Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από falconakis »

Να ξαναρωτήσω σοβαρά τώρα με ελεύθερο τον Πριγιο πήραμε Ολιβέιρα και Ακπομ; Και μια που το θυμήθηκα αυτό το ολη η ομάδα έπαιζε για τον Πριγιο που το ειδατε; Για ξαναδείτε λιγο τα γκολ του...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μυθος ειναι φιλε, απλως σε καποιους δεν αρεσε το στυλ του βαρυ φορ. Ο τυπος ηταν παιχταρα και εκανε τη μιση φαση γκολ. Τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Περίεργη περίπτωση φαίνεται ο πριγιο. Δεν ξέρω αν ζητάει πολλά η σε τι κατάσταση είναι , αλλά για να έφτασε τελευταία μέρα ελεύθερος μάλλον κι αυτός κάνει κάτι λάθος.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

nunies4 έγραψε:Αυτόν τον Αγκιγκμπου που σκατα τον βρήκε πάλι ο γαύρος;; Παικταρας ο πιτσιρικάς..
Και εκεί χωλαινουμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε κτίσει τέτοιο δίκτυο ώστε να βρίσκουμε τέτοια διαμάντια
Ο γαύρος έχει άτομα που ασχολούνται και το κάνουν καλά. Συνέχεια φέρνει μικρούς Αφρικανούς που αν τελεί παίζουν και τους πουλάει πανάκριβα. Καρεμπε μάλλον…
Εμείς εδώ Μαρία και Μαλιουφας. Καμία φορά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω!

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δε νομίζω να καίγεται για Ελλάδα. Που να πάει δηλαδή? Αδιάφορη είναι μάλλον για αυτόν η ελληνική μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

falconakis έγραψε:Να ξαναρωτήσω σοβαρά τώρα με ελεύθερο τον Πριγιο πήραμε Ολιβέιρα και Ακπομ; Και μια που το θυμήθηκα αυτό το ολη η ομάδα έπαιζε για τον Πριγιο που το ειδατε; Για ξαναδείτε λιγο τα γκολ του...

Μυρωδιάδες...........
Κλασικό παράδειγμα που γράφεται μία μπούρδα και αναπαράγεται σαν δείγμα ποδοσφαιρικής γνώσης.
Λες και τώρα που παίζει ο Άκπομ για παράδειγμα φορ, δεν παίζει ούτε ψάχνει η ομάδα αυτόν!
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Psuxo_logos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Αυτόν τον Αγκιγκμπου που σκατα τον βρήκε πάλι ο γαύρος;; Παικταρας ο πιτσιρικάς..
Και εκεί χωλαινουμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε κτίσει τέτοιο δίκτυο ώστε να βρίσκουμε τέτοια διαμάντια
Ο γαύρος έχει άτομα που ασχολούνται και το κάνουν καλά. Συνέχεια φέρνει μικρούς Αφρικανούς που αν τελεί παίζουν και τους πουλάει πανάκριβα. Καρεμπε μάλλον…
Εμείς εδώ Μαρία και Μαλιουφας. Καμία φορά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω!

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!

Αυτό ακριβώς φίλε το πιο εύστοχο σχόλιο που έχω διαβάσει όλη την μεταγραφική περίοδο. Ιδικα δε σε κάποια φάση που ήταν κάποιος όνομα δε λέμε κυνηγός ταλέντων υπήρχε σύνδεση με ΠΑΟΚ κ ομάδα των συκεων, και ποιος δεν είχε πάει στον ΠΑΟΚ στις ακαδημίες μιλάμε για παιδιά π είχαν δύο αριστερά πόδια, κ τώρα περιμένουμε από τους ίδιους να δούμε άσπρη μέρα!!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

falconakis έγραψε:Να ξαναρωτήσω σοβαρά τώρα με ελεύθερο τον Πριγιο πήραμε Ολιβέιρα και Ακπομ; Και μια που το θυμήθηκα αυτό το ολη η ομάδα έπαιζε για τον Πριγιο που το ειδατε; Για ξαναδείτε λιγο τα γκολ του...

Όταν πηραμε Ολιβέιρα ο πριγιο δεν ήταν ελεύθερος. Επίσης όταν πηραμε ακπομ θέλαμε έναν επιθετικό να παιξει αμεσα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Dimg4 έγραψε:Μυθος ειναι φιλε, απλως σε καποιους δεν αρεσε το στυλ του βαρυ φορ. Ο τυπος ηταν παιχταρα και εκανε τη μιση φαση γκολ. Τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε
Ετσι. Μεγαλη παικταρα ηταν. Σημερα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι αλλα αν επαιζε στο σημερινο ματς (που μολις ειδα το β ημιχρονο) θα κολουσε ενα αν οχι δυο στις φασεις που βγηκαν στον Τσουμπα. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με κανεναν απο τους παικτες που παιζουν Ελλαδα παιδια. Ισως μονο με τον αραμπι αλλα στα καλα ο Πριγιο τον ειχε στο χαλαρο.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Βλεπω κατι ομαδες τυπου Αγιαξ,Σαλζτσουργκ,Λειψια,Ντρορτμουντ και πως ζηλευω ρε πουστη μου που παιζουν με πιτσιρικια μεσα, μεσο ορο ηλικιας 20 ετων ,πανω κατω η μπαλα ακουραστοι και μετα βλεπω τον ΠΑΟΚ και με πιανει η ψυχη μου με αυτες τις αργοκαρουτες που εχουμε με βασικο και αναντικαταστατο πλεον τον Μπισεσβαρ μιλαμε για καταντια οχι αστεια!!!

Μπηκε ο Κωνσταντελιας και ειδαμε λιγο τριπλα λιγο τεχνικη λιγο φινετσα,αν τον ειχε ο Αγιαξ η ομαδα θα αρχιζε απο αυτον....Ενταξει δεν υπαχει φραγκο για μεταγραφες προωθησε τα ταλεντακια μας δλδ ποσο χειροτερος θα ηταν ο Λυρατζης η ο Γαιτανιδης σημερα εξτρεμ η ο Τσιγγαρας???

Γιατι τετοια καταντια ρε παιδες,γιατι την χαλασαμε τοσο την ομαδα,δεν μασ λυπαστε καθολου???
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μπορει να κανω και λαθος αλλα το θεμα ειναι οτι οι ομαδες σαν τον Αγιαξ και την Λειψια που παιζουν με πιτσιρικια εχουν στην ομαδα 5-6 παικτες αξιας σαν τον Τζολη (στις θεσεις τους). Και εμεις αν ειχαμε τον Τζολη εναν Τζολη στο κεντρο και κανα δυο ακομη μια χαρα θα μπορουσαμε να τους βαζουμε. Αλλα δεν εχουμε μαλλον. Επισης ισως αυτοι μπορουν και κρατανε τους νεους. Φανταστειτε σε 3 χρονια με τον Τζολη στα 22 και τον Κουτσια και Κωνσταντελια 3 χρονια ποιο εμπειρους. Ναι γινεται. Αλλα οχι σε ομαδες σαν τις δικες μας στην Ελλαδα. Δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Totem_pk έγραψε:Μπορει να κανω και λαθος αλλα το θεμα ειναι οτι οι ομαδες σαν τον Αγιαξ και την Λειψια που παιζουν με πιτσιρικια εχουν στην ομαδα 5-6 παικτες αξιας σαν τον Τζολη (στις θεσεις τους). Και εμεις αν ειχαμε τον Τζολη εναν Τζολη στο κεντρο και κανα δυο ακομη μια χαρα θα μπορουσαμε να τους βαζουμε. Αλλα δεν εχουμε μαλλον. Επισης ισως αυτοι μπορουν και κρατανε τους νεους. Φανταστειτε σε 3 χρονια με τον Τζολη στα 22 και τον Κουτσια και Κωνσταντελια 3 χρονια ποιο εμπειρους. Ναι γινεται. Αλλα οχι σε ομαδες σαν τις δικες μας στην Ελλαδα. Δυστυχως.
Μια χαρα παικτες εχουμε κι εγω θεωρω Κουτσια και Κωνσταντελια μεγαλυτερα ταλεντα απο τον Τζολη αλλα ο Λουτσεσκου ειναι προπονητης που δεν παιρνει κανενα ρισκο ποτε δεν το εκανε,κοιταει το παρον και μονο ουτε καν το αυριο οχι το μελλον.....ο Αγιαξ καθε χρονο χανει οτι καλυτερο εχει και καθε χρονο βγαζει αλλη φουρνια καλυτεροι απο την προηγουμενη...η Σαλτσμπουργκ το ιδιο ουτε αυτοι μπορουν να κρατησουν παικτες μη νομιζεις απλα αυτοι πουλανε για 30-40εκ εμεις για 10εκ....το να παιζεις ακομα με τον Μπισεσβαρ και να παρακαλας μην τραυματιστει διοτι δεν εχεις αλλον εκει ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη....
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Έτσι όπως είμαι, ακομα και τον Kike της Λίνκολν να φέρουν η ψυχολογία μου θα ανέβει.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aντε τελειωνει σημερα και το μαρτυριο της σταγονας να ξεμπερδευουμε,φυσικα χωρις καμια ελπιδα για εξτρα κινηση...Μπλεξαμε μεταξυ ενος δυσλειτουργικου μηχανισμου και ενος δυσκοιλιου προπονητη σε θεματα μεταγραφων και τα καναμε μανταρα...Θα χρειαστουν αρκετα θαυματα μαζεμενα για να μην χαθουν στοχοι μεχρι τον Γεναρη...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο Ajax μαζί με τα πιτσιρικια έχει κ παικτες όπως ο tadic, klaassen, Haller, blind κλπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”