Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από trouman »

Μιας και το θυμήθηκα.

Σαββίδης: «Θέλω να με θάψουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!»
Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα και θέλει όταν πεθάνει να τον θάψουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την οποία και φοράει σχεδόν σε κάθε ματς του Δικεφάλου
Σε ομιλία του προς τον κόσμο (όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο του paok24) που βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη, ο Ιβάν Σαββίδης έγινε ξεκάθαρος για το μέλλον προχωρώντας και σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: «Τα προβλήματα μπορούν να προκληθούν μόνο δημιουργώντας κάποιες φασαρίες που μπορούν να νευριάσουν τον Σαββίδη και να φύγει ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω εδώ μπροστά σας, κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου, εγώ πάντως θέλω να με θάψουν με την στολή».
Είπε ένας Πόντιος...
......

Και μερικά ακόμα, καθώς εκεί είπε ενδιαφέροντα πράγματα
Από εκεί και πέρα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι παίκτες δεν παθιάζονται όταν αδικούνται ή όταν δέχονται χτυπήματα, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει ανθρώπους από την Ελλάδα για να δουλέψουν στην ομάδα, καθώς κάτι θα έχει υπάρξει στο παρελθόν με αποτέλεσμα να καταλογίζουν διάφορα σε εκείνους με τους οποίους και συνομιλεί για να εργαστούν στον ΠΑΟΚ.
https://www.google.com/amp/s/www.sdna.g ... paok%3famp
trouman

Δημοσίευση από trouman »

quote="trouman"]
johnpet έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Λοιπόν επειδή η ανοχή έχει και όρια και το να πετάμε λάσπη και υπονοούμενα έτσι αυθόρμητα είναι πολύ αστείο,

Προφανώς ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και. Μετά το Σαββίδη

Και κάνεις δε μας δίδαξε κάτι διαφορετικό!

Ξεκόλλα λίγο το συνεχόμενο σπαμαρισμα εναντίον του Σαββίδη!

Ξερουμε ποιος θα είναι και ο επόμενος Τιτάνας που θα αναλάβει.

Αυτός που ανέλαβε και το μπάσκετ.. Κάτι τέτοιο θα είναι και το μπάτζετ του θα είναι αντίστοιχο.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς θα συντηρηθεί και θα υπάρχει πάντα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kάνεις λάθος...
Όχι εσύ κάνεις λάθος.

Μια ερώτηση ειλικρινή. Έχεις κάποια προσωπική διαφορά με Ιβάν?
Σου έχει κάνει κάτι?
Γιατί έχεις τέτοια εμμονή μαζί του?
Είναι η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ και μια διάθεση να προστατεύσεις την ομάδα ΜΑΣ , που σε οδηγεί σε αυτή τη συστηματική ρητορική εναντίον του Ιβάν;[/quote]

avivas
Μελος εγινε τον Ιουνιο, σχολια μονο κατα Ιβαν, most active topic Ιβαν Σαββιδης. κανε τις πραξεις[/quote]

Trouman
Έχουν γνώση οι φύλακες.. :mrgreen:
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

trouman έγραψε:
johnpet έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Λοιπόν επειδή η ανοχή έχει και όρια και το να πετάμε λάσπη και υπονοούμενα έτσι αυθόρμητα είναι πολύ αστείο,

Αυτός που ανέλαβε και το μπάσκετ.. Κάτι τέτοιο θα είναι και το μπάτζετ του θα είναι αντίστοιχο.

Kάνεις λάθος...
Όχι εσύ κάνεις λάθος.

Σου έχει κάνει κάτι?
Είναι η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ και μια διάθεση να προστατεύσεις την ομάδα ΜΑΣ , που σε οδηγεί σε αυτή τη συστηματική ρητορική εναντίον του Ιβάν;
Φίλε trouman ούτε προσωπικά έχω, ούτε μου έχει κάνει κάτι, ούτε εμμονή έχω. Αυτό που μ' έχει ενοχλήσει πολύ είναι η φετινή και περσινή του στάση, γι αυτό άλλωστε άρχισα να μιλάω από φέτος τον Μάιο.
Εξηγούμαι, πέρυσι και φέτος υπάρχει τεράστια αναντιστοιχία λόγων και έργων του Σαββίδη. Έχει μιλήσει για πρωτιές για ευρωπαική ελιτ κλπ, οι πράξεις του όμως δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει για χρονιά συντήρησης, αναμονής έστω και αναδίπλωσης συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις ομάδες παντού. Αυτό όμως γίνεται με οργάνωση και σχέδιο και κυρίως χωρίς πρόλογο. Γιατί φέτος για πρώτη φορά ίσως έχει πέσει πολύς πρόλογος και αυτό δεν μου αρέσει. Τώρα αν σε όλα αυτά βάλεις και κάποιες άλλες πληροφορίες που έχω και δεν σχετίζονται άμεσα με την ομάδα η όλη εικόνα δεν είναι καθόλου καλή. Θα δεχθώ ότι είμαι πάρα μα πάρα πολύ αυστηρός, είναι όμως η πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια και είμαι σίγουρα επηρεασμένος από την γενικότερη εικόνα. Μακαρί και ξαναλέω μακάρι να βγω λάθος και ψεύτης, όμως επειδή είμαι κοντά στην ομάδα πολλές δεκαετίες η διαίσθησή μου λέει ότι δεν κάνω λάθος.

ΥΓ>Το κάνεις λάθος πήγαινε στις προτάσεις 4 & 5
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Σαββίδης είπε ότι θέλει να τον θάψουν με τα ασπρόμαυρα. Το είπε σε σχετικά ανύποπτο χρόνο.θα το κάνει.
Τα υπόλοιπα μπορεί κανείς να τα υποθέσει.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Moz έγραψε:Εμένα αυτό που με πειράζει είναι το πως ο Ιβάν δεν έβαλε σκοπό της "ποδοσφαιρικής" του "ζωής" να κάνει τον gay τον "αιώνια δεύτερο" και τράβηξε χειρόφρενο μετά το ντάμπλ...

Αν ποτέ καθόμουν να πιω μια βότκα με τον Πρόεδρο αυτό θα τον ρωτούσα: Γιατί δεν τους γάμησες περισσότερο, γιατί δεν τους πετσόκοψες συνεχόμενα;
Αδερφέ η υπόθεση που κάνω (και προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω) είναι ότι αν με κάποιο τρόπο στις εκλογές καλοκαίρι του 2019 συνέχιζε ο σύριζα, θα παίρναμε το πρωτάθλημα του 2020 ακόμα και με φερέιρα (η ιστορία με την εεα μας διέλυσε εντός και εκτός του γηπέδου) και μετά θα χτίζαμε δυναστεία. Τότε βέβαια δεν είχα πάρει χαμπάρι το μέλλον και δεν ψήφισα σύριζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosG4 την Πέμ 14 Απρ 2022, 09:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Moz έγραψε:Το να λέει κάποιος ότι ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά τον Σαββίδη ή ότι διαφωνεί με το Σαββίδης ή χάος δεν τον κάνει αυτόματα εχθρό του ΠΑΟΚ ή μη-ΠΑΟΚτσή.

Ο τρόπος που θέτει κάποιος την άποψή του ίσως να μην μας αρέσει, αλλά:
1) τα νεύρα είναι τσιτωμένα για χίλιους-δυο λόγους και
2) αν μιλήσουμε για savoir vivre στο PAOKmania, θα είναι σα προσπαθούμε να μάθουμε σε μια αρκούδα να χέζει σε λεκάνη.

Αυτό δε πάει να πει ότι αναπολούμε φρουτέμπορες και θου-βου (καλή τους ώρα εκεί που είναι - φτου φτου)...
Για το Παοκμάνια και την ποιότητα όσων γράφουν εδώ μέσα κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

trouman έγραψε:Άμα φύγει ο Σαββίδης, που δεν πρόκειται, θα σε στείλουν έναν Καρυπίδη, απλά αντί για βερμούδα μονόχρωμη στενή στα μπούτια,θα φοράει καμία παραλλαγής και αερατη για να νιώθεις πιο οικεία...
Φίλε μην το πας εκεί.

Πρώτον, ΠΑΟΚ υπήρχε πριν την οικογένεια Σαββίδη και θα υπάρχει και μετά. Μπορεί να ξαναέρθουν δύσκολα χρόνια, αλλά θα τα ξαναξεπεράσουμε.

Δεύτερον ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ. Κανείς όμως.

Προσωπικά θέλω να γίνει ο Ιβάν που ήταν την χρονιά του νταμπλ, που τα έδωσε όλα, που μάτωσε την εικόνα του και που περίμενε έξω από το γήπεδο να χαιρετήσει έναν έναν τους παικταράδες που είχε φέρει.

Όσοι κριτικάρουμε, είναι γιατί βλέπουμε τον Ιβάν να απομακρύνεται χρόνο με τον χρόνο, και φοβόμαστε - όχι γιατί θέλουμε να απομακρυνθεί.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

trouman έγραψε:quote="trouman"]
johnpet έγραψε:

Kάνεις λάθος...
Όχι εσύ κάνεις λάθος.

Σου έχει κάνει κάτι?
Είναι η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ και μια διάθεση να προστατεύσεις την ομάδα ΜΑΣ , που σε οδηγεί σε αυτή τη συστηματική ρητορική εναντίον του Ιβάν;
Φίλε μου ούτε προσωπικά έχω, ούτε μου έχει κάνει κάτι, ούτε εμμονή έχω. Αυτό που μ' έχει ενοχλήσει πολύ είναι η φετινή και περσινή του στάση, γι αυτό άλλωστε άρχισα να μιλάω από φέτος τον Μάιο.
Εξηγούμαι, πέρυσι και φέτος υπάρχει τεράστια αναντιστοιχία λόγων και έργων του Σαββίδη. Έχει μιλήσει για πρωτιές για ευρωπαική ελιτ κλπ, οι πράξεις του όμως δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει για χρονιά συντήρησης, αναμονής έστω και αναδίπλωσης συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις ομάδες παντού. Αυτό όμως γίνεται με οργάνωση και σχέδιο και κυρίως χωρίς πρόλογο. Γιατί φέτος για πρώτη φορά ίσως έχει πέσει πολύς πρόλογος και αυτό δεν μου αρέσει. Τώρα αν σε όλα αυτά βάλεις και κάποιες άλλες πληροφορίες που έχω και δεν σχετίζονται άμεσα με την ομάδα η όλη εικόνα δεν είναι καθόλου καλή. Θα δεχθώ ότι είμαι πάρα μα πάρα πολύ αυστηρός, είναι όμως η πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια και είμαι σίγουρα επηρεασμένος από την γενικότερη εικόνα. Μακαρί και ξαναλέω μακάρι να βγω λάθος και ψεύτης, όμως επειδή είμαι κοντά στην ομάδα πολλές δεκαετίες η διαίσθησή μου λέει ότι δεν κάνω λάθος.

ΥΓ>Το κάνεις λάθος πήγαινε στις προτάσεις 4 & 5
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

gika έγραψε:
trouman έγραψε:Άμα φύγει ο Σαββίδης, που δεν πρόκειται, θα σε στείλουν έναν Καρυπίδη, απλά αντί για βερμούδα μονόχρωμη στενή στα μπούτια,θα φοράει καμία παραλλαγής και αερατη για να νιώθεις πιο οικεία...
Φίλε μην το πας εκεί.

Πρώτον, ΠΑΟΚ υπήρχε πριν την οικογένεια Σαββίδη και θα υπάρχει και μετά. Μπορεί να ξαναέρθουν δύσκολα χρόνια, αλλά θα τα ξαναξεπεράσουμε.

Δεύτερον ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ. Κανείς όμως.

Προσωπικά θέλω να γίνει ο Ιβάν που ήταν την χρονιά του νταμπλ, που τα έδωσε όλα, που μάτωσε την εικόνα του και που περίμενε έξω από το γήπεδο να χαιρετήσει έναν έναν τους παικταράδες που είχε φέρει.

Όσοι κριτικάρουμε, είναι γιατί βλέπουμε τον Ιβάν να απομακρύνεται χρόνο με τον χρόνο, και φοβόμαστε - όχι γιατί θέλουμε να απομακρυνθεί.
Συμφωνώ απολύτως
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξη στο statusfm αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον επενδυτή που όλοι περιμένουν να ξεκινήσει ο ίδιος:

''το έργο του γηπέδου έχει πολλά χρόνια που ετοιμάζεται, πολύ καιρό πριν το γήπεδο του Άρη.
Ο επενδυτής όμως έφυγε, εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος''.

Το είπε έτσι ακριβώς.
Μου έφυγε το τιμόνι από τα χέρια.

Στην εκπομπή του Μανούση το μεσημέρι, εκτάκτως μέσα από την ΔΕΘ.

Τι να πως ρε φίλε, έχουν βγει όλοι σαν σκυλιά να μας φάνε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ρε μαγκες γινετε ρουληδες. Ελεος με την μικροπρεπεια και τον ραγιαδισμο
Δηλαδη τοσο ψηλα τον εχετε τον ΠΑΟΚ?
Να εξαρταται απο εναν επενδυτη για να μην γινει ατρομητος και ρουλης??
Ε τοτε τι σκατα εχουμε παραπανω απο αυτους αν παει ετσι..

Ελεος μην ειστε τοσο σκυφτουληδες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gpap έγραψε:Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξη στο statusfm αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον επενδυτή που όλοι περιμένουν να ξεκινήσει ο ίδιος:

''το έργο του γηπέδου έχει πολλά χρόνια που ετοιμάζεται, πολύ καιρό πριν το γήπεδο του Άρη.
Ο επενδυτής όμως έφυγε, εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος''.

Το είπε έτσι ακριβώς.
Μου έφυγε το τιμόνι από τα χέρια.

Στην εκπομπή του Μανούση το μεσημέρι, εκτάκτως μέσα από την ΔΕΘ.

Τι να πως ρε φίλε, έχουν βγει όλοι σαν σκυλιά να μας φάνε.
Ου να μου χαθει
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το έχετε καταλάβει πως έχουμε φύγει απο την κριτική και έχουμε πάει σε κουβέντα αποχώρησης του Ιβάν, έτσι;
Και εσείς που εντεχνως περιτριγυρίζετε το θέμα, βρείτε τουλάχιστον τα @@ να πείτε δεν θέλω τον Ιβάν για 1,2 λόγους και 1,2 πράγματα που άκουσα.

Όχι αοριστίες και λοιπές μαλακίες.

Και στον φίλο που ανησυχεί. Σκυφτουληδες δεν είμαστε. Μια χαρά στέκεται και μόνος του ο ΠΑΟΚ. Εδώ ειμασταν και θα είμαστε να δίνουμε από το υστέρημά μας για αυτό. Αλλά τον άνθρωπο που πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ γιατί τα θεώρησε δικά του (ενώ άλλοι έριχναν ομάδες στην Γ), που ξανάφερε το χαμόγελο σε πατεράδες και παππούδες, και γέννησε νέα ΠΑΟΚτσακια, κάποιοι επιλέγουμε να τον στηρίζουμε. Όχι να κάνουμε στροφή 180 γιατί δεν έφερε 10αρι ή επειδή δεν τον θέλει το κόμμα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Θα κρατησει ο λαος την ομαδα αμα φυγει ο οποιος Σαββιδης, μην φοβαστε. Αυτος ντε που εψαχνε λινκ για το PAOKTV.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να κλείσει το ζήτημα γιατί εκτός του ότι ακούγονται ανυπόστατα πράγματα βγαίνουμε εντελώς οφτοπικ!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”