Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, με Varela, Bise, Kagawa κλπ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι Αποστολη
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

το καλυτερο ειναι σχετικο ρε dim...ηταν ο καλυτερος εκεινη την περιοδο σε εκεινη την ηλικια και σε εκεινη τη φαση της καριερας του...ο πριγιο περασε τα καλυτερα 2-3 χρονια της καριερας του στον ΠΑΟΚ και σε εναν ΠΑΟΚ που σε μεγαλο βαθμο επαιζε για αυτον...και καλα καναμε τοτε γτ εβαζε τα παντα μεσα....αλλα δεν γινεται να επιλεγεις παικτες ετσι παντα...ειναι συνολο χαρακτηρηστικων που ψαχνεις...ο σβι ειναι 24 και μπορει η τρελη η οι τρελες χρονιες του να ειναι μπροστα του, ο ακπομ ειναι ενας τυπος σεντερ φορ που ολες οι ομαδες πρεπει να εχουν ...ειναι σαν τον φιρμινιο στην λιβερπουλ, οχι μεγαλος σκορερ αλλα πολυ καλος αθλητης, πρεσαρει τα σεντερ μπακ και δουλευει για τους αλλους...τεσπα ας ερθει τωρα κανα εξτρεμ και στα φορα θα βγει ακρη :lol: :lol:[/quote]

Μόνο που φορ με τα μανατζερίστικα χαρακτηριστικά που αναλύεις βρίσκεις με το τσουβάλι! Ακόμα και στην sl! Μπορεί να έχουν κάτι, να μην έχουν κάτι άλλο, να βγουν στο μέλλον κτλ. Σεντερ φορ που να ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ δεν βρισκεις!!! Κ όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις δεν την πετάς για τα ίσως και αν....[/quote]

βρηκες ατομο να πεις οτι λεει μανατζεριστικα χαρακτηριστικα σε παικτη :lol: :lol: δεν το εχω αγγιξει ποτε και δεν προκειται :lol: ο πριγιο πιστευεις θα παστελωνε τωρα ?[/quote]

Ρε συ οταν μου λες ¨συνολο χαρακτηρηστικων, ειναι 24 και μπορει οι τρελες χρονιες του να ειναι μπροστα του, οχι μεγαλος σκορερ αλλα πολυ καλος αθλητης, πρεσαρει τα σεντερ μπακ και δουλευει για τους αλλους¨ και φαίνεται ότι παμε για χρονιά με το γκολ πολύ δύσκολα και ας έχουμε μια καραβιά σεντερ φορ, τι να σου πω? Καθαρά μανατζερίστικη δεν είναι η προσέγγιση? :lol:
Τώρα δεν θα παστέλωνε να σου πω, γιατί είναι βαρύ κορμί και θα ήθελε το χρόνο του να επανέλθει. Αλλά είναι στην καλύτερη ηλικία για σεντερ φορ περιοχής και τα γκολ του στο τέλος της χρονιάς πιστεύω θα ήταν περισσότερα απόσα θα σου βάλουν και οι 3 μαζί!!! (Εκτός του Κούτσια που πίσω απτο φορ τον πιστευω πάρα πολύ, αλλά Λουτσέσκου έχεις...)
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

sourmenetes έγραψε: Ειλικρινά τι λες;;

Κόψτε τις μπαρούφες για μπάτσους και λοιπές αηδίες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάβασε καλά τι λέω στην κανονική ροή των ποστ εκεί που υπάρχει όλη την συζήτηση. Και πες μου αν λέω κάτι τέτοιο και μπες τώρα και διάβασε τα ποστς στο τοπικ Ιβαν Σαββιδης και μετά πες μου ποιοι λένε τι και αν εσείς κάνετε τα στραβά μάτια σε δικά σας παιδιά και φιλαράκια.
Εγώ μπορεί να έγινα μέλος πρόσφατα στο παοκμανια αλλά έχω γνωρίσει πολλά παιδιά στο Φρατέλι στην Τούμπα πριν το γήπεδο πριν 12 χρόνια , όταν εσύ δεν είχες γραφτεί καν. Έχεις αδικήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα και εσύ και έχεις σβήσει ποστ άδικα και ζήτησες μετά συγνώμη.
Σου επιστρέφω τους άδικους χαρακτηρισμούς μπαρούφες κλ. αηδίες. Και σου επισημάνω ότι βάση κανόνων δεν επιτρέπονται εκτός αν εσύ εξαιρήσε οπότε έχουν βάση όλα αυτά που λέω.
Αν θες μπαναρεμε έχεις μπανάρει άδικα τόσο κόσμο και έχεις διώξει ένα σωρό ΠΑΟΚτσίδες άρρωστούς και έχεις κρατήσει μονο τα φιλαράκια σου που τα επιτρέπεις να λένε ότι θέλουν. Οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Ο άλλος γράφει ένα σωρό μυνησιμα κατά του Ιβαν Σαββίδη και τον αφήνεις.
Εγώ αύριο θα πάω στο γραφείο του Γκαγκατση να δείξω τα ποστ από τα φιλαράκια σου και τι γράφουν κατά του ΠΑΟΚ εδώ μέσα και κατά του Ιβαν Σαββιδη εδώ μέσα και εσύ δεν τους λες τίποτα. Θα τα απομονώσω όπως κάνετε εσείς λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να είσαι ευγνώμων που γράφεις ακόμα.-
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Δεν μου αρέσει η μιρλα και ο μηδενισμός των πάντων αλλά τι να κάνουμε υπάρχουν και αλλού.

Ποστ φίλου άρρωστου γαύρου στο fb με πολλά like.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Γκάρι και Σιόβας και ακόμα ζορίζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να τους φέρει, τους χωρίς ομάδα μιλάμε, αναρωτιέμαι πόσα λεφτά να ζητάει ο Βαγγέλης..."
joss

Δημοσίευση από joss »

Εγώ πάλι, μέχρι τελευταία στιγμή θα ασχολούμαι διαστροφικά προφανώς με παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στο και πέντε.
Πουλενάρα παλιά...https://www.transfermarkt.com/giovani-d ... eler/44674
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joss έγραψε:Εγώ πάλι, μέχρι τελευταία στιγμή θα ασχολούμαι διαστροφικά προφανώς με παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στο και πέντε.
Πουλενάρα παλιά...https://www.transfermarkt.com/giovani-d ... eler/44674
Παει φιλε περασε η μπογια του. Δεν μπορει να παιξει πλεον Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το πρόβλημα με τους ελεύθερους είναι η αγωνιστική τους απραξία σε μεγάλες πιά ηλικίες.

Αν το αφήσεις, σε αφήνει. Βασικά το σώμα σου δεν επιστρέφει ποτέ (ή πολύ δύσκολα) στα απαιτούμενα επίπεδα.

Γλιτώσαμε από τον Ιταλό που θα ήταν ο Καγκάουα++. Ας περιμένουμε τον Δεκέμβρη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μονο τερματοφυλακας μπορει να ερθει και να μπει να παιξει σε μια εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ας το κρατησουμε ζωντανο και με ελπιδες....
Τι εμεινε πια;; 37 ωρες....
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

nunies4 έγραψε:Ας το κρατησουμε ζωντανο και με ελπιδες....
Τι εμεινε πια;; 37 ωρες....
Μακάρι να γίνει μία κινησή μεχρι το τελος των μεταγραφών !!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

σχετικα με τον σιοβα τελικα τι ηταν τρολια η ισχυει ?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Φέρτε Πριγιοοοοο. Έστω για Νοεμβρη
Λείπει θωρηκτό για τα κολοματς που παίζουμε με τα λεωφορεία
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

kosths BXL έγραψε:σχετικα με τον σιοβα τελικα τι ηταν τρολια η ισχυει ?
Ο Τζιομπάνογλου και κυρίως ο Διαμαντόπουλος (αρχιγαυρο ΑΡΔ) επιμένουν διαρκώς στο όνομα αυτο,λες και προσπαθούν να προετοιμάσουν το έδαφος για τις αντιδράσεις.Ειδικά σήμερα ήταν σαν να έκλεινε το μάτι :shock: :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”