Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από CCCP »

Πες μου ΕΝΑΝ μη πανηλιθιο λογο για να μη κανεις το εμβολιο (εξω απο ελαχιστες περιπτωσεις ιατρικων λογο) και θα σεβαστω τον μη εμβολιασμενο.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

BlackFriday έγραψε:
CCCP έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Οποιοι φοβουνται (δικαιολογημενα) μη κολλησουν,οσοι δεν μπορουν για τον οποιοδηοποτε λογο,ας κατσουν σπιτι
Kαι γιατι να μην κατσουν σπιτι αυτοι που φοβουνται να εμβολιαστουν?
Πάλι ξεκινάμε την ίδια συζήτηση για 500σιοστη φορά!!! Ας το καταλάβουμε επιτέλους ότι κολλάνε όλοι, μα ΟΛΟΙ. Να τελειώνουμε. Το πώς θα το περάσει ο καθένας είναι άλλος παράγοντας.
Το πώς θα το περάσει ο καθένας όμως, είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας.
Αυτός που επιδιώκεται να προστατευθεί με την απαγόρευση είναι ο ανεμβολίαστος κι όχι ο εμβολιασμένος.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πέραν της κουβέντας για τα εμβόλια που είναι θέμα του τοπικ της κοινωνίας ώρα μηδέν εμένα όλη η φάση μου θυμίζει την ταινία life of Brian.
Εκεί που είναι ο αλλος πάνω στον Σταύρο και σκάει μύτη το απόσπασμα και λένε.
Είμαστε η ομάδα αυτοκτονίας μπλα μπλα μπλα
Και ρωτάει ο σταυρωμενος: ήρθατε να μας σώσετε;

Και οι άλλοι αυτοκτονούν μπροστά του.

Καταντάει αστείο να μην πιέζουμε την ΠΑΕ να ανοίξει την 4
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Η πλακα ειναι οτι ουτε φυσικα με την κυβερνηση συνφωνω, ουτε καν με τα μετρα κλειστων γηπεδων τα οποια ειναι σε μεγαλο βαθμο θεατρο και δεν ειναι αυτα που ειναι το προβλημα.

Ας το βαζανε απλα τουλαχιστον ανοιξτε τα γηπεδα. Αλλα ε οχι ρε πουστη να μου λενε η συνδεσμοι οτι οχι στο διαχωρισμο και οτι αδελφια ειμαστε ολοι. Παπαρια μεντολες. Ασε ρε που θα με πεις και αδελφο με τον καθε καθυστερημενο αντιεμβολιαστη. Ουτε αυτος ειναι αδελφος μου ουτε ο καθε βλακας που ψηφιζει μαρινακη, εεε σορρυ ΝΔ ηθελα να πω ενω τον πηδαει για να παρουμε πισω την μακεδωνια ξερω γω.

Αντε συγχυστηκα μεσημεριατικα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

CCCP έγραψε:Πες μου ΕΝΑΝ μη πανηλιθιο λογο για να μη κανεις το εμβολιο (εξω απο ελαχιστες περιπτωσεις ιατρικων λογο) και θα σεβαστω τον μη εμβολιασμενο.
ΠΑΓΩΝΗ ΕΣΥ????
ότι λογο κ να έχω το ξερω εγω κ μου φτάνει δε θα με υποχρεώσει κανένα αρχιδι της κυβέρνησης να το κάνω με το ζορι όμως.
Όταν οι γιατροί παγκοσμίως τα βρουν μεταξύ τους
και αποφασίσουν αν βοηθάει η οχι ίσως ο κοσμος να το δει και πιο ζεστά..
Εσυ μπορείς να ενημερώνεσαι για το πολλούς λόγους που πρέπει να το κάνεις από το σκαι κλπ καναλια
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

WestBlock4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Πες μου ΕΝΑΝ μη πανηλιθιο λογο για να μη κανεις το εμβολιο (εξω απο ελαχιστες περιπτωσεις ιατρικων λογο) και θα σεβαστω τον μη εμβολιασμενο.
ΠΑΓΩΝΗ ΕΣΥ????
ότι λογο κ να έχω το ξερω εγω κ μου φτάνει δε θα με υποχρεώσει κανένα αρχιδι της κυβέρνησης να το κάνω με το ζορι όμως.
Εσυ μπορείς να ενημερώνεσαι για το πολλούς λόγους που πρέπει να το κάνεις από το σκαι κλπ καναλια
Οι λόγοι είναι από το χωριό, δεν τους ξέρεις :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δηλαδη εχεις λογο αλλα ντρεπεσε να το πεις? Α καλα οκ.

"Όταν οι γιατροί παγκοσμίως τα βρουν μεταξύ τους
και αποφασίσουν αν βοηθάει η οχι ίσως ο κοσμος να το δει και πιο ζεστά.."

Πες μας εσυ που προς εχεις πτυχιο στον αντιεμβολιασμο απο που ενημερωνεσε και μορφωνεσε να μαθουμε κι εμεις οι βλακες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

stravostomis έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
ΠΑΓΩΝΗ ΕΣΥ????
:lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

WestBlock4 έγραψε: Όταν οι γιατροί παγκοσμίως τα βρουν μεταξύ τους
Οι γιατροί παγκοσμίως συμφωνούν πως το εμβόλιο βοηθάει. Δεν είναι καν θέμα συζήτησης, είναι δεδομένο.
Το θέμα ειναι πως υπάρχει κόσμος που επιλέγει να ακούσει τον 1 γιατρό που λέει μην κάνετε το εμβόλιο και οχι τους 999 που λένε να το κάνετε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εδω ρε ΑΠΟΔΗΧΤΗΚΕ οτι αυτος που εβγαλε την μελετη που εδειχνε συνδεση εμβολιων και αυτισμου και ξεκινησε εκεινο το μεγαλο αντιεμβολιαστικο "κινημα" ηταν απατεωνας και ειπε ψεματα και αυτοι συνεχισαν ακαθεκτοι. Οταν κατασεβαζεις το δικο σου ριαλιτι και φακτς οτι θες κανεις.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

CCCP έγραψε:Δηλαδη εχεις λογο αλλα ντρεπεσε να το πεις? Α καλα οκ.

"Όταν οι γιατροί παγκοσμίως τα βρουν μεταξύ τους
και αποφασίσουν αν βοηθάει η οχι ίσως ο κοσμος να το δει και πιο ζεστά.."

Πες μας εσυ που προς εχεις πτυχιο στον αντιεμβολιασμο απο που ενημερωνεσε και μορφωνεσε να μαθουμε κι εμεις οι βλακες.
μάλλον πρέπει να ακούω εσένα πιυ ενημερώνεσαι από τον Ευαγγελάτο.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

stravostomis έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
ΠΑΓΩΝΗ ΕΣΥ????
Είπε ο στραβοστομης κ γέλασε κ ενα πλακακι
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Παλικάρια μου, κάντε το εμβόλιο. Και αν δεν πείθεστε για τη χρησιμότητά του κάντε τον κόπο να περάσετε έξω από τη ΜΕΘ ενός νοσοκομείου για να δείτε πως χάνονται συνάνθρωποί μας, χωρίς να έχουν έναν δικό τους στο πλευρό τους. Και για όσους βγουν ζωντανοί μετά από διασωλήνωση, ρωτήστε τους πως είναι η ζωή τους μετά με περίοδο ανάνηψης 4-6 μηνών η οποία ανάνηψη ενδεχομένως και να μην είναι πλήρης.
Σε ότι αφορά την ασφάλεια των εμβολίων και ειδικά των mRNA τα οποία βασίζονται στην πλέον σύγχρονη μεθοδολογία. Σε συντριπτικό ποσοστό ήπιες παρενέργειες τύπου γριππώδους συνδρομής. Τις είχα και εγώ και η σύζυγος και τα παιδιά μας. Αμφιβολία για την ασφάλεια υφίσταται σε παιδιά και εφήβους έως 16 ετών και για αυτό το Βρετανικό Κολλέγιο των Παιδιάτρων και η Εταιρεία εμβολιασμού covid του Η.Β. περιμένουν περαιτέρω δεδομένα προκειμένου να προχωρήσουν σε πλήρη έγκριση. Το ίδιο, σε μικρότερο βαθμό και το FDA.
Προχωρήστε άφοβα στον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια και ελάτε στο γήπεδο. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και ειδικά τους νέους για συμπαράσταση.
Όσο για τους τηλε-αστέρες "συναδέλφους" στην τηλεόραση. Απλά μην τους ακούτε, κλείστε την ρημάδα και προτιμήστε ένα βιβλίο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εδω για τη θ4 μιλαμε, αφήστε τα εμβόλια και το δράμα στην απ’έξω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ναι, αλλά τα εμβόλια ήταν η αιτία για το κλείσιμο της Θ4. Όλα τα άλλα πέταλα και αυτά που μας αφορούν των εχθρών μας, είναι ανοικτά. Βγάλανε τις ανακοινώσεις για το θέμα, κρεμάνε και τα πανό, ενώ εμείς...να το κάνουμε τελικά θέατρο Ηρώδου του Αττικού ή Επίδαυρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”