Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
invincible έγραψε:Ε δεν υπάρχει τίποτα άλλο ή είναι θέμα χρημάτων ή δεν είναι και μας έχει πει κάποιος κάτσε πίσω φέτος μην ξοδεύεις λεφτά τζάμπα γιατί φέτος θα είναι η χρονιά του τίγρη στο καινούργιο γήπεδο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο . Αν ήθελε να φύγει ο Ιβαν θα έβαζε τον Γκαρσία , θα πουλούσε και τις πέτρες και θα έφευγε μέχρι του χρόνου. Αρα δεν θέλει να φύγει ή το πρωτάθλημα το έχουν φέτος στημένο ... και αυτός που ελέγχει τα πάντα τον είπαν κάτσε πίσω. Αρα τι κάνουν οι ομάδες? κονόμα από τις β ομαδες και Χ και περίεργα διπλά. Τι να πούμε άλλο τι να υποθέσουμε άλλο όλα τα σενάρια τα είπαμε. Εγώ λέω ότι είναι θέμα και χρημάτων και γνώσης της κατάστασης φέτος. Είναι μία χρονιά που πρώτος δεν παίρνει τίποτα κάθε άλλο ξεκινάει με πίεση και αποτυχία δεδομένη στο τσουλου.
Λοιπόν ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Αν θεωρείς πως θα στηθεί η οποιαδήποτε ομάδα στον ΠΑΟΚ ή το αντίστροφο, σίγουρα θα υπάρξει κάποιο άλλο φόρουμ για να γράφεις τις αηδιες αυτές. ΟΧΙ ΕΔΩ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Με την διαφορά οτι ο γαυρος με το περιεργο Χ πήρε μεταγραφή τον Γκαρυ εμεις δεν πηραμε τιποτα από ελευθερους. Για μένα είναι απαξίοση του ροστερ και του προπονητή. Εκτος λεω. Αν εκτος ο Προπονητής ειναι ικανοποιημένος. Οπότε πάω πάσο και θα κριθεί στο τέλος! Ας βγει και ας μιλήσει καθαρά όμως. Οχι να λεει σαν καποιους αλλου στα μισά της σεζον οτι παιζει με σαρδελες. Τότε δεν θα το δεχτώ!
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

kosths BXL έγραψε:
joshua έγραψε:Kαι το αστειο ειναι πως αρκετοι δημοσιογραφοι γραφουν πως κινουμαστε και κανουμε επαφες για αποκτηση ελευθερου μεχρι τη τελευταια στιγμη...Μετα τον Κουλιανο και ο
Τζορμπατζογλου που δεν το συνηθιζει,λεγοντας βεβαια πως δεν υπαρχει φως μεχρι τωρα.Τι στο διαολο συμβαινει με εμας και ειμαστε οι μονοι που δεν μπορουμε να καταληξουμε σε συμφωνια καθως για να μιλαμε,φαινεται οτι βρισκουμε ενδιαφεροντες καποιες περιπτωσεις δεν μπορω να το καταλαβω...Μετα πως να μην γινεις πικροχολος...

καλα ο κουλιανος το τερματισε....λογο αυτων που ειπατε χθες εδω οτι ειπε για γκαστον κτλ κτλ εβαλα λιγο σημερα το πρωι να τον ακουσω στο βρωμοραδιο μπας και πει τιποτα σχετικο...και ξεκιναει την εκπομπη και λεει "εγω παντως σαν επαγγελματιας εβαλα τα λεφτα μου στην κατακτηση του πρωταθληματος απο την αεκ...ο τιγρης χωνει φραγκα κανει μεταγραφαρες, εχει την επο εχει και προπονηταρα και θα το παρει" ...και οπως το ανοιξα ετσι το εκλεισα...αυτο το πραγμα δεν παιζει να το εχει πει αρδ της κουλας η του γαβρου για τον ΠΑΟΚ ακομα και στην σεζον του νταμπλ πριν το ματς με το λεβαδειακο που το παιρναμε και βαθμολογικα ...και ο αλλος ο μ@λ@κ@ς το λεει στην πρωτη αγωνιστικη...και μετα απο αυτο λετε μερικοι να κανουμε κριτικη στην ομαδα ? δεν χρειαζεται ρε μαγκες πολεμο απο παντου δεχομαστε ας μην ειμαστε αντικειμενικοι δεν πειραζει ...να ισορροπειτε λιγο η κατασταση...αν κραζουν την ομαδα μας οι αρδ των αλλων , την κραζουν και οι δικοι μας , την κραζουμε και οι οπαδοι ε τοτε δεν εμεινε και κατι
εμεις κραζουμε την ομαδα μεσα κι εγω παρα πολυ αλλα μεταξυ μας,οταν θα ερθω σε αντιπαραθεση με ΠΟΚιτη θα γινω ο φανατικοτερος υποστηρικτης του Ιβαν και του Λουτσε, αλλα οταν σχολιαζουμε μεταξυ μας δεν μπορουμε να εθελοτυφλουμε και να λεμε οτι φετος λειτουργησαμε αψογα και οτι παμε για τιτλους...φετος ο προγραμματισμος ηταν αθλιος και το ανησυχητικο θεωρω δεν ηταν τοσο απο ανικανοτητα, αλλα απο επιλογη σαν πεταγμα λευκης πετσετας το εξελαβα εγω....
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

εμεις κραζουμε την ομαδα μεσα κι εγω παρα πολυ αλλα μεταξυ μας,οταν θα ερθω σε αντιπαραθεση με ΠΟΚιτη θα γινω ο φανατικοτερος υποστηρικτης του Ιβαν και του Λουτσε, αλλα οταν σχολιαζουμε μεταξυ μας δεν μπορουμε να εθελοτυφλουμε και να λεμε οτι φετος λειτουργησαμε αψογα και οτι παμε για τιτλους...φετος ο προγραμματισμος ηταν αθλιος και το ανησυχητικο θεωρω δεν ηταν τοσο απο ανικανοτητα, αλλα απο επιλογη σαν πεταγμα λευκης πετσετας το εξελαβα εγω....[/quote]

καπου εκει ειμαι και εγω...απλα οταν ακουω ακομα και δικους μας αρδ να λενε "Ο τιγρης χωνει λεφτα και κανει μεταγραφαρες και η αεκ θα το παρει σιγουρα φετος" καταρχην κανω εμετο και κατα δευτερον ελεος με το συνδρομο της στοκχολμης των θεσσαλωνικιων (νομιζα το ειχαν μονο τα ληκια αλλα απο οτι φενεται το εχουν και αρδ μας ) και μετα απο αυτα δεν μου βγαινει να κανω κριτικη...για αυτο και τον κολκα τον μπορω παραπανω απο τους αλλους γτ αν και ειναι οτι ειναι (τα εχουμε πει αυτα) τουλαχιστον οταν τον ακουω η τον διαβαζω δεν νιωθω λες και διαβαζω δημοσιογραφο της αεκ η του γαυρου...κουλιανος , τζορμπατζογλου και κατι τετοιοι τους ακους και καθε 3 λεπτα σκεφτεσαι αν οντως αυτα τα ατομα ειναι ΠΑΟΚ ...ουτε λιγο προστασια στην ομαδα ουτε λιγο να πουν εναν καλο λογο παραπανω εστω και αν δεν ισχυει...ρ π...στη μου ΠΑΟΚ ειστε δεν χριεαζεται να ειστε αντικειμενικοι...αλλα ολα συνοψιζονται στο γτ γινεται αυτο και ο λογος ειναι απλος ...στον ΠΑΟΚ πουλαει η μιρλα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αιντε ρε παιδια Σεπτεμβριος πηγε τι μεταγραφες θελετε?
ο ενας μας βρωμαει, ο αλλος ειναι πολυ καθαρος, ο ενας ειναι ακριβος, ο αλλος ειναι φθηνος, ο ενας εχει Facebook, ο αλλος εχει instagram....Δεν κανει κανενας για την ΠΑΟΚαρα μας!!
ο Μπαμπας Λουτσεσκου δεν εχει να μας στειλει κανα καινουριο Τειλορ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

kosths BXL έγραψε:
joshua έγραψε:Kαι το αστειο ειναι πως αρκετοι δημοσιογραφοι γραφουν πως κινουμαστε και κανουμε επαφες για αποκτηση ελευθερου μεχρι τη τελευταια στιγμη...Μετα τον Κουλιανο και ο
Τζορμπατζογλου που δεν το συνηθιζει,λεγοντας βεβαια πως δεν υπαρχει φως μεχρι τωρα.Τι στο διαολο συμβαινει με εμας και ειμαστε οι μονοι που δεν μπορουμε να καταληξουμε σε συμφωνια καθως για να μιλαμε,φαινεται οτι βρισκουμε ενδιαφεροντες καποιες περιπτωσεις δεν μπορω να το καταλαβω...Μετα πως να μην γινεις πικροχολος...

καλα ο κουλιανος το τερματισε....λογο αυτων που ειπατε χθες εδω οτι ειπε για γκαστον κτλ κτλ εβαλα λιγο σημερα το πρωι να τον ακουσω στο βρωμοραδιο μπας και πει τιποτα σχετικο...και ξεκιναει την εκπομπη και λεει "εγω παντως σαν επαγγελματιας εβαλα τα λεφτα μου στην κατακτηση του πρωταθληματος απο την αεκ...ο τιγρης χωνει φραγκα κανει μεταγραφαρες, εχει την επο εχει και προπονηταρα και θα το παρει" ...και οπως το ανοιξα ετσι το εκλεισα...αυτο το πραγμα δεν παιζει να το εχει πει αρδ της κουλας η του γαβρου για τον ΠΑΟΚ ακομα και στην σεζον του νταμπλ πριν το ματς με το λεβαδειακο που το παιρναμε και βαθμολογικα ...και ο αλλος ο μ@λ@κ@ς το λεει στην πρωτη αγωνιστικη...και μετα απο αυτο λετε μερικοι να κανουμε κριτικη στην ομαδα ? δεν χρειαζεται ρε μαγκες πολεμο απο παντου δεχομαστε ας μην ειμαστε αντικειμενικοι δεν πειραζει ...να ισορροπειτε λιγο η κατασταση...αν κραζουν την ομαδα μας οι αρδ των αλλων , την κραζουν και οι δικοι μας , την κραζουμε και οι οπαδοι ε τοτε δεν εμεινε και κατι
Κουμπάρος του Ραπτόπουλου είναι, πόσο σοβαρός άνθρωπος μπορεί να είναι?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο λόγος που θέλω μεταγραφή δεν είναι τόσο αγωνιστικός ,όσο λόγος για να σβήσουν από το μυαλό μηνύματα σαν του Athens και δεν το λέω ως μομφή αλλά γιατί κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε οι περισσότεροι και έχουμε τεράστια ανάγκη μια ένεση ηθικού,ένα δείγμα του ότι όλα είναι όπως ήταν ,απλά είχαμε ένα άτυχο καλοκαίρι…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως ξαναλέω...απορώ όλοι αυτοί που έχουν ξεμείνει, πως θα βρουν ομάδες μέσα σε 2 μέρες...
Και δεν μιλάμε για 1-2 παίκτες. Αλλά για αρκετούς που είναι παίκτες αξίας και ακόμα στο παρά δύο είναι χωρίς ομάδα.
Ενδεικτικά έχει σχετικό άρθρο και στην repress

https://repress.gr/i-lista-ton-eleyther ... ianoyario/
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ναι, τα αδερφάκια Repres και PAOK24. H αθλητική δημοσιογραφία στα καλύτερά της.

Εικόνα

Το ότι μόνο στην Ελλάδα "μας τελειώνουν" οι ελεύθεροι στις 17/9, που να τους περάσει από το μυαλό.
Ανάθεμα και αν γνωρίζουν ότι στις περισσότερες χώρες δεν υπάρχουν καν προθεσμίες για τις εγγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αρκετοί απλά θα συνεχίσουν τις διακοπές τους για να πληρώνονται από τις ομάδες που τους έλυσαν τα συμβόλαια ή θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι να βρουν το επόμενο σταθμό όπως έκανε ο Καβαγκα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

seaman έγραψε:Ναι, τα αδερφάκια Repres και PAOK24. H αθλητική δημοσιογραφία στα καλύτερά της.

Εικόνα

Το ότι μόνο στην Ελλάδα "μας τελειώνουν" οι ελεύθεροι στις 17/9, που να τους περάσει από το μυαλό.
Ανάθεμα και αν γνωρίζουν ότι στις περισσότερες χώρες δεν υπάρχουν καν προθεσμίες για τις εγγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Ισχύει αυτό; Οι άλλες χώρες( ευρωπαϊκές) δεν έχουν παράθυρο; Περίεργο μου ακούγεται αυτό. Από θέμα ανταγωνισμού και μόνο. Μια ομάδα πχ μιας ευρωπαϊκής χώρας μπορεί να παίρνει ελεύθερους όποτε θέλει και να αλλάζει συνεχώς το ρόστερ της;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Περίεργη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Σιόβας έχει πρόταση και από Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει καμία πιθανότητα; Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν προκύπτει πουθενά ανάγκη από μεριά μας. Εκτός και αν τα πράγματα με τον Ινγκι δεν πάνε και τόσο καλά.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

nunies4 έγραψε:Περίεργη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Σιόβας έχει πρόταση και από Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει καμία πιθανότητα; Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν προκύπτει πουθενά ανάγκη από μεριά μας. Εκτός και αν τα πράγματα με τον Ινγκι δεν πάνε και τόσο καλά.
Σιγουρα από το περήφανο σωματείο του άρεως θα είναι

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

nunies4 έγραψε:Περίεργη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Σιόβας έχει πρόταση και από Θεσσαλονίκη.
Ηρθα να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το sport24 έγραψε πως ο παίκτης έχει μιλήσει με όλες τις μεγάλες ομάδες σε Πειραιά, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διότι έχει αποφασίσει με την οικογένεια του να επιστρέψει Ελλάδα.
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν διαψεύσει το ενδιαφέρον. Μένει ο Ολυμπιακός που από ότι καταλαβαίνω από τα δημοσιεύματα, περιμένουν αν θα δώσει το ΟΚ ο Μάρτινς, ο Άρης που μέσω των κεντρικών ίσως δώσει τη λύση, και εμείς που θεωρητικά δεν έχουμε πρόβλημα στη θέση.
Από την άλλη, μας έχω ικανούς να κάνουμε προσθήκη στη μοναδική θέση που υπάρχει μια κάποια πληρότητα, αυτή τη στιγμή. Ειδικά όταν το επόμενο καλοκαίρι λήγουν 3 συμβόλαια βασικών παικτών στη θέση.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Και ο Τσορμπατζόγλου λέει για μια είδηση που περιμένουν να εξακριβωθεί από Αθήνα για να την πει σε λίγο στην εκπομπή του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το κερασάκι στην τούρτα ο Σιόβας :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”