Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias
Δημοσιεύσεις: 2153
Εγγραφή: Σάβ 14 Δεκ 2013, 15:55

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Metagrafakias »

επεισης το να μην θελεις να δωσεις φραγκο για μεταγραφες αντε να το καταπιουμε 35 χρονια υπομονη καναμε στον 1 δεν θα κολλησουμε αλλα το να μην εχουν τρεξει ηδη καποιες αναγκαιες ανανεωσεις οπως του Ινγκανσον του Ζιβκοβιτς και του Τσιγγαρα ειναι τερμα επικινδυνο και δειχνει σημαδια αδιαφοριας για να μην πω διαλυσης...οσα λογια και να πει ο Ιβαν για κηδειες κλπ για εμενα οι πραξεις μετρανε και φετος εδειξε οτι κατι παιζει και η ομαδα ειναι παρατημενη και θελω εξηγηση για αυτο εστω απο καποιον του ΔΣ της ΠΑΕ....νομιζω ολοι πρεπει να απαιτησουμε εξηγησεις για το ποιο ειναι το φετινο πλανο της ομαδας και που αποσκοπουμε...να βγει καποιος οπως καλη ωρα ο RAIN και να εξηγησει τι συναιβει το καλοκαιρι...το παμε για νταπλ με Μπισεσβαρ εμενα με προσβαλλει σαν οπαδο της ομαδας αισθανομαι προβατο...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Προφανώς και τις πληροφορίες που κάποιοι παίρνουν τις παίρνουν από άτομα στην παε. Ε δεν γίνεται αυτοί της παε να λένε "άσε θέλουν να φέρουν τον 36χρονο τζιοβινκο που έχει να παίξει σε σοβαρό επίπεδο από το 2012 και αν έχεις τον Θεό σου του δίνουν και 1.5 μυριο" ή "πάνε για δεξι μπακ χειρότερο του υπάρχοντος ροδριγο και με βιογραφικό που θα ξεσήκωνε αντιδράσεις και από τους ρειντζερς του ιωνικου". Τις μεταφέρουν ως εξής" παμε για μπαμ με τον θρύλο της Γιουβέντους τζιοβινκο" ή" φέρνουμε δεξί μπακ λαυρακι που τρέχει σαΐτα".

Ε τι να σου κάνει και αυτός που τις ακούει, προϊδεάζεται και μιλάει για διαφορά ποιότητας.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καταρχην ευχαριστουμε Βροχοποιε.

Κατα δευτερο λογο διαβαζοντας ολο το στορυ εμενα μου μενει η ενδεια σε δυνατοτητες του τμήματος αναφορικα και με τα ονοματα και εμ τις δυνατοτητες των ποδοσφαιριστων που διαβασαμε. Οι αναγκες ηταν πολλες και καλυφθηκαν με σκεπτικο ας καλυψουμε αριθμητικα το κενο. Και φευγοντας ο Τζολης (εχω την αισθηση αποτυχημενη πωληση για πολλους λογους) δεν ασχοληθηκαμε ουτε καν με τον Γκαρυ.
Μειναμε λοιπον ξεβρακωτοι και αριθμητικα και ποιοτικα.

Αλλα οτι εγινε εγινε. Ας στησουν ενα οργανωμενο τμημα και να βαλουν τις βασεις για την δημιουργεια μιας πραγματικα καλης ομαδας.
Мир
Δημοσιεύσεις: 7184
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:44
Τοποθεσία: London

Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Мир »

Thanks @rainmaker


Ενα απο τα μεγαλύτερα ερωτήματα είναι για ποιο λόγο δεν γίνονται οι ανανεώσεις 1 χρόνο+ πριν τη λήξη των συμβολαιων;

Εγω δεν περιμενα να δώσουμε 800,900χιλ σε καντουρι και Σβι.
Ιδιως τον 1ο αλλά και ο 2ος μας βγαζει το λαδι καθε χρονια μεχρι να πιασει Νοεμβρης.

Η αρχη επρεπε να γινει με Αντριγια, Τσιγγαρα, Μιχαηλιδη(!!), Ιγκασον.
Με τα λεφτα που θελουμε και αν δε γουστάρουν, παιρνεις αντικαταστατη και ας τους παγκο μεχρι να μεινουν ελευθεροι ή να φερουν προταση που να σε ικανοποιεί.

Επισης μην ακουσω για πιθανο τραυματισμο, δεν γινεται να το εχεις στο πλανο, εδω πηραμε τον Ολιβειρα και επαθε χιαστους.

Τα ιδια λαθη γινονται χρονια, Βαρελα, Κρεσπο, Πασχα, Μπισε τελευταιο μηνα και μας πηραν το σκαλπ (του μπατζετ).
Βιερινια, Μαουριτσιο Ματος αλλες παπαριες και εκει.


Sent from my iPhone using Tapatalk
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4407
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ευχαριστούμε rain για την ενημέρωση.

Εμένα πάντως δεν με καλύπτουν τα ονόματα που άκουσα.
Επίσης με τρόμαξε η ανοργανωσια σε επίπεδο βλακείας.

Δηλαδή υπήρχε άνθρωπος που δεν προέβλεπε ότι του Μπαμπα θα ήταν πολύ δύσκολο, ΑΝ γινόταν;
Ότι ο Τζιοβινκο ΔΕΝ ήθελε να έρθει εκτός αν έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά;

Για μένα μόνο ο Σίλβα και ο Κλαεσον ήταν στόχοι πρωταθληματικου επιπέδου. Άντε και ο Κουρτιτς. Ολοι οι άλλοι είναι λίγοι.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou
Δημοσιεύσεις: 2761
Εγγραφή: Σάβ 19 Δεκ 2020, 01:52

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Άρα, υποθέτω πως το πλάνο της ΠΑΕ για φέτος ήταν: να γίνουν αυτές οι 5-6 κινήσεις που ζήτησε ο προπονητής.
Θεώρησαν πως από την στιγμή που δεν έχει συμφωνήσει κάποιος τεχνικός διευθυντής, ο σύλλογος θα μπορούσε να πορευθεί χωρίς αυτόν, δίνοντας την αρμοδιότητα του ψαξίματος στο τμήμα σκάουτιγκ, την τελική απόφαση στον προπονητή και τις διαπραγματεύσεις σε κάποιο άτομο από τμήμα οικονομικών (Γκοντζαρέβα;).
Με δεδομένο μάλιστα πως δεν υπήρχε διάθεση να ξοδευτούν χρήματα για αγορές παικτών (λογικό βάσει ιστορικού), η μη ύπαρξη τεχνικού διευθυντή στο οργανόγραμμα, επιφανειακά θα έκανε πιο γρήγορη την διαδικασία απόκτησης παικτών και θα βοηθούσε να αποφευχθούν δυσλειτουργίες που είχαν εντοπιστεί στο παρελθόν.
Και θεωρητικά σε ένα καλοκαίρι με πλήθος ελεύθερων ποδοσφαιριστών, στο οποίο είχαμε χρόνο και την διάθεση να δώσουμε συμβόλαια από 800 χιλ μέχρι και 1 εκατομμύριο σε μισθούς, θεώρησαν πως αυτό θα ήταν εφικτό. Και μέσα στον Ιούλιο φάνηκε να δουλεύει για αρχή.
Προφανώς όμως το πλάνο αποδείχθηκε αποτυχημένο. Αρχικά, φαίνεται πως ο προπονητής περίμενε να έχει κάποιον τεχνικό διευθυντή, που θα αναλάβει την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος και να μην πέφτουν πάνω του περισσότερες αρμοδιότητες από όσες του αναλογούν. Οι προτάσεις του σκάουτινγκ τιμ, αν και μάλλον ενδιαφέρουσες, δεν φαίνεται να ικανοποίησαν. Η στόχευση φαίνεται να έγινε σε ποιοτικούς μεν ποδοσφαιριστές,με μισθούς όμως στο 1,5-2 εκατομμύρια,αρκετά πάνω από το μπάτζετ μας, θεωρώντας πως στην προσπάθεια να τους ξεφορτωθούν οι ομάδες τους θα κάλυπταν την διαφορά.
Και εν τέλει, αυτό που έλειψε κατά την γνώμη μου, ήταν ένας τεχνικός διευθυντής, με καλή γνώση της αγοράς, που θα φρόντιζε οι προτάσεις που θα έφθαναν στον προπονητή να είναι εφικτοί, ώστε να μην χάνεται άδικα χρόνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Σάβ 18 Σεπ 2021, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Totem_pk »

Мир έγραψε:Thanks @rainmaker


Ενα απο τα μεγαλύτερα ερωτήματα είναι για ποιο λόγο δεν γίνονται οι ανανεώσεις 1 χρόνο+ πριν τη λήξη των συμβολαιων;

Εγω δεν περιμενα να δώσουμε 800,900χιλ σε καντουρι και Σβι.
Ιδιως τον 1ο αλλά και ο 2ος μας βγαζει το λαδι καθε χρονια μεχρι να πιασει Νοεμβρης.

Η αρχη επρεπε να γινει με Αντριγια, Τσιγγαρα, Μιχαηλιδη(!!), Ιγκασον.
Με τα λεφτα που θελουμε και αν δε γουστάρουν, παιρνεις αντικαταστατη και ας τους παγκο μεχρι να μεινουν ελευθεροι ή να φερουν προταση που να σε ικανοποιεί.

Επισης μην ακουσω για πιθανο τραυματισμο, δεν γινεται να το εχεις στο πλανο, εδω πηραμε τον Ολιβειρα και επαθε χιαστους.

Τα ιδια λαθη γινονται χρονια, Βαρελα, Κρεσπο, Πασχα, Μπισε τελευταιο μηνα και μας πηραν το σκαλπ (του μπατζετ).
Βιερινια, Μαουριτσιο Ματος αλλες παπαριες και εκει.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταρχην διαφωνω με το μας πηραν το σκαλπ. Αλλα σε καθε περιπτωση ας αφήσουμε εξω τον Κρεσπο. Νομιζω κανα 400αρι συμβολαιο εχει και το εκλεισε πριν δυο χρονια.
Τελος η ενδεια που εχουμε στον προγραμματισμο μας οδηγησε εκει. Γιατι κανεις δεν σκεφτηκε εναλακτικες η αλλες μεταγραφικες κινησεις αντικαταστασης ορισμενων παικταραδων με αλλους. Και αυτα που σκεφτηκαν ηταν παταγωδεις αποτυχιες. Βλ Κανιας και Εσιτι. Κλασεις καλυτερος ο Ισπανος. Επιτυχια ηταν καποτε με Βιτορ που εμεις ειχαμε τρομαξει που θα τον χαναμε και εφερε ο ΤΔ μας τον Κρεσπο στα ιδια λεφτα αλλα με πολλαπλασιες δυνατοτητες και προσφορα.

Αρα αν δεν τα βαλουν κατω να δουν τι συστημα θελει η παιζει η ομαδα, τι παικτες χρειαζονται, ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας και ποιο το μπατζετ για τα επομενα δυο-τρια χρονια θα καταληξουμε παλι στα ιδια.

Να μιλαμε εδω μετα απο καθε μεταγραφικη περιοδο και να αναλυουμε γιατι αποτυχαμε στις μεταγραφες και τι θα κανουμε τωρα που σταματησε/δεν ειναι στην ομαδα ο Ματος, ο Βιερινια, ο Τζολης, ο Πελκας ο ο ο ο.
Άβαταρ μέλους
jibbie
Δημοσιεύσεις: 6004
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από jibbie »

αντε, αφου το κλεινουμε το τοπικ, να επαναλαβω και γω τα προφανη. αν θες να ενισχυσεις την ομαδα και να χτυπησεις το πρωταθλημα, πρεπει να πλερω, πως το λενε. money talks.

προσωπικη μου εκτιμηση και χωρις να γραφω σεντονια: η ψαλιδα με τους απο κατω εκλεισε και με τον γαυρο μεγαλωσε. εχω αναλυσει κατα καιρους τα πως και τα γιατι με επιχειρηματα, δεν υπαρχει λογος να τα συζηταμε ξανα.

καλο χειμωνα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7754
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό που μένει στο τέλος για μένα είναι ότι η ΠΑΕ δεν ικανοποίησε τα θέλω του προπονητή, με βάση τις δημόσιες τοποθετήσεις του, τόσο στο θέμα των μεταγραφών όσο και σε αυτό του τεχνικού διευθυντή.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja
Δημοσιεύσεις: 1151
Εγγραφή: Παρ 18 Ιαν 2019, 11:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@rain ευχαριστούμε. Ίσως αν ερχόταν όλοι αυτοί εγκαιρα να είμασταν αρκετά βελτιωμένοι. Όπως και να εχει αυτή θα ειναι η ομάδα μεχρι το Γενάρη. Ας ελπίσουμε να οργανωθούν λιγο. Υπομονή και εμπιστοσύνη χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 8877
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από astral »

xrisitsapa έγραψε:.

Δηλαδή υπήρχε άνθρωπος που δεν προέβλεπε ότι του Μπαμπα θα ήταν πολύ δύσκολο, ΑΝ γινόταν;
Ότι ο Τζιοβινκο ΔΕΝ ήθελε να έρθει εκτός αν έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά;
Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω και κάπως έτσι χάθηκε ο Αύγουστος.
Κακή οργάνωση και φαίνεται ότι λεφτά για συμβόλαια υπήρχαν , αλλά υπήρχε και ταβάνι που είναι και απόλυτα λογικό.
Πιστεύω ότι όλοι έχουν λίγο πολύ ευθύνη για την καθυστέρηση , αλλά περισσότερο αυτοί που αποφάσισαν να περιμένουν τους τζιοβινκο , μπαμπα κλπ

Νομίζω ότι από αυτά που αναφέρει ο ρεην υπήρχε πρόθεση να γίνει πολύ δυνατή ομάδα , αλλά ο σχεδιασμός έμεινε πολύ πίσω λόγω κακής οργάνωσης και λάθος στόχων.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16742
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Rain ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Είμαι και εγώ της άποψης ότι λίγο πολύ σαν θέσεις παικτών αυτούς που ήθελαν έφεραν. Πλην Τζιοβινγκο.
Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτημα μου παραμένει το εξής.
Αφού ο προπονητής αλλά και ΟΛΟΙ μέσα στην ομάδα (όπως έλεγες) αναγνώριζαν την ανάγκη για ένα 10αρι πώς σκατα κατάφεραν να μην βρουν ΕΝΑ @@μενο 10αρι δύο μήνες που έψαχναν...

Άσχετα αν συμφωνούσαμε ότι μετά την πώληση Τζολη χρειαζόμασταν και εξτρέμ.
Αλλά τουλάχιστον το 10 που όλου παραδεχοντουσαν ότι χρειάζεται η ομάδα πώς κατάφεραν να μην το πάρουν;;
Αυτό μου μοιάζει ακατανόητο.

Κάτι άλλο που αποδεικνύεται είναι η ανυπαρξία της ομάδας σε αγορές και κανάλια μανατζαρεων που κρύβονται διαμάντια. Όπως την γαλλική πχ. Κυνηγούσαμε τους παίκτες του εκατομμύριου ενώ θα έπρεπε να σκεφτόμαστε και την ανανέωση της ομάδας.
Ο γαύρος έφερε παίκτη από την Β ομάδα της Λιλ που όποιος τον έχει δει ως ωρας μένει με το στόμα ανοιχτό (Αγκιμπου).
Και αυτό είναι λίγο τρομακτικό για το καλοκαίρι που έρχεται γιατί δεν γίνεται να στοχεύσεις σε παίκτες εκατομμύριου μόνο. Η μη εισχώρηση της ομάδας σε αυτές τις αγορές με απογοητεύει...
Άβαταρ μέλους
Norte
Δημοσιεύσεις: 1557
Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2020, 17:07
Τοποθεσία: Τιχουάνα

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Norte »

rainmaker έγραψε: Εξ αρχής, από αρχές Ιουλίου, το πλάνο ήταν να έρθουν έξι παίκτες. Συγκεκριμένοι στόχοι ήταν ο Μπαμπα αριστερό μπακ, ο Τεϊλορ δεξί μπακ, ο Ολιβέιρα φορ, ο Σίλβα (Σαμπντόρια) για χαφ, ο Τζοβίνκο για δεκάρι. Και με πιο ευρεία έννοια, για μελλοντική απόκτηση Γκάρι Ροντρίγκες. Και ΕΦΟΣΟΝ έβρισκαν, τότε και τερματοφύλακα.
αντι για δεξι μπακ υψηλου επιπεδο θελανε εναν συμπληρωματικο του ροντριγκο
στα χαφ ηθελαν ενας 32,5 και ενας 34,5 για να παιζουν μαζι με τον σβαμπ που ειναι 31 στον αξονα :D
για τα εξτρεμ ηθελαν τον γκαρι που σε λιγο κλεινει τα 31 και εκανε καριερα λογω ταχυτητας και εκρηξης που πλεον αποκλειεται να εχει στον βαθμο που πρεπει για να κανει την διαφορα
το καλυτερο βεβαια ειναι που ηθελαν τερμα ΑΝ εβρισκαν :D
αμα θελεις πραγματικα τερμα βρισκεις και παιρνεις τερμα, ολα τα αλλα ειναι πιπες...
δυστυχως αν ισχυουν η πληροφοριες σου(που πιστευω οτι ισχυουν) αποδεικνειεται πως μεσα στην ομαδα δεν υπαρχει καμια επαφη με το ποδοσφαιρο του σημερα και δεν υπαρχει κανενα σχεδιο που θας μας κανει μια συγχρονη ευρωπαικη ομαδα που θα κανει σταθερα πρωταθληματισμο και πορειες στην ευρωπη...
το θεμα δεν ειναι μονο ποσα λεφτα δινεις και αν δινεις οσα πρεπει αλλα κυριως το αν εχεις το ποδοσφαιρικο σχεδιο που θα σε οδηγησει εκει που θελεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Σάβ 18 Σεπ 2021, 19:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Totem_pk »

astral έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:.

Δηλαδή υπήρχε άνθρωπος που δεν προέβλεπε ότι του Μπαμπα θα ήταν πολύ δύσκολο, ΑΝ γινόταν;
Ότι ο Τζιοβινκο ΔΕΝ ήθελε να έρθει εκτός αν έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά;
Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω και κάπως έτσι χάθηκε ο Αύγουστος.
Κακή οργάνωση και φαίνεται ότι λεφτά για συμβόλαια υπήρχαν , αλλά υπήρχε και ταβάνι που είναι και απόλυτα λογικό.
Πιστεύω ότι όλοι έχουν λίγο πολύ ευθύνη για την καθυστέρηση , αλλά περισσότερο αυτοί που αποφάσισαν να περιμένουν τους τζιοβινκο , μπαμπα κλπ

Νομίζω ότι από αυτά που αναφέρει ο ρεην υπήρχε πρόθεση να γίνει πολύ δυνατή ομάδα , αλλά ο σχεδιασμός έμεινε πολύ πίσω λόγω κακής οργάνωσης και λάθος στόχων.
Και οι 17 μερες του Σεπταμβρη χαθηκαν. Η φαση ηταν οπως οταν καταλαβαινεις οτι εκανες μαλακια και δεν μαζεύεται το πραμα και λες αει στα διαολο και βγαινεις για καφε.

Στηριξη λοιπον απο εμας γερο στομαχι για οτι κιαν ερθει και ξανα στηριξη σε ολους και ας ελπισουμε οτι το φετινο φιασκο εβαλε μυαλο σε καποιους. Γιατι το δις εξαμαρτειν ουκ αντρος σοφου αλλα εμεις εχουμε ξεπερασει το τρις και τετρακις…
τσιριγωτης
Δημοσιεύσεις: 3861
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:47

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Για τον Πουτσο.... δεν μπορώ να πιστέψω πως άφησαν την ομάδα με βασικό δεξί μπακ τον Τέιλορ. Κ μετά τον Ροντρίγκο. Θεωρώ πως θα πέσει πολύ φάπα φέτος . Κ θα μας ρίχνουν τρελό δουλεμα κιόλας, πχ θα λένε ότι για μένα νικήσαμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”