Σαββίδης: «Θέλω να με θάψουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!»
Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα και θέλει όταν πεθάνει να τον θάψουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την οποία και φοράει σχεδόν σε κάθε ματς του Δικεφάλου
Είπε ένας Πόντιος...Σε ομιλία του προς τον κόσμο (όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο του paok24) που βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη, ο Ιβάν Σαββίδης έγινε ξεκάθαρος για το μέλλον προχωρώντας και σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: «Τα προβλήματα μπορούν να προκληθούν μόνο δημιουργώντας κάποιες φασαρίες που μπορούν να νευριάσουν τον Σαββίδη και να φύγει ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω εδώ μπροστά σας, κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου, εγώ πάντως θέλω να με θάψουν με την στολή».
......
Και μερικά ακόμα, καθώς εκεί είπε ενδιαφέροντα πράγματα
https://www.google.com/amp/s/www.sdna.g ... paok%3fampΑπό εκεί και πέρα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι παίκτες δεν παθιάζονται όταν αδικούνται ή όταν δέχονται χτυπήματα, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει ανθρώπους από την Ελλάδα για να δουλέψουν στην ομάδα, καθώς κάτι θα έχει υπάρξει στο παρελθόν με αποτέλεσμα να καταλογίζουν διάφορα σε εκείνους με τους οποίους και συνομιλεί για να εργαστούν στον ΠΑΟΚ.