Για να μην πανε κοντρα στον πυρηνα, εχει βαση αυτο που εκαναν αλλα καμια λογικη απο ψυχρη πλευρα15_50 έγραψε:Αν θέλουν να κάνουν αποχή καλά κάνουν.
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω αν είναι σωστό η λάθος.
Αυτή την απόφαση πήραν και καλά κάνουν που την υποστηρίζουν μέχρι τέλους.
Αυτό που πρέπει να απαντηθεί, είναι γιατί η ΠΑΕ έχει κλείσει την θύρα.
Μπορεί να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα;
Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας
για κάποιους εδώ μέσα, ό,τι και να συμβεί, θα φταίνε οι συνδεσμίτες
είναι απλά λυπηρό και δεν αξίζουν καν να απαντήσεις
υπάρχουν βέβαια και οι πιο αντικειμενικές φωνές που κρίνουν χωρίς παρωπίδες
ευτυχώς
τώρα επί του θέματος συζήτησης, θεωρώ ότι η 4 θα πρεπε να είναι ανοιχτή από την ΠΑΕ, αλλά η εικόνα των υπόλοιπων θυρών είναι ακόμα πιο απογοητευτικό ζήτημα
για κάποιους εδώ μέσα, ό,τι και να συμβεί, θα φταίνε οι συνδεσμίτες
είναι απλά λυπηρό και δεν αξίζουν καν να απαντήσεις
υπάρχουν βέβαια και οι πιο αντικειμενικές φωνές που κρίνουν χωρίς παρωπίδες
ευτυχώς
τώρα επί του θέματος συζήτησης, θεωρώ ότι η 4 θα πρεπε να είναι ανοιχτή από την ΠΑΕ, αλλά η εικόνα των υπόλοιπων θυρών είναι ακόμα πιο απογοητευτικό ζήτημα
- WestBlock4
Η δικαιολογία του ότι οι θύρες είναι αδειες είναι το κακό οπαδικο κίνημα που έκλεισε η 4.
Εγω λοιπόν εύχομαι η ΠΑΕ να το ανοίξει να δω όλους αυτούς που κραζουν τους συνδεσμους σε φόρουμ και
σε σελίδες στα fb αν θα γεμίσουν έστω κ το 1/4 της θύρας.
Βεβαια δεν κατηγορώ κανεναν εδω κατάφεραν να διχάσουν συνοπαδους , φίλους, για ενα εμβόλιο.
Εγω λοιπόν εύχομαι η ΠΑΕ να το ανοίξει να δω όλους αυτούς που κραζουν τους συνδεσμους σε φόρουμ και
Βεβαια δεν κατηγορώ κανεναν εδω κατάφεραν να διχάσουν συνοπαδους , φίλους, για ενα εμβόλιο.
- stravostomis
Έγραψες δημόσια στο φόρουμ ότι σκοπίμως βάζεις σε κίνδυνο συνανθρώπους και συνοπαδους σου κάνοντας ουσιαστικά πλαστογραφία και σου φαίνεται περίεργο που δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο εν μέσω πανδημίας. Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο αυτό που διάβασαWestBlock4 έγραψε:Η δικαιολογία του ότι οι θύρες είναι αδειες είναι το κακό οπαδικο κίνημα που έκλεισε η 4.
Σαφώς και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα η στάση των συνδέσμων και το κλείσιμο της 4 με την εικόνα που παρουσιάζει η Τούμπα όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου.WestBlock4 έγραψε:Η δικαιολογία του ότι οι θύρες είναι αδειες είναι το κακό οπαδικο κίνημα που έκλεισε η 4.
Εγώ κρίνοντας από τον εαυτό μου, που μου είναι δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες, να πάω ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, καταλαβαίνω πως πολύ κόσμος απέχει λόγο των διαδικαστικών που απαιτούνται για την προσέλευση του στο γήπεδο.
Σε όλα αυτά αν προσθέσουμε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζει από πλευράς ποδοσφαίρου κάτι θελκτικό για τα μάτια μας, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.
Πάντως για το ματς με την ΑΕΚ και τα υπόλοιπα ντέρμπι, που προβλέπω πως για τους μισούς, δεν θα ισχύσουν κανενός είδους πρωτόκολλα και μέτρα, η εικόνα που θα παρουσιάσει η Τούμπα, θα είναι τελείως διαφορετική.
Κατσε ρε west δηλαδη οι συνδεσμοι ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ? Αν δεν ειμαστε ικανοι να γεμισουμε τις θυρες χωρις καποιιους συνδεσμους τοτε ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μυθος
-
Δεν σε πιανω φιλε.WestBlock4 έγραψε: Απλα προς ενημέρωση σου ένα τεράστιο ποσοστό που ανήκει στο οπαδικό είναι ανεμβολιαστοι , ξαναρωτάω να πανε να κάνουν το εμβόλιο με το ζορι επειδή δε γίνεται κερκιδα στο γήπεδο???
Εγω λοιπόν στο παιχνίδι με τη Τρίπολη ειμουν στο γήπεδο κ μπηκα χωρίς χαρτί εμβολιασμού όπως κ αρκετοί ακομη.
Τα χάρτινα παιδιά σε κάθε αγώνα τους μπαίνουν όπως μπαινανε pro covid για αυτο κ το παίζανε επαναστάτες αλλά ξαφνικά πηγαίνουν στο γήπεδο.
Επίσης χτες στο πέταλο στα σκουπίδια της παπαναστασιου δε πιστεύω να πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί ήταν εμβολιασμενοι...
Δεν τα λέω αυτά για να κάνουμε το ίδιο απλα αυτή τη,στιγμη ο μόνος λαός που είναι αρσενικός απέναντι σε όλους είμαστε εμείς.
Μονος σου τα λες οτι αστειοτητες ειναι αυτα με τους ανεμβολιαστους και ολοι μπαινουν χωρις να ελεγχονται, ποιος σου ειπε οτι θα κανουν με το ζορι το εμβολιο?
Θα μπουνε μια χαρα οπως μπαινουν και οι υπολοιποι. Και ακομα παραπανω οι δικοι μας που ετσι κι αλλιως ουτε για αντικειμενα ουτε τιποτα δεν υπαρχει ελεγχος στην 4, που ανετα περνας και βομβα υδρογονου αν θελεις.
Γελοιοτητα ειναι το ολο θεμα και δειγμα του χαμηλοτατου iq των δηθεν επικεφαλεις των συνδεσμων
- WestBlock4
Αυτο κατάλαβες εσυ τωρα????stravostomis έγραψε:Έγραψες δημόσια στο φόρουμ ότι σκοπίμως βάζεις σε κίνδυνο συνανθρώπους και συνοπαδους σου κάνοντας ουσιαστικά πλαστογραφία και σου φαίνεται περίεργο που δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο εν μέσω πανδημίας. Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο αυτό που διάβασαWestBlock4 έγραψε:Η δικαιολογία του ότι οι θύρες είναι αδειες είναι το κακό οπαδικο κίνημα που έκλεισε η 4.
Ότι έκανα πλαατογραφια?? Σε ποιο κόσμο ζεις εσυ ρε μεγάλε???
Εννοω ότι δε γίνεται έλεγχος πουθενα. Ούτε στο οακα ουτε πουθενα.
Έβαλα σε κίνδυνο συνανθρώπους μου επειδή είμαι ανεμβολιαστος ??? Λυπάμαι με αυτό που έγραψες πραγματικά.
- Μπαρκαρούτσος
Πώς μπορείς να λες αυτό
ενώ μόλις έχεις πει αυτό
Άρα είσαι υπέρ ή κατά της αποχής;; Δεν υπονομεύεις την αποχή με τη παρουσία σου στο γήπεδο;
WestBlock4 έγραψε:ο μόνος λαός που είναι αρσενικός απέναντι σε όλους είμαστε εμείς.
ενώ μόλις έχεις πει αυτό
??WestBlock4 έγραψε:Εγω λοιπόν στο παιχνίδι με τη Τρίπολη ειμουν στο γήπεδο κ μπηκα χωρίς χαρτί εμβολιασμού όπως κ αρκετοί ακομη.
Άρα είσαι υπέρ ή κατά της αποχής;; Δεν υπονομεύεις την αποχή με τη παρουσία σου στο γήπεδο;
15_50 έγραψε:Αν θέλουν να κάνουν αποχή καλά κάνουν.
- FreeWatcher
Το έγραψα και από την πρώτη μέρα του λουκέτου της θύρας 4 από....παοκτσήδες! Το χώρο έκφρασης του μοναδικού οπαδικού κινήματος στη χώρα μας! Το χα ξαναπεί. Φασιστικότεροι του μητσοτάκη, και μάλιστα κατά του ΠΑΟΚ! Χρόνια πήγαινα γήπεδο 4Α, ποτέ δεν είχα να κάνω με συνδέσμους, αλλά πάντα τους σεβόμουν. Ένας από τους λόγους της αρρώστιας μου με τον ΠΑΟΚ ήταν το ο ΠΑΟΚ πάνω απόλα που διακατείχε πάντα το λαό του, ειδικά στο γήπεδο. Δυστυχώς πλέον διαπιστώνω ότι απλά αυτό δεν ισχύει. Ζούμε σε περίεργες εποχές. Τα σόσιαλ μίντια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην χειραγώγηση μαζών.
Βάζει ο άλλος το κομπλεξ του να γίνει σπουδαίος πάνω από τον ΠΑΟΚ, και το παίζει λοιμωξιολογος (ενώ στο γυμνάσιο είχε στη Βιολογία 8), και γίνεται ο φοβερός επαναστάτης στο μυαλό του, και νιώθει σπουδαίος κτλ.
Βάζει ο άλλος το κόμμα πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και ενώ ακούς παντού στη Μακεδονία για την μαριονετα του χοντρού πρεζέμπορου, τον υποτελή μητσοτάκη που κάνει ανοιχτά πόλεμο στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Και ακούς και ακούς και όταν έρχονται οι εκλογές τον μητσοτάκη τον βγάζει η Μακεδονία. Ή μηπως τον βγάζει η Κρήτη?
Τέσπα, γράφω χωρίς αρχή μέση και τέλος. Μιας και διάβασα κάτι για αντίσταση ή επανάσταση κάτι ακόμα... Αντίσταση και Επανάσταση θέλουν δρόμο και όχι πληκτρολόγιο. Θέλουν βαβούρα και σαμάτά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά να κάνει. Θέλουν ΘΥΡΑ 4 ανοιχτή!!! Θέλουν αρχίδια και πόνο και όχι ΑΠΟΧΗ!
Φαντάσου τώρα πριν αρκετά χρόνια να υπήρχε πρωθυπουργός που να έκανε τόοοσα στον λαό του ΠΑΟΚ και όταν ερχόταν η ώρα, οι παοκτσήδες αντί να κλείσουν την έκθεση για τον υπηρέτη του εσκομπαρ....να έκλειναν τη ΘΥΡΑ 4!!! Καλά δεν θα αναφερθώ καν στο να σουλάτσαραν όλοι αυτοί μαζί σαλονίκη με ύφος 100 καρδιναλίων και να σου έτριβαν στη μούρη ότι είναι τα αφεντικά σου... Τί θα είχε γίνει αναρωτιέμαι. Γιατί κάποτε ο ΠΑΟΚ είχε αρχές να περάσει στις επόμενες γενιές. Γιατί κάποτε ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ πάνω απόλα! Και ας ελπίσουμε κάποτε να ξαναείναι...
Βάζει ο άλλος το κομπλεξ του να γίνει σπουδαίος πάνω από τον ΠΑΟΚ, και το παίζει λοιμωξιολογος (ενώ στο γυμνάσιο είχε στη Βιολογία 8), και γίνεται ο φοβερός επαναστάτης στο μυαλό του, και νιώθει σπουδαίος κτλ.
Βάζει ο άλλος το κόμμα πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και ενώ ακούς παντού στη Μακεδονία για την μαριονετα του χοντρού πρεζέμπορου, τον υποτελή μητσοτάκη που κάνει ανοιχτά πόλεμο στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Και ακούς και ακούς και όταν έρχονται οι εκλογές τον μητσοτάκη τον βγάζει η Μακεδονία. Ή μηπως τον βγάζει η Κρήτη?
Τέσπα, γράφω χωρίς αρχή μέση και τέλος. Μιας και διάβασα κάτι για αντίσταση ή επανάσταση κάτι ακόμα... Αντίσταση και Επανάσταση θέλουν δρόμο και όχι πληκτρολόγιο. Θέλουν βαβούρα και σαμάτά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά να κάνει. Θέλουν ΘΥΡΑ 4 ανοιχτή!!! Θέλουν αρχίδια και πόνο και όχι ΑΠΟΧΗ!
Φαντάσου τώρα πριν αρκετά χρόνια να υπήρχε πρωθυπουργός που να έκανε τόοοσα στον λαό του ΠΑΟΚ και όταν ερχόταν η ώρα, οι παοκτσήδες αντί να κλείσουν την έκθεση για τον υπηρέτη του εσκομπαρ....να έκλειναν τη ΘΥΡΑ 4!!! Καλά δεν θα αναφερθώ καν στο να σουλάτσαραν όλοι αυτοί μαζί σαλονίκη με ύφος 100 καρδιναλίων και να σου έτριβαν στη μούρη ότι είναι τα αφεντικά σου... Τί θα είχε γίνει αναρωτιέμαι. Γιατί κάποτε ο ΠΑΟΚ είχε αρχές να περάσει στις επόμενες γενιές. Γιατί κάποτε ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ πάνω απόλα! Και ας ελπίσουμε κάποτε να ξαναείναι...
- WestBlock4
Αποχή κανεις γιατί σε υποχρεώνουν να κάνεις κάτι που δε θέλεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς μπορείς να λες αυτό
WestBlock4 έγραψε:ο μόνος λαός που είναι αρσενικός απέναντι σε όλους είμαστε εμείς.
ενώ μόλις έχεις πει αυτό
??WestBlock4 έγραψε:Εγω λοιπόν στο παιχνίδι με τη Τρίπολη ειμουν στο γήπεδο κ μπηκα χωρίς χαρτί εμβολιασμού όπως κ αρκετοί ακομη.
15_50 έγραψε:Αν θέλουν να κάνουν αποχή καλά κάνουν.
όπου μπορώ να πάω όμως κ να μη κάνω αυτό που με υποχρεωνουν θα το κάνω..
Εγω προσωπικά είμαι υπέρ να ανοίξει η θυρα κ να πανε οποίοι θέλουν άλλωστε έχουμε κόσμο που υποστηρίζει ότι δεν θέλουν τους ανεμβολιαστους μέσα.
- kataramenos5
Εσυ, εγω, αυτος...Γιατι το κανετε προσωπικό καθε φορα? Αντε ξεκολληστε, αλλου ειν ο εχθρος. Οχι αλλη φαγομαρα.
- Aigle_Noir
Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, αν η 4 ήταν ανοιχτή και έμπαινε όποιος ήθελε, όπως γίνεται προφανώς σε όλα τα γήπεδα, τότε κι εσύ θα έμπαινες. Σωστά; Κι αν ναι, τότε ποιος ο λόγος να είναι κλείστή η 4;
Ενώ την ίδια ώρα εξυμνείς την απόφαση για αποχή...
Τελικά τι ισχύει, δεν σε πιάνω.
Στη χειρότερη ρε αδερφέ, ας ήταν ανοιχτή η 4 και όποιος συνδεσμίτης δε θέλει να μπει στο γήπεδο για δικούς του ιδεολογικούς λόγους (διαχωρισμούς κλπ κλπ), ας μην μπει. Κάνω κάπου λάθος;
Ενώ την ίδια ώρα εξυμνείς την απόφαση για αποχή...
Τελικά τι ισχύει, δεν σε πιάνω.
Στη χειρότερη ρε αδερφέ, ας ήταν ανοιχτή η 4 και όποιος συνδεσμίτης δε θέλει να μπει στο γήπεδο για δικούς του ιδεολογικούς λόγους (διαχωρισμούς κλπ κλπ), ας μην μπει. Κάνω κάπου λάθος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aigle_Noir την Πέμ 23 Σεπ 2021, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν κλείνανε καλύτερα καμιά θύρα σε μπάσκετ, βόλλεϋ, χάντμπολ, πόλο σε άνδρες και γυναίκες;
Έτσι κι αλλιώς δεν πάνε
Έτσι κι αλλιώς δεν πάνε

- stravostomis
Κοίτα, εγώ σε καταλαβαίνω γιατί το έκανες. Και εγώ θα το έκανα αυτό αν ήμουν αντιεμβολιαστής. Το να το περηφανεύεσαι, όμως, κιόλας, δεν σε τιμάει. Κράτα το για εσένα τουλάχιστον. Φιλικά στο λέω.WestBlock4 έγραψε:Αυτο κατάλαβες εσυ τωρα????stravostomis έγραψε:Έγραψες δημόσια στο φόρουμ ότι σκοπίμως βάζεις σε κίνδυνο συνανθρώπους και συνοπαδους σου κάνοντας ουσιαστικά πλαστογραφία και σου φαίνεται περίεργο που δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο εν μέσω πανδημίας. Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο αυτό που διάβασαWestBlock4 έγραψε:Η δικαιολογία του ότι οι θύρες είναι αδειες είναι το κακό οπαδικο κίνημα που έκλεισε η 4.
Ότι έκανα πλαατογραφια?? Σε ποιο κόσμο ζεις εσυ ρε μεγάλε???
Εννοω ότι δε γίνεται έλεγχος πουθενα. Ούτε στο οακα ουτε πουθενα.
Έβαλα σε κίνδυνο συνανθρώπους μου επειδή είμαι ανεμβολιαστος ??? Λυπάμαι με αυτό που έγραψες πραγματικά.