Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
PAOK FC
@PAOK_FC
·
8 λ
#Lucescu "Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς και δυνατοί και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στα συνεχόμενα παιχνίδια, με αυτοπεποίθηση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας"
@PAOK_FC
·
8 λ
#Lucescu "Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς και δυνατοί και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στα συνεχόμενα παιχνίδια, με αυτοπεποίθηση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας"
Όχι Josh, άφησε δύο but ένα στη μέση και ένα στο τέλος. Δύο but είναι πολλά.joshua έγραψε:Εμένα γιατί μου φάνηκε ότι το έκλεισε και είπε καλό Γενάρη; Έχασα κάτι; Τουλάχιστον έτσι όπως μίλησε μάλλον το πρώτο από τα τρία σενάρια που έγραψα χτες επιβεβαίωσε. Ότι απλά τα σκατωσαμε ενώ διάθεση υπήρχε.
Τον αγαπώ τον Λούτσε που δεν μασάει τα λόγια του.
Θέλαμε παίκτη είπε. Και τον θέλαμε νωρίτερα. Να είναι εδώ, να είναι έτοιμος. Μπορεί να μην δουλέψαμε σωστά, αλλά μακάρι να ήταν αλλιώς η κατάσταση. Τώρα τι να τον κάνεις τον ανενεργό παίκτη. Δεν είναι ότι θα έρθει κάποιος και θα πω είμαστε καλυμένοι. Καλύτερα να περιμένουμε τον χειμώνα και να πάρουμε κάποιον ετοιμοπόλεμο και όπως τον θέλουμε. Τώρα βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στις τελευταίες δύο μέρες και αν συμβεί κάτι καλό τότε τι να πούμε.
Σε ελεύθερη μετάφραση τα παραπάνω.
Χαίρομαι που δεν μας βγάζει όλους τρελούς και που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.
Θέλαμε παίκτη είπε. Και τον θέλαμε νωρίτερα. Να είναι εδώ, να είναι έτοιμος. Μπορεί να μην δουλέψαμε σωστά, αλλά μακάρι να ήταν αλλιώς η κατάσταση. Τώρα τι να τον κάνεις τον ανενεργό παίκτη. Δεν είναι ότι θα έρθει κάποιος και θα πω είμαστε καλυμένοι. Καλύτερα να περιμένουμε τον χειμώνα και να πάρουμε κάποιον ετοιμοπόλεμο και όπως τον θέλουμε. Τώρα βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στις τελευταίες δύο μέρες και αν συμβεί κάτι καλό τότε τι να πούμε.
Σε ελεύθερη μετάφραση τα παραπάνω.
Χαίρομαι που δεν μας βγάζει όλους τρελούς και που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.
αυτος ο φραγκοφονιας που ειναι στην αθηνα ακομα διαπραγματευεται με τον γαυρο?
λετε να γινει καμια ομορφια?
λετε να γινει καμια ομορφια?
Πάντως για Σιοβα θα έδινα ουτε 1% πιθανότητα, περισσότερο λόγω παρελθόντος και οχι αξίας.
15% πιθανότητα δίνω για Τζοβίνκο. Γνωστός του Λούτσε - δουλεμένη υπόθεση - αρχηγική ομιλία Σαββίδη σήμερα - αν έρθει πάντως θα μας έχει πάρει τα σώβρακα. Για οτιδήποτε άλλο δε δίνω πιθανότητα.
ελπιζω να μην την πατησουμε παλι και ανοιξουμε τοπικ μεταγραφων πριν τις 27 γεναρη...gergeo4 έγραψε:PAOK FC
@PAOK_FC
·
8 λ
Σε ραδιόφωνο της Αθήνας, το απόγευμα λέγανε ότι κυκλοφορούν φήμες για προσέγγιση ΑΕχ στον Πριγιοβιτς.
-
kosths BXL
paokmono έγραψε:Σε ραδιόφωνο της Αθήνας, το απόγευμα λέγανε ότι κυκλοφορούν φήμες για προσέγγιση ΑΕχ στον Πριγιοβιτς.
αχ και να φαει μια σφαλιαρα η κουλα σε 10 μερες στην τουμπα πως θα γουσταρω
-
kosths BXL
γτ εχεις 4 φορ ...λεω εγω τωραDimg4 έγραψε:Ακομα δεν καταλαβα γιατι δεν πηραμε ελευθερο Πριγιο
- ΑποστόληςΑ
Garry, Giovinco και αυτόν τον τερματά που αναφέρθηκε εδώ μέσα θέλω.
Θέλω πολλά;
Θέλω πολλά;
Και εγώ πιστεύω ότι μόνο τον μέρμηγκα κυνηγάμε. Και μόνο αυτόν θέλει και ο Λουτσε.