε το διαχωρισμό των συνοπαδών μας επί καμίας απολύτως βάσης, είτε αυτή είναι ιατρική, είτε κοινωνική, είτε οικονομική, είτε σχετίζεται με την καταγωγή τους. Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε καμία πολιτική που εισάγει διακρίσεις ολόκληρων κοινωνικών ομάδων και τεράστιων τμημάτων του πληθυσμού με το πρόσχημα τις «έκτακτης διάκρισης». Είμαστε άλλωστε απολύτως σίγουροι ότι οι «έκτακτες» και «προσωρινές» πολιτικές διαχωρισμού και διακρίσεων έρχονται για να μείνουν, σήμερα με πρόσχημα τον ιατρικό φάκελο, και αύριο με βάση ενδεχομένως τα φρονήματα, τις πεποιθήσεις, την καταγωγή, την οικονομική επιφάνεια ή οτιδήποτε άλλο.

Παράλληλα, πέρασε από τη Βουλή το περίφημο νέο αθλητικό νομοσχέδιο του Αυγεν@κη το οποίο, μέσα σε ένα γενικό πλαίσιο διαφόρων εξυπηρετήσεων και φωτογραφικών διατάξεων, επανέφερε το ιδιώνυμο για τους οπαδούς. Ναι, το ίδιο ιδιώνυμο που είχε ψηφίσει ο Ορφανός και είχε καταπέσει πανηγυρικά, έπειτα από μακρόχρονες κινητοποιήσεις.

Την ίδια στιγμή που παλεύουν να μας πείσουν ότι η διάκριση και ο διαχωρισμός με βάση την επιλογή του εμβολιασμού είναι προσωρινή, η κυβέρνηση φέρνει μία ακόμα πιο αδιανόητη διάκριση σε βάρος κάθε ανθρώπου που πηγαίνει στα γήπεδα. Συγκεκριμένα, ορίζει ότι για κάθε αδίκημα που γίνεται σε γήπεδο ή που σχετίζεται (έτσι γενικά) με αθλητικές δραστηριότητες, δεν θα υπάρχει (παρά μόνο κατ’ εξαίρεση) η δυνατότητα αναστολής και έτσι όποιος καταδικάζεται σε πρώτο βαθμό (π.χ. για άναμμα πυρσού) θα οδηγείται απευθείας στην φυλακή.

Καταργεί έτσι στην πράξη το τεκμήριο αθωότητας, που ορίζει ότι καθένας είναι αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του, καταργεί το δικαίωμα στην έφεση (καθώς μέχρι να εκδικαστεί το εφετείο ο κατηγορούμενος θα έχει ήδη εκτίσει στις φυλακές την ποινή του) και εισάγει βαρύτατες διακρίσεις που είναι ενάντιες σε κάθε έννοια νομικού πολιτισμού, ισότητας, αναλογικότητας αλλά και ενάντιες στο ίδιο το Σύνταγμα.

Είναι αδιανόητο τη στιγμή που ολόκληρο το ποινικό σύστημα της χώρας είναι δομημένο πάνω στη λογική της αναστολής για τις μικρές ποινές, πάνω στην υποχρεωτική αναστέλλουσα δύναμη της έφεσης για τις μικρές ποινές, και πάνω στην αναλογικότητα, να έρχεται μία κυβερνητική απόφαση που αυθαίρετα κρίνει ότι μία κοινωνική ομάδα θα έχει τη σκληρότερη και βαναυσότερη αντιμετώπιση από άλλες, γιατί έτσι αποφάσισε αυθαίρετα αυτή.

Για να διακωμωδήσουμε αυτό το τραγικό θέμα, μπορούμε να πούμε ότι καλύτερα να πουλάς ναρκωτικά παρά να πηγαίνεις στο γήπεδο, με κριτήριο την ποινική σου αντιμετώπιση. Το ζήτημα όμως αυτό είναι βαρύτατο και αφορά ολόκληρη την κοινωνία, καθώς η εκάστοτε κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα τους οπαδούς. Η ίδια ρύθμιση με μαθηματική ακρίβεια θα επεκταθεί σύντομα και σε όποιους επιλέγει κάθε φορά η κυβέρνηση, π.χ. σε όσους χρωστούν στο δημόσιο.

Είναι απορίας άξιο, πώς η κυβέρνηση κρίνει ότι μπορεί η εκάστοτε Π.Α.Ε. (ήτοι μία ανώνυμη εταιρεία) να ελέγχει ένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και να επιτρέπει ή απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο, και την ίδια στιγμή να επιτρέπει το εξής:

Σε όποιον καταδικαστεί για αθλητικό αδίκημα, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης παρακολούθησης των αγώνων της ομάδας του (εντός ή εκτός έδρας, σε όλα τα αθλήματα και τις διοργανώσεις) για διάστημα 2 έως 5 ετών. Η ποινή αυτή εκτελείται με την παρουσία του καταδικασμένου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για συνολικό διάστημα 6 ωρών σε κάθε αγώνα (2 πριν, κατά τη διάρκεια και 2 ώρες μετά).

Την ίδια στιγμή, έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια για ηλεκτρονικά και ονομαστικά εισιτήρια, κάμερες παντού, τουρνικέ και δεν συμμαζεύεται. Είναι αδιανόητο λοιπόν, να δέχεται το κράτος ότι μπορεί να ελεγχθεί ένα ιατρικό δεδομένο από ιδιώτες, αλλά η απαγόρευση εισόδου δεν μπορεί να ελεγχθεί από αυτούς, και πρέπει να πηγαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι στα αστυνομικά τμήματα για ώρες σχεδόν κάθε ημέρα, τη στιγμή που θα αρκούσε μία απλή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Με βάση όσα έχουμε αναφέρει, ανακοινώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε πολιτικές διακρίσεων και διαχωρισμών. Απαιτούμε ίση μεταχείριση και σεβασμό των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Δεν θα διαχωρίσουμε τους συνοπαδούς μας σε καμία βάση και για κανένα λόγο, και δεν θα επιτρέψουμε το δικό μας σπίτι, το δικό μας πέταλο, να αποτελέσει χώρο στον οποίο θα ευδοκιμήσουν τέτοιου είδους πρακτικές. Η αγάπη μας για τον Π.Α.Ο.Κ. μας ενώνει, δεν μας διαχωρίζει.

Παίρνουμε την σκληρή για τους εαυτούς μας απόφαση, να απέχουμε από τα γήπεδα ως διαμαρτυρία απέναντι στην πρωτόγνωρη αυτή πολιτική διαχωρισμών, την οποία δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε. Αρχής γενομένης από το πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, η ΘΥΡΑ 4 θα παραμείνει κλειστή. Δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε για την κατάργηση των διαχωρισμών και την κατάργηση του αντισυνταγματικού νόμου Αυγενάκη και είμαστε σίγουροι πως θα έχει την ίδια κατάληξη, τόσο ο νόμος όσο και ο πολιτικός πατέρας του, με τον προηγούμενο εμπνευστή τον Ορφανό, ήτοι στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας.

Ξεκαθαρίζουμε πως η στάση μας αυτή επουδενί δεν αλλάζει τη λυσσαλέα στήριξή μας στον Π.Α.Ο.Κ. και σε όλα τα τμήματά του, η οποία θα συνεχίσει και με τους τρόπους που έχουμε ανακοινώσει, όπως με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την οικονομική στήριξη του τμήματος μπάσκετ και των ερασιτεχνικών τμημάτων, παρά το γεγονός πως δεν θα βρισκόμαστε εντός γηπέδου.

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Μετά τιμής

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.»
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

WestBlock4 έγραψε:

Θα σε ρωτουσα αν μπορεις να εξηγησεις πια ειναι η ενσταση σου για το καθυστερημενος αντιεμβολιαστης η γιατι ειμαι βλακας αλλα εχεις ηδη δηξει οτι αρνησε να παραταξεις οποιοδηποτε επιχειρημα η καν να εξηγησεις την θεση σου οποτε δεν εχει κανενα νοημα να το κανω αφου απαντηση δεν προκειτε να παρω.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

bersekeros έγραψε:

Άκου να δεις. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Είτε φοβάται, είτε δεν πείθεται, είτε οτιδήποτε.

Ήμουνα από τους αρκετά πολύ πρώτους που έκανα το εμβόλιο, γιατί έτσι έκρινα.
Γιατί θεώρησα ότι οι πιθανότητες να πάθω ζημιά από τον ιό, είναι απείρως πολύ περισσότερες από τις
σχετικά ελαχιστότατες πιθανότητες να πάθω ζημιά από ενδεχόμενες παρενέργειες του εμβολίου.

Εν συνεχεία εμβολιάστηκε όλη η οικογένεια, σύζυγος, γονείς κλπ.

Χτες τέλειωσε και η μεγάλη η κόρη μου που είναι 18 και αύριο τελειώνει και η μικρή η κόρη μου που είναι 16.
Παρενέργειες δεν είχαν καθόλου, ούτε δέκατα ούτε τίποτα.

Mε το ύφος όμως του post διαφωνώ κάθετα. Το θεωρώ απόλυτα διχαστικό και ό,τι πιο λάθος, κατά την άποψή μου, έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο φόρουμ.

Το παιχνίδι του κοινωνικού διχασμού θεωρώ ότι εξυπηρετεί απόλυτα τις όποιες κυβερνήσεις.

Αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβουμε ποτέ.

Αντί να κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε τον άλλο άνθρωπο, με ορθό τρόπο και επιχειρήματα,
πολλοί επιλέγουν τον δρόμο της προσωπικής κατά μέτωπο επίθεσης και του τσουβαλιάσματος, με άσχημους χαρακτηρισμούς, ακόμη και συνοπαδών.

Καλή τύχη με αυτό. Ποτέ δεν θα πάει τίποτα κάλα έτσι.

Επίσης ενημερωθείτε και για το ιδιώνυμο, για το οποίο διαμαρτύρονται οι σύνδεσμοι,
γιατί εκεί δεν διαχωρίζει εμβολιασμένους και μη.

Θα επαναλάβω ότι το μήνυμα κατά του διαχωρισμού και κατά του νόμου (ιδιώνυμου),
δόθηκε και έγινε απόλυτα κατανοητό, από τους ΣΦ του ΠΑΟΚ.

Τώρα όμως πρέπει να ανοίξει η Θύρα 4, γιατί ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται (όλους) παρόντες.
Συμφωνώ απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

CCCP έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:

Θα σε ρωτουσα αν μπορεις να εξηγησεις πια ειναι η ενσταση σου για το καθυστερημενος αντιεμβολιαστης η γιατι ειμαι βλακας αλλα εχεις ηδη δηξει οτι αρνησε να παραταξεις οποιοδηποτε επιχειρημα η καν να εξηγησεις την θεση σου οποτε δεν εχει κανενα νοημα να το κανω αφου απαντηση δεν προκειτε να παρω.
Μπορώ να δώσω πολλές εξηγήσεις σε άτομα που ξέρουν να μιλάνε κ οχι να χαρακτήριζαυν με την έννοια καθυστερημενος και ειδικά συνοπαδους τους.
Το έγραψα κ πιο πανω ότι το χειρότερο της υπόθεσης δεν ειναι ο Μητσοτάκης κ ο μαρινακης αλλά ότι καταντήσαμε να γίνουμε 2 στρατόπεδα για το covid όταν μας τρυπανε από παντου.
Δεν πιστεύω σε τσιπάκια για να σου λύσω την απορία αλλά δεν είμαι κ αναγκασμένος να σου εξηγήσω γιατί δε κάνω κάτι στο σώμα μου επειδή ο Μητσοτάκης με αποκλειει από καφετέριες η θα δώσει κανα 150 ευρώ μεροκάματο.
Η θα σεβαστείς αυτους που δε θέλουν να το κάνουν η θα γίνεις σαν τους τηλεμαιντανους που μιλάνε όλη μέρα.
Αυτή τη στιγμή έχω συγγενή μου κ συνοπαδο σου μάχιμο να βρίσκεται με πρόβλημα στη καρδιά από παρενέργεια του αστραζενεκα οποτε τα καθυστερημενος κ τα άλλα που λες αστα για τον εαυτό σου
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

BlackFriday έγραψε:
CCCP έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Οποιοι φοβουνται (δικαιολογημενα) μη κολλησουν,οσοι δεν μπορουν για τον οποιοδηοποτε λογο,ας κατσουν σπιτι
Kαι γιατι να μην κατσουν σπιτι αυτοι που φοβουνται να εμβολιαστουν?
Πάλι ξεκινάμε την ίδια συζήτηση για 500σιοστη φορά!!! Ας το καταλάβουμε επιτέλους ότι κολλάνε όλοι, μα ΟΛΟΙ. Να τελειώνουμε. Το πώς θα το περάσει ο καθένας είναι άλλος παράγοντας.
FYI

αυτό που λες ''ότι το κολλάνε όλοι, μα όλοι'' δεν έχει να κάνει με τίποτα περί του εμβολίου
Αν αυτό που λες δηλαδή, το λες σαν λόγο για να μην κάνεις το εμβόλιο δεν έχεις καταλάβει τίποτα από την όλη φάση.
BlackFriday

Εγώ μια χαρά έχω καταλάβει και το έκανα το εμβόλιο. Εφόσων όμως όλοι κολλάνε και όλοι μεταδίδουν γιατί να αισθανθώ μεγαλύτερη απειλή από κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί και όχι από κάποιον που εμβολιαστηκε τον Ιανουάριο για παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αν εμβολιαστεί ο κόσμος, θα ασθενήσει ο ιός με τον καιρό και θα τον νικήσουμε. Όσο δοθεί έδαφος να αναπτυχθεί περισσότερο και να δυναμώσει, θα έχουμε μεταλλάξεις και ανάγκες για νέους εμβολιασμούς.

Ψάξου τι έγινε με παλιές ασθένεις και πώς νικήθηκαν και εξαφανίστηκαν.

Με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

Μέχρι την επανεμφάνιση αυτών (κάτι ελονοσίες κτλ που είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ), επειδή κάτι μαλακισμένες αμόρφωτες Karen αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τα παιδιά των γΙα νΑ μΗν πΑθΕι τΟ πΑιΔι αΥτΙσΜο, οπότε...

Α και ψάξου γιατί η Νορβηγία αναιρεί όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Επειδή οι ultras της Rosenborg έκλεισαν τη θύρα των φανατισμένων;
Όχι.
Επειδή ο κόσμος ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ.
Ίσως και οι ultras της Rosenborg μαζί.

Άντε με τις μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν εμβολιαστεί ο κόσμος, θα ασθενήσει ο ιός με τον καιρό και θα τον νικήσουμε. Όσο δοθεί έδαφος να αναπτυχθεί περισσότερο και να δυναμώσει, θα έχουμε μεταλλάξεις και ανάγκες για νέους εμβολιασμούς.

Με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

Μέχρι την επανεμφάνιση αυτών (κάτι ελονοσίες κτλ που είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ), επειδή κάτι μαλακισμένες αμόρφωτες Karen αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τα παιδιά των γΙα νΑ μΗν πΑθΕι τΟ πΑιΔι αΥτΙσΜο, οπότε...

Όχι.

Άντε με τις μαλακίες.
Αρα το Ισραήλ που έφτασε στο μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού κ έχει 10000 κρουσματα τη μερα μάλλον εκεί λένε ψέμματα.
BlackFriday

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν εμβολιαστεί ο κόσμος, θα ασθενήσει ο ιός με τον καιρό και θα τον νικήσουμε. Όσο δοθεί έδαφος να αναπτυχθεί περισσότερο και να δυναμώσει, θα έχουμε μεταλλάξεις και ανάγκες για νέους εμβολιασμούς.

Με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

Όχι.

Άντε με τις μαλακίες.
Sorry to burst your bubble, αλλά επειδή ακριβώς "ψάχνομαι" αν και όπως προ-ειπα ΕΧΩ εμβολιαστεί, πολλοί επιστήμονες αναφέρουν ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργουν τις μεταλλάξεις, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν.
Τέλος πάντων. Σταματάω εδώ εγώ. Γιατί εξάλλου είμαστε και σε λάθος τοπικ. Εδώ το θέμα είναι αν και πότε θα ανοίξει η 4.
Мир

Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Мир »

Εμβολιαστειτε με εμβόλιο, ιο ή τσίπουρο.
Δεν εχει σημασια.

Την κερκιδα να γεμίσουμε γιατι εχουμε φτάσει σε εποχες Ιονελ Πιρβου και Βολτεζου στην προσελευση.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εμβολιο ξεμβολιο ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Ετσι δε λεγαμε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”